לא רק בגלל זה><
תראה את התחרות
אני הובלתי כל הזמן וניתאי אחריD:
לא רק בגלל זה><
תראה את התחרות
אני עלתי ראשון מבין הפיינל פור, אתה רק אחרי זה הצלחת לעלותOriginally posted by TreeCko@Mar 24 2010, 11:10 AM
לא רק בגלל זה><
תראה את התחרות
אני הובלתי Oם
ופרשתי שלא היה יותר קבוצות :o
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
אאוץ'..ערפד צעצוע רק כי הרסתי לך את הסרט הרביעי? XDOriginally posted by ~nitay~@Mar 24 2010, 11:12 AM
אני עלתי ראשון מבין הפיינל פור, אתה רק אחרי זה הצלחת לעלות
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
יוסיוס אני סוגד לך אתה גאון!
מספיק לא לדבר עניינית בנו"ד שלי![]()
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
משעמם לי >:
לילה טוב .
בספרטנית.
עוד לא אמרתי לך
אבל 300 זה סרט חזק
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
ועכשיו !
בפורום ספרות !
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
אנחנו יודעים 3:
סבבה .
רק אמרתי
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
ועכשיו !
בפורום ספרות !
פרשי התקווה !
זה סרט על סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא שליOriginally posted by ErWiN@Mar 24 2010, 11:16 AM
לילה טוב .
בספרטנית.
עוד לא אמרתי לך
אבל 300 זה סרט חזק
ניתאי עוד לא ענית לי .-.
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...ndpost&p=426864Originally posted by רטיקייט פראי הופיע@Mar 24 2010, 11:13 AM
אני הובלתי Oם
ופרשתי שלא היה יותר קבוצות :o
אני שרדתי בקושי כל התחרות ואז בגמר כשהמשתמש עם הכי קצת נקודות הוביל עליי באיזה 50 ועם הכי הרבה באיזה 120 עשיתי 140 נקודות ועליתי O:
אבל לא היו לו ילדים O:Originally posted by הראשון מהסוף@Mar 24 2010, 11:19 AM
זה סרט על סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא של סבא שלי
בשנאה רבה, אליאב.
קרדיט לעצמי.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)