מה קרה?Originally posted by Garfield@Mar 21 2010, 09:14 AM
שלום ):
מה קרה?Originally posted by Garfield@Mar 21 2010, 09:14 AM
שלום ):
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
אני מכיר אותך? ם:
חמוף
חזרתי מהבאן O:
למה באן?Originally posted by ~nitay~@Mar 21 2010, 09:32 AM
חזרתי מהבאן O:
חמוף
כי רבתי עם פיגי נדב הספרטני המזויף, ואולי עוד כמה O:Originally posted by Garfield@Mar 21 2010, 09:32 AM
למה באן?
אני מחדש את המשחק של ליאור
שאלת אותו?Originally posted by ~nitay~@Mar 21 2010, 09:33 AM
כי רבתי עם פיגי נדב הספרטני המזויף, ואולי עוד כמה O:
אני מחדש את המשחק של ליאור
וזה משחק טוב.. P:
חמוף
אין איך, הוא פרש, וניב אומר שאני חייב, אבל זה שהוא שם את המשחק לאימוץ זה כבר אומר שלא אכפת לו ממנו יותר, אז יוסי נתן לי O:Originally posted by Garfield@Mar 21 2010, 09:34 AM
שאלת אותו?
וזה משחק טוב.. P:
ותגיב בשלך
אוקע.. חשבתי אולי אתה שומר על קשר איתו.. ליאור זה הספייס מן, לא?Originally posted by ~nitay~@Mar 21 2010, 09:38 AM
אין איך, הוא פרש, וניב אומר שאני חייב, אבל זה שהוא שם את המשחק לאימוץ זה כבר אומר שלא אכפת לו ממנו יותר, אז יוסי נתן לי O:
ותגיב בשלך
אני ממש גמור מעייפות חזרתי אתמול מאוחר והקאתי איזה 7 פעמים..
חמוף
שתית? D:Originally posted by Garfield@Mar 21 2010, 09:40 AM
אוקע.. חשבתי אולי אתה שומר על קשר איתו.. ליאור זה הספייס מן, לא?
אני ממש גמור מעייפות חזרתי אתמול מאוחר והקאתי איזה 7 פעמים..
אבל נורג מתעקש שצריך אישור מליאור, ושאישור מיוסי שנמצא כמה וכמה דרגות מעליו לא מספיק, אני דבר עם רותם
מי זה נורג? שכחתי ><'Originally posted by ~nitay~@Mar 21 2010, 09:42 AM
שתית? D:
אבל נורג מתעקש שצריך אישור מליאור, ושאישור מיוסי שנמצא כמה וכמה דרגות מעליו לא מספיק, אני דבר עם רותם
לא, פשוט הלכתי אתמול ללונה פארק ועליתי איזה 30 פעם למתקן מסתובב.. XD
ואנקונדה איזה 4 פעמים.. P:
חמוף
ניב, וואטאבר, אני עדיין קורא לו נורג.Originally posted by Garfield@Mar 21 2010, 09:44 AM
מי זה נורג? שכחתי ><'
לא, פשוט הלכתי אתמול ללונה פארק ועליתי איזה 30 פעם למתקן מסתובב.. XD
ואנקונדה איזה 4 פעמים.. P:
אה, חשבתי ששתית יותר מדי, זה קרא לחבר שלי בשישי, הוא הקיא כמו מטורף
לכל גולשי הפורום היקרים
תהנו מהחופש ותנצלו אותו עד הסוף,תתייחסו לכל יום כאילו הוא האחרון בחופש,אל תתנו לחופש לברוח לכם בין הידיים!
אני יש לי קצת בעיה,יש לי היום,מחר ובחמישי מחויבות אישית ובשלישי יש לי תגבורים בלשון לקראת הבגרות
אז לפני שאני יוצאת אני רוצה להגיד לכולם:תהנו!
And If You Don't Know, Now You Know
חחח.. חשבתי שזה מישהו שאני לא מכיר.. ><'Originally posted by ~nitay~@Mar 21 2010, 09:46 AM
ניב, וואטאבר, אני עדיין קורא לו נורג.
אה, חשבתי ששתית יותר מדי, זה קרא לחבר שלי בשישי, הוא הקיא כמו מטורף
מסכן חבר שלך.. XD
חמוף
היום האחרון של החופש הכי מבאס >>Originally posted by The Captain@Mar 21 2010, 09:47 AM
לכל גולשי הפורום היקרים
תהנו מהחופש ותנצלו אותו עד הסוף,תתייחסו לכל יום כאילו הוא האחרון בחופש,אל תתנו לחופש לברוח לכם בין הידיים!
אני יש לי קצת בעיה,יש לי היום,מחר ובחמישי מחויבות אישית ובשלישי יש לי תגבורים בלשון לקראת הבגרות
למה מחויבות אישית עכשיו?! :XD:Originally posted by The Captain@Mar 21 2010, 09:47 AM
לכל גולשי הפורום היקרים
אני עשיתי בכיתה ח'.. ><'
חמוף
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)