לא תקבל חתימה מערפד ;]Originally posted by פרפר נחמד שולט לעד@Mar 21 2010, 02:05 PM
אני צריך חתימה!
לפני שכולנו נמות!!!
לא תקבל חתימה מערפד ;]Originally posted by פרפר נחמד שולט לעד@Mar 21 2010, 02:05 PM
אני צריך חתימה!
לפני שכולנו נמות!!!
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!
נמאס לי ממכם!
אני ימצא מישהו שיכין לי חתימה בעצמי!,חתימה,שתאחד את כל הפרפרים ביחד!לצבא אחד חזק!!!
Children, gather round! No retreat, no surrender; that is Spartan lore. And by Spartan lore we will stand and fight... and die. A new age has begun. An age of freedom, and all will know, that 300 Spartans gave their last breath to defend it!
עכשיו אני מפחד >:Originally posted by פרפר נחמד שולט לעד@Mar 21 2010, 02:04 PM
אני צריך חתימה!!!
נמאס לי מהספרטנים,אנחנו עוד נשיב מלחמה!ברגע שאני אסיים לדבר עם העכביש על אפשרות שהם יתנו לנו כמה תותחי קורים חדישים...
ואבי ביטר לעולם לא יבגוד בי כך![]()
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
יחי ה-300 המופלאים!Originally posted by הראשון מהסוף@Mar 21 2010, 02:06 PM
Children, gather round! No retreat, no surrender; that is Spartan lore. And by Spartan lore we will stand and fight... and die. A new age has begun. An age of freedom, and all will know, that 300 Spartans gave their last breath to defend it!
חמוף
VICTORY!!!!! HA-OOH! HA-OOH! HA-OOH!Originally posted by פרפר נחמד שולט לעד@Mar 21 2010, 02:06 PM
נמאס לי ממכם!
אני ימצא מישהו שיכין לי חתימה בעצמי!,חתימה,שתאחד את כל הפרפרים ביחד!לצבא אחד חזק!!!
מי מכין פה חתימות לעזאזל!!!?!?!?!?!?! ;?!?!?
אם להוסיף סיבה שלפרפרים אין סיכוי, אז:
ספרטנים מכירים את Άρχιμήδης וΆρχιμήδης יכול לשרוף אוניות באמצעות מראה. אני מאמין שלחרקים כלהם אין סיכוי יותר מדי גדול נגד Άρχιμήδης.
ארכימדס מדבר.
משגיח פורום 'חידות תחרויות ומשחקים' מה-12/05/11 עד ל-05/07/12.
מנהל את המשחק Medieval Ages
ניהלתי בעבר את המשחקיםJourney to The Past, ו- Agaisnt the Jammuza
גם היה לי סיפור, שמת קצת, Martin's Story.
אנא אל תשלחו אליי הודעות פרטיות שלא מכוונות אליי באופן פרטי.
חוקי המתמטיקאים: (כל מי שרוצה להצטרף יכול לשלוח אליי הודעה פרטית, או מסר בטלפתיה)
ספוילר
רשימת לוחמי האור והאמת המתמטיים:
ספוילר
ספוילר
ספוילר
די כבר!
אין פה מישהו שבעד החרקים?! ):
HA-OOH! HA-OOH! HA-OOHOriginally posted by LordAbizi@Mar 21 2010, 02:08 PM
אם להוסיף סיבה שלפרפרים אין סיכוי, אז:
ספרטנים מכירים את Άρχιμήδης וΆρχιμήδης יכול לשרוף אוניות באמצעות מראה. אני מאמין שלחרקים כלהם אין סיכוי יותר מדי גדול נגד Άρχιμήδης.
חרקים זה להומואים ומאמני פוקימוני הומוOriginally posted by פרפר נחמד שולט לעד@Mar 21 2010, 02:08 PM
די כבר!
אין פה מישהו שבעד החרקים?! ):
חמוף
שתוק כבר שקד!
אני אעיף אותך מאגודת אבי ביטר!!!
כן,אני מעז לעשות זאת,אז תשתוק!
איפה ניב לעזאזל?!?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)