Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 9 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 122
  1. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    טופס הרשמה:
    שם בפורום: הראשון מהסוף\אביעד.
    שם במשחק: אייס סטון
    גיל (במשחק): 15
    רקע : אני אוהב פוקימונים. אין דבר יותר כיפי מלקום ביום שבת בבוקר ולראות שני פוקימונים נאבקים אחד בשני לקרב עד המוות או קרוב לזה... כמובן שבמשפחה שלי אף אחד חוץ ממני לא מתלהב.. אתה מבין, במשפחה שלי יש גן (מלשון גנטי) שגורם לאלרגיה. הגן הזה בא מאבא שלי, כך שלאימא שלי אין אותו, ולי אין אותו. אבל לשלושת האחים הגדולים שלי יש אותו. אז כך קרה שאסור להתקרב לפוקימונים, אסור לחפש פוקימונים, אסור לדבר על פוקימונים. אני מטר 83 אבל אני הכי נמוך במשפחה. אז תאר לעצמך לא להקשיב לאחים שלי, שני ענקים, ולצאת מזה בחיים.. נס.. אז לא, לא יצאתי עדיין למסע, אין לי פוקימון התחלתי, ואני רואה את קרבות הפוקימונים בשבת בשקט בחדר שלי, כי אוי ואבוי אם ג'ון (האח הכי גדול שלי) יגלה. אני מניח שאי אפשר להאשים אותו שהוא מבואס.. אבל למה להוציא את זה עליי? למזלי, ההורים שלי כן מבינים, אז בסוף החליטו שאני כן אוכל לצאת למסע. אני כל כך מתרגש. לא מתרגש כמו פוסי, מתרגש בצורה גברית. משהו מצחיק אותך? אתה לא תצחק אחרי שאני אהיה המאסתר, ואני אבוא להרביץ לך עם הפוקימונים האגדיים שאני אתפוס.
    תמונה/ ספרייט:
    פוקימון התחלתי:אקראי בתקווה שזה לא צ'ימצ'אר
    תגים/סרטים: לא למלא
    כסף: כל אחד מתחיל בלי כסף
    ציוד: לא למלא
    הערות/הארות:לא סובל את דורות 3 ו4, אז בלי יותר מידי מהם בבקשה

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: Parts Unknown
    נדבוש,שאני לא ארשם למשחק שלך? B)

שם בפורום: סתכל למעטה,MR. Jones
    שם במשחק: תומר ג'ונס
    גיל (במשחק): בין 16
    רקע (לפחות חמש שורות מלאות, מושקע ויצירתי):כשתומר היה קטן הוא היה מבלה רוב הזמן עם דודו שמאוד אהב,הוא הסביר לו על פוקימונים ולימד אותו עליהם,הם נהגו לשחק ביחד עד רדת החשיכה,יום אחד בערב חשוך כשתומר חזר מדודו,הוא הותקף על ידי חבורת אודישים עצבניים במיוחד,הוא התחיל לצעוק מכאבים ולפתע ראה שהאודישים בורחים,הוא ראה פוקימון,הוא לא זוכר איזה פוקימון בגלל ההלם אבל הוא זוכר שזה היה הפוקימון של דודו,ודודו עמד לידו,תומר הקטן נשבע שהוא חייב לדודו את חיו,ואחרי מספר רב של שנים כשתומר קרא את המכתב,הוא התמלא באומץ ובתושייה ונזכר בשבועה שהוא נשבע באותו יום כשהותקף,הוא מיד ניצל את ההזדמנות ויצא למסע להציל את דודו האהוב.
    תמונה/ ספרייט:
    פוקימון התחלתי: טורטוויג..
    תגים/סרטים:
    כסף:
    ציוד:
    הערות/הארות: תתחשב בזה שאני והבעלים של המשחק כמו אחים אז הייתי רוצה טוטודייל ו\או טורצ'יק.

יאללה בוא נעשה בלאגן בפורום,שחקנית פורנו שלי
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

http://www.whoissuicide.com/

3. Kibō no chi
    יהב, סאנג'י ואליעד: רשומים!
    התחלות בקרוב!
    ולשאלה שלך סאנג'י, כן, אפשר להיות מתאם ומאמן, אבל עדיף שלא כי זה יגרום לך להתעכב.

Spoiler ספוילר

4. Kibō no chi
    ~התחלה~
    זהו עוד בוקר, אבל לא בוקר רגיל. אתה יודע שהיום הוא יום מיוחד - אתה יוצא למסע פוקימונים משלך סופסוף!
    אתה קם מהמיטה, מתקלח, מצחצח שיניים, אוכל ארוחת בוקר ויוצא מהר אל כיוון המעבדה של פרופסור גרי.
    כשאתה מגיע אל המעבדה, אתה מופתע לגלות שפרופסור גרי () כבר עומד בחוץ עם מזוודה, מחכה לך.
    "הקדמת" הוא אומר בקול נעים ומחייך.
    "נו, אז החלטת איזה פוקימון אתה לוקח?" הוא שואל ומסתכל עליך במבט שנראה מאוד רציני, כאילו זאת ההחלטה החשובה ביותר בחייך.

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by Another Brick in the Wall@Mar 20 2010, 08:51 PM
    ~התחלה~
    זהו עוד בוקר, אבל לא בוקר רגיל. אתה יודע שהיום הוא יום מיוחד - אתה יוצא למסע פוקימונים משלך סופסוף!
    אתה קם מהמיטה, מתקלח, מצחצח שיניים, אוכל ארוחת בוקר ויוצא מהר אל כיוון המעבדה של פרופסור גרי.
    כשאתה מגיע אל המעבדה, אתה מופתע לגלות שפרופסור גרי () כבר עומד בחוץ עם מזוודה, מחכה לך.
    "נו, אז החלטת איזה פוקימון אתה לוקח?" הוא שואל ומסתכל עליך במבט שנראה מאוד רציני, כאילו זאת ההחלטה החשובה ביותר בחייך.
    "כן,תביא טורטוויג.." אני אומר לו בהתרגשות
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

6. the bitch is back
    ~התחלה~
    "כן" אומר בקצרה "אני רוצה את הורסי!" אומר בהיתלהבות.

~~~~~~~~~~~~~~~;
    אני גם רוצה להיות מאמן ומתאם ם:
    או רק מתאם~
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

7. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ~התחלה~
    'המזוודה הזאת מזכירה לי את נידוקינג 'אחשוב לעצמי ואסתכל על הפוכדור שלו .
    "אני עוד לא בטוח איזה פוקימון אני אקח אז אני בוחר את מה שהגורל יתן לי ,אני אקח את הפוכדור המיסתורי"אומר בשאננות.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

8. Kibō no chi
    רוני - "הורסי, הא?" אומר הפרופסור בזמן שהוא מחטט במזוודה שלו כמה שניות, ואז מוציא כדור בצבע אדום ולבן שבוהק לאור השמש.
    "בבקשה" הוא אומר ומניח את הכדור בין ידיך.
    "זה פוכדור, אתה יודע איך זה עובד, נכון?" הוא שואל כאילו זה מובן מאליו.
    "אגב, כדאי שתערוך את ההיכרות שלך עם הורסי כאן, שלא ילחץ כשהוא לא יראה אותך ולא יבין לאן נעלמתי" הוא מוסיף.

תומר - "טורטוויג, בחירה מעניינת..." הפרופסור ממלמל לעצמו בזמן שהוא מוציא מהכיס שלו פוכדור.
    "זה הטורטוויג האחרון שנשאר לנו והייתי אמור לשמור אותו למאמן מתחיל שמגיע מחר, אבל בגלל שהטיסה שלו התעכבה הוא יגיע רק בעוד כמה ימים, מספיק זמן בשביל ללכוד לו אחד חדש." הפרופסור אומר ומושיט את הפוכדור אליך.
    "תטפל בו יפה, הוא טיפ-טיפה בעייתי, אבל אתה תסתדר בסדר גמור איתו לדעתי" הוא מוסיף ומגרד את גבו.

אנג'ל - "פוקימון רנדומאלי?" הפרופסור בזמן שהוא פותח את המזוודה. אתה רואה המון פוכדורים שבכל אחד מהם יש פוקימון שמחכה שיקחו אותו.
    "הנה, בחר אחד. אתה לא יודע מה יש באף פוכדור" הוא אומר בזמן שאתה מושיט את ידך ושולף פוכדור כלשהו מבלי להסתכל".
    "תהנה עם הפוקימון החדש שלך!" מוסיף הפרופסור ומנופף אליך לשלום בזמן שהוא נכנס אל המעבדה.

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Another Brick in the Wall@Mar 20 2010, 09:43 PM

תומר - "טורטוויג, בחירה מעניינת..." הפרופסור ממלמל לעצמו בזמן שהוא מוציא מהכיס שלו פוכדור.
    "זה הטורטוויג האחרון שנשאר לנו והייתי אמור לשמור אותו למאמן מתחיל שמגיע מחר, אבל בגלל שהטיסה שלו התעכבה הוא יגיע רק בעוד כמה ימים, מספיק זמן בשביל ללכוד לו אחד חדש." הפרופסור אומר ומושיט את הפוכדור אליך.
    "תטפל בו יפה, הוא טיפ-טיפה בעייתי, אבל אתה תסתדר בסדר גמור איתו לדעתי" הוא מוסיף ומגרד את גבו.

"טוב,תודה" אני אומר להם והולך,מתרחק מהמקום ומוציא את טורטוויג מהפוקדור ואומר לו:"טוב תראה,זאת הסיטואציה,אני תומר ג'ונס המאמן שלך ואנחנו הולכים להיות החברים הכי טובים וכל זה..טוב אחי?" ומחייך B)
    I am
    The Dark Savior
    I Can Save You

10. משתמש מנוסה
    ~התחלה~
    'איזה פוקימון כדי לי ? , אולי פוקימון חשמל ? , אולי עשב ?, אני לא יודע ! ' אחשוב לעצמי.
    ואז ברקע האמת אומר:
    " אני רוצה את סינדקוויל פוקימון האש ! "
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

11. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    ~התחלה~
    "אני אבחר ברנדומלי." מקסימום תמיד אפשר לשחרר או לזרוק לכלבים

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

12. מנהל החודש
    ~התחלה~
    "אה..אני אבחר במאריפ!"אומר לו בהתרגשות רבה.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

13. the bitch is back
    Originally posted by Another Brick in the Wall@Mar 20 2010, 09:43 PM
    רוני - "הורסי, הא?" אומר הפרופסור בזמן שהוא מחטט במזוודה שלו כמה שניות, ואז מוציא כדור בצבע אדום ולבן שבוהק לאור השמש.
    "בבקשה" הוא אומר ומניח את הכדור בין ידיך.
    "זה פוכדור, אתה יודע איך זה עובד, נכון?" הוא שואל כאילו זה מובן מאליו.
    "אגב, כדאי שתערוך את ההיכרות שלך עם הורסי כאן, שלא ילחץ כשהוא לא יראה אותך ולא יבין לאן נעלמתי" הוא מוסיף.

"אוקי" אומר ואזרוק את הפוקדור שלו לאוויר.
    "שלום לך, שמי רוני" אומר לו בחיוך
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

14. Kibō no chi
    תומר - טורטוויג מסתכל עליך והבעת פניו מראה שלי הבין מילה ממה שאמרת. הוא ממשיך להביט בך ואז מפה אליך את גבו, מסתכל ימינה ושמאלה ומתחיל ללכת ממך. לא נראה כאילו הוא כל כך מאושר

ברנדון -"מאריפ, בחירה מצוינת!" הוא אומר בזמן שהוא מוציא מהמזוודה פוקדור ומגיש לך אותו.
    "המאריפ הזאת היא חמודה מאוד אבל גם חזקה, אני בטוח שאתם מתאימים אחד לשני" הוא אומר, נפרד ממך והולך בחזרה אל המעבדה.

ג'נסון - "סינדקוויל... זאת בעיה כי בדיוק נלקח האחרון. אני צריך לאסוף אספקה שלהם ממונטיריט. אם אתה רוצה, אוכל לתת לך פוקימון חלופי שילווה אותך עד למונטיריט בשביל שתיקח אחד, בסדר?" שואל הפרופסור.

"אוקיי, תבחר" הפרופסור אומר בזמן שאתה שולף כדור מתוך המזוודה.
    "טוב, אני צריך לחזור למחקר שלי" הפרופסור מוסיף ונכנס אל מעבדתו, משאיר אותך עומד בחוץ, מסתכל על הפוקדור ומנסה לחשוב איזה פוקימון הוא מכיל.

רוני - מתוך הפוקדור יוצא הורסי קטן וחמוד, וברגע שהוא רואה אותך הוא מתחיל לצרוח ולפזר דיו לכל מקום בזמן שהוא מזנק אל מאחורי רגליו של הפרופסור בעזרת זנבו.
    "אל תדאג," הפרופסור אומר בזמן שהוא מרים את הורסי בעדינות ומלטף אותו.
    "הוא לא יפגע בך"
    "הוא פשוט קצת לחוץ, זה הכל." הפרופסור מוסיף ומושיט לך את הורסי. אתה מחזיק אותו ושם לב שהוא קצת רועד, אבל נראה כאילו הוא נרגע טיפה.
    "טוב ידידי, אני אחזור אל המחקר שלי. בהצלחה במסע שלך!" הוא אומר ונכנס אל מעבדתו.
    [/COLOR]

Spoiler ספוילר

15. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    Originally posted by Another Brick in the Wall@Mar 21 2010, 12:48 AM

"אוקיי, תבחר" הפרופסור אומר בזמן שאתה שולף כדור מתוך המזוודה.
    "טוב, אני צריך לחזור למחקר שלי" הפרופסור מוסיף ונכנס אל מעבדתו, משאיר אותך עומד בחוץ, מסתכל על הפוקדור ומנסה לחשוב איזה פוקימון הוא מכיל.

אני מניח שזה אני. אני זורק את הכדור ומקווה לטוב

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

עמוד 2 מתוך 9 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •