Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 10 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 150
  1. A little MONSTER
    שם: <=====
    ראיין-"אתה אל תתערב בכלל&#33;" צועק אלייך הילד "הפוקימון שלך חלש בדיוק כמוך&#33;,קדימה סנובול ניב רעם&#33;" הוא אומר בסנוביות,בנתיים מיסדרווס נוהמת נהימה שמרתיעה את סנובול ומהדהדת לכל עבר "סנובול&#33;את יודעת מה לעשות&#33;" אומר פתאום הילד בחיוך שטני,וסנובול רצה את עבר מיסדרווס במהירות מסחררת "מיסדרווס גל עלחושי&#33;" אתה צועק ומיסדרווס שולחת גל מסחרר ואימתני אל עבר סנובול,שרצה בדיוק לכיוון הגל שפוגע בה ישירות "סנו&#33;&#33;&#33;" היא זועקת ונוחתת על הקרקע,ומתחילה לבכות בקולי קולות."סנובול&#33;" צועק הילד בבחלה לפתע אך על פניו הבעת פנים ערמומית.מיסדרווס מתקרבת אל סנובול הבוכה ןהילד צועק "סנובול עכשיו&#33;" ולפתע סנובול מסתערת על מיסדרווס בניב אש אימתני,פוגעת בה קשות."מיסדרווס&#33;" אתה צועק בחוזקה ומיסדרווס הקטנה שהתעצבנה משחררת צל שחור ומפחיד שמתקדם במהירות לעבר סנובול המפוחדת ולפתע מיסדרווס מתקדמת אליה ונושכת אותה ארוכות עד שהיא מתעלפת*מיסדרווס למדה הדהמה(ASTONISH)&#33;* "סנובול טפשה אחת קומי&#33;&#33;" צועק בעצבנות בזמן שאתה ומיסדרווס מתקדמים,"וואו מיסדרווס היית מצויינת&#33;" אתה אומר,בזמן שהאדרנלין נרגע ואתם אוכלים בבית קפה קטן,ארוחה שתשביע אותך עד מחר בבוקר ~נשאר לך 1075&#036; הרווחת 100&#036; על הניצחון בקרב~
    אתה הולך לאכסניה קטנה כי שמת לב שירד הערב~1065&#036;~ ואתה מתעורר לבוקר חמים ונעים,מה תעשה?

תומאס-זה לא מתקפת זנב זה הצלפת זנב,זה פשוט מוריד את ההגנה ומאפשר יותר נזק מהמתקפה.
    -----------------------------------------------------------------------------------
    וולפיקס הקטנה מנסה להתחמק מהמתקפת הזנב ומצליחה כמעט,בגלל מהירותו הגבוהה של מרקורו היא נפגעת קצת בזנב אך לא במידה רבה.וולפיקס משתמשת בהצלפת זנב ומסובבת את זנבה הקטן בעדינות ומרככת את מרקורו ואז יורה צרורי גחלת על המרקורו המופתע שעף אחורה ולפתע זועק בחוזקה ולפתע מופיעה חבורה של כ-5 הונצ&#39;קרווים ענקיים

שלא נראים מרוצים מאוד מהעובדה שמרקורו בוכה ומתחילים להתקדם לעברכם במהירות כשלפתע תוקף אותם רעם אימתני ולידך מופיע נער כבן 20 עם פלאפי לידו
    בזמן שההונצ&#39;קרויים מסתלקים והמרקורו מתיישב לידך "תודה רבה&#33;הצלת אותנו"אתה אומר לנער המסתורי "כדאי שתיזהר,הפוקימונים פה לא ממש הוגנים כשזה מגיע לקרבות,אבל אני חושב שהמרקורו הזה דיי מחבב אותך" אומר הנער "דרך אגב אני ג&#39;ון,מי אתה?"

לוק-"ספוינק&#33;" הוא עונה לך בעליזות,כנראה שפשוט לוקח לו זמן להתעורר וכעת הוא עליז ופעיל.אתם הולכים לחורשה הקטנה ליד החוף ורואים שם כמה פוקימונים מעניינים:קטרפים,ווידלים ווורמפולים מכרסמים עלים מתחת לעץ קטן מוצל.

משפחה של שני סטארפטורים,שלושה סטארביות וכמה סטארליים מעופפים להם בשמיים

וגם כמה אודישים עליזים מטיילים להם על הדשא בהיסח דעת.

מה תעשה?

רובי-"איזה סדיסט&#33;" צועקת עלייך ליסה בעצבנות "קדימה תתקפי נידורן&#33;הוא היחיד האומלל פה&#33;" היא אומרת ונידורן יוצאת מן האדמה ומתקיפה את אקנס בחוזקה,הוא מנסה לחנוק אותה שוב אך ללא הצלחה,למרות זאת הוא מצליח לנשוך אותה בחוזקה בצוואר.

40% חיים

VS.

40% חיים

אבי-אתה הולך ומחפש אכסנייה ואתה מוצא אכסנייה שעולה 10&#036; ללילה ~נשארו 940&#036;~ אתה מתעורר לבוקר חמים ונעים,מה תעשה?

2. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    Originally posted by TaL~@Mar 27 2010, 08:37 PM

לוק-"ספוינק&#33;" הוא עונה לך בעליזות,כנראה שפשוט לוקח לו זמן להתעורר וכעת הוא עליז ופעיל.אתם הולכים לחורשה הקטנה ליד החוף ורואים שם כמה פוקימונים מעניינים:קטרפים,ווידלים ווורמפולים מכרסמים עלים מתחת לעץ קטן מוצל.

משפחה של שני סטארפטורים,שלושה סטארביות וכמה סטארליים מעופפים להם בשמיים

וגם כמה אודישים עליזים מטיילים להם על הדשא בהיסח דעת.

מה תעשה?

"ואוו, תסתכל על זה ספויינק, כל כך מדהים, כמה סוגים&#33;, כל אחד שונה ומגוון מהאחר..."אני אומר בהתפעלות,
    "אז בוא נעשה את זה ספויינק&#33;, הקרב הראשון שלנו&#33;, נראה לי שקטרפי יתאים לקרב שכזה"אני אומר לו בחיוך,
    "אז בוא ונתחיל&#33;, רוץ אל עבר קטרפי ותשתמש בזנבך כדי להעיף לתוך עיניו אפר מהאדמה, כך שלא יוכל לראות אותך&#33;, לאחר מכן תתקוף אותו בגל על חושי מטווח אפס&#33;"אני מורה לו.

3. the bitch is back

רובי-"איזה סדיסט&#33;" צועקת עלייך ליסה בעצבנות "קדימה תתקפי נידורן&#33;הוא היחיד האומלל פה&#33;" היא אומרת ונידורן יוצאת מן האדמה ומתקיפה את אקנס בחוזקה,הוא מנסה לחנוק אותה שוב אך ללא הצלחה,למרות זאת הוא מצליח לנשוך אותה בחוזקה בצוואר.

40% חיים

VS.

40% חיים

"ככה החיים מתוקה" אומר ואצחק "עכשיו אקנס גרור את נידורן לכיוון הבור ואז תשלח לה עוקץ רעל לתוך העיניים ואז עם נשיכה לתוך הפרצוף תכוון גם לעיניים&#33;" אקרא
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

Originally posted by TaL~@Mar 27 2010, 09:37 PM
    ראיין-"אתה אל תתערב בכלל&#33;" צועק אלייך הילד "הפוקימון שלך חלש בדיוק כמוך&#33;,קדימה סנובול ניב רעם&#33;" הוא אומר בסנוביות,בנתיים מיסדרווס נוהמת נהימה שמרתיעה את סנובול ומהדהדת לכל עבר "סנובול&#33;את יודעת מה לעשות&#33;" אומר פתאום הילד בחיוך שטני,וסנובול רצה את עבר מיסדרווס במהירות מסחררת "מיסדרווס גל עלחושי&#33;" אתה צועק ומיסדרווס שולחת גל מסחרר ואימתני אל עבר סנובול,שרצה בדיוק לכיוון הגל שפוגע בה ישירות "סנו&#33;&#33;&#33;" היא זועקת ונוחתת על הקרקע,ומתחילה לבכות בקולי קולות."סנובול&#33;" צועק הילד בבחלה לפתע אך על פניו הבעת פנים ערמומית.מיסדרווס מתקרבת אל סנובול הבוכה ןהילד צועק "סנובול עכשיו&#33;" ולפתע סנובול מסתערת על מיסדרווס בניב אש אימתני,פוגעת בה קשות."מיסדרווס&#33;" אתה צועק בחוזקה ומיסדרווס הקטנה שהתעצבנה משחררת צל שחור ומפחיד שמתקדם במהירות לעבר סנובול המפוחדת ולפתע מיסדרווס מתקדמת אליה ונושכת אותה ארוכות עד שהיא מתעלפת*מיסדרווס למדה הדהמה(ASTONISH)&#33;* "סנובול טפשה אחת קומי&#33;&#33;" צועק בעצבנות בזמן שאתה ומיסדרווס מתקדמים,"וואו מיסדרווס היית מצויינת&#33;" אתה אומר,בזמן שהאדרנלין נרגע ואתם אוכלים בבית קפה קטן,ארוחה שתשביע אותך עד מחר בבוקר ~נשאר לך 1075&#036; הרווחת 100&#036; על הניצחון בקרב~
    אתה הולך לאכסניה קטנה כי שמת לב שירד הערב~1065&#036;~ ואתה מתעורר לבוקר חמים ונעים,מה תעשה?

אחרי שאני מסיים את הקרב אני משבח את מיסדריווס על הניצחון שלה
    אני מתעורר לבוקר נעים,מתמתח,והולך להתארגן.אחר כך אני בזהירות מעיר את מיסדרוויס,ונותן לה לאוכל ואוכל בעצמי/הולך לקנות לנו משהו לאכול.
    לאחר מכן אני הולך לחפש פוקימונים פראיים להתאמן נגדם/לתפוס אותם

5. משתמש מנוסה

אבי-אתה הולך ומחפש אכסנייה ואתה מוצא אכסנייה שעולה 10&#036; ללילה ~נשארו 940&#036;~ אתה מתעורר לבוקר חמים ונעים,מה תעשה?
    "איזה בוקר נעים &#33; "אני אומר לעצמי ומסתכל מן החלום לכיוון הים .... מוחה דמעה מפניי ומוציא את מאצ&#39;ופ &#33;
    מצ&#39;ופ נראה עצבני שהכנסתי אותו לתוך הפוקדור אבל הוא סלח לי מיד אחרי הארוחה המשביעה שהבאתי לו .
    "קדימה מאצ&#39;ופ היום מחכה לנו יום אימונים &#33; אתה ואני כל היום על החוף &#33; מה אתה אומר ?"אני שואל בחיך את מאצ&#39;ופ ^^.
    אני מתלבש ואוכל ויוצא אחוצה עם מאצ&#39;ופ .. שנינו הולכים לכיוון החוף לחפש פוקימונים .
    ~~בברכה אבי~~
    מעצב פיקסל ארט בינוני ^_^

^^קרדיט ענק לSTEVE ^^

6. משתמש מנוסה

תומאס-זה לא מתקפת זנב זה הצלפת זנב,זה פשוט מוריד את ההגנה ומאפשר יותר נזק מהמתקפה.
    -----------------------------------------------------------------------------------
    וולפיקס הקטנה מנסה להתחמק מהמתקפת הזנב ומצליחה כמעט,בגלל מהירותו הגבוהה של מרקורו היא נפגעת קצת בזנב אך לא במידה רבה.וולפיקס משתמשת בהצלפת זנב ומסובבת את זנבה הקטן בעדינות ומרככת את מרקורו ואז יורה צרורי גחלת על המרקורו המופתע שעף אחורה ולפתע זועק בחוזקה ולפתע מופיעה חבורה של כ-5 הונצ&#39;קרווים ענקיים

שלא נראים מרוצים מאוד מהעובדה שמרקורו בוכה ומתחילים להתקדם לעברכם במהירות כשלפתע תוקף אותם רעם אימתני ולידך מופיע נער כבן 20 עם פלאפי לידו
    בזמן שההונצ&#39;קרויים מסתלקים והמרקורו מתיישב לידך "תודה רבה&#33;הצלת אותנו"אתה אומר לנער המסתורי "כדאי שתיזהר,הפוקימונים פה לא ממש הוגנים כשזה מגיע לקרבות,אבל אני חושב שהמרקורו הזה דיי מחבב אותך" אומר הנער "דרך אגב אני ג&#39;ון,מי אתה?"

"הי אני תומאס ותודה על העזרה וזאת הוולפיקס שלי והיא הפוקימון הראשון שלי ואנחנו מחפשים מקום לישון הלילה ובקשר למורקרו מה את אומרת וולפיקס? כדאי לצרף אותו אלינו?" אשאל אותה

7. A little MONSTER
    תקשיבו אני צריך שתרשמו לי פה את הציון שאתם נותנים למשחק מ1 עד 10,
    זה לא ישפיע על המשחק אבל אני פשוט רוצה לדעת מה לשפר טוב?
    תודה מראש&#33;

8. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    8, ד"א- אתה יודע שמה שאתה עושה פה זה ספאם, אתה צריך לבקש את זה בפרטי או לכתוב את זה עם ההמשכים P:

9. משתמש מנוסה
    10&#092;10 משחק מעולה מאוד ממש אהבתי את הרעיון

8-השפה בהודעות הפתיחה לא מספיק גבוהה,תפסק קצת יותר,אתה מחליט יותר מידי בהודעות מה השחקן יעשה,ולא נותן לו הרבה להחליט...
    אבל בסך הכל משחק סבבה...

11. the bitch is back
    הייתי נותן לו 7.5
    כאילו 10 זה המשחק המושלם ולא ניראה לי שזה אפשרי XD
    וזה לא 1 כי זה אחלה משחק
    הייתי נותן לך 8 אבל לא הגבת עדיין אז הורדתי P:
    חוץ מזה שמח שהחזרת את המשחק ^_^
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    8 כי אתה מגיב ממש קצת ... אני מבין שאין זמן אבל זה קצת מרגיז לחכות &#33; אבל המשחק מדהים &#33; כיף מאוד ואתה רושם לנו המשכים מדהימים &#33; רק הייתי רוצה שתוסיף פרסים ^^ או צוות של רעים שרוצה להפריע שני הצוותים ... חח XD אבל גם ככה המשחק מדהים ^^
    ~~בברכה אבי~~
    מעצב פיקסל ארט בינוני ^_^

^^קרדיט ענק לSTEVE ^^

13. A little MONSTER
    אוקיי,תודה לכולם אני אקח לתשומת הלב את ההערות.
    ויש לי כמה הודעות:
    *שדרגתי את המפה של המשחק,הוספתי עוד ערים ומדינות.
    *אני מצטער שאני מגיב רק פעמיים ביום אבל אין לי ממש זמן,אני אשתדל להגיב יותר.
    *עכשיו אני אמשיך את המשחק.
    ---------------------------------------------
    תומאס-וולפיקס מהנהנת בעליזות,היא שמחה מהרעיון שעוד פוקימון מצטרף למסע.בנתיים מרקורו מוציא פוקדור מהתיק שלך ולוחץ על הכפתור האמצעי
    *נדנוד*
    **נדנוד**
    ***נדנוד***
    תפסת מרקורו&#33;*יתווסף* "היי אני מכיר מקום שתוכל לנוח בו,וגם לרפא את הפוקימונים שלך" אומר ג&#39;ון "בוא איתי&#33;".אתם הולכים למרכז העיר,מקום דיי יקר לפי מה ששמעת,והוא נכנס למרכז פוקימונים גדול ומפואר שם אתה פוגש רואה כ-5 אחיות ג&#39;וי מאוד עסוקות.

"הו שלום ג&#39;ון&#33;" אומרת לפתע אחת מהן"מי החבר שלך?"היא שואלת "זה תומאס,הוא תפס פוקימון בפעם הראשון,והוא צריך לרפא את הפוקימונים ולמצוא מקום לישון,תוכלי לעזור לנו?" הוא שואל וקורץ לה ,היא מסמיקה ואומרת "כמובן,צ&#39;אנסי&#33;" היא קוראת ובא אלייך צ&#39;אנסי קטנה וחמודה "צ&#39;אנסי,תרפאי בבקשה את הפוקימונים של האדון ותובילי אותו לחדר 806,בחינם כמובן" אומרת האחות ג&#39;וי וקורצת אלייך.אתה מודה לה והיא מביאה אותך לחדר מפואר,ולוקחת את הפוקדורים שלך.ומחזירה אותם לאחר דקה.אתה הולך לישון במיטה ענקית,ומתעורר לבוקר חמים ונעים,עם ארוחה ליד המיטה.אתה מדליק טלויזיה שעולה כמו כל בלו-רוז ולפתע מבזק חדשות מפלח את המסך:

"זה רק הגיע,אירופה כמו שאתם מכירים אותה השתנתה&#33; רוב הארצות הגדולות התפרקו ולראשונה נחשפו הערים של ארץ הנסיכה&#33;"
    אתה מקשיב למבזק עד שהוא נגמר,מה תעשה כעת?

אבי-אתה ומאצ&#39;ופ הולכים לים,רוח חמימה פוגעת בפניך,אתה מוצף בזכורונות ומשתקע בהם,אתה לא שם לב שכבר הגעת לים ואתה מועד על קראבי עצבני שמאיים עליך עם הצבת ובורח."סליחה&#33;" אתה צועק אליו ומתרחק בעוד מאצ&#39;ופ מצחקק לו.בים אתה רואה כמה מג&#39;קארפים ופיניונים שוחים להם בים, כמה סילים וספילים משפריצים אחד על השני מים וכמה ווינגולים עפים להם בשמיים.לפתע עף עליך עיתון:

"זה רק הגיע,אירופה כמו שאתם מכירים אותה השתנתה&#33; רוב הארצות הגדולות התפרקו ולראשונה נחשפו הערים של ארץ הנסיכה&#33;"
    אתה קורא אותו עד הסוף מה תעשה כעת?

ראיין-אתה הולך עם מיסדרווס ומחפש פוקימונים להלחם נגדם כשלפתע נוחת לידך עיתון:

אתה קורא אותו עד הסוף וממשיך בדרכך,אתה מגיע לחורשה קטנה מלאה בעצים ופוקימונים שונים:
    קטרפיים ווידלים המטפסים על עץ כמה צ&#39;רובים מלקקים דבש מן העצים, כמה פאראסים שמשחקים להם וגם לדיבה שמזמזם לו בשקט.
    אתה מסתכל קצת יותר רחוק ורואה חבורה של באדויים ורוזליות נחים להם.
    מה תעשה?

רובי-אקנס יורה אל עבר נידורן כמה עוקצי רעל,שלא ממש משפיעים והיא מחזירה לו בשריטה דיי חזקה,אך אקנס לא מתבלבל ונושך אותה בעוצמה רבה וממשיך לחנוק אותה עם הזנב,נידורן מנסה להאבק אך ללא הצלחה,אקנס מנצח&#33;
    "כל הכבוד אקנס,ידעתי שאתה יכול" אתה אומר לו ומתכוון ללכת,לידכם עובר ילד עם עיתון ומחלק לך אחד:

אתה קורא אותו עד הסוף וליסה ניגשת אלייך "היי,מה היה הקטע מקודם עם ה&#39;אני רוצה לראות את הפוקימון האומלל הזה מדמם?&#39;" היא שואלת ונראית דיי רצינית בעניין,מה תענה לה?

לוק-ספוינק מקפץ אל עבר קטרפי במהירות,בלי שהשני בכלל שם לב,ומעיף חול רב על פניו של קטרפי המבולבל,שמצדו שולח חוטים לכל כיוון אך ללא הצלחה,וספוינק מתקרב אליו במהירות ושולח אליו גל עלחושי שמעיף אותו במהירות אחורה,קטרפי המעוצבן מתקרב במהירות אל ספוינק למתקפת דחיפה (TACKLE).לפתע עף עליך עיתון:

אתה קורא אותו עד הסוף מה תעשה כעת?
    60%

VS.

100%

14. the bitch is back
    Originally posted by TaL~@Mar 28 2010, 05:41 PM
    רובי-אקנס יורה אל עבר נידורן כמה עוקצי רעל,שלא ממש משפיעים והיא מחזירה לו בשריטה דיי חזקה,אך אקנס לא מתבלבל ונושך אותה בעוצמה רבה וממשיך לחנוק אותה עם הזנב,נידורן מנסה להאבק אך ללא הצלחה,אקנס מנצח&#33;
    "כל הכבוד אקנס,ידעתי שאתה יכול" אתה אומר לו ומתכוון ללכת,לידכם עובר ילד עם עיתון ומחלק לך אחד:

אתה קורא אותו עד הסוף וליסה ניגשת אלייך "היי,מה היה הקטע מקודם עם ה&#39;אני רוצה לראות את הפוקימון האומלל הזה מדמם?&#39;" היא שואלת ונראית דיי רצינית בעניין,מה תענה לה?

"תזיכירי לי מי את שוב?" אשאל אחזיר את אקנס לפוקדור שלו לנוח "שתדעי מי אני, אולי אענה לך ועד אז להיתראות. נחותה" אקרא ואמשיך ללכת לכיוון המרכז פוקימונים.
    לאחר מכן אלך לחפש את פוקימון מעניין ללכידה.
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by TaL~@Mar 28 2010, 05:41 PM
    אוקיי,תודה לכולם אני אקח לתשומת הלב את ההערות.
    ויש לי כמה הודעות:
    *שדרגתי את המפה של המשחק,הוספתי עוד ערים ומדינות.
    *אני מצטער שאני מגיב רק פעמיים ביום אבל אין לי ממש זמן,אני אשתדל להגיב יותר.
    *עכשיו אני אמשיך את המשחק.
    ---------------------------------------------
    תומאס-וולפיקס מהנהנת בעליזות,היא שמחה מהרעיון שעוד פוקימון מצטרף למסע.בנתיים מרקורו מוציא פוקדור מהתיק שלך ולוחץ על הכפתור האמצעי
    *נדנוד*
    **נדנוד**
    ***נדנוד***
    תפסת מרקורו&#33;*יתווסף* "היי אני מכיר מקום שתוכל לנוח בו,וגם לרפא את הפוקימונים שלך" אומר ג&#39;ון "בוא איתי&#33;".אתם הולכים למרכז העיר,מקום דיי יקר לפי מה ששמעת,והוא נכנס למרכז פוקימונים גדול ומפואר שם אתה פוגש רואה כ-5 אחיות ג&#39;וי מאוד עסוקות.

"הו שלום ג&#39;ון&#33;" אומרת לפתע אחת מהן"מי החבר שלך?"היא שואלת "זה תומאס,הוא תפס פוקימון בפעם הראשון,והוא צריך לרפא את הפוקימונים ולמצוא מקום לישון,תוכלי לעזור לנו?" הוא שואל וקורץ לה ,היא מסמיקה ואומרת "כמובן,צ&#39;אנסי&#33;" היא קוראת ובא אלייך צ&#39;אנסי קטנה וחמודה "צ&#39;אנסי,תרפאי בבקשה את הפוקימונים של האדון ותובילי אותו לחדר 806,בחינם כמובן" אומרת האחות ג&#39;וי וקורצת אלייך.אתה מודה לה והיא מביאה אותך לחדר מפואר,ולוקחת את הפוקדורים שלך.ומחזירה אותם לאחר דקה.אתה הולך לישון במיטה ענקית,ומתעורר לבוקר חמים ונעים,עם ארוחה ליד המיטה.אתה מדליק טלויזיה שעולה כמו כל בלו-רוז ולפתע מבזק חדשות מפלח את המסך:

אתה מקשיב למבזק עד שהוא נגמר,מה תעשה כעת?

יותר נכון מורקרו תפס את עצמו חחחח :P

"וואו זה מאוד חשוב אני צריך להקשיב לזה טוב מאוד וכדאי שגם אתם תקשיבו לזה" אומר ואוציא את וולפיקס ואת מורקרו מהפוכדורים ואשאל את מורקרו "שלום לך אני המאמן החדש שלך ואני מקווה שנהיה חברים טובים ותכיר את השותפה שיחידה בינתיים של ההרכב וולפיקס" אומר ואלטף את ראשו בשמחה ותוך כדי אקשיב לכתבה עד סיומה

עמוד 4 מתוך 10 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •