Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 24 ראשוןראשון ... 91011121321 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 347

נושא: Pokemon GSC

1. the bitch is back
    Originally posted by The Pope D'angelo Dinero@Apr 3 2010, 01:44 PM

עומר~
    "בוודאי, אין בעיה" היא אומרת לך בחיוך ולוקחת את הפוכדורים שלך. היא מניחה אותם במתקן לידה, מפעילה אותו והפוכדורים זוהרים באור לבן. לאחר מכן היא מחזירה לך את הפוכדורים שלך "אלה הפוכדורים שלך, וזה מפתח לחדר ללילה?" היא אומרת לך "החדר שלך הוא השמאלי קצה המסדרון" היא מוסיפה.
    "תודה" אומר לאחות ג'וי ואז אחלך לחדרי אוציא את הפוקימונים שלי, כדי לעשות היכרות יותר טובה עם סורסקיט.
    לאחר מכן אתרגן לשינה, אוכל והאכיל את הפוקימונים שלי ואז אלך לישון.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    מור~
    אתה ממשיך לדפוק ואתה לא מקבל תשובה. אתה מנסה לפתוח את הדלת ולהפתעתך היא נפתחת. אתה מציץ פנימה ואתה רואה רק מיטה בתוך כל החשכה.
    אתה מרגיש מאוד עייף.

קאי~
    "אין בעיה" היא אומרת ומסתובבת, לוקחת מפתח שתלוי מאחוריה "בבקשה, תעלה 2 קומות - החדר הראשון" היא אומרת לך ומצביעה על המדרגות.

נדב~
    אתה קם מהמיטה, מתארגן במהירות ומחזיר את טוטודייל לפוכדור שלו. אתה יורד למטה ומחזיר את המפתח לאחות גו'י, נפרד ממנה ויוצא החוצה. אתה מספיק לצאת מהעיר כשלפתע הבטן שלך מקרקרת.

עומר~
    אתה לוקח את המפתח ועולה לחדר. אתה מסובב את המפתח במנעול, פותח את הדלת ונכנס פנימה. אתה רואה שבחדר יש מקלחת+שירותים, מרפסת, מיטה זוגית וטלוויזיה.
    אתה מוציא את סורסקיט מהפוכדור שלו והוא מגיח החוצה באור אדום, מביט בך בחיוך. ציקוריטה מגיחה החוצה גם כן ושלושתכם אוכלים ארוחת ערב. כעבור 10 דקות אתם מסיימים, ושלושתכם מרגישים עיייפים. אתה מחליף לפיג'מה ונכנס למיטה, והפוקימונים נשכבים על השטיח.
    אתה נרדם כעבור זמן קצר ומתעורר למחרת בבוקר יחסית מוקדם.

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Pope D'angelo Dinero@Apr 3 2010, 10:00 PM
    מור~
    אתה ממשיך לדפוק ואתה לא מקבל תשובה. אתה מנסה לפתוח את הדלת ולהפתעתך היא נפתחת. אתה מציץ פנימה ואתה רואה רק מיטה בתוך כל החשכה.
    אתה מרגיש מאוד עייף.

"לא משנה" אומר ואפרוס את שק השינה שלי על הרצפה.
    אכנס לתוכו ואחל להירדם.

4. Kibō no chi

נדב~
    אתה קם מהמיטה, מתארגן במהירות ומחזיר את טוטודייל לפוכדור שלו. אתה יורד למטה ומחזיר את המפתח לאחות גו'י, נפרד ממנה ויוצא החוצה. אתה מספיק לצאת מהעיר כשלפתע הבטן שלך מקרקרת.
    'בטח גם הפוקימונים רעבים' אחשוב לעצמי ואגיש שלוש מנות אוכל פוקימונים ואז אוציא את גרואולייט, קאטרפי וטוטודייל.
    "בתאבון! תאכלו!" אגיד ואוציא לעצמי אוכל. לאחר מכן אחזיר את הפוקימונים שלי ואמשיך ללכת לכיוון העיר ויולט.

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    קאי~
    "אין בעיה" היא אומרת ומסתובבת, לוקחת מפתח שתלוי מאחוריה "בבקשה, תעלה 2 קומות - החדר הראשון" היא אומרת לך ומצביעה על המדרגות.
    "תודה."אני אומר לאחות ג'וי לוקח את המפתח ועולה שתיי קומות לחדר לי, ושאני נכנס אני מוציא את פוליוואג ואיווי שיכירו אחד את השני.

6. the bitch is back

עומר~
    אתה לוקח את המפתח ועולה לחדר. אתה מסובב את המפתח במנעול, פותח את הדלת ונכנס פנימה. אתה רואה שבחדר יש מקלחת+שירותים, מרפסת, מיטה זוגית וטלוויזיה.
    אתה מוציא את סורסקיט מהפוכדור שלו והוא מגיח החוצה באור אדום, מביט בך בחיוך. ציקוריטה מגיחה החוצה גם כן ושלושתכם אוכלים ארוחת ערב. כעבור 10 דקות אתם מסיימים, ושלושתכם מרגישים עיייפים. אתה מחליף לפיג'מה ונכנס למיטה, והפוקימונים נשכבים על השטיח.
    אתה נרדם כעבור זמן קצר ומתעורר למחרת בבוקר יחסית מוקדם.
    אני מעיר את הפוקימונים שלי ואז מתחיל להיתארגן ולאכול.
    לאחר מכן, אני מחזיר לאחות ג'וי את המפתח ואז ממשיך בדרכי לכייון העיר הבאה.
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    עומר~
    אתה מתארגן ומחזיר את ציקוריטה וסורסקיט לפוכדורים שלהם, מחזיר לאחות גו'י את המפתח ויוצא מהמרכז. אתה מתחיל לצעוד וכעבור רבע שעה אתה נכנס לדרך 30. אתה צועד לך בשביל הדרך, ואתה מבחין לפתע בוואמפל פראי.

קאי~
    אתה עולה לחדר, מסובב את המפתח בדלת ופותח אותה. לעיניך נגלה חדר די גדול עם מיטה זוגית, טלוויזיה, מקלחת+שירותים ומרפסת.
    אתה מוציא החוצה את איווי ואת פוליוואג ונראה שפוליוואג עושה מבט שחצני כלפי איווי שמיד מכעיס אותו והם כמעט מתחילים לריב שם.

נדב~
    אתה מוציא את שלושתם ואתה מתיישב איתם לאכול, ולאחר כרבע שעה אתם גומרים לאכול. אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוכדורים וממשיך לעבר העיר ויולט. אתה נכנס לדרך 30 וצועד לך שם, כשלפתע אתה נתקל במאמן שמזמין אותך לקרב 1-1.

מור~
    אתה פורס את שק השינה ונכנס בפנים, אתה מתחיל אט אט להירדם ולבסוף נרדם. אתה מתעורר למחרת בבוקר עם פיצוץ די גדול שמתרחש לא רחוק ממך! בעצם, זה מהצד השני של הבקתה!

8. the bitch is back
    Originally posted by The Pope D'angelo Dinero@Apr 4 2010, 12:43 PM
    עומר~
    אתה מתארגן ומחזיר את ציקוריטה וסורסקיט לפוכדורים שלהם, מחזיר לאחות גו'י את המפתח ויוצא מהמרכז. אתה מתחיל לצעוד וכעבור רבע שעה אתה נכנס לדרך 30. אתה צועד לך בשביל הדרך, ואתה מבחין לפתע בוואמפל פראי.

"טוב הוא יכול להיות קרב טוב לסורסקיט" אומר לעצמי "טוב צא סורסקיט! תתחיל עם בועות ואז מתקפה מהירה!"
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה

מור~
    אתה פורס את שק השינה ונכנס בפנים, אתה מתחיל אט אט להירדם ולבסוף נרדם. אתה מתעורר למחרת בבוקר עם פיצוץ די גדול שמתרחש לא רחוק ממך! בעצם, זה מהצד השני של הבקתה!
    אני תופס את הפוכדורים של ספינראק ולרביטר ורץ במהרה למקום הפיצוץ אך משתדל שלהיזהר במיוחד.

10. Kibō no chi

נדב~
    אתה מוציא את שלושתם ואתה מתיישב איתם לאכול, ולאחר כרבע שעה אתם גומרים לאכול. אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוכדורים וממשיך לעבר העיר ויולט. אתה נכנס לדרך 30 וצועד לך שם, כשלפתע אתה נתקל במאמן שמזמין אותך לקרב 1-1.

"אני מסכים לאתגר. צא גרואולייט!" אכריז ואזרוק את הפוקדור של גרואולייט לאוויר.

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    נדב~
    "צא החוצה, דאסטוקס!" הוא קורא ומשחרר מהפוכדור שלו פרפר עש שמוכן לקרב "בילבול!" קורא המאמן, ודאסטוקס משתמש במתקפת הבילבול שפוגעת בגרואולייט ומטיח אותו אחורנית.

מור~
    אתה קופץ מהר החוצה משק השינה ומיד רץ מסביב לבקתה. אתה מבחין שזוהי בעצם מעבדה די גדולה! אתה מבחין שם באדם לבוש בחולצה שחורה עם הסימן R עליה.

עומר~
    סורסקיט מגיח החוצה ושולח מתקפת בועות שפוגעים בוורמפל. לאחר מכן, הוא מוסיף מתקפה מהירה ודוחף אותו בחוזקה. וורמפל לא מוותר ומשיב מתקפת חוטים שעוטפים את סורסקיט.

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Pope D'angelo Dinero@Apr 4 2010, 02:19 PM

מור~
    אתה קופץ מהר החוצה משק השינה ומיד רץ מסביב לבקתה. אתה מבחין שזוהי בעצם מעבדה די גדולה! אתה מבחין שם באדם לבוש בחולצה שחורה עם הסימן R עליה.

"היי חננה, הניסויים שלך לא נותנים לי לישון!" אקרא בזעם רב אל עבר הפרופסור.

13. Kibō no chi
    נדב~
    "צא החוצה, דאסטוקס!" הוא קורא ומשחרר מהפוכדור שלו פרפר עש שמוכן לקרב "בילבול!" קורא המאמן, ודאסטוקס משתמש במתקפת הבילבול שפוגעת בגרואולייט ומטיח אותו אחורנית.
    "גרואולייט, תשתמש בגחלת ואז תנשך את דאסטוקס בכנף הימנית שלו!!!" אצעק.

Spoiler ספוילר

14. the bitch is back

עומר~
    סורסקיט מגיח החוצה ושולח מתקפת בועות שפוגעים בוורמפל. לאחר מכן, הוא מוסיף מתקפה מהירה ודוחף אותו בחוזקה. וורמפל לא מוותר ומשיב מתקפת חוטים שעוטפים את סורסקיט.
    "סורסקיט תשמש בריח מתוק ואז מתקפה מהירה שוב!"
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    קאי~
    אתה עולה לחדר, מסובב את המפתח בדלת ופותח אותה. לעיניך נגלה חדר די גדול עם מיטה זוגית, טלוויזיה, מקלחת+שירותים ומרפסת.
    אתה מוציא החוצה את איווי ואת פוליוואג ונראה שפוליוואג עושה מבט שחצני כלפי איווי שמיד מכעיס אותו והם כמעט מתחילים לריב שם.
    "היי שניכם תפסיקו."אני אומר וממהר לתפוס אותם ומרחיק אתם אחד מהשני
    "טוב תקשיבו אנחנו עכשיו ביחד כקבוצה, אז אני לא רוצה שום מריבות הבנתם?"אני מסביר להם ושואל את פוליוואג ואיווי

עמוד 11 מתוך 24 ראשוןראשון ... 91011121321 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •