אמאלה >:Originally posted by כל הפורום על הזין שלי@Mar 25 2010, 02:41 PM
אני אעשה לך נזק בלתי הפיך
אמאלה >:Originally posted by כל הפורום על הזין שלי@Mar 25 2010, 02:41 PM
אני אעשה לך נזק בלתי הפיך
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
ניתאי זוכר את זה ;)קודם כל אני בן 11 בכיתה ו ואני עולה לחטיבה בשנה הבאה
הכל התחיל בכיתה א כשהפכנו לכיתה לא עבר זמן רב לפני שהיתחברתי עם ילדה אחת מהכתה שלי הפכנו לידידים וכל יום הלכנו הביתה ביחד,לאחר כמה שנים שנשארנו ידידים הגיע כיתה ד ואחרי שכבר הוצעו בכיתתי שלוש הצעות חברות אני החלטתי להציע לה חברות אבל את המשפט שהיא אמרה כשהצעתי לה אני זוכר עד היום "אני עדיין לא חושבת שאני מוכנה לקשר כזה,אולי בעוד כמה שנים" זה שהצעתי את החברות לא התפרסם בכיתה כי אף אחד מאיתנו לא סיפר,חשבתי שנוכל להמשיך להיות ידידים אבל מאז היא הולכת מדרך אחרת.
בהתחלת כיתה ה התחיל כל הקטע של המקובלים והחנונים היא הפכה להיות הילדה הכי מקובלת בכיתה ואני הפכתי לחנון בגלל שלא הסכמתי לוותר על העקרונות שלי ושכל מילה שלישית שלי תהיה קללה הפכתי לחנון הילדים המקובלים התחילו לרדת עליי מול כולם וזה נהיה גרוע יותר בכל יום,זה לא שאין עוד חנונים אחרים לדעתי יש בקבוצה הזאת של החנונים ילדים במצב הרבה יותר גרוע ממני אבל אני לא חושב שזה מפריע להם כמו שזה מפריע לי.
רק בתחילת השנה כשמעמדי בכתה כבר הפך לממש גרוע הבנתי שאני באמת מאוהב בה אבל במהלך השנה היא כבר הייתה חברה עם 2 ילדים אחרים מהמקובלים ואני מפחד שאם אני אציע לה חברות היא פשוט תצחק לי בפרצוף ואני יהףוך להיות ה"בדיחה"של השיכבה.
אין לה כרגע שום חבר ולפני כמה ימים המורה העבירה אותי לשבת לידה והמבוכה ביננו אדירה ואנחנו לא דיברנו מאז שהיא הושיבה אותנו ביחד
מה כדאי לי לעשות,לגבי מצבי החברתי ולגבי הילדה?
חחחOriginally posted by הראשון מהסוף@Mar 25 2010, 02:46 PM
ההורים שלי קראו לי על שמו: אביעד ביטרן
אהבתי![]()
XDDDDDOriginally posted by רטיקייט פראי הופיע@Mar 25 2010, 02:47 PM
ניתאי זוכר את זה ;)
ספוילר
לול, פיגי, זה בחיים לא קרה, שיעמם לי בחיים, הנושא היחיד האמיתי שכתבתי שם היה אם לפוצץ מישהו מכות כי יכלתי לאבד את חברה שליOriginally posted by רטיקייט פראי הופיע@Mar 25 2010, 02:47 PM
ניתאי זוכר את זה ;)
ניתאי לך לקבוצת תמיכה
פיגי לך ל******Originally posted by רטיקייט פראי הופיע@Mar 25 2010, 02:56 PM
ניתאי לך לקבוצת תמיכה
נעלבתי >:Originally posted by כל הפורום על הזין שלי@Mar 25 2010, 02:58 PM
פיגי לך ל******
עכשיו לך לך ת'חפש תידידה שלך אוליי היא עוד מכירה אותך ;)
לא הבנתי יקותיאל XD
הלכתי לאכול גלידה...
רגע בעצם לא מה רע בל****** :o?
***** יכול להיות כל דבר :oOriginally posted by רטיקייט פראי הופיע@Mar 25 2010, 03:02 PM
רגע בעצם לא מה רע בל****** :o?
ספוילר
אבל שנינו יודעים שהוא התכוון לסקס יבש XDOriginally posted by Another Brick in the Wall@Mar 25 2010, 03:03 PM
***** יכול להיות כל דבר :o
רגע בעצם סקס יבש זה רע כי לא עשית סקס <_<
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)