9 פעמיים ספרטני בבת אחת,לא הייתי יכול ליסבול את זה.Originally posted by ~TyLeR~@Mar 20 2010, 07:30 PM
ספרטני אמיתי הוא חתול מיאו D:
9 פעמיים ספרטני בבת אחת,לא הייתי יכול ליסבול את זה.Originally posted by ~TyLeR~@Mar 20 2010, 07:30 PM
ספרטני אמיתי הוא חתול מיאו D:
לא לבעלי לב חלש
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
suicide,the real pain
מת להירשם אבל חשבתי שאין מקום...Originally posted by Another Brick in the Wall@Mar 20 2010, 07:31 PM
ספרטני אמתי היה נרשם למשחק שהחייתי גם אם הוא לא אוהב אותו, זה פשוט עניין של כבוד ספרטני לכבוד וויקינגי/נורווגי.
AANG- כל הסרט מלא רמזים על כך שהספרטנים מעריצים של פוקימון.. צריך להתבונן
לזרוק כדור אדום לבן ולהגיד:"זאוס אני בוחר בך" לא מוכיח שהם אוהבים פוקימון..Originally posted by הראשון מהסוף@Mar 20 2010, 07:33 PM
מת להירשם אבל חשבתי שאין מקום...
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!
אני ראיתי את 300 שלוש פעמים, וזה סרט מגניב D:
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
מיאו ממממממממיאו ^_______________^
ספרטני אמיתי היה עושה הרבה ממממממממיאו ^^
יש עוד שלושה מקומות, תירשם @:Originally posted by הראשון מהסוף@Mar 20 2010, 07:33 PM
מת להירשם אבל חשבתי שאין מקום...
ספוילר
כמו שאמרתי..אני שמח שאני לא ספרטני D:Originally posted by הראשון מהסוף@Mar 20 2010, 07:35 PM
רק ספרטני אמיתי יוכל להבחין ברמזים![]()
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
בדיוק.
הלכתי לשטוזים ביי.
לא לבעלי לב חלש
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
suicide,the real pain
מיאו מיאו ^^
ראשון מהסוף הוא לא ספרטני! XD
אולי אבל ליש יש מצטבר הרבה יותר מ50 עמודים והמדפסת שלי לא עובדת אז המורה הטמבל שלי אמר שאם עושים בכתב יד אז לעשות פי עמודים ממה שעושים במחשבOriginally posted by Wolf Team Kiker@Mar 20 2010, 07:17 PM
זה חופש,זה אמור להיות משעמם.
תגיד תודה שלא תקעו אותך אם 50 עמודים לעשות <_<
נדב תודה אי אפשר להיפטר ממך חחח![]()
אל תקשיב למורה שלך...תעשה כמות עמודים שאתה יכול מקסימלית וזהו...
כן..תקשיב לחתול..זה כמו לתת לחתול לשמור על השמנתOriginally posted by ~TyLeR~@Mar 20 2010, 07:48 PM
אל תקשיב למורה שלך...תעשה כמות עמודים שאתה יכול מקסימלית וזהו...
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
מישהו פה מערער על סמכותי כספרטני?
Spartans never retreat! Spartans never surrender! Go spread the word. Let every Greek assembled know the truth of this. Let each among them search his own soul. And while you're at it, search your own.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)