שכחת הכי חשוב-ספרטני
אז שיחפשו, יכנסו וירשמו. זכותם.Originally posted by ~TyLeR~@Mar 19 2010, 07:07 PM
נכון הם יחפשו בערבית,אם תכתבו כינוי בערבית,הם יכנסו לכאן...
אם תכתבו כינוי בערבית בעברית,אנשים חדשים יתיחסו אליהם כערבים או אנשים שלא מכירים אותכם יתייחסו אליכם כערבים...
זה הקטע...
ספוילר
ואני סוגד לדיוניסוס, אל היין והתאטרון (לא בטוח לגבי התאטרון בעצם).Originally posted by הראשון מהסוף@Mar 19 2010, 07:10 PM
אני בכלל מאמין בזאוס וסוגד לארס, אל המלחמה
למרות שגם אפולו מגניב, ואל תגיד שלא :@
ספוילר
לדיוניסוס אין קשר לתיאטרון, לא שאני יודע לפחות. אני חושב שזו המצאה של אפולו, השולט גם כן..Originally posted by Another Brick in the Wall@Mar 19 2010, 07:11 PM
ואני סוגד לדיוניסוס, אל היין והתאטרון (לא בטוח לגבי התאטרון בעצם).
למרות שגם אפולו מגניב, ואל תגיד שלא :@
נראה לי שהוא כן היה אל התיאטרון, אבל שוב, אני לא בטוח.Originally posted by הראשון מהסוף@Mar 19 2010, 07:12 PM
לדיוניסוס אין קשר לתיאטרון, לא שאני יודע לפחות. אני חושב שזו המצאה של אפולו, השולט גם כן..
והרמתי כוסית יין כמו שהנו"ד אמר רק בשביל דיוניסוס
ספוילר
אתה לא מבין.כשהערבים יכנסו לפורום,הם יעשו פה בלאגאן עם קללות והכול...יש סיכון שאפילו הפורום הזה יפרץ על ידם...ערבים הם עם מסוכן.אולי זה ישמע לך גזעני אבל רובם מסוכנים.
מה שתגיד.Originally posted by ~TyLeR~@Mar 19 2010, 07:14 PM
אתה לא מבין.כשהערבים יכנסו לפורום,הם יעשו פה בלאגאן עם קללות והכול...יש סיכון שאפילו הפורום הזה יפרץ על ידם...ערבים הם עם מסוכן.אולי זה ישמע לך גזעני אבל רובם מסוכנים.
אתה יודע, מפתיע אותי שיש כאן חוקים נגד תגובות גזעניות אבל משמיצים כאן ערבים כאילו זה בסדר.
ספוילר
בדקתי, וזה לפי מה שזכרתי- דיוניסוס אל היין, השיגעון והאקסטזה. הוא גם מגלם את הפיריון...Originally posted by Another Brick in the Wall@Mar 19 2010, 07:13 PM
נראה לי שהוא כן היה אל התיאטרון, אבל שוב, אני לא בטוח.
והרמתי כוסית יין כמו שהנו"ד אמר רק בשביל דיוניסוס
לא רשום שאפולו המציא את התיאטרון, אבל הוא אל המוזיקה, השירה, והאמנות (מלבד אל השמש כמובן)
אבל בזמנים יותר עתיקים קשרו את דיוניסוס לתיאטרון, כמו שאמרת... יפה, הידע שלך כמעט כמו ספרטני אמיתי.
אני בכלל מאתונה :@Originally posted by הראשון מהסוף@Mar 19 2010, 07:16 PM
בדקתי, וזה לפי מה שזכרתי- דיוניסוס אל היין, השיגעון והאקסטזה. הוא גם מגלם את הפיריון...
לא רשום שאפולו המציא את התיאטרון, אבל הוא אל המוזיקה, השירה, והאמנות (מלבד אל השמש כמובן)
אבל בזמנים יותר עתיקים קשרו את דיוניסוס לתיאטרון, כמו שאמרת... יפה, הידע שלך כמעט כמו ספרטני אמיתי.
ספוילר
אם לא נפגשת עם הערבים,אתה לא יודע איך הם מתנהגים...חוק זה בא נגד ערבים מסוג זה,מהסוג האלים והגזעני.
אבל זהו, שכן נפגשתי עם ערבים.Originally posted by ~TyLeR~@Mar 19 2010, 07:19 PM
אם לא נפגשת עם הערבים,אתה לא יודע איך הם מתנהגים...חוק זה בא נגד ערבים מסוג זה,מהסוג האלים והגזעני.
הו, ועוד איך נפגשתי.
יש לי תלמידים ערבים בבצפר (לא הרבה, אבל יש), רק לידע כללי.
ספוילר
.............Originally posted by Another Brick in the Wall@Mar 19 2010, 07:19 PM
אני בכלל מאתונה :@
ואלכס, היחס הזה ממש לא נכון, ולא צודק. אני לא רוצה להכנס לפוליטיקה, ואני לא אכנס. אני רק אומר שגזענות ממש לא מתאימה. לא למנהל, ולא לפורום בכלל. ולהגיד שכל הערבים הם ככה וככה זה היצמדות סטיגמות וזה גזענות.
ואני לא אגיד יותר בעניין
לא אמרתי שכל הערבים הם ככה...אבל הרוב כן...
זו הטעות שלך. כי זה ממש לא נכון. למעשה זה ההיפך. אבל זה בכלל לא העניין. גם יהודים יכולים להיות חארות ולא חסר יהודים חארות, אבל בגלל שהם יהודים מותר להם להכנס?Originally posted by ~TyLeR~@Mar 19 2010, 07:33 PM
לא אמרתי שכל הערבים הם ככה...אבל הרוב כן...
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)