Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12
  1. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    לאחר שחיכו לו ארבעה חודשים, גם שחקני המחשב זכו לקבל את Assassin's Creed II. אבל למרבה הצער, לא רק שאין למשחק כמעט שיפורים מהגרסה המקורית לXBOX ולPS3, מערכת ההגנה החדשה של המשחק מבית UBISOFT דורשת מהמשתמשים להיות מחוברים כל הזמן לאינטרנט על מנת לשחק בו, משחק שכולו לשחקן יחיד! Assassin's Creed II הוא ההמשך המצופה של הראשון שיצא לפני שנתיים, ומגולל את סיפורו של מתנקש צעיר ואקרובטי במיוחד מתקופת הרנסנס. הגיבור של המשחק, אציו, היא מתנקש שמסתובב ברחבי ונציה, מטפס על קירות, נלחם עם ארסנל נשקים מרשים, וכמובן, מתנקש, עם עלילה סבוכה ומעניינת. אך מערכת ההגנה החדשה שיצאה, הרסה הרבה מהכיף. המערכת אמורה למנוע מפיראטים לפרוץ את המשחק. מה קורה בפועל? אנחנו נמצאים במדינת ישראל= אינטרנט גרוע במיוחד. כל התנתקות מהשרת עקב עומס או תקלה זמנית בשרת גם תמנע מכם לשחק וגם תמחק את כל ההתקדמות שעשיתם מאז השמירה האחרונה. ותקלות לא חסר. בימים הראשונים ליציאת המשחק הפורומים שלו קיבלו אינספור תלונות על אי יכולת לשחק, תקלות, ובעיות נוספות. והאם זה עצר את הפיראטים (הרי כל המערכת נועדה בין השאר, כדי למנוע הורדות לא חוקיות)? כרגע מדובר על עצירה חלקית. הפיראטים אמנם חווים הרבה בעיות במשחק, אבל יכולים להריץ אותו בלי שום חיבור לאינטרנט. לאחרונה עניין השמירות תוקן, אך עדיין יש משתמשים שמתלוננים על קושי לשחק.

אחד המשחקים של השנה, בתנאי שיש לך אקסבוקס. Assassin's Creed II

עוד על UBISOFT, שבוע שעבר שוחררה הבטא של משחק האסטרטגיה החדש שלהם, R.U.S.E. המשחק מתרכז במלחמת העולם השנייה, וייתמוך במסכי מגע מלאים כמו למשל שולחן ה- Surface של מיקרוסופט. המשחק החדש עושה רושם שונה מאוד מאשר משחקי האסטרטגיה הרגילים שיוצאים. קודם כל, בכל רגע נתון במשחק, כל המפה תהיה חשופה לעיני השחקן, והוא יוכל לראות את כל היחידות והמבנים, גם שלו וגם של היריב. אבל מראה יכול להטעות, והמשפט הזה הוא כל המהות של המשחק. בנוסף לכוחת הצבאיים שתקבלו, יהיו לכם יכולות מיוחדות שנקראות RUSES (תחבולות), בינהן בסיסים מזוייפים, רעש אלחוט, ועוד, שמטרתן להטעות את היריב ולהסיח את דעתו בזמן שאתם מפוצצים לו תצורה מאחורה. הבטא למשחק מכילה מצב אחד מול המחשב, 1 על 1 ברמה קלה, ומצבי מולטי פלייר רבים מול שחקנים מכל העולם. הבטא ניתנת להורדה חינם דרך Steam. שימו לב שבשביל להוריד דברים מסטים צריך להתקין את התוכנה ולהירשם לאתר (זה לא נורא, חמש דקות נוספות מהחיים שלכם). המשחק המלא יצא בשמיני ליוני השנה, ובגלל שהוא של UBISOFT, גם לו תהיה את ההגנה המעצבנת שיש לAssassin's Creed II. מעצבן, אבל אני סומך על הקראקרים שעד אז הם יפרצו את המערכת לגמרי. רק חבל שהמשתמשים שקונים את המשחק נדפקים בסוף.
    טריילר שמסביר על הבטא
    טריילר סינמטי למשחק
    הורדה של הבטא

האם FABLE III יגיע למחשב האישי? סדרת FABLE היא סדרה שלי אישית יש מקום מאוד חם בלב בשבילה. המשחק הראשון, FABLE, היה הניסיון הראשון של אחד מיוצרי משחקי המחשב המחוננים והשאפתנים ביותר, פיטר מולינו ,ליצור משחק תפקידים, דבר שהוא לא עשה לפני כן (לפני כן עבד על פרוייקטים מפורסמים אחרים, כמו BLACK & WHITE, Dungeon Keeper, ועוד. הרוב היו משחקי אסטרטגיה עם הרבה עלילה וטוויסטים שייחדו אותם מהשאר). התוצאה איכזבה רבים, כשהמשחק היה קצר ובעל הרבה פוטנציאל לא ממומש כשהוא יצא לXBOX הראשון ב2004. אבל אני לא שמעתי על כל זה. בקושי התעניינתי במשחקי תפקידים באותה תקופה, והפעם הראשונה ששמעתי עליו היא כשקיבלתי אותו מחבר ב2005, לאחר שהוא עבר מעט שיפורים ושדרוגים, ואורך החיים שלו הוגדל בחצי, והוא הוסב גם למחשב בתור Fable: The Lost Chapters. גם אז המבקרים התאכזבו, אבל אני התלהבתי מאוד, ועד היום זה אחד המשחקים האהובים עליי.

טוב או רע? FABLE הראשון
    גם פיטר מולינו ראה פוטנציאל, וב2008 שחרר את Fable II לXBOX360. הפעם גם המבקרים וגם המכירות הראו שהמשחק מימש את כל ההבטחות. הבחירה בין טוב לרע נעשתה יותר קשה, הרגש במשחק עלה רמה עם האפשרות להקים משפחה (כולל ילדים ואשה), וכלב אחד, שהיה עוקב אחריכם מתחילת המשחק ומשנה את האופי והמראה שלו בהתאם להתנהגות השחקן. בנוסף, מערכת טוב ורע חדשה פתרה את התסביך שמכונה תסביך האן סולו (על פי התסביך הזה בקצרה, במשחקי תפקידים קשה להיות דמות נייטרלית, לא רעה מידי ולא טובה מידי, לפעמים זה משעמם ולפעמים האפשרות לא קיימת. בFABLE 2 זה נפתר). לצערי, המשחק לא שוחרר לPC, ןעל כן עוד לא יצא לי לשחק בו.

הפעם ההצלחה של המשחק השני לא הותירה מקום לספק, והעבודה על המשחק השלישי החלה במלוא המרץ. כבר ידוע שמהלך המשחק השחקן יוכל אף להפוך למלך ולשלוט על ממלכת המשחק, והיא תשתנה בהתאם ליחס שלו אליה. אבל השמועה היותר משמחת, לפחות עבורי, נובעת ממה שאמר פיטר מולינו בריאיון לאתר GAMESPOT: "עדיין לא הצגנו לעולם את השימוש שנעשה במצלמת נטאל. לא דיברנו על עולם המשחק ועל מצב המשחק השיתופי ומה שאנחנו עושים איתו. בנוסף, עדיין לא ממש דיברנו על פלטפורמות משחק אחרות אליהם אנו צריכים לקחת את פייבל" לא נראה כזה מבטיח? ומה אם אגיד שבאתר של LIONHEAD, החברה המפתחת, יש מודעת דרושים שהחברה הוציאה בחיפוש אחר מתכנת שימיר משחק מהXBOX360 לPC?כבר יותר משכנע. אין יותר מידי מה לעשות, חוץ מלקוות.

:XD: בקטנה :XD:

שוחררה ההרחבה הראשונה למשחק התפקידים Dragon Age (לחצו לביקורת) אתמול, וזכתה לביקורות חיוביות ברחבי הרשת. ההרחבה מוסיפה למשחק עוד כ20 שעות, משפרת את הגרפיקה ומאזנת את מערכת הקרב, ומוסיפה חברי צוות חדשים. עד כה, ההרחבה, שנקראת Dragon Age: Awakening, זכתה לממוצע לא רע של 82.

חבילת ההרחבה של GTA IV הייתה אמורה להגיע החודש לPS3 ולPC, אבל נדחתה. החברה המפתחת ROCKSTAR מסרה שהדחייה היא בגלל תיקונים שיש לעשות בגרסה האירופאית של ההרחבה. ההרחבה, שנקראת Episodes from Liberty City, תצא ככל הנראה ב15 באפריל.

משחק חדש של שר הטבעות בפיתוח. למותג שר הטבעות יצאו כבר עשרות משחקי ווידאו, בינהם שני משחקי אסטרטגיה, משחק אונליין WOW סטייל, ומשחק אקשן טקטי כמו BATTLEFILED. כעת יוצא משחק תפקידים חדש בשם War in the North שיצא ב2011 לPS3, לXBOX360 ולPC.
    טריילר

זה כבר כמעט לא סוד שהDS 2 בדרך. למרות שאין הכרזה רשמית, הרשת גועשת בשמועות שהDS 2 נמצאת בשלבי פיתוח מתקדמים ואף תוצג בE3 הקרובה ביוני. כתב חדשות של G4TV טוען שהצליח לסחוט מידע מחברה שלכאורה מפתחת משחקים לקונסולה הניידת הזאת, ובין השאר המידע מצביע על כוח עיבוד שדומה לקונסולת הGAMECUBE של נינטנדו (הקונסולה שהייתה לפני הWII). אם המידע נכון, הDS 2 יותר חזקה מהPSP, אבל לא בהמון.

פינה חדשה- סרטון בשביל הצחוק
    במידה ואקבל פידבקים טובים, כל שבוע אפרסם פה סרטון מצחיק מעולם הגיימינג והשבוע:

משחקים שמבוססים על סרטים הם גרועים. כל מבקר גיימינג טירון יודע את זה. למה זה ככה? יש כמה סיבות, והחשובה מכולן היא שאנשים יקנו את המשחקים האלה, רק בגלל שמופיעה עליהם הדמות האהובה עליהם מהסרט שראו, לא משנה אם המשחק טוב או לא. על כן, ברוב המקרים, מפתחים בוחרים שלא להשקיע בפיתוח ויוצרים משחקים גרועים במיוחד, ושמים עליהם את כותרת הסרט עליו הם מבוססים. אך לא ברור למה הדבר כך גם בצורה הפוכה. רוב הסרטים שמבוססים על משחקים (רשימה זוועתית קצרה: DEAD OR ALIVE, TOMB RIDER, MARIO, HITMAN) יוצאים גם הם גרוע במיוחד. פארודיה קטנה על כך ניתן למצוא בטריילר (הבדיוני לחלוטין) לסרט מבוסס על פקמן:
    http://www.youtube.com/watch?v=fWL6j0SvqV0

עד כאן להיום, נתראה בשבוע הבא.

תגובות יא נקניקים!

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

2. Trust me i'm the doctor
    שם: גיא
    פרצו כבר את האתר של יוביסופט פעם אחת.
    קבוצת skidrow פרצה את האתר.
    אבל ההגנה החדשה חרא כי עם המחשב דלוק הרבה זמן זה הורס תכרטיס מסך.
    אם אני מסתכל אחורה לא זכור לי פעם שהאינטרנט יתנתק לי.

אהה ויש משחקים שמבוססים על סרטים והם די טובים
    למשל הנסיך הפרסי.

3. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    ברוך השם! תגובה! הללוייה!

בקשר לפריצה, כן שמעתי על זה. זה סימן רע מאוד בשביל יובי... אבל אני לא יכול לומר שזה לא הגיע להם

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

4. Trust me i'm the doctor
    שם: גיא
    Originally posted by הראשון מהסוף@Mar 21 2010, 12:21 AM
    ברוך השם! תגובה! הללוייה!

בקשר לפריצה, כן שמעתי על זה. זה סימן רע מאוד בשביל יובי... אבל אני לא יכול לומר שזה לא הגיע להם
    אני לא מבין מה יוביסופט חושבת שהיא עושה?
    מה הם הפכו לה'?
    בתור התחלה לכול המשחקים יש את המערכת הגנה המטומטמת הזאת.
    שאפילו בסינגל פלייר אתה צריך להיות מחובר
    אחר-כך היא לומדת מאקטיוויז'ן ומעלה את המחיר של המשחקים הבולטים שלה ב20%(ל60%)
    לקינוח היא לא מוציא דמו לספלינטר סל החדש רק ל xbox360.

ודובדבן שבקצת:המשחקים לא עובדים כי skidrow פרצו את האתר.

5. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    Originally posted by בני אילת ליגה א'@Mar 21 2010, 12:34 AM
    אני לא מבין מה יוביסופט חושבת שהיא עושה?
    מה הם הפכו לה'?
    בתור התחלה לכול המשחקים יש את המערכת הגנה המטומטמת הזאת.
    שאפילו בסינגל פלייר אתה צריך להיות מחובר
    אחר-כך היא לומדת מאקטיוויז'ן ומעלה את המחיר של המשחקים הבולטים שלה ב20%(ל60%)
    לקינוח היא לא מוציא דמו לספלינטר סל החדש רק ל xbox360.

ודובדבן שבקצת:המשחקים לא עובדים כי skidrow פרצו את האתר.
    זה לא יימשך הרבה זמן לדעתי. לפי הפריצה, נראה שהם ממש אבל ממש הרגיזו את הקראקרים, ועכשיו הם ישקיעו מאמצים כפולים בלפרוץ את כל ההגנות שלהם

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

6. מנהל פורום מוסיקה ♪♫
    שם: תחשבו אתם כבר ילדים גדולים
    בכלל בשביל undercover גם צריך להיות מחובר לאינטרנט
    וגם בCall of duty world at war גם צריך להיות מחובר
    בכל משחקי EA החדשים וACTIVISON צריכים להתחבר לאינטרנט
    תודה על העדכון!
    מי שמבין בעיצוב ומוכן לעזור לי שילח הודעה פרטית,פרס כליה לעוזרים 3>
    מנהל פורום מוסיקה לשעבר

7. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    Originally posted by RockStar@Mar 21 2010, 02:58 PM
    בכלל בשביל undercover גם צריך להיות מחובר לאינטרנט
    וגם בCall of duty world at war גם צריך להיות מחובר
    בכל משחקי EA החדשים וACTIVISON צריכים להתחבר לאינטרנט
    תודה על העדכון!
    בכיף. תודה על התגובה.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

8. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    אחלה של סיקורים =]
    האמת שאני בכלל לא אוהב את סדרת Assassin's Creed וגם אין לי מושג מה זה פייבל..
    שאלתי חבר לא מזמן מה זה והוא אמר שזה משחק ממש טוב, אולי אני אוריד =]
    תודה על זה =]
    חמוף

9. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    Originally posted by Kratos@Mar 21 2010, 04:34 PM
    אחלה של סיקורים =]
    האמת שאני בכלל לא אוהב את סדרת Assassin's Creed וגם אין לי מושג מה זה פייבל..
    שאלתי חבר לא מזמן מה זה והוא אמר שזה משחק ממש טוב, אולי אני אוריד =]
    תודה על זה =]
    סוף סוף הגבת. :XD:

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

10. the bitch is back
    אחלה סיקור! (:
    תודה רבה ^^
    למרות שאף פעם לא שיחקתי באף אחד מהמשחקים האלה תמיד כיף לשמוע חדשות ^__^
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

11. ~TyLeR~
    Guest
    וואוו פייבל,שיחקתי בראשון ונורא התלהבתי מהמשחק...משחק מדהים ברמות!!!

אני בטוח שפייבל 2 ו3 בהרבה יותר טובים מהראשון אבל לא יכולתי לשחק בהם מכיוון שאין לי XBOX,חבל שפייבל 2 ו3 לא יצאו למחשב...אני חושב שזה היה יכול להיות להיט והיוצרים היו מרוויחים יותר כסף מזה...

אססין כריד עדיין לא שיחקתי אבל אני מתכוון לשחק...משחק מדהים שמעתי...
    תודה על החדשות!

• מנהל חת''מ וצייד פרסים
    Originally posted by ~TyLeR~@Mar 22 2010, 06:08 PM
    וואוו פייבל,שיחקתי בראשון ונורא התלהבתי מהמשחק...משחק מדהים ברמות!!!

אני בטוח שפייבל 2 ו3 בהרבה יותר טובים מהראשון אבל לא יכולתי לשחק בהם מכיוון שאין לי XBOX,חבל שפייבל 2 ו3 לא יצאו למחשב...אני חושב שזה היה יכול להיות להיט והיוצרים היו מרוויחים יותר כסף מזה...

אססין כריד עדיין לא שיחקתי אבל אני מתכוון לשחק...משחק מדהים שמעתי...
    תודה על החדשות!
    כן. זה החלום שלי (שפייבל 2 ו3 יצאו למחשב) אחרי חלום מספר אחד (שתהיה לי חברה שתביס אותי בטקן). תודה על התגובה :P

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •