ברור, צ'אק נוריס הוא אל, קראתה את המיתולוגיה הצ'אקית?Originally posted by @Shon@@Mar 24 2010, 01:21 PM
צ'אק נוריס גרם למלא דברים שאף פעם לא חשבתי עליהם :blink:
ברור, צ'אק נוריס הוא אל, קראתה את המיתולוגיה הצ'אקית?Originally posted by @Shon@@Mar 24 2010, 01:21 PM
צ'אק נוריס גרם למלא דברים שאף פעם לא חשבתי עליהם :blink:
כמה מדברים על צ'אק נוריס
ואני אפילו לא מכיר אותוD:
אתה לא רוצה להכיר, צ'אק נוריס ידוע בנטייה להרוג את מכריוOriginally posted by TreeCko@Mar 24 2010, 01:23 PM
כמה מדברים על צ'אק נוריס
ואני אפילו לא מכיר אותוD:
כמה סרטים הוא כבר עשה?
לא מענייןD:
זאת הסיבה שאף אחד אף פעם לא ראה אותו ומי שכן ראה לא זכה לספר על זה
0, הרשויות לא רצו לפרסם כי אנשים ימותו מהתקף לב, בתגובה צ'אק הרג אתה הרשויות ונתקענו עם אובמה O:Originally posted by TreeCko@Mar 24 2010, 01:26 PM
כמה סרטים הוא כבר עשה?
לא מענייןD:
כשצ'אק נוריס מביס את השמש בתחרות מבטים, השמש נוסגת לאחור ומתחבאת מאחורי הירח, תופעה זו ידועה כליקוי חמה.
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
לול O:Originally posted by רטיקייט פראי הופיע@Mar 24 2010, 01:28 PM
כשצ'אק נוריס מביס את השמש בתחרות מבטים, השמש נוסגת לאחור ומתחבאת מאחורי הירח, תופעה זו ידועה כליקוי חמה.
בעמוד האחרון בספר השיאים של גינס כתוב באותיות קטנות כי צ'אק נוריס כבר מחזיק בכל שיאי העולם, וכל מה שרשום בספר זה הכי קרוב שכל השאר הצליחו.
בהתאם לזה, צ'אק נוריס הוא הבן אדם הכי נמוך בעולם, וגם הבן אדם הכי גבוה בעולם.
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
חלאסOriginally posted by רטיקייט פראי הופיע@Mar 24 2010, 01:29 PM
בעמוד האחרון בספר השיאים של גינס כתוב באותיות קטנות כי צ'אק נוריס כבר מחזיק בכל שיאי העולם, וכל מה שרשום בספר זה הכי קרוב שכל השאר הצליחו.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא מספיק במסןOriginally posted by רטיקייט פראי הופיע@Mar 24 2010, 01:29 PM
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!
חחחOriginally posted by רטיקייט פראי הופיע@Mar 24 2010, 01:29 PM
צ'אק נוריס יכול אפילו לשנות צורה?
כי הוא מראה את עצמו בפרסומת של בזק וכולם חושבים שהוא גמדOriginally posted by רטיקייט פראי הופיע@Mar 24 2010, 01:29 PM
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)