Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. משתמש מנוסה
    ליגה לאומית; יום שישי 19.03.2010

היום, סקציה נס ציונה תסע לצפון להתארח אצל עירוני ק"ש הדוהרת לליגת העל.
    ק"ש מגיעה למשחק הזה לאחר הפסד מפתיע 1-0 על בני לוד ואילו נס ציונה מגיעה למשחק לאחר ניצחון 2-0 על הפועל אשקלון.

היום בשעה 15:00 תחול שריקת הפתיחה של המשחק צמרת בין עירוני קריית שמונה לבין סקציה נס ציונה.
    נס ציונה רוצה לנצח ולעלות למקום השני המוביל לליגת העל, וקריית שמונה רוצה לברוח ולהגדיל את סיכוייה לעלות.
    אם ק"ש תנצח היום את נס ציונה היא תבטיח את המקום הראשון בעונה הסדירה, ותיהנה מיתרון של שלושה משחקים ביתיים לעומת שני משחקי חוץ בפלייאוף.

ברק בכר, מגן ק"ש לאחר ההפסד;
    “יש הרגשה של החמצה כי לא הגדלנו את הפער, אבל לא הגענו לחצי הראשון, ללא יוצא מן הכלל, חוץ מהשוער דני עמוס. זה היה החצי הגרוע שלנו בכל העונה. יש הרבה תירוצים, אבל רק אנחנו אשמים. נזכרנו לתקוף, אבל זה כבר היה מאוחר מדי, לא הגיע לנו". (קרדיט ל ONE)

שאר המשחקים בליגה הלאומית היום;
    עירוני בת-ים VS הפועל ירושלים.
    יום שני , 17:00.

הפועל כפ"ס VS הכח עמידר ר"ג.
    יום שני , 17:00.

בית"ר/שמשון VS עירוני רמה"ש.
    מחר , 14:30.

הפועל ראשל"צ VS הפועל אשקלון.
    היום , 14:30.

הפועל נצרת-עילית VS הפועל מרמורק.
    היום , 14:30.

אחוה עראבה VS בני-לוד.
    מחר , 14:30.

מכבי הרצליה VS מכבי ב"ש.
    יום שני , 17:30.
    <span style=\'color:green\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בחיפה יש רק מכבי&#33;</span></span>

2. משתמש מנוסה
    שמע, אני הייתי נוכח במשחק של ק"ש.
    זה פשוט היה משחק שהכדור לא רצה להיכנס לשער, גם חסרמה החמיץ פנדל (השוער שלהם צריך לקבל 8 היה לו משחק מדהים, וגם מס&#39; 7 שלהם שחקן טוב מאוד אני כבר רואה אותו עונה הבאה מגיע לליגת העל או עובר לקבוצה טובה מאוד בלאומית), גם 3-4 מצבים של כמעט גול שחסרה רגל מסיימת...
    אבל מאיפה הביאו את השופט הזה? היה עוד פנדל שהיה צריך להישרק בתחילת המשחק לק"ש כשתפסו את עמאשה ברחבה :{

3. משתמש מנוסה
    נכון מאוד..
    אבל המשחק הזה נגמר בתיקו רק בגלל השוער של נס ציונה, התאבד על כל כדור. אני צופה לו עתיד מזהיר =}
    אבל למרות שלא היה שערים ממש נהניתי מהמשחק אין רגעים משעממים תמיד יש תנועה רוצים לקבל תכדור..
    ולדעתי רן בן שמעון עשה טעות שהוא הוציא את אלרועי כהן ואת עמאשה
    <span style=\'color:green\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בחיפה יש רק מכבי&#33;</span></span>

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by LiorHa@Mar 21 2010, 12:51 PM
    נכון מאוד..
    אבל המשחק הזה נגמר בתיקו רק בגלל השוער של נס ציונה, התאבד על כל כדור. אני צופה לו עתיד מזהיר =}
    אבל למרות שלא היה שערים ממש נהניתי מהמשחק אין רגעים משעממים תמיד יש תנועה רוצים לקבל תכדור..
    ולדעתי רן בן שמעון עשה טעות שהוא הוציא את אלרועי כהן ואת עמאשה
    אלרואי לא יכול לסחוב 90 דקות לכן הוא יצא בגלל זה
    והוא היה צריך להוציא את בני שהיה חלש מאוד במשחק ובמקומו לשים את סאביץ&#39;.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •