כמה פעמים ראית את הסרט? .-.Originally posted by הראשון מהסוף@Mar 23 2010, 03:56 PM
לא זאת לא.
The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many, and before this battle was over, even a god-king can bleed.
כמה פעמים ראית את הסרט? .-.Originally posted by הראשון מהסוף@Mar 23 2010, 03:56 PM
לא זאת לא.
The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many, and before this battle was over, even a god-king can bleed.
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!
תמיר,אתה נשאר ב 28.3 בלילה לראות רסלמניה בלייב כמוני?
B)
מי פה אחראי על הנושאי שאלות?
אני יכול לפתוח אחד ?
הודעה חשובה:
מסתבר שאני ופיקסלוקמאותה עיר, אבל לא רק זה, אנחנו גם מאותו בית ספר :o
איזה מוזר זה
ספוילר
בעיה שלך.Originally posted by Another Brick in the Wall@Mar 23 2010, 05:52 PM
הודעה חשובה:
איזה מוזר זה
בולה בולה איפה את!?!?!?!?!?Originally posted by הראשון מהסוף@Mar 23 2010, 05:47 PM
SPARTANS!!!!!
HA-OOH! HA-OOH! HA-OOH!
LIKEEEEEEE B)Originally posted by The Pope D'angelo Dinero@Mar 23 2010, 05:55 PM
בולה בולה איפה את!?!?!?!?!?
אני משתתף בצערוOriginally posted by Another Brick in the Wall@Mar 23 2010, 05:52 PM
הודעה חשובה:
איזה מוזר זה
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!
http://www.youtube.com/watch?v=5aVF_...eature=related
suicide just not represent the end
suicide represents the begining
that is what suicide representsOriginally posted by Suicide@Mar 23 2010, 05:58 PM
http://www.youtube.com/watch?v=5aVF_...eature=related
suicide just not represent the end
suicide represents the begining
זרקו שם של שיר של איירון מיידן (שהוא לא פלאש אוף דה בלייד או דה נאמבר אוף דה ביסט)
ספוילר
יש להם עוד? ם:Originally posted by Another Brick in the Wall@Mar 23 2010, 06:04 PM
זרקו שם של שיר של איירון מיידן (שהוא לא פלאש אוף דה בלייד או דה נאמבר אוף דה ביסט)
where eagels dareOriginally posted by Another Brick in the Wall@Mar 23 2010, 06:04 PM
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)