Pokemon GO
עמוד 12 מתוך 24 ראשוןראשון ... 2101112131422 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 166 עד 180 מתוך 347

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    קאי~
    פוליוואג ואיווי עושים פרצוף חמוץ ומהנהנים בראשם. אתה מסובב לשנייה את הראש ואתה שומע מכה חלשה ואז צעקה, אתה מסתובב ורואה את איווי רטוב כולו ורודף אחרי פוליוואג שרץ מתפוצץ מצחוק.

עומר~
    סורסקיט משתמש בניחוח מתוק וגורם לוורמפל לשחרר אותו מהחוטים, הוא מתקרב לאט לאט לסורסקיט שמשתמש במתקפה מהירה, פוגע בוורמפל ומעיף אותו אחורנית בחוזקה, וורמפל נופל מופתע על הקרקע, מתקשה להתרומם.

נדב~
    גרואולייט רץ קדימה ושולחת גחלת שמתקרבת לעבר דאסטוקס "התחמק!" קורא המאמן ודאסטוקס מתחמק, אבל גרואולייט קופץ ונושך אותו בחוזקה בכתף ודאסטוקס צועק מכאבים "מתקפת רוח!" מצווה המאמן ודאסטוקס מתפתל באוויר, מצליח לשחרר את גרואולייט ממנו ושולח מתקפת רוח שמעיפה את גרואולייט לקרקע והוא נופל בחוזקה על הקרקע, נפצע בינוני "צוות כפול!" מצווה המאמן, ודאסטוקס משתכפל ל5 כפילים באוויר.

מור~
    אתה צועק בכעס לעבר האיש, והוא מסתובב לאט לאט, מצחקק. "אני? פרופסור? אתה בטח צוחק. אתה לא יודע עם מי אתה מדבר, אה? אני מצוות רוקט ילדון, תן לי את הפוקימונים שלך לפני שתיפגע!" הוא צועק לעברך ושולף פוכדור מכיסו.

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Pope D'angelo Dinero@Apr 4 2010, 10:05 PM
    מור~
    אתה צועק בכעס לעבר האיש, והוא מסתובב לאט לאט, מצחקק. "אני? פרופסור? אתה בטח צוחק. אתה לא יודע עם מי אתה מדבר, אה? אני מצוות רוקט ילדון, תן לי את הפוקימונים שלך לפני שתיפגע!" הוא צועק לעברך ושולף פוכדור מכיסו.
    "צוות פוקט?" אשאל בגיחוך.
    "אחי שני דברים, קודם כל תמצאו שם חדש רוקט זה חרא של שם, דבר שני חשבת פעם לעשות ניתוח פלסטי לפנים שלך, זאת אומרת פנים של רטטה יותר יפות משלך!" אתגרה בו ואצחקק.
    "דרך אגב תמשיך לחלום שאני אביא לך את הפוקימונים שלי!, מה דעתך על קרב 2-2?" אשאלו.

3. Kibō no chi

נדב~
    גרואולייט רץ קדימה ושולחת גחלת שמתקרבת לעבר דאסטוקס "התחמק!" קורא המאמן ודאסטוקס מתחמק, אבל גרואולייט קופץ ונושך אותו בחוזקה בכתף ודאסטוקס צועק מכאבים "מתקפת רוח!" מצווה המאמן ודאסטוקס מתפתל באוויר, מצליח לשחרר את גרואולייט ממנו ושולח מתקפת רוח שמעיפה את גרואולייט לקרקע והוא נופל בחוזקה על הקרקע, נפצע בינוני "צוות כפול!" מצווה המאמן, ודאסטוקס משתכפל ל5 כפילים באוויר.
    "גרואולייט, תירה גחלת אל עבר כל הדאסטוקסים!אם הוא משתמש שוב ברוח תרוץ מהר אל עבר דאסטוקס עד שתהיה מתחתיו, ואז תזנק ותנשך אותו בכנף!"

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    קאי~
    פוליוואג ואיווי עושים פרצוף חמוץ ומהנהנים בראשם. אתה מסובב לשנייה את הראש ואתה שומע מכה חלשה ואז צעקה, אתה מסתובב ורואה את איווי רטוב כולו ורודף אחרי פוליוואג שרץ מתפוצץ מצחוק.
    "פוליוואג חזור."אני אומר ומחזיר את פוליוואג
    "בוא ניבש אותך."אני אומר לאיווי ומביא מגבת ומייבש אותו.

5. the bitch is back

עומר~
    סורסקיט משתמש בניחוח מתוק וגורם לוורמפל לשחרר אותו מהחוטים, הוא מתקרב לאט לאט לסורסקיט שמשתמש במתקפה מהירה, פוגע בוורמפל ומעיף אותו אחורנית בחוזקה, וורמפל נופל מופתע על הקרקע, מתקשה להתרומם.

"קדימה סורסקיט תחסל אותו עם בועות!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. משתמש מנוסה
    עומר~
    סורסקיט לוקח אוויר ומשחרר בועות שעפים לעבר וורמפל ופוגעים בו ישירות. וורמפל מועף אחורנית ונופל על הקרקע, מעולף.

קאי~
    אתה מחזיר את פוליוואג וניגש למקלחת, לוקח מגבת ומייבש את איווי, נראה שהוא די מצוברח בגלל מה שקרה עם פוליוואג.

נדב~
    גרואולייט משתמש בגחלת ומוריד כפילים במהירות ולבסוף מוריד את האחרון אבל מסתבר שגם הוא מזוייף! "דאסטוקס, בילבול" קורא המאמן, ודאסטוקס מגיח מאחורה ופוגע ישירות בגרואולייט עם בילבול, גרואולייט נופל על הקרקע, קם ומתחיל לנגוח בעץ סמוך בלי הפסקה, הוא מבולבל "מצויין, עכשיו סיים את הקרב עם עוקצי רעל!" הוא קורא.

מור~
    "מה דעתך שנסגור על זה שכל הפוקימונים שלך עוברים אליי, לפני שאקח גם את אלה של פרופסור אוק?" הוא שואל אותך בחיוך זדוני ומשליך את הפוכדור שלו. מתוכו מגיח החוצה הנדוואר.

7. Kibō no chi
    Originally posted by The Pope D'angelo Dinero@Apr 4 2010, 11:39 PM

נדב~
    גרואולייט משתמש בגחלת ומוריד כפילים במהירות ולבסוף מוריד את האחרון אבל מסתבר שגם הוא מזוייף! "דאסטוקס, בילבול" קורא המאמן, ודאסטוקס מגיח מאחורה ופוגע ישירות בגרואולייט עם בילבול, גרואולייט נופל על הקרקע, קם ומתחיל לנגוח בעץ סמוך בלי הפסקה, הוא מבולבל "מצויין, עכשיו סיים את הקרב עם עוקצי רעל!" הוא קורא.
    "גרואולייט, תצא מזה ותשלח גחלת אל עבר דאסטוקס!" אצעק הכי חזק שאני יכול.

Spoiler ספוילר

8. the bitch is back
    עומר~
    סורסקיט לוקח אוויר ומשחרר בועות שעפים לעבר וורמפל ופוגעים בו ישירות. וורמפל מועף אחורנית ונופל על הקרקע, מעולף.

"עבודה מעולה סורסקיט!" אומר לו בחיוך ואוריד ממנו את החוטים ואשים אותו על כתפי ואמשיך ללכת
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה
    קאי~
    אתה מחזיר את פוליוואג וניגש למקלחת, לוקח מגבת ומייבש את איווי, נראה שהוא די מצוברח בגלל מה שקרה עם פוליוואג.
    "אל תדאג איווי אני מבטיח שאתה ופוליוואג תצליחו להסתדר."אני אומר לאיווי שם אותה על המיטה והולך לישון.

10. משתמש מנוסה

מור~
    "מה דעתך שנסגור על זה שכל הפוקימונים שלך עוברים אליי, לפני שאקח גם את אלה של פרופסור אוק?" הוא שואל אותך בחיוך זדוני ומשליך את הפוכדור שלו. מתוכו מגיח החוצה הנדוואר.
    "ואם אני מנצח?" אשאלו ואוציא את לארביטאר שלי.
    לארביטאר תתקדם לעבר האנדום ותשתמש בשילוב של צווחה וסופת חול!" אצווה על לרביטר.

11. משתמש מנוסה
    מור~
    "כאילו שזה יקרה" הוא אומר בגיחוך "עכשיו התחמק והשתמש בערפיח!" הוא קורא. הנדוואר מתחמק בקלות מסופת החול והצווחה ושולח ערפיח שפוגע ישירות בלרביטר, אך הוא לא מורעל "גחלת!" מצווה המאמן.

קאי~
    *אותו
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    איווי נשכב על המיטה ואתה לידו, ולאחר זמן קצר שניכם נרדמים.
    אתם קמים למחרת בבוקר ואתה רואה שמצב הרוח של איווי השתפר.
    אתם מחזירים לאחות גו'י את המפתח של החדר ויוצאים מהמרכז.

עומר~
    אתה מוריד ממנו את החוטים, מרים אותו על כתפך ואתם ממשיכים לצעוד בדרך. לאחר כמה דקות, אתה פוגש לפתע מאריפ פראית שמטיילת לה.

נדב~
    גרואולייט ממשיך להשתגע כתוצאה מהבילבול, ולבסוף הוא סופג פגיעה ישירה של עוקצי רעל. הוא נופל על הקרקע, מעולף "והניצחון הוא שלי" אומר לך המאמן בחיוך "תתאמנו ואז תחזרו לכאן ונערוך קרב חוזר, אני אחכה לכם. אני תמיד נותן ליריבים שלי הזדמנות שנייה" הוא אומר לך, והוא ודאסטוקס מסתובבים וממשיכים אל תוך שיחים סמוכים לכם.

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Pope D'angelo Dinero@Apr 6 2010, 03:15 PM
    קאי~
    *אותו
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    איווי נשכב על המיטה ואתה לידו, ולאחר זמן קצר שניכם נרדמים.
    אתם קמים למחרת בבוקר ואתה רואה שמצב הרוח של איווי השתפר.
    אתם מחזירים לאחות גו'י את המפתח של החדר ויוצאים מהמרכז.
    "כאדי שאמצא מאמנים להלחם נגדם בשביל להאמן את איווי ופוליוואג."אני אומר ומתקדם לכיון דרך 30.

13. משתמש מנוסה
    קאי~
    אתה מתקדם לעבר דרך 30 וכעבור זמן קצר נכנס לתוכו. אתה צועד בתוכו בשביל מחפש אחר יריב מתאים לפוליוואג, ולפתע אתה מבחין במאמן שיושב בצד.

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Pope D'angelo Dinero@Apr 6 2010, 04:25 PM
    קאי~
    אתה מתקדם לעבר דרך 30 וכעבור זמן קצר נכנס לתוכו. אתה צועד בתוכו בשביל מחפש אחר יריב מתאים לפוליוואג, ולפתע אתה מבחין במאמן שיושב בצד.
    "היי רוצה קרב?"אני שואל את המאמן.

15. משתמש מנוסה
    קאי~
    "קרב? מולך? אין בעיה" הוא אומר בחיוך וקם ממקומו "יש לי הצעה בשבילך - מה דעתך על קרב כפול?" הוא שואל אותך.

עמוד 12 מתוך 24 ראשוןראשון ... 2101112131422 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •