שגיא,עזרתי לך במפעל שלך בציור ממוחשב :oOriginally posted by Aang@Mar 20 2010, 07:04 PM
תזכיר לי..
בקיצור מה קורה?
שגיא,עזרתי לך במפעל שלך בציור ממוחשב :oOriginally posted by Aang@Mar 20 2010, 07:04 PM
תזכיר לי..
בקיצור מה קורה?
לא לבעלי לב חלש
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
suicide,the real pain
לא הייתי ממליץ על זה. אם יש מישהו שיותר מסוכן לעצבן אותו מאשר אותנו הספרטנים, זה צ'אק נוריסOriginally posted by Michael204@Mar 20 2010, 07:03 PM
לא נורא...
ד"א, אתה קולט שאם אני לוקח את אחד מהסמיילים שלך ומדביק לו כובע, הוא ניראה כמו צ'אק נוריס?
אה וואלה..סורי ששכחתי..Originally posted by Wolf Team Kiker@Mar 20 2010, 07:05 PM
שגיא,עזרתי לך במפעל שלך בציור ממוחשב :o
בקיצור מה קורה?
הכל טוב מה איתך?
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!
אפילו אני מסכים איתך הרומאים סתם מכוערים @:Originally posted by הראשון מהסוף@Mar 20 2010, 07:01 PM
אלו שמות של הרומים הארורים!!!!![]()
היוונים והגאלים שולטים U_U
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
טוב מי שעכשיו ירד על ניתאי או יתגרה בו או משהו כזה או יתגרה במישהו אחר או יפגע במישהו אחר ישלם על כך ביוקר!
זה לא גן ילדים פה!
ראשון מהסוף,די להטריד את ניתאי!!!
תדברו יפה ואל תריבו!!
אני סבבה,סופסוף חופש ותקעו לי איזה 50 עמודים לעבודת חופש.
לא לבעלי לב חלש
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
suicide,the real pain
אל תאשים אותו זה היה אניOriginally posted by ~TyLeR~@Mar 20 2010, 07:08 PM
טוב מי שעכשיו ירד על ניתאי או יתגרה בו או משהו כזה או יתגרה במישהו אחר או יפגע במישהו אחר ישלם על כך ביוקר!
זה לא גן ילדים פה!
ראשון מהסוף,די להטריד את ניתאי!!!
תדברו יפה ואל תריבו!!![]()
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
מי אמר שאני כועס,כשאני אכעס,הרוב פה יקבלו באנים XD
הפעם האחרונה שראיתי אותך כועס הייתה לפני שנים..בריב הגדול עם היטמן XDOriginally posted by ~TyLeR~@Mar 20 2010, 07:10 PM
מי אמר שאני כועס,כשאני אכעס,הרוב פה יקבלו באנים XD
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!
הראשון מסוף
אר יו גיי ?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)