אללה אכבר זה אחלה כינוי :XD:Originally posted by Dawg@Mar 19 2010, 06:53 PM
מילא נאצי, אבל מה הבעיה בערבי?
זה כינוי, זה לא שהוא משנה תכינוי לאללה אכבר...
ואם אני אשנה את זה לאללה אכבר?Originally posted by Dawg@Mar 19 2010, 06:53 PM
מילא נאצי, אבל מה הבעיה בערבי?
זה כינוי, זה לא שהוא משנה תכינוי לאללה אכבר...
זאת מדינה חופשית ומותר לי להאמין במה שאני רוצה, והכינוי לא גזעני, פוגע או בוטה ם:
ספוילר
רוב הקהילה כאן היא יהודית ולא ערבית.
אני לא גזען,פשוט רוצה למנוע כאן ריבים והעלבות.
אם למישהו כאן קורא למישהו ערבי או נאצי ישר אותו אחד נעלב...
רוב היהודים מייחסים את הערבים כאוייבי המדינה.זה למה החלטתי ככה.
אלכס, בוא לא נדבר פוליטיקה.Originally posted by ~TyLeR~@Mar 19 2010, 06:54 PM
אסור רק כינויים נאציים...
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
עדיין אלכס, זה לא הגיוני. נאצי, בסדר, לגמרי איתך... אבל אם משתמש ערבי יירשם לפורום, מה תגיד לו תמצא כינוי לא ערבי? אם כן, אז באותה מידה אתה צריך לאסור על כינויים ישראלים\יהודייםOriginally posted by ~TyLeR~@Mar 19 2010, 06:54 PM
אתה מעדיף לראות כאן כינויים ערביים?
ברגע שזה יהיה ככה,ערבים יכנסו לכאן ויגידו את דברם...רק שתדע..זה לא יצא בזול ככה...
אז מה, רוב היהודים (בלי להעליב אף אחד, כן? חוץ מדודי, אותו כן להעליב) במדינה גם מפגרים, כל מילה שנייה שלהם זאת קללה, הם יורקים, הם גזענים, הם הומופובים, הם רבים מכות כל הזמן ואין להם שום ערכים וטעם טוב במוזיקה. זה אומר שעכשיו תאסור על הומואים, אנשים ששונאים מזרחית,פציפיסטים ומיעוטים להצטרף לפורום?Originally posted by ~TyLeR~@Mar 19 2010, 06:54 PM
ספוילר
מתי תעשה לי אבטיח כברOriginally posted by Another Brick in the Wall@Mar 19 2010, 06:57 PM
אז מה, רוב היהודים (בלי להעליב אף אחד, כן? חוץ מדודי, אותו כן להעליב) במדינה גם מפגרים, כל מילה שנייה שלהם זאת קללה, הם יורקים, הם גזענים, הם הומופובים, הם רבים מכות כל הזמן ואין להם שום ערכים וטעם טוב במוזיקה. זה אומר שעכשיו תאסור על הומואים, אנשים ששונאים מזרחית,פציפיסטים ומיעוטים להצטרף לפורום?
עכשיו ;)Originally posted by הראשון מהסוף@Mar 19 2010, 06:58 PM
מתי תעשה לי אבטיח כבר
ספוילר
חח תראו רוב הערבים באינטרנט שונאים יהודים.
פוקימונס מתפרסם בגוגל,התגובות בפוקימונס גם מתפרסמות.
ברגע שיהיה כינוי בערבית,ערבים מכל העולם יכנסו לפורום ויתחילו בלאגאן,בגלל זה,זה מסוכן כאן ואני מפחד מזה שזה יקרה והם באמת יכנסו.ולכן חוק זה בא כדי להגן על הפורום מהם...
אף פעם לא שמעתי על דבר כזה... ותראה, פרצה קוראת לגנב... כמה זמן הפורום הזה קיים? מאז שהוא נפתח לא היה לא את החוק ולא פלישה של ערבים, ולצורך העניין, לא משתמשים עם כינויים ערביים. חוץ מזה, ערבים לא יחפשו פורומים בעברית, הם יחפשו בערבית.Originally posted by ~TyLeR~@Mar 19 2010, 07:03 PM
ברגע שיהיה כינוי בערבית,ערבים מכל העולם יכנסו לפורום ויתחילו בלאגאן,בגלל זה,זה מסוכן כאן ואני מפחד מזה שזה יקרה והם באמת יכנסו.ולכן חוק זה בא כדי להגן על הפורום מהם...
אני לא חושב ככה, יש לי הרגשה שאתה פשוט גזען ואתה לא רוצה אנשים מדתות אחרות כאן בפורום.Originally posted by ~TyLeR~@Mar 19 2010, 07:03 PM
אתה יודע, לא מזמן היו לי תמונות עם צלב בחתימה. חוץ מדודי (הזבל הזה :@) אף אחד לא אמר לי כלום. זאת מדינה חופשית ויש חופש דת וחופש מדת פה. מותר להאמין או לא להאמין במה שרוצים (ואני לא מאמין. אני אתאיסט, בגלל זה לא הייתה לי בעיה לשים צלב בחתימה, כי סה"כ אין לו ממש משמעות בשבילי, אבל התמונה הייתה יפה והיא הייתה של אלבום שאני אוהב).
ואפשר לחשוב שמישהו באמת ירצה לשנות את הכינוי שלו לכינוי נאצי שצריך בשביל זה חוק.
ושוב, פורום ישראלי, לא יהודי.
ישראלי=מוסלמי, נוצרי, מוסלמי, יהודי, צ'רכסי, דרוזי ועוד מיעוטים שאני לא זוכר.
ספוילר
נכון הם יחפשו בערבית,אם תכתבו כינוי בערבית,הם יכנסו לכאן...
אם תכתבו כינוי בערבית בעברית,אנשים חדשים יתיחסו אליהם כערבים או אנשים שלא מכירים אותכם יתייחסו אליכם כערבים...
זה הקטע...
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)