W0WOriginally posted by Michael@Dec 13 2007, 09:55 PM
Hהוו השיא שלי בקבלת כסף זה 405 לפעם אחת (במכרה)
הסבר פשוט איך כל אחד יכול להגיע לזה
פעם אחת סלטה=100 ועוד 6 סלטות=50X6=300 ועוד איזה תרגיל או שניים=יותר
ואני הגעתי ל600 ו....
מה???????
מה שאמרת עכשיו מביא לך סה"כ 40 שקל(מטבעות)
אתה צריך להגיע ל-4000 נקודות בשביל להגיע ל400 מטבעות וזה לא פשוט וגם אם אתה חוזר
על אותה פעולה פעמיים רצוף זה מביא לך רק חצי מהנקודות בפעם השניה!!
<span style=\'color:red\'>עוצב על ידי רותם שמואלי. (RoTeM)</span>
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>תנו כבוד החתימה הישנה ביותר בפורום!!!חחח</span></span>
מדריך ליצירת משחק תפקידים - בתהליכי כתיבה
מצאתייי צמיד!!!! הוא בספר האחרון בעמוד האחרון
<span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>תנו כבוד החתימה הישנה ביותר בפורום!!!חחח</span></span>
זה לא כזה הרבה (עשיתי 4050)Originally posted by shadow forreterss@Dec 14 2007, 10:56 PM
לאט מבין בעיה שלך
ושברתי את השיא שלי 1204 נקודות במכרה :happy:
לדעתי הדרך הכי טובבה זה לעשות את התרגיל הזה שהוא עולה על העגלה(זה מביא שמונים נקודות)(לוחצים פשוט במקש למעלה)
ומייד אחר כך לעשות במקש התחתון(גם התרגיל הזה מביא שמוים נקודות)ז\ה יותר טוב מההתהפות שמביאה 100 וגם אם אתה באמצע התרגיל הראשון ואתה פונה אתה יכול לקבל בין 20 ל- 50 נקודות
אני יותר אוהב את המשחק של הגלישה ביחוד שאני הולך לשם עם הפאף האדום שי ואז גם הוא גולשOriginally posted by Michael@Dec 15 2007, 01:37 PM
זה לא כזה הרבה (עשיתי 4050)
לדעתי הדרך הכי טובבה זה לעשות את התרגיל הזה שהוא עולה על העגלה(זה מביא שמונים נקודות)(לוחצים פשוט במקש למעלה)
ומייד אחר כך לעשות במקש התחתון(גם התרגיל הזה מביא שמוים נקודות)ז\ה יותר טוב מההתהפות שמביאה 100 וגם אם אתה באמצע התרגיל הראשון ואתה פונה אתה יכול לקבל בין 20 ל- 50 נקודות
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
כן זה ממש כיף (יש לי את שני הםאפים הבסיסיים)
למישהו יש תוכנה להאקים? במיוחד לזה של הממבר....
בברכה, Chimchar Kun (החלפתי שם משתמש לכבוד ליגת האלופות לגרין מונקי)
קוראים לי דן, אבל אתם יכולים לקרוא לי גם צ'ימצ'ר או צ'ימצ'ר קון, איך שבא לכם P:
~~~אני שומר שבת~~~
Yes!!! I'm agreen monkey!! so what
קרדיט לOB מפורום אחר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)