לא נורא! בשביל זה אתה מכין דברים בביה"ס, כדי לתרגל!Originally posted by mor15@Mar 20 2010, 11:28 PM
כן אני יודע אבל הבעיה היא שאני גרוע מאוד בפיקסול הבנת?
גם אם זה לא יוצא טוב, תנסה, ואם תצליח או לא תצליח, זה כבר על פי כמה ניסיון יהיה לך...
שיטה טובה שאני הישתמשתי בה פעם היא לקחת חלק שכבר קיים (כמו העלה של וויקטיריבל לדוגמה), ולשנות אותו, לעוות אותו.... להשמש בו בתור בסיס ליצירת חלק משלך!
לאחר זמן מסוים, כשתיצבור יותר ניסיון, אתה כבר תראה שיהיה לך הרבה יותר קל לפקסל דברים בלי בסיס, ובלי כלום!
לבינתיים, פשוט אל תדביק, כי הדבקה ממש לא ניראית טוב (בדרך-כלל)!
מדי פעם אני יתחבר לפורום ציור ממוחשב....
לדעתי זה כבר ניראה עדיף כי אתה ציירת ולא הדבקת...Originally posted by mor15@Mar 21 2010, 12:14 AM
אוקיי תודה רבה באמת דירבנת אותי אני אשפר היום או מחר נראה כבר D:
עריכה:
הנה השיפור:
זה לפרימיפ לא נראה לי שאני אעשה אחד לביבירל בכל מקרה המדריך של רועי-סטיב די עזר לי עם הזנב ותעלים כשציירתי אותם התבססתי על של ויקטריבל לכן אם יצאו די דומים אבל כאן נראם יותר חלק מהגוף וזה....
עכשיו מה שאתה צריך לעשות זה לגרום לחלקים השונים להיראות כאילו הם חלק מהגוף!
אם תשים לב, הפרווה והעלים לא נראים כל-כך קשורים!
בעיקרון, אני מכיר 2 דרכים להפוך חלק לאירות קשור: 1. צבע והצללה. הצבע יתן תחושה שהחלק באמת שייך לאיזו בגלל שהוא חולק צבע (לא חובה גוון) משותף אם שאר האיזור, וההצללה תיתן אפקט של עומק! ככה נדע בערך איפה החלק הזה מתחבר לגוף!
עכשיו עוד 2 טיפים:
אם כשאתה מעתיק תמונה מאתר של ספרייטים, והרקע יוצא שחור, וכשאתה מוחק אותו אז זה גם מוחק חלק מקווי המתאר, אתה פשוט יכול להעתיק את כל המסך (כפתור print-screen SysRq) ולעשות הדבק בצייר! ככה אתה מקבל את הספריטט אם הרגע הלבן :P
טיפ שני; כשאתה מפקסל, תידאג למחוק את כל הנקודות שבולטות ויוצאות שלא כשורות... זה אולי לוקח קצת זמן, אבל זה יתן תחושה של חלקות וזה יראה יותר יפה ומרשים...
בינתיים הכיוון שלך טוב!
מדי פעם אני יתחבר לפורום ציור ממוחשב....
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)