Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    בבקשה אחים שלי אני חייב שישייה טובה ואני חייב הצעות....
    יש לי את ההתפתחות של טוטודייל ואת פיג'יאז אני רוצה עוד פוקמונים כדי להשלים לשישייה(כבר סיימתי פעם אחת את המשחק אבל אף פעם לא הייתי עם טוטודייל) :P
    בבקשה עזרו לי!!

2. אני ניניני אני סמל מיני
    אתה יכול להוציא את פיג'יוט ולהכניס את דרגונייט ואת וילפלום ןאת הונדום או ארקניין ואת ההתפתחות של סווינוב ואת מגנמייט או אלקטרוויר או אמפרוס

קרדיט ענק לרועי!

3. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    סבבה אחי...
    אבל איפה אני מוצא אלקטרובז? וחשבתי לקחת את מגמר במקום הוונדום אבל סבבה

4. משתמש מנוסה
    אלקטרובאז לא כזה חזק עדיף את אמפרוס או אלקטיוייר (ההתפתחות של אלקטרובאז) או ג'ולטיון הוא מהיר מאוד יש גם את רייצ'ו

מי שהכי קל להשיג והוא גם לדעתי השני הכי חזק אחרי אלקטיוייר זה אמפרוס הוא ההתפתחות השלישית של מריפ אתה יכול יחסית בהתחלה להשיג מריפ ברמה 6 בעיר של המכון הראשון ואז לפתח אותו לאמפרוס...

בקשר לשאר הפוקימונים זה תלוי באיזה משחק אתה כי אם אתה בלב זהב אז זה הכי קל הואו זה פוקימון אש + מעופף כבר חוסך לך 2 סוגים עיקריים בכל שישייה של כל משחק ואם אתה בנשמת כסף אז לוגיה זה גם טוב לדעתי פחות טוב במשחקים אבל אני יותר אוהב את לוגיה מאשר את הואו חחח

אתה יכול להשיג גם את בלספראוט גם כן בהתחלה בעיר הראשונה זה עשב + רעל
    יש לך גם את ג'יאודוד שזה אבן + אדמה מאוד חזק

לדעתי תחליף את פיג'י בהוטהוט כי הוא מתפתח לנוקטאול ואז יהיה לו הרבה מתקפות חזקות גם מסוג מעופף גם רגיל וגם על חושי אבל בסוף כמובן צריך להוציא אותו בשביל לפנות מקום ללוגיה/הואו

הואו/לוגיה-טוטודייל-בלספראוט-אמפרוס-ג'יאודוד - ??? פוקימון אש אם אתה בנשמת כסף/משהו אחר שבא לך אם אתה בלב זהב

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •