Suicide Solution
Suicide Solution
זה שהחיים שלך יפים וורודים לא אומר שכולם ככה .-.Originally posted by Another Brick in the Wall@Mar 23 2010, 02:07 PM
הייתי פשוט חייב להגיב לו.
בכ"מ, יש דרכים ויש סיבות להתאבד, לא חסרים דברים כאלה (לצערנו).
הבעיה היא שאנשים רכרוכיים מדי ועל כל סיבה קטנה הם ישר שוקלים התאבדות.
יש אנשים שהחיים שלהם בזבל, או שלפחות ככה זה נראה להם
והם מגיעים למסקנה שכבר לא נשאר להם בשביל מה לחיות אז הם שוקלים התאבדות..
תגיד לי אתה..אם חס וחלילה היית חושב שאין לך בשביל מה לחיות..מה היית עושה?
תשווה את זה לדברים פשוטים יותר..נגיד משחק פוקר(השוואה ממש קיצונית אבל אולי ככה אנשים יבינו יותר את מה שאני מנסה להגיד)
אתה משחק פוקר ואתה רואה שכבר אין לך סיכוי לנצח..אתה תמשיך לשחק? לא..אתה תפרוש..
וד"א עזוב אותי מהויכוח על הדת אני אמרתי את מה שאני חושב וזהו..לא צריך על כל דבר קטן להתווכח
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!
מי אמר שהחיים שלי וורודים ויפים?Originally posted by Aang@Mar 23 2010, 02:36 PM
זה שהחיים שלך יפים וורודים לא אומר שכולם ככה .-.
יש אנשים שהחיים שלהם בזבל, או שלפחות ככה זה נראה להם
והם מגיעים למסקנה שכבר לא נשאר להם בשביל מה לחיות אז הם שוקלים התאבדות..
תגיד לי אתה..אם חס וחלילה היית חושב שאין לך בשביל מה לחיות..מה היית עושה?
תשווה את זה לדברים פשוטים יותר..נגיד משחק פוקר(השוואה ממש קיצונית אבל אולי ככה אנשים יבינו יותר את מה שאני מנסה להגיד)
אתה משחק פוקר ואתה רואה שכבר אין לך סיכוי לנצח..אתה תמשיך לשחק? לא..אתה תפרוש..
וד"א עזוב אותי מהויכוח על הדת אני אמרתי את מה שאני חושב וזהו..לא צריך על כל דבר קטן להתווכח
ולא אמרתי שאין מצבים שהם הגיוניים להתאבד, אמרתי שעל דברים קטנים אנשים עושים מעשים קיצוניים.
לא התכוונתי שכל מי ששוקל התאבדות הוא טמבל פחדן, התכוונתי לזה שיש אנשים שהם טמבלים פחדנים שעל דברים קטנים רוצים להתאבד. על קורט קוביין שמעת פעם? הוא גאון לדעתי והוא התאבד (אבל זה בגלל בעיות נפשיות).
נ.ב.
החיים שלי אפילו לא קרובים ללהיות יפים או וורודים או לא'דע מה, הם ממש לא.
ספוילר
אתה אמרת ככה:Originally posted by Another Brick in the Wall@Mar 23 2010, 02:45 PM
מי אמר שהחיים שלי וורודים ויפים?
ולא אמרתי שאין מצבים שהם הגיוניים להתאבד, אמרתי שעל דברים קטנים אנשים עושים מעשים קיצוניים.
לא התכוונתי שכל מי ששוקל התאבדות הוא טמבל פחדן, התכוונתי לזה שיש אנשים שהם טמבלים פחדנים שעל דברים קטנים רוצים להתאבד. על קורט קוביין שמעת פעם? הוא גאון לדעתי והוא התאבד (אבל זה בגלל בעיות נפשיות).
נ.ב.
החיים שלי אפילו לא קרובים ללהיות יפים או וורודים או לא'דע מה, הם ממש לא.
"הבעיה היא שאנשים רכרוכיים מדי ועל כל סיבה קטנה הם ישר שוקלים התאבדות."
זה כאילו התייחסת לכל האנשים ששוקלים התאבדות.
כאילו אמרת שכל אלה ששוקלים התאבדות הם פחדנים שלא חושבים על להתמודד עם המצב הנתון.
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
לא.Originally posted by Aang@Mar 23 2010, 02:48 PM
אתה אמרת ככה:
"הבעיה היא שאנשים רכרוכיים מדי ועל כל סיבה קטנה הם ישר שוקלים התאבדות."
זה כאילו התייחסת לכל האנשים ששוקלים התאבדות.
כאילו אמרת שכל אלה ששוקלים התאבדות הם פחדנים שלא חושבים על להתמודד עם המצב הנתון.
התכוונתי לאנשים עם בעיות קטנות וסיבות מפגרות שישר שוקלים עליהן התאבדות, לא דיברתי על אנשים שבאמת מתוסבכים וזה הפתרון היחיד שלהם.
ספוילר
Originally posted by Another Brick in the Wall+Mar 23 2010, 02:45 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Another Brick in the Wall @ Mar 23 2010, 02:45 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> מי אמר שהחיים שלי וורודים ויפים?
נ.ב.
החיים שלי אפילו לא קרובים ללהיות יפים או וורודים או לא'דע מה, הם ממש לא. [/b]
לאף אחד אין חיים וורודים ויפים. והדשא של השכן תמיד ירוק יותר. אנשים משום מה חושבים שהחיים שלהם טובים או פחות טובים מחיים של אנשים אחרים. שלאחרים הכל טוב בחיים, אין להם בעיות... אבל לכולם יש בעיות. להתאבד זה פיתרון... בעצם זה לא פיתרון. כי תמיד יש דרך מוצא ותמיד אפשר למצוא פיתרון אמיתי. ככה אני חושב. אבל זה מאוד תלוי ב2 דברים. האופי של הבנאדם והמצב. ככל שהמצב יותר גרוע ככה האופי של הבנאדם יותר חשוב לשאלה האם הוא יתאבד או לא. האם הוא מספיק חזק מנטלית להתמודד עם הבעיות שלו או שהוא לא יכול למצוא מוצא והוא מתאבד?
<!--QuoteBegin-Another Brick in the Wall@Mar 23 2010, 02:50 PM
לא.
התכוונתי לאנשים עם בעיות קטנות וסיבות מפגרות שישר שוקלים עליהן התאבדות, לא דיברתי על אנשים שבאמת מתוסבכים וזה הפתרון היחיד שלהם.[/quote]
אין דבר כזה פיתרון יחיד. תמיד יש פיתרון. השאלה היא האם אתה (אני מתכוון לכל בנאדם שנמצא במצב שאנחנו מדברים עליו) מספיק חזק כדי לחפש ולמצוא אותו?
נו, הבנת למה אני מתכוון.Originally posted by הראשון מהסוף@Mar 23 2010, 02:51 PM
אין דבר כזה פיתרון יחיד. תמיד יש פיתרון. השאלה היא האם אתה (אני מתכוון לכל בנאדם שנמצא במצב שאנחנו מדברים עליו) מספיק חזק כדי לחפש ולמצוא אותו?
אתה במצב כל כך גרוע ויש לך יותר מדי בעיות שהסיכויים שתצליח לצאת מהן הם נמוכים.
אנשים תמיד מעדיפים פתרון קל ומהיר על פתרון ארוך ומסובך, ולפעמים זה לא כל כך נורא לקחת את הקצר והמהיר, למרות שהארוך יותר יעיל.
ספוילר
טוב בתור התחלה, אני רוצה לסייג את מה שאמרתי, כי נזכרתי במצב שאולי כן מצדיק התאבדות, כששרה אהרונסון התאבדה במקלחת, כדי שלא יוציאו ממנה מידע.. היא ידעה שהיא הולכת למות, אז היא סיימה את זה בלי סבל. אבל זה מקרה מאוד קיצוני ולרוב האנשים שמתאבדים זה לא מתקרב.Originally posted by Another Brick in the Wall@Mar 23 2010, 03:03 PM
נו, הבנת למה אני מתכוון.
אתה במצב כל כך גרוע ויש לך יותר מדי בעיות שהסיכויים שתצליח לצאת מהן הם נמוכים.
אנשים תמיד מעדיפים פתרון קל ומהיר על פתרון ארוך ומסובך, ולפעמים זה לא כל כך נורא לקחת את הקצר והמהיר, למרות שהארוך יותר יעיל.
וכבר אמרתי בהתחלה, תמיד זה נורא, וכמעט תמיד (חוץ מאולי מה שרשמתי למעלה שזה ההפך) זה אנוכי נטו. כי אתה עושה להורים ולאחים ולמשפחה ולחברים חור אדיר בחזה, וזה רק בגלל שאתה לא מתמודד עם הבעיות שלך.
גיבורת ניל"י..במקום למות אחרי חשיפת מידע היא מתה לפני שהכריחו אותה לחשוף את המידע בסבל ועינוייםOriginally posted by הראשון מהסוף@Mar 23 2010, 03:07 PM
טוב בתור התחלה, אני רוצה לסייג את מה שאמרתי, כי נזכרתי במצב שאולי כן מצדיק התאבדות, כששרה אהרונסון התאבדה במקלחת, כדי שלא יוציאו ממנה מידע.. היא ידעה שהיא הולכת למות, אז היא סיימה את זה בלי סבל. אבל זה מקרה מאוד קיצוני ולרוב האנשים שמתאבדים זה לא מתקרב.
וכבר אמרתי בהתחלה, תמיד זה נורא, וכמעט תמיד (חוץ מאולי מה שרשמתי למעלה שזה ההפך) זה אנוכי נטו. כי אתה עושה להורים ולאחים ולמשפחה ולחברים חור אדיר בחזה, וזה רק בגלל שאתה לא מתמודד עם הבעיות שלך.
זה מקרה שונה לגמרי מרוב המקרים..
למרות שזה "אנוכי" שמישהו חושב שהוא לא יכול לשאת יותר את המצב הוא לא ממש חושב על מה אחרים יגידו ואיך זה יפגע באחרים..זה נשמע אנוכי אבל אתה לא יכול לשפוט אדם במצב כזה .-.
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
זה גם נכון. כמו כל בן נוער, גם אני חשבתי על להתאבד פעם, אבל אף פעם לא הייתי במצב קשה מאוד. אבל עדיין, אני חושב שבני אדם לא צריכים לוותר כל כך מהר. צריכים להיאבק.Originally posted by Aang@Mar 23 2010, 03:26 PM
גיבורת ניל"י..במקום למות אחרי חשיפת מידע היא מתה לפני שהכריחו אותה לחשוף את המידע בסבל ועינויים
זה מקרה שונה לגמרי מרוב המקרים..
למרות שזה "אנוכי" שמישהו חושב שהוא לא יכול לשאת יותר את המצב הוא לא ממש חושב על מה אחרים יגידו ואיך זה יפגע באחרים..זה נשמע אנוכי אבל אתה לא יכול לשפוט אדם במצב כזה .-.
דעו לכם שזה לא נכון שאתם קוראים להתאבדות - פחדנות .
כי מי שמשחק בגורל שלו , מי שמקצר את חייו בפתאומיות ..
למי שיש את האומץ לעצור את חייו באמצע בזמן שיכל לעשות הרבה דברים אחרים
בכל השנים שיבזבז , הוא בכלל לא פחדן ! הוא אמיץ !
אבל הוא לא מעריך את החיים האלה , ואני לא מעריך את החיים האלה ..
כי אני לא נהנה בחיים האלה .
אם אני יתאבד ? אני לא חושב .
אבל מה שבטוח .. אלוהים לא קשור לזה , אלוהים היא דמות שהיהודים המציאו כדי שיהיה להם במי לתמוך , אני בהחלט לא מאמין שהוא קיים , אבל אני כן שומר על הדת כי זוהי נורמה מקובלת , ואני לא רוצה להפר אותה .
הו, סופסוף משהו הגיוני בדיון הזהOriginally posted by Steve@Mar 23 2010, 10:30 PM
אבל מה שבטוח .. אלוהים לא קשור לזה , אלוהים היא דמות שהיהודים המציאו כדי שיהיה להם במי לתמוך , אני בהחלט לא מאמין שהוא קיים , אבל אני כן שומר על הדת כי זוהי נורמה מקובלת , ואני לא רוצה להפר אותה .
אגב, לגבי ה"דעו לכם שזה לא נכון שאתם קוראים להתאבדות - פחדנות .
כי מי שמשחק בגורל שלו , מי שמקצר את חייו בפתאומיות ..
למי שיש את האומץ לעצור את חייו באמצע בזמן שיכל לעשות הרבה דברים אחרים
בכל השנים שיבזבז , הוא בכלל לא פחדן ! הוא אמיץ !
אבל הוא לא מעריך את החיים האלה , ואני לא מעריך את החיים האלה ..
כי אני לא נהנה בחיים האלה ."
אז זה כן נכון.
אין לך אומץ להתמודד עם החיים ועם הבעיות, אז אתה מבצע את הפיתרון הכי קל - תוקע סכין וגומר עניין.
נורא קשה להתחמק מהבעיות הא?
אגב, שמעת על קורט קוביין? תקרא את מכתב ההתאבדות שלו (למרות שרק שלוש שורות מתוכו מעידות על התאבדות), זה מכתב גאוני.
אתה יודע, אחד הדברים שגורמים להתאבדות זה דיכאון (דה), ודיכאון מושפע מאוד מהמוזיקה שאתה שומע (דההההה). אני למשל שומע את FADE TO BLACK של מטאליקה ונכנס לדיכאון, אבל אם אני שם משהו יותר שמח ומלא חיים אז אין דיכאון ואני שמח והכל וורוד ויופי טופי, אז כשאתה שוקל התאבדות כדאי שתשים מוזיקה לא דכאונית וזה יעבור. לגבי הערכת החיים, בניניו, החיים הם לא מ-יודע-מה בלי שום קשר לכלום, צריך כל הזמן לעבוד ולעבוד ולעבוד בשביל שבגיל 80 יתקעו אותך בבית אבות ויום אחרי זה תמות מסרטן, אז אין כל כך מה להעריך.
ספוילר
זה בידיוק מה שאני חושב !!
החיים הם לא כמו בסרט , ובשביל מה לעבוד כל כך קשה
ללמוד , אני מסיים בכיתה י"ב 41 יחידות לימוד וממשיך ליג' - יד'
בשביל מה אני צריך את כל זה ? בשביל שאני יוכל לשרוד ?
בשביל שיהיה לי כסף ? כל המאמץ הזה בשביל להשיג עבודה
ולחיות חיים נורמאליים , אז בשביל מה ?
מהתאבדות עברתם לדבר על החיים O:
לא שזה לא קשור..זה מאוד קשור..זה סיבות להתאבדות..
פשוט רציתי גם להוסיף
אתם לומדים לומדים לומדים..גם בלי שום קשר למקצוע וזה אתם לומדים דברים על החיים..כל יום תלמדו משהו..
בשביל מה? יש הרבה מטרות..
יש לכם חברה? אתם רוצים לדאוג שהחיים שלה יהיו יפים נכון? ברור שכן..אז אתם לומדים דברים על החיים דברים על זוגיות כדי לשפר את הקשר..שום קשר לא מושלם..
אותו דבר אתם עובדים..בשביל להרוויח כסף..נגיד..בשביל לפנק את החברה שלכם..
לכל דבר בחיים יש מטרה..כל דבר קטן..
אתם באים ואומרים בשביל מה ללמוד בשביל מה לעבוד..כאילו כבר איבדתם טעם בחיים..בגלל מחשבות כאלה אנשים מתייאשים מהחיים..אז אל תחשבו בשביל מה ובשביל מה..
תחשבו קצת קדימה תחשבו על מטרה בחיים ואז תשאלו את עצמכם מה אני צריך לעשות בשביל להשיג את המטרה במקום לשאול את עצמכם בשביל איזו מטרה אנחנו עושים ככה וככה..
סורי על החפירה .-.
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
ואם אין לי חברה? ><Originally posted by Aang@Mar 24 2010, 02:11 AM
מהתאבדות עברתם לדבר על החיים O:
לא שזה לא קשור..זה מאוד קשור..זה סיבות להתאבדות..
פשוט רציתי גם להוסיף
אתם לומדים לומדים לומדים..גם בלי שום קשר למקצוע וזה אתם לומדים דברים על החיים..כל יום תלמדו משהו..
בשביל מה? יש הרבה מטרות..
יש לכם חברה? אתם רוצים לדאוג שהחיים שלה יהיו יפים נכון? ברור שכן..אז אתם לומדים דברים על החיים דברים על זוגיות כדי לשפר את הקשר..שום קשר לא מושלם..
אותו דבר אתם עובדים..בשביל להרוויח כסף..נגיד..בשביל לפנק את החברה שלכם..
לכל דבר בחיים יש מטרה..כל דבר קטן..
אתם באים ואומרים בשביל מה ללמוד בשביל מה לעבוד..כאילו כבר איבדתם טעם בחיים..בגלל מחשבות כאלה אנשים מתייאשים מהחיים..אז אל תחשבו בשביל מה ובשביל מה..
תחשבו קצת קדימה תחשבו על מטרה בחיים ואז תשאלו את עצמכם מה אני צריך לעשות בשביל להשיג את המטרה במקום לשאול את עצמכם בשביל איזו מטרה אנחנו עושים ככה וככה..
סורי על החפירה .-.
-------------------
על התאבדות-התאבדות זה קיצור דרך.
אני לא מאמין בקיצורים דרך.
-------------------
אליאב-לא כתוב ב10 הדברות אל תתאבד.
------------------
יש גם איזה סוג של סיפור עם מסר-
עורך דין הולך למסעדה במרינה בתל אביב לפגישה.
רואה איש עם בגדים בלויים מנסה לדוג דגים במרינה.
עורך דין:סליחה, אבל אם אפשר לשאול למה אתה לא הולך לעבוד וללמוד?
האיש:טוב לי ככה לדוג במרינה בסבבה מה רע?
עורך דין:אבל אם תלמד תרוויח כסף,תקנה יכטאה ותדוג על היכטאה במרינה בסבבה.
האיש:אבל למה לעשות את כל הדרך אם אני כבר דג במרינה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)