נכון. יאללה אני רוצה 2000 היוםOriginally posted by רטיקייט פראי הופיע@Mar 27 2010, 02:30 PM
זה מספיק O:
צ'אק נוריס וסופרמן עשו תחרות,המפסיד היה צריך לשים את התחתונים מעל המיכנסים
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
צ'אק נוריס הוא סופר-דופר-מגה-סאיאה-ברי-עילם-דרקון-כחול העין שאולין מאסטר.
צ'אק נוריס לוהק במקור לתפקידו של ג'ק באואר מ24, אך ירד מהרעיון אחרי שהציל את העולם ב12 דקות ו34 שניות בלבד.
אם צאק נוריס היה ספרטני,היו קוראים לסרט "1"
צ'אק נוריס אמור היה לשחק בתפקיד הראשי בסרט "נחשים על המטוס" אבל פוטר כי הפחיד את הנחשים.
(אתמול לא הייתי בבית Oם )
צ'אק נוריס לא נופל מהמגדל, המגדל נופל מצ'אק נוריסOriginally posted by רטיקייט פראי הופיע@Mar 27 2010, 02:42 PM
צ'אק נוריס אמור היה לשחק בתפקיד הראשי בסרט "נחשים על המטוס" אבל פוטר כי הפחיד את הנחשים.
(אתמול לא הייתי בבית Oם )
כשאלכס יתחבר, תצטטו אותי בבקשה..
אלכס, אני לא זוכרת-
השלמנו או לא?
אני חושבתתתת שמישהו מהפורום ניסה להשלים ביננו ואמרת סליחה או משהו, אבל זה מעורפל...
~משהו עם זה שאמרתי בכללי, ואתה חשבת שז אישי, ואז איילון החזיר אותי לפורום מהבאן שנתת לי (אמרתי שאתה יקי ונעלבת* יוווו זה חוזר אלי** כי אתה גרמני, אבל בעצם גם אני גרמניה אז זה יצאת מטומטם לגמרי וזה...) ~
P:
זאוקרל D:
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
בזמן קיום יחסי מין בתוך סמיטריילר, אחד מזרעוניו של הספרטני ברח אל תוך המנוע. היום אנחנו מכירים את המשאית בתור אופטימוס פריים.
ספרטני אמיתי לא מכין מטוסים מנייר, הוא מכין נייר ממטוסיםOriginally posted by רטיקייט פראי הופיע@Mar 27 2010, 02:45 PM
בזמן קיום יחסי מין בתוך סמיטריילר, אחד מזרעוניו של הספרטני ברח אל תוך המנוע. היום אנחנו מכירים את המשאית בתור אופטימוס פריים.
ספרטני יכול לנצח בשף הברזל גם אם לא השתמש במרכיב הסודי שצריך לשים.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)