Pokemon GO
עמוד 13 מתוך 24 ראשוןראשון ... 3111213141523 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 181 עד 195 מתוך 347

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tamir@Apr 6 2010, 05:59 PM
    קאי~
    "קרב? מולך? אין בעיה" הוא אומר בחיוך וקם ממקומו "יש לי הצעה בשבילך - מה דעתך על קרב כפול?" הוא שואל אותך.
    "מצטער לא יכול, אולי שתיים על שתיים?"אני שואל את המאמן.

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tamir@Apr 6 2010, 03:15 PM
    מור~
    "כאילו שזה יקרה" הוא אומר בגיחוך "עכשיו התחמק והשתמש בערפיח!" הוא קורא. הנדוואר מתחמק בקלות מסופת החול והצווחה ושולח ערפיח שפוגע ישירות בלרביטר, אך הוא לא מורעל "גחלת!" מצווה המאמן.

"לרביטר תיצור סופת חול נגד הגחלת ואז שוב צווחה!" אצווה על לרביטר מעט מעוצבן.

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tamir@Apr 1 2010, 10:12 PM
    דודי~
    אתה שולף פוכדור ריק ומשליך אותו על סידוט המעולף. סידוט נשאב פנימה באור אדום והפוכדור נסגר ומתחיל לנוע ימינה ושמאלה מספר פעמים, ולבסוף הוא נעצר.
    סידוט נלכד!
    אחזיר את סינדקוויל לפוקדור ואמשיך בדרכי.
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

4. משתמש מנוסה
    קאי~
    "מצטער, אני נלחם רק קרבות כפולים" הוא אומר לך "תודיע לי שתרצה להילחם בי בקרב כפול" הוא אומר לו, ומתחיל לצעוד בשביל לכיוון וויולט.

מור~
    לרביטר שולח סופת חול שבולמת בקלות את הגחלת והוא משתמש בצווחה שגורמת להנדוואר לכאבי ראש "אל תוותר! השתמש בזנב ברזל" הוא אומר, והנדוואר רץ ומשתמש בזנב ברזל שמצליח לפגוע בלרביטר ולפגוע בו יחסית חזק.

דודי~
    אתה מרים את הפוכדור של סידוט וממשיך לצעוד בדרכך, וכעבור שעתיים אתה מגיע סוף סוף לעיר צ'ארינגרוב, בדיוק כשהשמש שוקעת.

5. the bitch is back
    Originally posted by Tamir@Apr 6 2010, 03:15 PM

עומר~
    אתה מוריד ממנו את החוטים, מרים אותו על כתפך ואתם ממשיכים לצעוד בדרך. לאחר כמה דקות, אתה פוגש לפתע מאריפ פראית שמטיילת לה.

"אוי מאריפ יכולה להיות שימושית" אומר לעצמי בשקט "צאי צ'יקוריטה עלי טער ואז אבקת רעל!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tamir@Apr 6 2010, 09:58 PM
    קאי~
    "מצטער, אני נלחם רק קרבות כפולים" הוא אומר לך "תודיע לי שתרצה להילחם בי בקרב כפול" הוא אומר לו, ומתחיל לצעוד בשביל לכיוון וויולט.
    'שיט כנראה אין לי בררה.'אני חושב
    "חכה אני מסכים לקרב כפול."אני אומר למאמן.

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tamir@Apr 6 2010, 10:58 PM
    דודי~
    אתה מרים את הפוכדור של סידוט וממשיך לצעוד בדרכך, וכעבור שעתיים אתה מגיע סוף סוף לעיר צ'ארינגרוב, בדיוק כשהשמש שוקעת.
    ארוץ אל מרכז הפוקימונים לשאול את האחות ג'וי עם יש לה מקום לינה בשבילי ועם הפוקימונים שלי יוכלו לנוח אצלה.
    בברכה, דודי

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tamir@Apr 6 2010, 09:58 PM

מור~
    לרביטר שולח סופת חול שבולמת בקלות את הגחלת והוא משתמש בצווחה שגורמת להנדוואר לכאבי ראש "אל תוותר! השתמש בזנב ברזל" הוא אומר, והנדוואר רץ ומשתמש בזנב ברזל שמצליח לפגוע בלרביטר ולפגוע בו יחסית חזק.

"לארביטר תשתמש בסופת חול על עצמך שתעיף אותך אל עבר האנדוור ואז תשתמש בצווחה ונשיכה!" אצווה על לרביטר.

9. משתמש מנוסה
    מור~
    לרביטר משתמש בסופת חול שעוטפת אותו, הוא מנסה להחזיק מעמד אבל מצליח ורץ קדימה, הנדוואר מנסה להתחמק ולתקוף עם זנב ברזל אבל הוא נשאב פנימה, סופג מכה די רצינית ואז מועף החוצה, נופל פצוע קשה מאוד על הקרקע "אוי לא! קום! השתמש בלהביור!" הוא קורא. הנדוואר קם לאט לאט, שולח להביור אולם אז הלהביור נבלם בידי אקדח מים משומקום! "אוי לא! זה פרופסור אוק!" הוא אומר בעצבים. אתה מסתובב ורואה את פרופסור אוק המפורסם מאחוריך ולידו עומד קרוקונאו

דודי~
    אתה רץ לעבר מרכז הפוקימונים ומוצא אותו כעבור עשר דקות. אתה נכנס פנימה וניגש אל עבר האחות גו'י שיושבת מאחורי הדלפק שלה "שלום, כיצד אני יכולה לעזור לך?" היא מחייכת לעברך.
    אתה מבקש ממנה לרפא את הפוקימונים שלך וחדר ללילה והיא לוקחת את הפוכדורים שלך, מרפא אותם והיא מוסרת לך אותם יחד עם מפתח לחדר.

קאי~
    "מצויין! אז הנה הפוקימונים שלי!" הוא קורא ומשליך קדימה את הפוכדורים. מתוכם מגיחים החוצה פלאסל ומיינון

עומר~
    ציקוריטה יוצאת ושולחת עלי תער שפוגעים ישירות במאריפ המופתעת. ציקוריטה משחררת מהר אבקת רעל שפוגעת בה גם כן ומרעילה אותם. מאריפ מתעצבנת ושולחת מכת ברק שפוגעת בציקוריטה אבל לא משפיעה עליה במיוחד.

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tamir@Apr 8 2010, 08:59 PM
    דודי~
    אתה רץ לעבר מרכז הפוקימונים ומוצא אותו כעבור עשר דקות. אתה נכנס פנימה וניגש אל עבר האחות גו'י שיושבת מאחורי הדלפק שלה "שלום, כיצד אני יכולה לעזור לך?" היא מחייכת לעברך.
    אתה מבקש ממנה לרפא את הפוקימונים שלך וחדר ללילה והיא לוקחת את הפוכדורים שלך, מרפא אותם והיא מוסרת לך אותם יחד עם מפתח לחדר.
    אני אומר תודה עולה לחדר שלי מתקלח והולך לישון
    בברכה, דודי

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tamir@Apr 8 2010, 07:59 PM
    מור~
    לרביטר משתמש בסופת חול שעוטפת אותו, הוא מנסה להחזיק מעמד אבל מצליח ורץ קדימה, הנדוואר מנסה להתחמק ולתקוף עם זנב ברזל אבל הוא נשאב פנימה, סופג מכה די רצינית ואז מועף החוצה, נופל פצוע קשה מאוד על הקרקע "אוי לא! קום! השתמש בלהביור!" הוא קורא. הנדוואר קם לאט לאט, שולח להביור אולם אז הלהביור נבלם בידי אקדח מים משומקום! "אוי לא! זה פרופסור אוק!" הוא אומר בעצבים. אתה מסתובב ורואה את פרופסור אוק המפורסם מאחוריך ולידו עומד קרוקונאו

"וואו תודה רבה לך פרופסור!" אקרא בשמחה.
    "עכשיו לארביטר!, סיים זאת בסופת חול!" אצווה על לרביטר.

12. משתמש מנוסה
    קאי~
    "מצויין! אז הנה הפוקימונים שלי!" הוא קורא ומשליך קדימה את הפוכדורים. מתוכם מגיחים החוצה פלאסל ומיינון
    'שיט נגד פוקימוני חשמל.'אני חושב
    "צאו איווי, פוליוואג."אני אומר ומוציא את איווי ופוליוואג.
    "איווי ופוליוואג אנחנו בקרב אז תנסו להסתדר, איווי דחיפה על פלאסל, פוליוואג אקדח מים בכל הכוח על מיינון, ותנסו להשאיר אותם רחוקים אחד מהשני."אני אומר לאיווי ופוליוואג.

13. the bitch is back

עומר~
    ציקוריטה יוצאת ושולחת עלי תער שפוגעים ישירות במאריפ המופתעת. ציקוריטה משחררת מהר אבקת רעל שפוגעת בה גם כן ומרעילה אותם. מאריפ מתעצבנת ושולחת מכת ברק שפוגעת בציקוריטה אבל לא משפיעה עליה במיוחד.
    "עכשיו עלי טער ואז דחיפה!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה
    עומר~
    ציקוריטה מוסיפה עלי תער נוספים אולם מאריפ מצליחה להתחמק מהם, אבל אז הרעל משפיע עליה, והיא סופגת דחיפה ישירה שמעיף אותה אחורנית, והיא מתעלפת. ציקוריטה מאוד שמחה ומרגישה חזקה מאוד.

קאי~
    "פלאסל, יד עוזרת! מיינון, מכת ברק!" מצווה המאמן. פלאסל משתמש ביד עוזרת ומחזק את ההתקפה של מיינון ששולח מכת ברק לעבר הפוקימונים שלך, איווי מתחמק אבל פוליוואג נתקל בו ומעיף אותו בחזרה אל עבר מכת הברק והוא סופג מכה ישירה, ופוליוואג יוצא ללא פגע.
    "עכשיו, השתמשו במתקפה מהירה כפולה על שניהם!" קורא המאמן, ופלאסל ומיינון מחזיקים אחד את השני ומתקרבים עם מתקפה מהירה משולבת במהירות לעבר הפוקימונים שלך!

מור~
    "עכשיו קרוקונאו, אקדח מים!" קורא פרופסור אוק. לרביטר טוען סופת חול ומשגר אותה בחוזקה אל עבר הנדוואר, ואקדח המים משתלב יחד עם סופת החול ועף במהירות אל עבר הנדוואר שסופג פגיעה כפולה, מוטח אחורנית ונופל על הקרקע מעולף "לא!" קורא החייל בזעם "עוד תשמעו ממני!" הוא קורא, משליך כדור עשן על הקרקע ועשן רב עולה על זירת הקרב, שניכם משתעלים ולבסוף שהעשן מתפזר המאמן וההנדוואר שלו נעלמו.
    "אתה בסדר?" שואל אותך פרופסור אוק.

דודי~
    אתה מודה לה ועולה לחדר. אתה רואה שיש לך בחדר מיטה כפולה, מרפסת, טלוויזיה ומקלחת+שירותים. אתה זורק את חפציך ליד המיטה ונכנס להתקלח. לבסוף אתה יוצא מהמקלחת כעבור רבע שעה ונכנס לישון, ואתה נרדם במהרה.
    אתה מתעורר למחרת בבוקר די מוקדם.

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tamir@Apr 3 2010, 01:44 PM

אופיר~
    סטארלי מנופף בכנפיו ומצליח לפזר את הערפל, אבל הוא לא רואה את וינגול שם "עכשיו, מתקפת כנף!" קוראת המאמנת ווינגול מופיע מאחורי סטארלי ופוגע בו ישירות עם מתקפת כנף.

"סטארלי אני סומך עליך! תשתמש במתקפת כנף משלך כדי להחזיר לווינגל! "

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

עמוד 13 מתוך 24 ראשוןראשון ... 3111213141523 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •