<div align="Center">ממלכת לור- עידן הכאוס</div>
סיפור המבוסס על המשחק AdventureQuest Worlds
העולם של לור הוא עולם גדול ורחב ידיים, מלא במפלצות ובאנשים בעלי כוחות מדהימים.
כאשר העולם הזה נכנס לסכנה, גיבור עולה להציל אותו.
*עלילת המשחק כמעט זהה לסיפור. בשלב מסויים של הסיפור תקרה תפנית והוא יצא מעלילת המשחק, וברגע שהיא תקרה אני אודיע על כך*
המפה של לור:
כדי שיהיה סדר בתוך העולם הענק הזה אני אעלה צילום של מפת המשחק. כשהמפה תתעדכן במשחק, היא תתעדכן גם כאן, כך שיהיו הרבה איזורים שלא רלוונטיים לסיפור. ברגע שהסיפור יצא מקו העלילה של המשחק אני אביא רק מפות הרלוונטיות לאיזורים שקיימים במשחק וגם בסיפור.
המפה לקוחה מaqwwiki
המפה גדולה מדי אז אני מביא קישור לתמונה
באטלאון- הכוכב הירוק. עיר קטנה שבה נמצא מגדל השומרים, ארגון של לוחמים חזקים השומר על הסדר בלור. כאן ניתן למצוא גם את הפונדק של יאגולר, חנות קסם וחנות חיות, ואת ביתן המאמנים, המורים של לוחמים, מכשפים, גנבים וקלריקים צעירים
<div align="Center">מדריך דמויות:</div>
בגלל שהפרק הראשון קצר יותר מרוב הפרקים אין בו הרבה דמויות, ולכן עדיין לא מפורסם מדריך דמויות.
במדריך הדמויות יופיעו רק דמויות חשובות, ודמויות שמופיעות רק ברגעים קצרים ואז עוזבות לא יכנסו אליו.
<div align="Center">מילון מושגים:</div>
בגלל שהסיפור מלא במושגים שקיימים רק במשחק הזה או שלא בדיוק מוכרים, וחלקם מתוגרמים מאנגלית ככה שלא בטוח שיזוהו גם אם הם מוכרים, ישנו מדריך מושגים שיסביר את המושגים שאנשים עלולים לא להבין.
פרק 1:
אורק- יצור דמוי אדם, גדול ומכוער המזכיר קצת חזיר, עורו ירוק ושריריו רבים. אורקים הם מטומטים מוחלטים שלא מסוגלים לחשוב צעד אחד קדימה ומתבססים על כוח בלבד. ישנם מעט אורקים חכמים יותר מהאחרים שמנהלים את כולם, והם היחידים שמדברים וכותבים כמו שצריך.
מוגלין- יצור קטן וחמוד בעל אוזניים גדולות המזכיר קצת במבנה גופו אדם. מאופיינים בכוחות ריפוי.
כשפי מתים- קוסמים המבצעים כשפים הקשורים במתים. מעירים מתים בצורות שונות ויוצרים אל-מתים שונים שילחמו בפקודתם ובמקומם.
אל-מת- יצור מת שהוקם "לתחייה" ע"י כשף מתים, והפך לגוף חסר מחשבה המתפקד לפקודותיו. אל מתים שמעירם נהרג משתחררים משליטתו והופכים לחופשיים.
"הספר של הידע"- ספר מדבר שיודע את הכל וכותב את כל מה שקורה. בו כתובות האגדות השונות ונאמר שהוא יעזור לגיבור שיעלה ויציל את העולם. למרות שהוא מדבר ויודע הכל, רק מה שכבר נכתב בו באופן קסום (או סתם קושקש ע"י מישהו) יכול להיאמר. את כל השאר הוא יוכל לגלות רק כאשר זה יכתב.
פרק 2:
רפש- ידוע גם כגלי. גוש של זוהמה נוזלית מבעבת ולרוב ירוקה שהתעורר לחיים בצורה לא ידועה והחל להשמיד ולחסל. הוא לא מסוגל לחשוב ולדבר (חוץ מנדירים) ופשוט זז ומשמיד את מה שעומד בדרכו. לרוב בצורה לא מוגדרת, מעוגלת, אבל לפעמים לובש צורות אחרות כמו קוביה או חרוט.
סניבלים- יצורים קטנים וירוקים (רובם) המחזקים בנשקים שונים ומשונים. ניתן למצוא אותם במקומות רבים והם אוהבים מאוד קופסאות. אם אתם מחפשים אחת, תפנו אליהם לפני הכל.
פרק 3:
פאלדין- לוחם הנלחם בעזרת כוחות האור נגד אל-מתים ויצורים אפלים נוספים. הוא משתמש גם בקסם, בעיקר ריפוי, וגם ביכולות פיזיות רבות כדי להביס את אוייביו.
פרקים:
פרק 1- מוגלין מיוחד במינו
'אגדות עתיקות מספרות על כוח לא מוכר שיזעזע את העולם ויפר את השקט היחסי שיש בו, ויגרום לשני האוייבים הגדולים ביותר לאחד כוחות. הן גם מספרות על גיבור אחד שיציל את העולם מפני האסון הקרב. הכוח ההוא, סוף סוף הבנתי מה הוא. אם אני אצליח למצוא את הגיבור ולתת לו את הספר, "הספר של הידע", אני אוכל לאפשר לו להציל את העולם. לפי האגדות הוא אמור לבוא אל הספר בעצמו, ולהגיע קצת לפני החורבן. הבעיה היא, שאם ספקולר כבר קרוב להשיג את מטרתו, והנסיכה נחטפה ע"י דרקון, משהו קורה, והמשהו הזה חייב להיות קשור באגדות. במשך דורות המשפחה שלי ניהלה את חנות הספרים הקטנה הזאת כדי לתת את הספר לאחד, וכמו שזה נראה, היום הגיע היום לתת את הספר.'
רעש נשמע מבין השיחים, כשלפתע צרחת קרב אורקית אדירה נשמעה, וקול של צרחה עמומה ומפוחדת אחריה. משהו נזרק ופגע בקרקע בעוצמה, ואורק מחופש עמד במקומו, מחיז בספר, ב"ספר של הידע".
באותו לילה הוא עמד על רכס של הר ליד העיר של באטלאון. הוא הניף שרביטו קדימה, בתקווה שהאגדה מדברת עליו. הוא היה בטוח שהוא יהיה הגיבור של האגדה, שיציל את העולם מפני כוח לא מוכר. אבל במקום זאת, ברק פגע מאחורי וגרם לו ליפול מהצוק העצום למטה, במהירות אדירה, בעודו חוטף הרבה חבלות בדרך ומאבד את כל ציודו פרט למטהו ובגדיו.
"מה? מה קורה פה? אמא, תני לי לישון עוד קצת, אני צריך לצאת למסע רק מחר. היי, די כבר, זה כואב, איי, איי, מספיק! אני קם." הוא התחיל לקום, אדם צעיר בחליפת קוסמים כחולה עם פסי תכלת, המחזיק בידו את שרביט המגפה הנוראי והיקר שהוא קנה מיאגולר בכל כספו. עורו בהיר מאוד ושיערו חום, עיניו הכחולות והקסומות משדרות כוח רב. הוא נעמד והביט במוגלין הכחול הכחול בעל העיניים האדומות שעמד מולו. לידו נחו להן עצמות בערמה, שהקוסם יכל להישבע שהיו שלד מהלך לפני שניה. גלימה אפורה עיתרה את גב המוגלין הקטן, ובידו הוא החזיק שרביט אליו מחוברת גולגולת. המוגלין הקטן הביט בקוסם הצעיר במבט מוזר, מופתע בשילוב של כועס, ואמר "אה, עוד גיבור מטומטם שחושב שהוא יכול להתמודד נגד האסון הקרוב בא הנה, ונפל מההר. כדי שתמהר, העיר מותקפת ע"י דרקון שחטף את הנסיכה, ושמעתי שהרבה אנשים רבים על "הספר של הידע". לפי דעתי יותר מתאים לו השם "הספר של הגיבור המטומטם". בכל מקרה, במקומך הייתי רץ, אתה גיבור אחרי הכל, והספר הזה הוא המפתח שלך להצלחה, והמלך אלטאון יתן פרס גדול למי שיציל את הנסיכה." המוגלין הסתובב והרים את שרביטו לכיוון ערמת העצמות. אור שחור בהק מהגולגולת שבקצה המטה שלו, כשלאט לאט, העצמות בערמת העצמות החלו לרחף באוויר, ואז להסתדר מחדש בצורה של סוס קטן. המוגלין קפץ על העצמות בצורת סוס ואמר "זה היתרון בלהיות כשף מתים", בעודו מכה בצידי הסוס עם רגליו הקטנות ומורה לו לרכב הרחק משם. האדם קם וחשב לעצמו עד כמה מה שקרה הרגע לא הגיוני ושהוא חולם, כי מוגלינים מתמחים ברפואה ולא בכשפות מתים, והתחיל ללכת משם לפי השביל החום המאובק.
בנתיים בחנות הספרים במרחק כמה מטרים גיבורים רבים יצאו למסעם, לאחר שביצעו משימות בשביל המוכרת. היא הסתובבה לשיח שלידה עם חיוך רחב מרוח על הפנים, צחקה ואמרה "את מוקרת מתופשת. אני מסיג הרבא קסף מרמעות. הם לקכת שפרים מזוייפים וללחת. אורק להרוויך הרבא קסף" וצחקה, כשעורה הירוק והמגעיל נחשף, מגלה את צורתה האמיתית, אורק מתחזה המרמה את הגיבורים ומקטין את סיכויי העולם לשרוד.
פרק 2- תולעת ספרים