אבי-אוקיי הינה-
שירה-מרדים את האוייב.
הקסמה-מוריד התקפה לאוייב,ולפעמים גם גורם לו להתאהב.
החטפה-מכה רגילה כמו דחיפה.
גלגול הגנה-מעלה את ההגנה
נשיקה מתוקה-גורם לבלבול של האוייב
העתקה-משתמש בהתקפה האחרונה של האוייב
מתנה-מתקפה שלפעמים מורידה חיים ולפעמים מעלה
דמעות מזוייפות-גורם לאוייב להפסיק את המתקפה ולהיות יותר פגיע
מנוחה-מרפא לגמרי את הפוקימון אך מרדים אותו גם
נחירה-ניתן להשתמש רק כשהפוקימון ישן,משתמש באחד המהלכים שלו באקראיות.
דרך אגב-
"" מאצ' מאצ' " אמר מאצ'ופ בסירוב .." וכאלה..אתה לא ממש יכול להחליט מה הפוקימון אומר כי זה דיי תפקיד שלי >< וגם אסור קרב 3 נגד אחד אבל אני אוותר לך הפעם,אבל זה ברור לך שאתה לא יכול לתפוס את הטייפוליז'ן הזה כן?
----------
איגליבאף משתמש בשירה ומרדים מעט את טייפליז'ן,אבל קרן הבועות והבעיטה הנמוכה מעירים אותו,הוא שולח להביור ענק שפוגע ממש חזק בכל הפוקימונים לפתע מאצ'ופ משלב שתי מכות קראטה חזקות שמצליחות להעיף אחורה את טייפוליז'ן (מאצ'ופ למד מכה משולבת CROSS CHOP) ולעצבן אותו עוד יותר,מה שכן איגליבאף שולח מתנה שמתפוצצת לו בפנים והוא מחליט לברוח,וכמוהו גם כל שאר הפוקימונים,מה תעשה עכשיו?
ראיין-פוניטה נענה לך בשמחה,נראה כי נמאס לו להיות בודד והוא נוגע בפוקדור שלך ונתפס,אתה רואה מהצד שג'קי גם תופסת את דרטיני וניגשת אלייך
"אממ..ראיין?"היא אומרת בביישנות"אני יודעת שרק נפגשנו וכאלה אבל.." אתה כבר בונה לציפיות גדולות אך הן מתפוצצות כשהיא ממשיכה את משפטה "אכפת לך להחליף איתי פוקימונים?אני ממש רוצה פוקימון אש ופוניטה היא מושלמת,חוץ מזה דרטיני מתפתחת לפוקימון חזק,וזה דיי לא מתאים לי לשישייה" היא קורצת"אז מה אתה אומר,החלפות?" מה תענה לה?
רובי- אקנס יורק חומצה מעבעת על הרצפה,והיא שורפת את רגלייה של נידורן המסכנה,שמצליחה ברגע האחרון להתחמק מהמבט בעזרת חפירה,ופוגעת בבטנו של אקנס בחוזקה *סופר אפקטיבי!* אקנס תוקע מבט בנידורן ומשתק אותה,לאחר מכן הוא נושך אותה בחוזקה בראש "נידורן תשתמשי בכירסום!" צועקת ליסה
מה תעשה?
לוק-איגליבאף מהנהנת בשמחה ורצה לעבר מה שנראה כמו קטרפי,אך מתברר שהיא התכוונה לגרנבול שמאחוריו..מה תעשה?