*אם היינו באותה ספינה עם גדודי הנסיכה,למה לא תקפנו כבר אחד את השני?די לא הגיוני...Originally posted by TaL~@Mar 26 2010, 02:40 PM
ראיין-אתה מלטף את ראשה הקטנה של מיסדרווס,הרועדת קלות אך לבסוף מתרגלת למגע החמים של כף ידך.אתה מלטף אותה ארוכות ולפתע מיסדרווס צורחת באימה,אתה נבהל "מה קרה?!" אתה שואל בבהלה והיא מראה לך סימן של נשיכה על גבה,כאשר מאחוריה עומדת סנובול גדולה ועצבנית![]()
"כל הכבוד סנובול!,הראנו לפוקימון החלש הזה מה זה!" אומר לפתע ילד,לא ממש גדול![]()
"היי אתה!" אתה קורא אליו בעצבנות "מה פתאום סנובול תוקפת את מיסדרווס שלי?!" אתה צועק והוא עונה לך "כי היא חלשה ומטומטמת!,סנובול ניב אש!" סנובול פותחת את פיה המאיים ומבעירה את ניביה האימתניים, "מיסדרווס תתחמקי ותשתמשי בגל על חושי בכל הכוח!" אתה קורא מיסדרווס לפתע זוהרת,מתחמקת מהמתקפה של סנובול ושולחת אליה קרן ורודה-כהה מעיניה המעיפה את סנובול מטרים אחדים,ומעלפת אותה "סנובול!!" צועק הילד המעצבן "אתה עוד תשלם על זה!" הוא פונה אלייך ומפנה את סנובול. ."עוד כחצי שעה מגיעים!" אומר פתאום הכרוז "כל אחד משתי הקבוצות להגיע לחלק אחר של הספינה!,גדודי הנסיכה לסיפון הקדמי!,הצבא המאוחד לסיפון האחורי!תזדרזו!"
הוא קורה,אתה הולך לסיפון האחורי כפי שהוקצה לך,ואיתך קבוצה של כ-15 ילדים,רובם בגילך.לפתע איש ניכנס,
אתה יודע היטב מי האיש הזה
"גנרל לרנר נכנס!",
אומר לפתע אחד המאבטחים
![]()
"לעמוד דום!"
הגנרל מתחיל לדבר לפתע,"ילדים,חיילים,אתם.." לפתע הוא מוחה דמעה "אתם תצטרכו להתמודד מול קשיים גדולים מכל הסיוטים שלכם" הוא אומר בדרמתיות יתרה,ויוצא מהחדר,לאחר מכן כל אחד מכם מקבל תיק *הציוד יתעדכן* ובו מספר חפצים,אתה יורד בחוף החמים להפליא של העיירה הקטנה מנשיון.'לא יורד פה שלג אפילו' אתה מתפלא,ואז נזכר שחצית את הקו העונות החוצה את אירופה,בעוד בבלו רוז שלג וכפור,פה חמים ונעים,כמו באביב.
מה תרצה לעשות?
ואיך סנובול נשכה אותה?מתקפות פיסיות לא עובדות על פוקימוני רוח*
--
אני מסתכל סביב,מחפש אחר מישהו להסתובב איתו,שותף למסע.אני מחפש אדם שנראה נחמד,שיש לו את אחד הפוקימונים שמקבלים בצבא המאוחד,ושגם הוא אבוד מעט כמוני.אם אני רואה אדם כזה אני הולך אליו בזהירות ומנסה להתחבר איתו בגמלוניות ובישנות מעט מצידי