Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8
  1. משתמש מנוסה
    מה שהיה בגירסה הסינית קורה עכשיו גם בגירסה האנגלית?

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Originally posted by GiratinaShow@Mar 24 2010, 10:53 AM
    מה שהיה בגירסה הסינית קורה עכשיו גם בגירסה האנגלית?
    א' זה יפנית
    ב' לא המסך השחור אלא שהמשחק נתקע כל 5-6 דקות

3. משתמש מנוסה
    לי זה מראה את המסך השחור אבל בלינקיה זה מראה לי מן פאט'ץ כזה שראיתי ביוטיוב שהוא מונע את הFREEZ את התקיעה

4. מורחקים
    תשמע אני משחק בלב זהב ונשמת כסף במחשב המשחק אף פעם לא נתקע לי לא כל דקה ולא כל שעה ולא כל שבוע אני משחק בכייף ואין לי מסך שחור וזה למה?יש קוד נורא פשוט שאתה שם בתחילת המשחק באימלטור ואז המסך השחור נעלם אחרי שהדמות מתכווצת ואז אתה יכול להתחיל את המסע שלך בכייף בלי חשש למסך שחור ובלי חשש לתקיעת המשחק תחפש פה בפורום את הקוד שפרסמתי אותו אולי זה בעמוד השני בכל מקרה פרסמתי אותו גם בנעוץ תשים את הקוד ואז תגיד זכרונו לברכה למסך השחור.
    ואני רואה שאתה אוהב לשחק עם קודים כמוני אז שתדע שפרסמתי קודים לגרסה האנגלית והם עובדים לי טיפ טופ.

5. משתמש מנוסה
    לאח שלי זה נתקע פעם אחת!!!

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by NIKO@Mar 24 2010, 11:40 AM
    תשמע אני משחק בלב זהב ונשמת כסף במחשב המשחק אף פעם לא נתקע לי לא כל דקה ולא כל שעה ולא כל שבוע אני משחק בכייף ואין לי מסך שחור וזה למה?יש קוד נורא פשוט שאתה שם בתחילת המשחק באימלטור ואז המסך השחור נעלם אחרי שהדמות מתכווצת ואז אתה יכול להתחיל את המסע שלך בכייף בלי חשש למסך שחור ובלי חשש לתקיעת המשחק תחפש פה בפורום את הקוד שפרסמתי אותו אולי זה בעמוד השני בכל מקרה פרסמתי אותו גם בנעוץ תשים את הקוד ואז תגיד זכרונו לברכה למסך השחור.
    ואני רואה שאתה אוהב לשחק עם קודים כמוני אז שתדע שפרסמתי קודים לגרסה האנגלית והם עובדים לי טיפ טופ.
    הבנו שאתה אוהב להגיד את זה אבל הקוד לא עובד לאחרים פשוט תגיד איזה אימולטור יש לך ותגיד מאיפה הורדת ואז יעבוד לכולם כי הקוד זה לא מה שגרם לזה לעבוד אצלך

שמתי את הקוד שלך בדיוק איך שצריך ניסיתי 200 פעם ולא עובד!

7. משתמש מנוסה
    קרס לי 4 פעמים..

8. משתמש מנוסה
    לי זה כבר עשה FREEZ ואני לא יודע מה לעשות

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •