מלך. הוא יוצא מלךOriginally posted by רטיקייט פראי הופיע@Mar 25 2010, 03:21 PM
:P
חח ניתאי מנסה להראות לנו כמה הוא קול והוא יוצא כזה אהמ לא נעים לי להגיד :unsure:
אתם חיים בסרט כולכם..
למה לרדת על קהילת ההומואים בעולם ?Originally posted by Suicide@Mar 25 2010, 03:21 PM
גייז
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
הורקור יהיו בהללויה?! @:
ספוילר
אני לא יורד.Originally posted by רטיקייט פראי הופיע@Mar 25 2010, 03:24 PM
למה לרדת על קהילת ההומואים בעולם ?
B)
נדב-הורקור הם כבר לא הורקור,תומר ג'ונס ואיבל חיים עזבו,לא יודע מה יהיה איתם,אולי קונאן יהיה הסולן לא יודע עם הם יהיו בהללויה אני מאמין שכן,אבל חרא הרכב חדש.
חחח אף אחד לא ירד לקהילת ההומואים
אז לא שווה ללכת להללויה הא? ם:Originally posted by Suicide@Mar 25 2010, 03:24 PM
אני לא יורד.
B)
נדב-הורקור הם כבר לא הורקור,תומר ג'ונס ואיבל חיים עזבו,לא יודע מה יהיה איתם,אולי קונאן יהיה הסולן לא יודע עם הם יהיו בהללויה אני מאמין שכן,אבל חרא הרכב חדש.
ספוילר
הוא קרא לניתאי גיי זה די לרדת על ההומואים :oOriginally posted by TreeCko@Mar 25 2010, 03:25 PM
חחח אף אחד לא ירד לקהילת ההומואים
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
לא,ממש לא.Originally posted by Another Brick in the Wall@Mar 25 2010, 03:26 PM
אז לא שווה ללכת להללויה הא? ם:
וללאמב?Originally posted by Suicide@Mar 25 2010, 03:26 PM
לא,ממש לא.
כמה עולה בכלל כרטיס ללאמב?
ספוילר
אתם מתמרדים נגד הנהלה של הפורום,מה אתם משחקים אותה לוחמי צדק,אף אחד לא מכריח אתכם להשאר פה,יש לכם כל כך הרבה טענות אתם מוזמנים לעזוב את הפורום,אף אחד לא קושר אותכם למסך של המחשב,אלא עם כן אתם חובבים סאדו מאזו..
B)
נדב-220 שקל,משהו כזה..
זה לא אנחנו זה ניתאי המלךOriginally posted by Suicide@Mar 25 2010, 03:29 PM
אתם מתמרדים נגד הנהלה של הפורום,מה אתם משחקים אותה לוחמי צדק,אף אחד לא מכריח אתכם להשאר פה,יש לכם כל כך הרבה טענות אתם מוזמנים לעזוב את הפורום,אף אחד לא קושר אותכם למסך של המחשב,אלא עם כן אתם חובבים סאדו מאזו..
B)
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)