Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13
  1. משתמש מנוסה
    אני לא מבין מה קרה לפורום הזה ? פעם הוא היה כזה תוסס ומעניים מה קרה פתאום ?
    זהו אף אחד לא נכנס לא מכין כלום למה ?

אני חושב שהסיבה היא שפוקימון נהיה מגעיל כיאילו זה כבר חרוש מדי לא ? מה יש כבר לעשות ?
    וגם הסדרה נהייתה גרוע ואף אחד כמעט לט רואה והגיל של אלה שראו את הפוקימון הכי ראשון כבר מבוגר ואין זמן לפוקימון ופיקסל ארט יותר ...

אני חושב שצריך לשנות את הגישה !
    אולי נהפוך את הפורום לפורום פיקסל ארט כללי ! כיאילו עם מדריכים שלא קשורים רק לפוקימונים אלה גם לסם דברים כמו פיקסול בית מכוניתעץ או ציפור וגם לתת מדריכים להצללות רגילות ומתקדמות ואפקטי מעבר וAA כי אני לא רואה שיש את זה בפורום אז ... אחים שלי קומו על הרגליים ותתחילו להשקיע זה די מבאס ממה שנהייה פה ... בואו נביא חברים שרוצים להתנסות בפיקסל ארט ולא רק פוקימונים ! .... ועם הזמן זה יפרח ויהיה פה יותר תוסס ומגוון ולא רק פוקימונים ודברים בסיסים !

סליחה על החפירה ואם עברתי על החוקים סליחה כי זה היה מין פריקה !
    ~~בברכה אבי~~
    מעצב פיקסל ארט בינוני ^_^

^^קרדיט ענק לSTEVE ^^

2. Professional Design
    אז דבר ראשון , אני לא חושב שאפשר לצבוע בלי צבעים , וצבעים הכי קל למצוא אצל פוקימונים
    הצבעים מותאמים לפי הגוונים והכל ..
    אז בכל מקרה גם אם לא נעשה עבודות עם פוקימונים , עדיין נצטרך אותם .
    ושנית , אני לא חושב שצריך לראות את הסדרה כדי להכיר אותם ולעצב אותם .
    ושלישית , אני לדוגמא כבר פחות עובד על שילובים צביעות וכאלה
    אני עובד על סקראצ'ים של פוקימונים והכנת פייקים .
    אבל אני המנהל כאן אז חשוב לי גם שהאחרים יידעו ויתחילו את הכל מההתחלה , מצביעות
    ועד פיקסול אמיתי ומורחב .

3. משתמש מנוסה
    אני מסכים עם פיקסלוק..
    הפסקתי להתעסק בצייר כי זה באמת כבר חרוש ויצא מכל החורים..
    צבעים אפשר בקלות לייצר בצייר..אם קשה למישהו שיקח מספרייטים אז לא נורא..
    אבל עדיין רוב הדברים פה זה פוקימון והכל חוזר על עצמו..נגיד הנושאים:"שינוי סוג חדש צביעה חדשה" וכו' כבר אין כוח לבדוק נושא נושא
    מילא אם היו דברים מגוונים כמו ציור חדש(נוף או משהו אחר) אז ברור שהרבה היו נכנסים לראות את התוצאה..והרבה בטח גם היו מגיבים
    ומה יוצא לאנשים מזה שהם מעצבים פוקימונים מה זה יעזור להם בעתיד? .-.
    מי שבאמת משקיע בנושא הוא בטח יתעסק בזה בעתיד..אז נושאים קצת יותר ריאליסטים כמו ריהוט(לקחתי את הדוגמא מאחת העבודות של פיקסלוק) או בתים נופים וכו' יהיו הרבה יותר מעניינים והרבה יותר עוזרים.
    אם הבעיה היא רק צבעים אז שיקחו מהספרייטים..אבל כל נושא שני פה זה צביעה חדשה ותסכים איתי שצביעות זה לחובבנים ובדיוק דקה של עבודה..בלי מאמץ בלי חשיבה בלי כלום
    בשנאה רבה, אליאב.

קרדיט לעצמי.

יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!

4. משתמש מנוסה
    נכון אני אישית הייתי בפורום פיקסל אחר והוא היה מדהים היה ת פורום מדריכים ושם היו הצללות ודמיות ותבניות של צבעים וסגנונות שונים!
    בפורום היו מלא עבודות מכל סוג והיה מאוד כיף ועדיין כיף ! אני חושב שהרעיון שלי באמת שווה את זה ... רועי (STEVE) נכון זה השם שלך ? אז בבקשה תשקול את זה !
    ~~בברכה אבי~~

^^קרדיט ענק לSTEVE ^^

5. משתמש מנוסה
    עוד משהו שאני חייב להוסיף:
    ציטוט מנושא אחר בפורום הזה:"צביעות זה קל,אין לי בעיה (:"
    קישור לנושא: http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=22444
    אתה מבין? צביעות זה לא כזה שימושי..אולי רק למתחילים..אבל תעשה לי טובה, רוב המתחילים ישר קולטים את העניין..אלה שלא זה מקרים מיוחדים .-. שכנראה לא מתאים להם כל הנושא של ציור ממוחשב.
    בכל מקרה..רועי..תפסיק להיות ראש קטן ותחשוב רגע בגדול תחשוב על איך זה יכול לקדם את הפורום..
    אני שמתי לב שבתקופה של הניהול שלך הפורום די התייבש..אני לא מאשים אותך אלא את הנושאים של הפורום..הכל פוקימון פוקימון פוקימון כמה כבר אפשר?!
    בשנאה רבה, אליאב.

קרדיט לעצמי.

6. משתמש מנוסה
    צודק צריך משהו חדש חחח ! אבל בנתיים תריך לזרום עם מה שיש !
    ~~בברכה אבי~~

^^קרדיט ענק לSTEVE ^^

7. משתמש מנוסה
    זאת בדיוק הבעיה.."לזרום עם מה שיש"
    אף אחד לא פועל..זאת אחת הסיבות שהפסקתי להיות פעיל פה
    תראה..הנושא הזה שפתחת זה אולי המעשה היחיד שעשו בפורום הזה בשנתיים האלה שאני פעיל פה .-. אני מתכוון מבחינת הערות על נושא הפורום.
    בד"כ אנשים פותחים נושאים של "למה אנשים לא פעילים"..ואני רוצה להגיד לרועי(שגם פתח נושא כזה) תסתכל קצת מסביב אנשים לא פעילים כי אנשים מתבגרים אנשים מתחילים להשתעמם מפוקימון..
    ולא רק בגלל זה...כל הותיקים שהיו פעילים פה כבר נמאס להם לחזור כל הזמן על אותו נושא כל הזמן אותו דבר..שינוי סוג/שילוב/פייק/צביעה/צביעה מחדש/צ'או..כאילו הנושאים פה מוגבלים..
    צריך להרחיב..שיהיו יותר אפשרויות אתה תראה איך הפורום ישגשג
    בשנאה רבה, אליאב.

קרדיט לעצמי.

8. משתמש מנוסה
    AANG צודר ב 100% רועי כדאי שתפתח אדגרים של פיקסול לפסח או משהו ? ולא רק פוקימונים מצדי שיהיה גם מצות ופרמידות ם.O
    אבל תחשוב על זה ... ברצינות ולא מצחוק ! אתה המנהל אז אתה צריך להפעיל ולהרים את הפורום שוב על הרגליים ...!
    ~~בברכה אבי~~

^^קרדיט ענק לSTEVE ^^

9. משתמש מנוסה
    כן..ותצא מהבועה של "אני המנהל ואני מחליט"
    שאני ניהלתי את הפורום(אם אתה זוכר) אני הקשבתי כמעט לכל הערה של כל משתמש בפורום..אני הייתי עם ראש פתוח ולא הייתי בתוך בועה של אני מחליט מה קורה פה
    אפילו התייעצתי עם שאר המנהלים אתה יכול לשאול אותם .-. אלכס יכול להעיד
    מה שאני אומר בכל החפירות שלי בנושא זה תפעל לפי מה שהמשתמשים רוצים ולא לפי הנושאים שכבר קיימים..אתה המנהל נכון? אתה יכול לשנות חוקים להגיע לפשרות וכו'..אותו דבר אתה יכול לשנות את נושאי העבודות בפורום. קח את זה לתשומת ליבך..
    בשנאה רבה, אליאב.

קרדיט לעצמי.

10. משתמש מנוסה
    אם אתה לא תוכל לעשות זאת אז אני חושב שצריך להחליף מנהל שישקיע פה יותר ! אתה אפילו לו מסתכל לפורום ולא הגבת כאן חוץ מהתגובה הראשונה.. וגם התחרות לא פעילה ושום דבר לא פעיל זה מבאס טילים ... זה לא כמו שהיה ושכולם היו פה ...
    ~~בברכה אבי~~

^^קרדיט ענק לSTEVE ^^

11. Professional Design
    אם תהיו בלילה הלבן תופתעו ותבינו שהפורום לא עוסק רק בזה .
    אבל אני כרגע בתקופה שיש כאן הרבה מעצבים חדשים ואני חייב להתחיל איתם מהבסיס .

12. משתמש מנוסה
    טוב ! מקווה שיהיה טוב ! ^^ אני בוטח בך אחי !!^^
    ~~בברכה אבי~~

^^קרדיט ענק לSTEVE ^^

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by Steve@Mar 23 2010, 10:16 PM
    אם תהיו בלילה הלבן תופתעו ותבינו שהפורום לא עוסק רק בזה .
    אבל אני כרגע בתקופה שיש כאן הרבה מעצבים חדשים ואני חייב להתחיל איתם מהבסיס .
    סורי אני לא אהיה כאן בלילה הלבן כדי לראות..אבל אולי אראה ביום שאחרי זה מה קרה פה
    תראה..אתה יודע שאני סומך עליך בתור מנהל אני פשוט מעיר הרבה כדי לכוון אותך לדרך הנכונה..למרות שאני אפילו לא פעיל פה..אז למה שיהיה אכפת לי? .-.
    מעצבים חדשים? אפשר ללמד אותם בפרטי(גם איסי וכו') לא חובה לפתוח נושאים ענקיים בשביל ללמד כמה מעצבים חדשים..תשווה את כמות המשתמשים שיודעים את הבסיס לכמות המשתמשים שלא יודעים כלום ותראה שאתה פותח את בית הספר הזה בשביל כמה אנשים בודדים..
    חוצמזה בצפר לגרפיקה..זה חרוש זה קרה פה אולי 4 פעמים..אנשים לומדים,מתייאשים בשילובים/פיקסול וכאלה ואז אתה מתייאש מהתגובות ההולכות ופוחתות ובסוף סוגר את בית הספר
    בגלל זה אני אומר אתה רוצה לעזור למישהו? יש פרטי..תלמד אותו בסיס..אחרי זה שיראה מדריכים שילמד לבד..
    כי גם לא כולם בנויים לזה..לא לכולם יש סבלנות לפקסל וכאלה..יש כאלה שסתם מדביקים ואומרים עשיתי שילוב..שזה בעצם שילוב של 5 דקות..

בקיצור תחשוב טוב אם שווה לפתוח נושא כזה או אחר או שזה סתם עוד נעוץ מיותר..
    בשנאה רבה, אליאב.

קרדיט לעצמי.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •