כן כן, אנחנו מתחילים להתקדם במהירות ומגיעים לאיזור השלישי.
אני לא עומד לפרט שוב ושוב את פרטי התחרות, ולכן אני פשוט מביא קישור לנושא ההרשמה לתחרות של מחוז גוטו, שם תקראו את הכל. מידע על תחרות הPVP של חת"מ בנושא הזה
את החוקים והדברים הבאמת חשובים אני מביא לכאן:
הסבר- שלב המחוזות
לכל מחוז תנאים משלו, הכוללים בין השאר תנאי פוקימונים.
כאשר אדם נרשם הוא בוחר פוקימון אחד שהוא רוצה, ועוד סוג שהוא רוצה שיהיה דומיננטי אצלו. הפוקימון שהוא בוחר חייב להיות מהדור של אותו המחוז. בנוסף לכך, רק הסוג הדומיננטי אצלו יכול להיות מדורות של מחוזות אחרים. אפשר לבחור להיות חסרי סוג דומיננטי, ואז כל הפוקימונים יוכלו להיות מדורות אחרים חוץ מהאחד שאתם בוחרים, אבל כתוצאה מכך חלקם יחלשו, למשל בגוטו אדם שבחר להיות חסר סוג דומיננטי לא יקבל דרגונייט, הוא יקבל דרגונייר.
חוקים:
כל חוקי חת"מ תקפים גם פה
אסור לקלל ולהספים
אסור לומר מחוץ למשחק מה אתה עושה
מי שלא נרשם לתחרות, אסור לו להגיב
כדי למנוע דאבלים בלתי נגמרים שלי, בין תור לתור השחקנים יכולים לומר משהו אחד לשני, ואף רצוי שהם יומרו משהו אחד לשני
במידה של קרב מול דמות שאני מנהל, מגיבים את התגובה בנושא, ביחד עם האמירה לאדם השני
להנות
הרשמה:
טופס ההרשמה הוא הטופס הבא:
שם בפורום-
שם הדמות-
פוקימון מהדור שאתה רוצה-
סוג דומיננטי-
הערות-
הפרסים:
שלב המחוזות (כאן יש 4 זוכים בכל מקום):
מקום ראשון- ווינר ל-3 ימים
מקום שני- ווינר ליומיים
מקום שלישי- ווינר ליום
שלב האלופים:
מקום ראשון (הזוכה הסופי בכל התחרות): ווינר לשבוע
מקום שני- ווינר ל3 ימים
מקום שלישי- ווינר ליומיים
התחרות הזאת עומדת להיות התחרות הארוכה ביותר עד כה ובכלל, אבל תיגמר בקרב מהיר מאוד.
בסיבוב הראשון קרבות חמש על חמש, כולם בזירה של 10 מטר על 15 מטר, כאשר הקרב הוא בצורה של דו-קרבות. שני פוקימונים נלחמים זה בזה עד שאחד מפסיד. המנצח מקבל נקודה ולא נכנס שוב לקרב. ככה ממשיכים בצורה של הטוב מחמש, הראשון שזוכה בשלוש נקודות מנצח.
בסיבוב השני- בשלב חצי הגמר, קרב שש על שש אינטנסיבי וקשה שיאמץ מאוד את המתמודדים.
בגמר- הגמר של הטורניר הזה הוא מיוחד מאוד.
אתם לא תדעו עליו כמעט כלום עד הגמר עצמו, אבל הוא יעבוד בצורה של sudden death- קרב של אחד על אחד, מהיר מאוד, שלא יורשו בו פוקימוני מעופף, מים, או פוקימונים שיודעים מתקפות כגון מתקפת מהירות המאפשרות להם לנו במהירות גבוהה יותר מהרגיל ממקום למקום (הערה- גם גילגול עוזר לנוע מהר יותר ממקום למקום ונחשב כמתקפה למקום הזה, וכמובן שגם שיגור).
ההרשמה תהיה פתוחה עד ליום רביעי ה24 (לפי תכנון, לא לתפוס אותי במילה) והתחרות עצמה תתחיל ביום חמישי ה25 (שוב, אל תתפסו אותי במילה).
אתם מוזמנים להתחיל להירשם!