Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 10 ראשוןראשון ... 678910 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 150
  1. the bitch is back
    Originally posted by TaL~@Mar 29 2010, 05:30 PM
    רובי-אקנס שולח חומצה שפוגעת ברוח החשמלית ונוצר פיצוץ שמעיף את כל הפוקימונים,"רובי עכשיו!"לוחשת לך ליסה"אקנס תשלב את עוקץ הרעל עם המתקפה של סמוצ'אם" אתה אומר לו בשקט "סמוצ'אם תשתמשי ביד עוזרת!" ליסה צועקת ואקנס יורה עוקצי רעל שמתגברים עם עזרתה של סמוצ'אם והם פוגעים בשני הפוקימונים של אלכס בחוזקה "אקנס חומצה!" אתה צועק "סמוצ'אם יד עוזרת!" ליסה אומרת והחומצה מתרבה ופוגעת בוולטרוב ומעלפת אותו."סמוצ'ם תחזרי!צאי נידורן עוקץ רעל על ויסמור!"ליסה קוראת "גם אתה אקנס!" אתה אומר והמתקפה המשולבת של עוקצי הרעל מעלפת את ויסמור.~קיבלת 100$~
    "אתה רואה?אתה יודע לא להיות סנוב כשצריך!"ליסה אומרת לך בחיוך.
    "זה פשוט יותר כיף" אומר לה ואקרוץ "אקנס עשית עבודה טובה. חזור" אומר ואחזיר אותו לפוקדור.
    "טוב שנחזור לחדר?" אשאל
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. A little MONSTER
    שם: <=====
    אני פותח את ההרשמה לשחקן אחד בלבד,על מנת ליצור איזון,אז מי שרוצה להצטרף אל צבא הנסיכה מוזמן להרשם,הפעם אני אקפיד במיוחד אז תשקיעו,ובבקשה עם פיסוק נכון ובלי שגיאות כתיב
    -------------------
    רובי-ליסה מצחקקת ואתם הולכים לחדר שלך ורואים על המיטה פוקדור מוזר ופתק שרשום בו:
    "תטפל בה היטב,בבקשה."
    אתה זורק את הפוקדור וממנו יוצאת איגליבאף קטנה שקופצת על ראשך בשמחה ונירדמת שם "אוקיי.."אתה אומר בזמן שליסה מנסה שלא לצחוק.
    אתם יוצאים מהחדר וניגשת אליכם אישה בקימונו "אתם ליסה ורובי?" היא שואלת אתכם,אתם מהנהנים והיא נותנת לכם מכתב:
    "נתינים נאמנים שלי&#33;
    אני,אנה,מברכת אתכם ומודה לכם על הצטרפותכם למסע ואני מבקשת שלפניי שתעזבו את העיר קרוליין תבקרו במפקדתינו בעיר,שם נעדכן אתכם בקשר למשימתכם,וכיצד לבצע אותה,אתם תודרכו אל הגדוד שלכם ותוצב לכם מטרה.
    ....
    ....
    ....
    ולסיום אני רוצה להודות לכם שוב על תרומתכם,
    ואני מבטיחה שהיא תשתלם,
    אוהבת תמיד,
    אנה"

"הו וכמובן,שאתם מוזמנים לישון אצלנו במפקדה עד המבצע" היא אומרת והולכת.
    ירדתם אל העיר,יש לכם פה כמה ימים טובים,מה תרצו לעשות?

תומאס-אתם מגיעים אל המפקדה ושם כמה נשים בקימונו מציעות לך עזרה

"באנו בעיקבות המכתב שקיבלנו"אתה אומר ומראה לה את המכתב"אה..זה..אני מצטערת אבל אני אצטרך לבקש ממכם לבוא בעוד כמה ימים,ביינתים אני אוכל להציע לכם על מקומות לתפוס בהם פוקימוני אש,אדמה,מתכת ואולי אפילו דרקון,תרצו זאת? וחוץ מזה,תוכלו לישון פה עד המבצע." היא אומרת ומחייכת.

אבי-אתם מגיעים למרכז פוקימונים ענק,בו עומדות כ-10 אחיות ג&#39;וי "תרצו לרפא את הפוקימונים שלכם?" שואלת אחד באדיבות ואתה עונה לה בחיוב,אחרי כמה דקות היא מחזירה לך אותם."ואני מציעה לך ללכת לחפש פוקימונים,וגם שמעתי שבקרוב יפתח בית ספר ללימוד מתקפות.בכל מקרה תהנו משהותכם."היא אומרת בחיוך ומחזירה לכם את הפוקימונים.מה תעשה?

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by TaL~@Mar 30 2010, 12:01 PM

אבי-אתם מגיעים למרכז פוקימונים ענק,בו עומדות כ-10 אחיות ג&#39;וי "תרצו לרפא את הפוקימונים שלכם?" שואלת אחד באדיבות ואתה עונה לה בחיוב,אחרי כמה דקות היא מחזירה לך אותם."ואני מציעה לך ללכת לחפש פוקימונים,וגם שמעתי שבקרוב יפתח בית ספר ללימוד מתקפות.בכל מקרה תהנו משהותכם."היא אומרת בחיוך ומחזירה לכם את הפוקימונים.מה תעשה?
    "תודה רבה " אני אומר ומחייך .
    "טוב מאצ&#39;ופ בוא נלך לכיוון העיר הבאה לחפש פוקמונים בדרך , שמעת אותה והיא צודקת."
    "מעניין מה זה בית הספר למתקפות הזה ... " אני ממלמל לעצמי .
    טוב מאצ&#39;פ בוא נלך " אני אומר לו ויצוא לכיוון היציאה מן העיר .
    ~~בברכה אבי~~
    מעצב פיקסל ארט בינוני ^_^

^^קרדיט ענק לSTEVE ^^

4. משתמש מנוסה

תומאס-אתם מגיעים אל המפקדה ושם כמה נשים בקימונו מציעות לך עזרה

"באנו בעיקבות המכתב שקיבלנו"אתה אומר ומראה לה את המכתב"אה..זה..אני מצטערת אבל אני אצטרך לבקש ממכם לבוא בעוד כמה ימים,ביינתים אני אוכל להציע לכם על מקומות לתפוס בהם פוקימוני אש,אדמה,מתכת ואולי אפילו דרקון,תרצו זאת? וחוץ מזה,תוכלו לישון פה עד המבצע." היא אומרת ומחייכת.

"כן תודה לך אני אשמח ללכת למקום הזה עם כל הפוקימונים המיוחדים" אגיד לה ואלך אחריה למקום ואחשוב &#39;זה גם יהיה אימון טוב לפוקימוינם שלי&#39;

Originally posted by TaL~@Mar 29 2010, 04:38 PM

ראיין-"היי אתה רוצה להלחם&#33;?" אתה קורא אל עבר הבחור שמחזיק מקלות תופים בידיו "בטח,אבל אל תבכה כשתפסיד,אף אחד לא ינצח את ג&#39;ייק רבל&#33;" הוא אומר ביהירות "צא סנובר&#33;" הוא אומר ומוציא סנובר שנראה מאיים "קדימה מיסדרווס&#33;"אתה קורא ושולח את מיסדרווס "תתחיל עם רוח קפואה ואז תעבור למשרוקית עשב&#33;"

100%

VS

100%

מה תעשה?
    "תעופי מהר מאחוריו כדי שלא יפגע בך עם הרוח הקפואה,ואז תשתמשי מהר בגל על חושי כדי למנוע ממנו את השימוש במשרוקית עשב&#33;"

6. A little MONSTER
    אבי-אתם יוצאים מן העיר,וככל שאתם מתקדמים הסביבה נהיית שוממת יותר ויותר,עד שאתה מגיע לגדר ענקית מברזל עליה רשום:
    ]"שטח כפרי,אין כניסה&#33;"

ואז אתה נזכר שניתן לעבור בין הערים רק עם רכבות,ולפתע מופיעים מולך זוג שוטרים,שנראים מעוצבנים
    "אדוני אתה משיג גבול&#33;אנא תתלווה אלינו לתחנת מחוז קרוליין" היא אומרת והשוטר מוסיף"ואל תכריח אותנו להשתמש בכוח" ושולח מייטינה וארקניין,מה תעשה?

תומאס-אתה מגיע אל המקום המדובר,ורואה פוקימונים רבים-
    וירבה אחד שעף לו גבוה בשמים-
    כמה טורצ&#39;קים,גרוליית&#39;ים ומגביים שמשחקים להם-,,
    מגנמייטים וארונים שנחים להם בצד-,
    ודיגלט וג&#39;יאודוד שנלחמים-,
    מה תעשה?

ראיין-מיסדרווס ניפגעת מעט מהרוח הקפואה אך מצליחה לעצור את משרוקית העשב בעזרת גל עלחושי,שפוגע בסנובר שמשתמש עוד פעם ברוח קפואה.
    לפתע האבנים שעל צווארה של מיסדרווס זוהרות והיא יורקת כדור שקוף שגובר וגובר ככול שהוא מתקרב לסנובר ומשתנה לפתע לכדור אדמה שפוגע בסנובר *מיסדרווס למדה כדור אלמנט&#33;מתקפה שמשנה כל פעם את סוגה*.
    "סנובר תשתמש בקרן קרח&#33;" צועק ג&#39;ייק ומחייך חיוך שמח לאיד בזמן שהקרן עושה את דרכה למיסדרווס.

65%

VS

80%

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by TaL~@Mar 30 2010, 08:44 PM
    אבי-אתם יוצאים מן העיר,וככל שאתם מתקדמים הסביבה נהיית שוממת יותר ויותר,עד שאתה מגיע לגדר ענקית מברזל עליה רשום:
    ]"שטח כפרי,אין כניסה&#33;"

ואז אתה נזכר שניתן לעבור בין הערים רק עם רכבות,ולפתע מופיעים מולך זוג שוטרים,שנראים מעוצבנים
    "אדוני אתה משיג גבול&#33;אנא תתלווה אלינו לתחנת מחוז קרוליין" היא אומרת והשוטר מוסיף"ואל תכריח אותנו להשתמש בכוח" ושולח מייטינה וארקניין,מה תעשה?

רך
    "מאצ&#39;פ תירגע אנחנו לא רוצים קרב עם שניי אלה " אני לוחש למאצ&#39;ופ שנראה נחוש לקרב .
    "סליחה אני מצטער &#33;" אני צועק לעברם ובוחן את תגובתם ,ומנסה להבין על מה הם מתלחששים לפי השפתיים.
    "נראה שאנחנו נלך איתם מאצ&#39;ופ ,אין ברירה , אתה וקרבי לא תצליחו להביס את שניי אלה "
    "בסדר אנחנו נלך איתכם , רק תגידו לי ... את מי אתם משרתים ? " אני שואל ולפי תשובתם אגיב ...
    ~~בברכה אבי~~

^^קרדיט ענק לSTEVE ^^

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by TaL~@Mar 30 2010, 08:44 PM

תומאס-אתה מגיע אל המקום המדובר,ורואה פוקימונים רבים-
    וירבה אחד שעף לו גבוה בשמים-
    כמה טורצ&#39;קים,גרוליית&#39;ים ומגביים שמשחקים להם-,,
    מגנמייטים וארונים שנחים להם בצד-,
    ודיגלט וג&#39;יאודוד שנלחמים-,
    מה תעשה?

"וואו יש פה מבחר עצום&#33; אני הולך לתפוס כמה פוקימונים" אגיד לעצמי בפליאה ואוציא את מורקרו וולפיקס מהפוכדורים ואומר "אוקי מורקרו אני רוצה שתעוף לויברבה שלמעלה בשמיים והשתמש בהדהמה ומתקפת כנף ותמשוך אותו קרוב יותר לאדמה כדי שאוכל לתת לך הוראות" אומר לו וגם תוך כדי שאני נותן למורקרו הוראות אני מסתכל סביב כדי לראות עוד פוקימונים שיהיה אפשר לתפוס ואראה גם אם מתקרבים עוד פוקיומני דרקון במיוחד גיבלים

Originally posted by TaL~@Mar 30 2010, 09:44 PM

ראיין-מיסדרווס ניפגעת מעט מהרוח הקפואה אך מצליחה לעצור את משרוקית העשב בעזרת גל עלחושי,שפוגע בסנובר שמשתמש עוד פעם ברוח קפואה.
    לפתע האבנים שעל צווארה של מיסדרווס זוהרות והיא יורקת כדור שקוף שגובר וגובר ככול שהוא מתקרב לסנובר ומשתנה לפתע לכדור אדמה שפוגע בסנובר *מיסדרווס למדה כדור אלמנט&#33;מתקפה שמשנה כל פעם את סוגה*.
    "סנובר תשתמש בקרן קרח&#33;" צועק ג&#39;ייק ומחייך חיוך שמח לאיד בזמן שהקרן עושה את דרכה למיסדרווס.

65%

VS

80%
    "תשתמשי בגל על חושי כדי לעצור מעט את המתקפה,ואז תזוזי במהירות הצידה ותשתמשי בכדור אלמנט&#33;"

10. A little MONSTER
    ראיין-מיסדרווס שולחת גל עלחושי שמפזר מעט את המתקפה,אך היא עדיין פוגעת במיסדרווס שמתאוששת מהר,ושולחת כדור אלמנט שמשנה את סוגו לאש,מה שסופר-סופר-אפקטיבי על סנובר שעף אחורה ומתעלף *ניצחת&#33; וקיבלת 100&#036;* "לא&#33;&#33;&#33;" צועק ג&#39;ייק "טוב,אתה עוד תפסיד לי&#33;" הוא אומר וקורץ.אתה חוזר לחדר ולוקח את כל הדברים,פתאום ניגשת אלייך ילדה שניראת בגילך ושואלת אותך: "אתה ראיין,ראיין סילבר?" אתה עונה בחיוב והיא אומרת לך:"אני ג&#39;קי,אני גם מהצבא ומינו אותי להיות איתך בצוות." מה תעשה?

תומאס-מרקורו טס לשמיים ומתקיף את ויברוה בהדהמה,אך הוא משתמש בהחלקת אבנים (ROCK SLIDE) שמפילה את מרקורו לרצפה,ועף משם במהירות.
    אתה לא רואה שום גיבלים באופק,אבל אתה רואה טרפינצ&#39; קטנה שרוצה קרב נגד וולפיקס בזמן ששאר הפוקימונים,שנבהלו מהחלקת האבנים של ויברוה בורחים משם.טראפינצ&#39; שולחת קבר חול ותופסת את וולפיקס בתוך החול,מורידה לה כ-10 נקודות חיים כל תור,ומתקדמת אלייה בנשיכה.מה תעשה?

אבי-"אנחנו?אנחנו משרתים את ארץ מולדתנו סקנדינביה&#33;" הוא עונה לך "ואנו מגינים אותה מאנשים כמוך שמנסים לפלוש לתוך שטחי הכפר&#33;" היא משלימה את משפטו,הם מובילים אותך אל התחנה ואתה משתחרר בערבות של 100&#036;. אתה נזכר ששמעת איפשהוא שנפתח בית ספר ללימוד מתקפות והולך לבדוק את העניין.
    אתה נרשם לקורס לימוד מתקפות ואל הכיתה נכנס המרצה :
    "אני מר.אוונס,ואני אלמד אתכם כיצד ללמד את הפוקימונים שלכם מתקפות חדשות שעולות מדמיונכם." הוא מרצה כשעתיים ומסביר לכם כיצד ללמד את הפוקימונים שלכם מגוון מתקפות,ואני אאעדכן בעמוד הראשון כיצד.
    מה תעשה כעת?

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by TaL~@Mar 30 2010, 09:37 PM

תומאס-מרקורו טס לשמיים ומתקיף את ויברוה בהדהמה,אך הוא משתמש בהחלקת אבנים (ROCK SLIDE) שמפילה את מרקורו לרצפה,ועף משם במהירות.
    אתה לא רואה שום גיבלים באופק,אבל אתה רואה טרפינצ&#39; קטנה שרוצה קרב נגד וולפיקס בזמן ששאר הפוקימונים,שנבהלו מהחלקת האבנים של ויברוה בורחים משם.טראפינצ&#39; שולחת קבר חול ותופסת את וולפיקס בתוך החול,מורידה לה כ-10 נקודות חיים כל תור,ומתקדמת אלייה בנשיכה.מה תעשה?

"אוקי וולפיקס התחמקי מהר מהנשיכה והשתמשי בהצלפת זנב ואחרכך בגחלת"אומר ואחר כך אללך למורקרו ואחזיק אותו בידי שינוח קצת ואני אסתכל לראות אם יש עוד פוקימונים בסביבה

Originally posted by TaL~@Mar 30 2010, 10:37 PM
    ראיין-מיסדרווס שולחת גל עלחושי שמפזר מעט את המתקפה,אך היא עדיין פוגעת במיסדרווס שמתאוששת מהר,ושולחת כדור אלמנט שמשנה את סוגו לאש,מה שסופר-סופר-אפקטיבי על סנובר שעף אחורה ומתעלף *ניצחת&#33; וקיבלת 100&#036;* "לא&#33;&#33;&#33;" צועק ג&#39;ייק "טוב,אתה עוד תפסיד לי&#33;" הוא אומר וקורץ.אתה חוזר לחדר ולוקח את כל הדברים,פתאום ניגשת אלייך ילדה שניראת בגילך ושואלת אותך: "אתה ראיין,ראיין סילבר?" אתה עונה בחיוב והיא אומרת לך:"אני ג&#39;קי,אני גם מהצבא ומינו אותי להיות איתך בצוות." מה תעשה?
    &#39;ואו...קשה לקוות לחוויות כאלה טובות&#39; אני חושב לעצמי,ומחייך חיוך קטן וביישני.
    "אז מה זה אומר,צוות?אנחנו אמורים לעשות הכל ביחד?" אני שואל אותה בבלבול,מקווה שהיא יודעת קצת יותר ממני.

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by TaL~@Mar 30 2010, 09:37 PM

אבי-"אנחנו?אנחנו משרתים את ארץ מולדתנו סקנדינביה&#33;" הוא עונה לך "ואנו מגינים אותה מאנשים כמוך שמנסים לפלוש לתוך שטחי הכפר&#33;" היא משלימה את משפטו,הם מובילים אותך אל התחנה ואתה משתחרר בערבות של 100&#036;. אתה נזכר ששמעת איפשהוא שנפתח בית ספר ללימוד מתקפות והולך לבדוק את העניין.
    אתה נרשם לקורס לימוד מתקפות ואל הכיתה נכנס המרצה :
    "אני מר.אוונס,ואני אלמד אתכם כיצד ללמד את הפוקימונים שלכם מתקפות חדשות שעולות מדמיונכם." הוא מרצה כשעתיים ומסביר לכם כיצד ללמד את הפוקימונים שלכם מגוון מתקפות,ואני אאעדכן בעמוד הראשון כיצד.
    מה תעשה כעת?
    "וואו איזה מגניב היה הקורס נכון מאצ&#39;ופ ?"אני אומר ומביט אל מאצ&#39;ופ.
    "מאצ&#39; , מאצ&#39;" מצ&#39;ופ הגיב בחיוב.
    "טוב מאצ&#39;פ בוא נלך לצרף חבר חדש לצוות ולהיתאמן מעט"
    אני אומר והולך לכיוון היער&#092; חורשה&#092; מקום עם פוקמונים XD
    ~~בברכה אבי~~

^^קרדיט ענק לSTEVE ^^

14. the bitch is back
    אני פותח את ההרשמה לשחקן אחד בלבד,על מנת ליצור איזון,אז מי שרוצה להצטרף אל צבא הנסיכה מוזמן להרשם,הפעם אני אקפיד במיוחד אז תשקיעו,ובבקשה עם פיסוק נכון ובלי שגיאות כתיב
    -------------------
    רובי-ליסה מצחקקת ואתם הולכים לחדר שלך ורואים על המיטה פוקדור מוזר ופתק שרשום בו:
    "תטפל בה היטב,בבקשה."
    אתה זורק את הפוקדור וממנו יוצאת איגליבאף קטנה שקופצת על ראשך בשמחה ונירדמת שם "אוקיי.."אתה אומר בזמן שליסה מנסה שלא לצחוק.
    אתם יוצאים מהחדר וניגשת אליכם אישה בקימונו "אתם ליסה ורובי?" היא שואלת אתכם,אתם מהנהנים והיא נותנת לכם מכתב:
    "נתינים נאמנים שלי&#33;
    אני,אנה,מברכת אתכם ומודה לכם על הצטרפותכם למסע ואני מבקשת שלפניי שתעזבו את העיר קרוליין תבקרו במפקדתינו בעיר,שם נעדכן אתכם בקשר למשימתכם,וכיצד לבצע אותה,אתם תודרכו אל הגדוד שלכם ותוצב לכם מטרה.
    ....
    ....
    ....
    ולסיום אני רוצה להודות לכם שוב על תרומתכם,
    ואני מבטיחה שהיא תשתלם,
    אוהבת תמיד,
    אנה"

"הו וכמובן,שאתם מוזמנים לישון אצלנו במפקדה עד המבצע" היא אומרת והולכת.
    ירדתם אל העיר,יש לכם פה כמה ימים טובים,מה תרצו לעשות?

"טוב בואי נלך למפקדה ניראה מה המשימה שלנו" אומר לה ואחזיר את איגליבאף לפוקדור שלה
    "נקווה שהיא תיהיה שימושית" אומר לליסה ואז נתחיל ללכת לחפש את המפקדה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

15. A little MONSTER
    ראיין-ג&#39;קי מחייכת בעדינות ומסמיקה ועונה לך "אמ..נתנו לי מכתב להעביר לך" היא אומר ומוסרת לך מכתב מהצבא:
    "ראיין שלום&#33;
    הנער/ה הזו צורפה לך כצוות על מנת שתוכלו לעזור אחד לשני בעת צרה.
    אתם מוכרחים כל הזמן להיות ביחד וגם אם לא לדעת את המיקום אחד של השני בדיוק מוחלט&#33;
    ...
    ...
    ...וכמובן שאתם תהוו צוות עד לסוף המאורעות עם גדודי הנסיכה.
    בהצלחה,
    סמל ג&#39;ונסון,ראש מחלקת ציוות,סקנדינביה."

היא עונה לך ואתם יורדים לעיר,מה תעשה?

תומאס-וולפיקס לא מצליחה להתחמק מהנשיכה אך מצליחה להצליף בזנבה ולהוריד לטראפינץ&#39; את ההגנות,ולאחר מכן היא שולחת גחלת חזקה ומיד אחריה מצליחה בצורה מוזרה מאוד לשלוח כדור ירוק ומסתובב אל עבר טראפינץ&#39; *וולפיקס למדה כדור אנרגיה&#33;(סוג-עשב)* שמביא אותה למצב שהיא ניתנת לתפיסה.
    אתה מסתכל מסביבך והמקום נהיה שומם מפוקימונים,כנראה בגלל הקרב.האם תתפוס את טראפינץ&#39;?

אבי-אתה הולך לחורשת הפוקימונים המפורסמת של קרוליין ורואה שם כמה פוקימונים:
    (<span style='color:red'>פוניטה
    ),(דיגלט),(בלספראוט),(סינדקוויל) ו(סקורופי)
    מה תעשה?</span>

רובי-"קדימה,בוא נלך" אומרת לך ליסה ואתם ממשיכים בדרככם למפקדה,אתם נכנסים למפקדה ע"י סריקת כרטיסי מאמן של צבא הנסיכה שלכם,ופוגשים מספר פקידות כמו הגיישה שראיתם מקודם.
    "איך אפשר לעזור?" היא שואלת אתכם "זאת בדיוק השאלה שלנו" ליסה עונה לה "אנחנו רוצים לדעת איזה משימה נוכל לקבל עלינו"היא ממשיכה הפקידה בודקת מספר דברים במחשב ועונה "אם תוכלו להגן על תחנת הרכבת שלנו זה יהיה מעולה,שמענו שהצבא המאוחד רוצה להתקיף אותה" היא אומרת ומביאה לכם שני פוקדורים סגולים() "זה פוקדורים מיוחדים שבהם פוקימונים חזקים ביותר,תרצו לקבל עליכם את המשימה?" היא שואלת.

עמוד 8 מתוך 10 ראשוןראשון ... 678910 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •