לאאאאאאאא! את!
לאאאאאאאא! את!
אתה משווה עכבישים לערפדים? עצוב..Originally posted by פרפר נחמד שולט לעד@Mar 22 2010, 12:12 PM
לא שמתי לב!באסה :o
ואנג...,אתה יודע עם מי אתה מדבר?!עכביש הטרנטולה הוא החבר הטוב שלי,אל תתעסק איתי יותר!מובן?! :ph34r:
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!
התנאים הם כך, קרב של 7 בום,אתה והאלמנה,אחד על אחד,עד המוות!
סתם...אני נותן לך לקבוע את תנאיי הקרב,מכיוון שיש לצבאי יתרון ברור.
שמישהו יתחבר למסן..
ממש משעמם לי.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
טוב.... אין לי מושג מה צריכים לעשותOriginally posted by פרפר נחמד שולט לעד@Mar 22 2010, 12:14 PM
SPARTANS!!!! רעיונות
לא יפה לאנוס מישהו שרק התאלמנה.. .-.Originally posted by פרפר נחמד שולט לעד@Mar 22 2010, 12:14 PM
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!
שתוק אנג!
ויקותיאל,אתה קורא לעצמך ספרטני?!ספרטני שלא יודע לקבוע תנאיי קרב?! אז אני אקבע אותם,הראשון שנול מהצוק,הוא המפסיד,מובן לך גרביל עלוב?!
(תגיד,קוראים לך אביעד מרקוביץ?)
תעשו קרב הראשון שמפיל את השני מהצוק הוא המנצח.Originally posted by הראשון מהסוף@Mar 22 2010, 12:16 PM
אין לי מושג מה צריכים לעשות
SPARTANS!!!! רעיונות
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
לפרצוף שלך קוראים מלקוביץ!#@$$@ והדרך היחידה שבה תיפול מהצוק היא אם אני אשפד לך את הכנפיים... לא חבל?Originally posted by פרפר נחמד שולט לעד@Mar 22 2010, 12:17 PM
שתוק אנג!
ויקותיאל,אתה קורא לעצמך ספרטני?!ספרטני שלא יודע לקבוע תנאיי קרב?! אז אני אקבע אותם,הראשון שנול מהצוק,הוא המפסיד,מובן לך גרביל עלוב?!
(תגיד,קוראים לך אביעד מרקוביץ?)
אתה לא נלחם נגדי אלא נגד אלמנה שחורה,מהזן המסוכן ביותר!אז מה דעתך ספרטני עלוב?
למלחמות אין תנאים !
מלחמה זה לא למות למען המדינה שלך, זה לגרום לממזר השני למות בשביל שלו. ~ ג'ורג' פטון
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
בוא נעשה את זה,ניפגש בעוד כ-20 דקות במעלה הגבעה,היה נעים לדבר ספרטני תת רמה מוג-לב,בן בליעל,מוכה פרעושים שכמותך,נשתמע!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)