Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 10 ראשוןראשון ... 8910
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 150
  1. A little MONSTER
    שם: <=====
    אבי-אוקיי הינה-
    שירה-מרדים את האוייב.
    הקסמה-מוריד התקפה לאוייב,ולפעמים גם גורם לו להתאהב.
    החטפה-מכה רגילה כמו דחיפה.
    גלגול הגנה-מעלה את ההגנה
    נשיקה מתוקה-גורם לבלבול של האוייב
    העתקה-משתמש בהתקפה האחרונה של האוייב
    מתנה-מתקפה שלפעמים מורידה חיים ולפעמים מעלה
    דמעות מזוייפות-גורם לאוייב להפסיק את המתקפה ולהיות יותר פגיע
    מנוחה-מרפא לגמרי את הפוקימון אך מרדים אותו גם
    נחירה-ניתן להשתמש רק כשהפוקימון ישן,משתמש באחד המהלכים שלו באקראיות.
    דרך אגב-
    "" מאצ&#39; מאצ&#39; " אמר מאצ&#39;ופ בסירוב .." וכאלה..אתה לא ממש יכול להחליט מה הפוקימון אומר כי זה דיי תפקיד שלי >< וגם אסור קרב 3 נגד אחד אבל אני אוותר לך הפעם,אבל זה ברור לך שאתה לא יכול לתפוס את הטייפוליז&#39;ן הזה כן?
    ----------
    איגליבאף משתמש בשירה ומרדים מעט את טייפליז&#39;ן,אבל קרן הבועות והבעיטה הנמוכה מעירים אותו,הוא שולח להביור ענק שפוגע ממש חזק בכל הפוקימונים לפתע מאצ&#39;ופ משלב שתי מכות קראטה חזקות שמצליחות להעיף אחורה את טייפוליז&#39;ן (מאצ&#39;ופ למד מכה משולבת CROSS CHOP) ולעצבן אותו עוד יותר,מה שכן איגליבאף שולח מתנה שמתפוצצת לו בפנים והוא מחליט לברוח,וכמוהו גם כל שאר הפוקימונים,מה תעשה עכשיו?

ראיין-פוניטה נענה לך בשמחה,נראה כי נמאס לו להיות בודד והוא נוגע בפוקדור שלך ונתפס,אתה רואה מהצד שג&#39;קי גם תופסת את דרטיני וניגשת אלייך
    "אממ..ראיין?"היא אומרת בביישנות"אני יודעת שרק נפגשנו וכאלה אבל.." אתה כבר בונה לציפיות גדולות אך הן מתפוצצות כשהיא ממשיכה את משפטה "אכפת לך להחליף איתי פוקימונים?אני ממש רוצה פוקימון אש ופוניטה היא מושלמת,חוץ מזה דרטיני מתפתחת לפוקימון חזק,וזה דיי לא מתאים לי לשישייה" היא קורצת"אז מה אתה אומר,החלפות?" מה תענה לה?

רובי- אקנס יורק חומצה מעבעת על הרצפה,והיא שורפת את רגלייה של נידורן המסכנה,שמצליחה ברגע האחרון להתחמק מהמבט בעזרת חפירה,ופוגעת בבטנו של אקנס בחוזקה *סופר אפקטיבי&#33;* אקנס תוקע מבט בנידורן ומשתק אותה,לאחר מכן הוא נושך אותה בחוזקה בראש "נידורן תשתמשי בכירסום&#33;" צועקת ליסה
    מה תעשה?

לוק-איגליבאף מהנהנת בשמחה ורצה לעבר מה שנראה כמו קטרפי,אך מתברר שהיא התכוונה לגרנבול שמאחוריו.. מה תעשה?

2. the bitch is back
    Originally posted by TaL~@Mar 31 2010, 11:43 PM

רובי- אקנס יורק חומצה מעבעת על הרצפה,והיא שורפת את רגלייה של נידורן המסכנה,שמצליחה ברגע האחרון להתחמק מהמבט בעזרת חפירה,ופוגעת בבטנו של אקנס בחוזקה *סופר אפקטיבי&#33;* אקנס תוקע מבט בנידורן ומשתק אותה,לאחר מכן הוא נושך אותה בחוזקה בראש "נידורן תשתמשי בכירסום&#33;" צועקת ליסה
    מה תעשה?

"קדימה אקנס נשיכה בכל הכוח ואז תלפף סביבה ותחנוק אותה&#33;" לאחר מכן תשתמש שוב בנשיכה&#33;"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה
    אבי-אוקיי הינה-
    שירה-מרדים את האוייב.
    הקסמה-מוריד התקפה לאוייב,ולפעמים גם גורם לו להתאהב.
    החטפה-מכה רגילה כמו דחיפה.
    גלגול הגנה-מעלה את ההגנה
    נשיקה מתוקה-גורם לבלבול של האוייב
    העתקה-משתמש בהתקפה האחרונה של האוייב
    מתנה-מתקפה שלפעמים מורידה חיים ולפעמים מעלה
    דמעות מזוייפות-גורם לאוייב להפסיק את המתקפה ולהיות יותר פגיע
    מנוחה-מרפא לגמרי את הפוקימון אך מרדים אותו גם
    נחירה-ניתן להשתמש רק כשהפוקימון ישן,משתמש באחד המהלכים שלו באקראיות.
    דרך אגב-
    "" מאצ&#39; מאצ&#39; " אמר מאצ&#39;ופ בסירוב .." וכאלה..אתה לא ממש יכול להחליט מה הפוקימון אומר כי זה דיי תפקיד שלי >< וגם אסור קרב 3 נגד אחד אבל אני אוותר לך הפעם,אבל זה ברור לך שאתה לא יכול לתפוס את הטייפוליז&#39;ן הזה כן?
    ----------
    איגליבאף משתמש בשירה ומרדים מעט את טייפליז&#39;ן,אבל קרן הבועות והבעיטה הנמוכה מעירים אותו,הוא שולח להביור ענק שפוגע ממש חזק בכל הפוקימונים לפתע מאצ&#39;ופ משלב שתי מכות קראטה חזקות שמצליחות להעיף אחורה את טייפוליז&#39;ן (מאצ&#39;ופ למד מכה משולבת CROSS CHOP) ולעצבן אותו עוד יותר,מה שכן איגליבאף שולח מתנה שמתפוצצת לו בפנים והוא מחליט לברוח,וכמוהו גם כל שאר הפוקימונים,מה תעשה עכשיו?

"כל הכבוד &#33; " אני אומר אך גם קצת מבואב כי לא תפסתי סינדקוויל ..
    "טוב חזרו "אני מחזיר את קרבי ואיגליפאף לכדורים ...
    ואני מחפש כעט עוד פקימונים בצת השני של האזור ...
    ~~בברכה אבי~~
    מעצב פיקסל ארט בינוני ^_^

^^קרדיט ענק לSTEVE ^^

Originally posted by TaL~@Apr 1 2010, 12:43 AM
    ראיין-פוניטה נענה לך בשמחה,נראה כי נמאס לו להיות בודד והוא נוגע בפוקדור שלך ונתפס,אתה רואה מהצד שג&#39;קי גם תופסת את דרטיני וניגשת אלייך
    "אממ..ראיין?"היא אומרת בביישנות"אני יודעת שרק נפגשנו וכאלה אבל.." אתה כבר בונה לציפיות גדולות אך הן מתפוצצות כשהיא ממשיכה את משפטה "אכפת לך להחליף איתי פוקימונים?אני ממש רוצה פוקימון אש ופוניטה היא מושלמת,חוץ מזה דרטיני מתפתחת לפוקימון חזק,וזה דיי לא מתאים לי לשישייה" היא קורצת"אז מה אתה אומר,החלפות?" מה תענה לה?
    *אתה ממש רוצה שאני אקח את הדרטיני נכון?*
    ----
    אני נאנח במעט כעס &#39;וותר לה&#39; &#39;לא,אני רוצה את הפוניטה הזו&#33;&#39; אני מתנגד לעצמי במוחי,מנהל קרב ביני לבין עצמי למשך כמה שניות,עד שמתחילות לעלות לי בראש תמונות שלה בביקיני שמעליהם כתוב "אבל מה היא תחשוב עליך?איך היא תרגיש?" אני מסלק את המחשבות האלה במהירות מראשי,מנער אותו קצת,ואז משיב לה סוף סוף:"תקשיבי...אני לא ממש מעוניין...את לא חייבת לשמור את הדרטיני הזה..." אני אומר לה בגמגום מעט ובבישנות.
    "אבל אני בטוח שאם נמשיך לחפש,נמצא עוד כמה פוקימוני אש שתירצי לתפוס" אני קורץ לה,מנסה לגרום לזה שאני אהיה פחות אשם,לפחות בעיני עצמי.

5. A little MONSTER
    ראיין-אתה לא רוצה את הדרטיני הזאת?זה מתנה O:
    ----------
    ג&#39;קי נאנחת לה ואז אומרת לך "אתה צודק,ואני ממש מצטערת שניסיתי לשכנע אותך,ואתה צודק,אני אתפוס עוד המון פוקימוני אש." היא מחייכת חיוך קטן.
    מה תעשו עכשיו?

אבי-אתה מגיע אל הצד השני של האזור ורואה שם את הפוקימונים האלה:

מה תעשה?

רובי-נידורן משתמשת בכירסום על אקנס אבל מרעילה את עצמה,אחר כך אקנס חונק אותה ונושך אותה והיא מתעלפת.זכית בקרב&#33;
    "וואו&#33;"ליסה אומרת "זה היה קרב טוב&#33;" מה תעשה עכשיו?

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by TaL~@Apr 1 2010, 09:12 AM
    [b] ]

<span style='color:green'>אבי-אתה מגיע אל הצד השני של האזור ורואה שם את הפוקימונים האלה:

מה תעשה?

</span>
    " חבל שאין פוקימוני אש ..." אני אומר לעצמי.
    "טוב קדימה מאצ&#39;ופ תקוף את נידוראן(נכון ?) בבעיטה נמוכה ואז כשהוא עדיין לא קולט מה קרה תתפוס אותו ותשתמש במכה משולבת &#33; עכשיו &#33; " אני צועק למאצ&#39;ופ .
    ~~בברכה אבי~~

^^קרדיט ענק לSTEVE ^^

7. the bitch is back
    Originally posted by TaL~@Apr 1 2010, 09:12 AM

רובי-נידורן משתמשת בכירסום על אקנס אבל מרעילה את עצמה,אחר כך אקנס חונק אותה ונושך אותה והיא מתעלפת.זכית בקרב&#33;
    "וואו&#33;"ליסה אומרת "זה היה קרב טוב&#33;" מה תעשה עכשיו?
    "טוב אקנס עבודה מעולה" אומר לו בחביבות "חזור"
    "אז מתי המשימה שלנו מתחילה שוב?" אשאל את ליסה
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    לוק-איגליבאף מהנהנת בשמחה ורצה לעבר מה שנראה כמו קטרפי,אך מתברר שהיא התכוונה לגרנבול שמאחוריו.. מה תעשה?
    "שיט, אני לא חשבתי שלזה היא התכוונה..."אני ממלמל בלחץ,
    "זה לא מה שהיתכוונתי אליו איג&#39;ליבאף, אבל אם כבר-אז למה לא?, צא לפה ספויינק, עזור לאיג&#39;ליבאף&#33;"אני קורא ומשחרר גם את ספויינק מהפוכדור,
    "אוקיי איג&#39;ליבאף, תתחילי עם שירה על גרנבול כדי שיירדם כך שלספויינק יהיה קל יותר לתקוף אותו, אז ספויינק, אם הוא יירדם אז תתקדם אליו בכל המהירות ותתקוף אותו בקרן על חושית עוצמתית מטווח אפס בכל הכוח, אם זה לא יצליח תקוף אותו בגל חושי לפני שיספיק להבין מה קורה פה&#33;"אני מורה להם בשאיגה.

Originally posted by TaL~@Apr 1 2010, 10:12 AM
    ראיין-אתה לא רוצה את הדרטיני הזאת?זה מתנה O:
    ----------
    ג&#39;קי נאנחת לה ואז אומרת לך "אתה צודק,ואני ממש מצטערת שניסיתי לשכנע אותך,ואתה צודק,אני אתפוס עוד המון פוקימוני אש." היא מחייכת חיוך קטן.
    מה תעשו עכשיו?
    לא תודה...ולמה מתנה?על מה ולמה?
    נ.ב:אני מעדיף את פלייגון,אלטריה או גארצ&#39;ומפ,אם כבר פוקימוני דרקון...
    --
    "אז את רוצה לחפש עכשיו פוקימון אש,או מיתשהו אחר?" אני שואל אותה בחביבות,מנסה לכפר על הסירוב...

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by TaL~@Mar 31 2010, 09:15 PM

תומאס-אתה מרפא את הפוקימונים וחוזר אל המפקדה,שם נותנים לך שני כדורים מיוחדים של הצבא שבהם שוכנים (אלאקזם) ו(אבומסנוו) ומציבים אותך לשמור על תחנת הרכבת מהתקפה,האם תסכים?
    "כן הכל אעשה את זה" אומר ואלך לתחנת הרכבת של המפקדה ואוציא את אלאקזם ואמבומסנאו מהפוכדורים ואבדוק איזה מתקפות יש להם עם הפוקידע ואוציא גם את הפוקימונים שלי

11. A little MONSTER
    לוק-תערוך הודעה בבקשה אסור קרב 2X1

ראיין-כי אתה משחק טוב ומשקיע..
    ---
    "אשמח לחפש עוד פוקמונים,אבל רק אם תרצה" היא תענה לך ותסתכל עלייך במבט מתחנן,מה תעשה?

רובי-אתה שואל את ליסה והיא מסננת "ניראה לי עכשיו.." ומסמנת לך להסתכל אחורה,מאחורייך שני גברים:

מה תעשו?

אבי-התקפת פוקימון בשלושה פוקימונים,הייתי אמור לכלוא אותך לשלושה תורות :&#092;
    ----------
    מאצ&#39;ופ רץ אל עבר נידורן ובועט בו בחוזקה,נידורן עף אחורה ומתגלגל על הבוץ,לפני שהוא קולט מה קרה מאצ&#39;ופ תוקף אותו במכה משולבת ומעיף אותו רחוק יותר.נידורן העצבני שולח עוקצי רעל שמרעילים את מאצ&#39;ופ,והוא מתקרב לכרסום,מה תעשה?
    מאצ&#39;ופ-90% מורעל
    נידורן(ז)-60%

תומאס-אתה מגיע אל המקום והפוקידע מתחיל לדבר
    עשב/קרח
    *כל המתקפות שבירוק הם עשב,כל השאר קרח*
    אגרוף קרח
    שבבי קרח
    סופת שלג
    רוח קפואה-מעלף את היריב אך פוגע בעיתים נדירות
    קרן קרח
    פטיש עץ-פוגע גם במשתמש
    רוח קפואה
    השתרשות-אי אפשר להתחמק ממתקפות,מחזיר קצת חיים בכל תור
    שאיבת ג&#39;יגה

על חושי
    מה שבשחור זה מתקפות מסוג רגיל
    בלבול
    טלפורטציה
    קרן עלחושית
    שיקוף-מוריד את ההתקפה של היריב
    חתיכה פסיכית
    ראיית הנולד
    מנוחה

כוח חבוי
    החלמה

מה תעשה?

12. the bitch is back
    Originally posted by TaL~@Apr 3 2010, 12:19 AM

רובי-אתה שואל את ליסה והיא מסננת "ניראה לי עכשיו.." ומסמנת לך להסתכל אחורה,מאחורייך שני גברים:

מה תעשו?

"מי אתם?" אשאל בביטחון מלא ואצעד קדימה, כמגונן על ליסה.
    ~~~~~~~~~~~
    באמא ש&#39;ך תחליף לה ספרייט היא לא ניראת טיפוס מתאים XD
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה

תומאס-אתה מגיע אל המקום והפוקידע מתחיל לדבר
    עשב/קרח
    *כל המתקפות שבירוק הם עשב,כל השאר קרח*
    אגרוף קרח
    שבבי קרח
    סופת שלג
    רוח קפואה-מעלף את היריב אך פוגע בעיתים נדירות
    קרן קרח
    פטיש עץ-פוגע גם במשתמש
    רוח קפואה
    השתרשות-אי אפשר להתחמק ממתקפות,מחזיר קצת חיים בכל תור
    שאיבת ג&#39;יגה

על חושי
    מה שבשחור זה מתקפות מסוג רגיל
    בלבול
    טלפורטציה
    קרן עלחושית
    שיקוף-מוריד את ההתקפה של היריב
    חתיכה פסיכית
    ראיית הנולד
    מנוחה

כוח חבוי
    החלמה

מה תעשה?
    "אוקי אתם ממש חזקים עכשיו בוא תעמדו כל אחד בצד אחד ונשמור על הרכבת התחתית" אומר להם ואומר לפוקימונים שלי "אתם נשארים איתי כאן למקרה שיקרה משהו" אומר להם

14. משתמש מנוסה

אבי-התקפת פוקימון בשלושה פוקימונים,הייתי אמור לכלוא אותך לשלושה תורות :&#092;
    ----------
    מאצ&#39;ופ רץ אל עבר נידורן ובועט בו בחוזקה,נידורן עף אחורה ומתגלגל על הבוץ,לפני שהוא קולט מה קרה מאצ&#39;ופ תוקף אותו במכה משולבת ומעיף אותו רחוק יותר.נידורן העצבני שולח עוקצי רעל שמרעילים את מאצ&#39;ופ,והוא מתקרב לכרסום,מה תעשה?
    מאצ&#39;ופ-90% מורעל
    נידורן(ז)-60%

[color=red]
    "כל הכבוד מאצ&#39;ופ &#33; עכשיו התחמק ותשתמש בבעיטה נמוכה שוב ואז תתחבא מאחורי העצים וכשהוא יתקרב זא עליו עם מתקפה משולבת &#33; " אני אומר למצ&#39;ופ ומקווה שישרוד את ההרעלה .
    ~~בברכה אבי~~

^^קרדיט ענק לSTEVE ^^

Originally posted by TaL~@Apr 3 2010, 01:19 AM
    ראיין-כי אתה משחק טוב ומשקיע..
    ---
    "אשמח לחפש עוד פוקמונים,אבל רק אם תרצה" היא תענה לך ותסתכל עלייך במבט מתחנן,מה תעשה?

באמת?תודה...
    --
    &#39;אני לא חושב שאני יכול לעמוד בפני המבט הזה,גם אם הייתי רוצה&#39; אני חושב לעצמי,מרגיש את הצמרמורת עוברת בגבי ואת ליבי נמס.
    "אין בעיה,בתנאי שתעשי קרב נגדי אחר כך" אני אומר בחמימות,החיוך הכובש עולה על פני שוב.

עמוד 10 מתוך 10 ראשוןראשון ... 8910

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •