אהלן וסהלן ברווזון משופדOriginally posted by Another Brick in the Wall@Mar 20 2010, 07:13 PM
אהלן
אהלן וסהלן ברווזון משופדOriginally posted by Another Brick in the Wall@Mar 20 2010, 07:13 PM
אהלן
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!
אם כבר מדברים על עונשים, יש דרך להוריד את ה20% הזערה שיש לי? יש לי אותם ממזמן (לפני שפרשתי), וזה קצת מציק לי לראות את זה...
מדי פעם אני יתחבר לפורום ציור ממוחשב....
אתה חתיכת משועמם סטלן XDOriginally posted by Another Brick in the Wall@Mar 20 2010, 07:13 PM
אהלן
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
גם לי יש 20% ><"Originally posted by Michael204@Mar 20 2010, 07:13 PM
אם כבר מדברים על עונשים, יש דרך להוריד את ה20% הזערה שיש לי? יש לי אותם ממזמן (לפני שפרשתי), וזה קצת מציק לי לראות את זה...
ב-1.4 ייפתח הנושא להורדת אזהרות בפורום משוב..אני חושב..
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
תומר??
מזה כבר ראיתי היום לפחות 5 משתמשים שחזרו מפרישה לפורום יש תקווה.
לא לבעלי לב חלש
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
suicide,the real pain
אז אני מאוד שמח שאני לא ספרטניOriginally posted by הראשון מהסוף@Mar 20 2010, 07:15 PM
ספרטני אמיתי לא מקבל אזהרות. ישר באן.
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
ספרטני אמיתי לא שם על אף אחד אחר חוץ מאשר על חבריו הספרטנים לכן לא אכפת לו מזה O:Originally posted by הראשון מהסוף@Mar 20 2010, 07:15 PM
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
ספרטני אמיתי לא מתלהב מזה שהוא ספרטני....Originally posted by הראשון מהסוף@Mar 20 2010, 07:15 PM
מדי פעם אני יתחבר לפורום ציור ממוחשב....
לי יש 60% והיה לי באן לצמיתות שחזרתי ממנו, כי רק נורווגי יכול לחזור מבאן לצמיתות. אפילו ספרטני לא יכול לעשות את זה!
ספוילר
זה חופש,זה אמור להיות משעמם.Originally posted by mor15@Mar 20 2010, 07:16 PM
משעמם ליי
תגיד תודה שלא תקעו אותך אם 50 עמודים לעשות <_<
נדב תודה אי אפשר להיפטר ממך חחח
לא לבעלי לב חלש
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
suicide,the real pain
אמא שלך משופד! @:Originally posted by Aang@Mar 20 2010, 07:13 PM
אהלן וסהלן ברווזון משופד
ספוילר
זה נכון.Originally posted by Another Brick in the Wall@Mar 20 2010, 07:17 PM
לי יש 60% והיה לי באן לצמיתות שחזרתי ממנו, כי רק נורווגי יכול לחזור מבאן לצמיתות. אפילו ספרטני לא יכול לעשות את זה!
Michael204- בטח שכן! ספרטנים הם הכי חזקים! כשהם נולדים בודקים אם יש להם פגמים. אם יש להם זורקים אותם מההר!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)