Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 24 ראשוןראשון ... 41213141516 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 347

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    אופיר~
    סטארלי עך במהירות לעבר ווינגול שמגיב עם מתקפה מהירה, שתי ההתקפות נפגשות והפוקימונים ממשיכים עם אותם התקפות, והם מתחילים להתעייף "קדימה ווינגול, אקדח מים!" מצווה המאמנת.

2. Kibō no chi
    Originally posted by Tamir@Apr 6 2010, 03:15 PM

נדב~
    גרואולייט ממשיך להשתגע כתוצאה מהבילבול, ולבסוף הוא סופג פגיעה ישירה של עוקצי רעל. הוא נופל על הקרקע, מעולף "והניצחון הוא שלי" אומר לך המאמן בחיוך "תתאמנו ואז תחזרו לכאן ונערוך קרב חוזר, אני אחכה לכם. אני תמיד נותן ליריבים שלי הזדמנות שנייה" הוא אומר לך, והוא ודאסטוקס מסתובבים וממשיכים אל תוך שיחים סמוכים לכם.
    "תודה על הקרב המעולה!" אצעק ואחזיר את גרואולייט לפוקדור.
    'לא נורא, אז הפסדתי בקרב השני שלי. הוא מאמן מנוסה, אני בטוח' אחשוב בליבי בזמן שאתקדם אל כיוון העיר ויולט.

Spoiler ספוילר

3. the bitch is back
    Originally posted by Tamir@Apr 8 2010, 09:37 PM
    עומר~
    ציקוריטה מוסיפה עלי תער נוספים אולם מאריפ מצליחה להתחמק מהם, אבל אז הרעל משפיע עליה, והיא סופגת דחיפה ישירה שמעיף אותה אחורנית, והיא מתעלפת. ציקוריטה מאוד שמחה ומרגישה חזקה מאוד.

"וואו צ'יקוריטה בקצב הזה את עוד מעט בטח תתפתחי!" אומר לה בגאווה ואזרוק פוקדור על מריפ.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    קאי~
    "פלאסל, יד עוזרת! מיינון, מכת ברק!" מצווה המאמן. פלאסל משתמש ביד עוזרת ומחזק את ההתקפה של מיינון ששולח מכת ברק לעבר הפוקימונים שלך, איווי מתחמק אבל פוליוואג נתקל בו ומעיף אותו בחזרה אל עבר מכת הברק והוא סופג מכה ישירה, ופוליוואג יוצא ללא פגע.
    "עכשיו, השתמשו במתקפה מהירה כפולה על שניהם!" קורא המאמן, ופלאסל ומיינון מחזיקים אחד את השני ומתקרבים עם מתקפה מהירה משולבת במהירות לעבר הפוקימונים שלך!
    "איווי יד עוזרת, פוליוואג אקדח מים בכל הכוח."אני אומר לאיווי ולפוליוואג.

5. משתמש מנוסה
    מור~
    "עכשיו קרוקונאו, אקדח מים!" קורא פרופסור אוק. לרביטר טוען סופת חול ומשגר אותה בחוזקה אל עבר הנדוואר, ואקדח המים משתלב יחד עם סופת החול ועף במהירות אל עבר הנדוואר שסופג פגיעה כפולה, מוטח אחורנית ונופל על הקרקע מעולף "לא!" קורא החייל בזעם "עוד תשמעו ממני!" הוא קורא, משליך כדור עשן על הקרקע ועשן רב עולה על זירת הקרב, שניכם משתעלים ולבסוף שהעשן מתפזר המאמן וההנדוואר שלו נעלמו.
    "אתה בסדר?" שואל אותך פרופסור אוק.

"כן, בסדר גמור, עבודה טובה לרביטר" אשיב לפרופ' אוק וחזיר את לרביטר לפוכדור שלו "אבל... מי אלו צוות רוקט?" אשאל את הפרופסור מבולבל במקצת.

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tamir@Apr 8 2010, 10:43 PM
    אופיר~
    סטארלי עך במהירות לעבר ווינגול שמגיב עם מתקפה מהירה, שתי ההתקפות נפגשות והפוקימונים ממשיכים עם אותם התקפות, והם מתחילים להתעייף "קדימה ווינגול, אקדח מים!" מצווה המאמנת.
    "סטארלי תתחמק ותתקוף במתקפה מהירה, ולאחר מכן תתקוף עוד שנית והפעם בדחיפה! "

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

7. משתמש מנוסה
    אופיר~
    סטארלי עף במהירות קדימה, מתחמק מאקדח המים ופוגע ישירות במתקפה מהירה ודחיפה בווינגול, והוא נופל על הקרקע מעולף "אוי לא, ווינגול&#33;" היא קוראת בצער.

מור~
    "צוות רוקט זו חבורה גדולה מאוד שמקורה במחוז קנטו הסמוך. תפקידה הוא לנסות ולתפוס כמה שיותר פוקימונים ולהשתלט בעזרתם על העולם" הוא אומר לך ותוך כדי מחזיר את קרוקונאו לפוכדור שלו "היי, תודה שעזרת לי לעצור אותו, אחרת הוא היה גונב את הפוקימונים שנמצאים פה" הוא אומר לך.

קאי~
    איווי משתמש ביד עוזרת, אולם פוליוואג תוקף את פלאסל ומיינון עם אקדח מים קודם לכן שפוגע בהם אבל לא משפיע עליהם בכלל "עכשיו, דחיפה כפולה&#33;" קורא המאמן, ופלאסל ומיינון רצים במהירות לעבר פוליוואג&#33;

עומר~
    "ציקו&#33;" עונה לה ציקוריטה בגאווה ואתה זורק את הפוכדור על מאריפ והיא נשאבת פנימה. הפוכדור מסתובב ימינה ושמאלה ולבסוף נכבה. מאריפ נלכדה&#33;
    ציקוריטה מסתובבת מסביב לו בשמחה.

נדב~
    אתה משיב את גרואולייט לפוכדור שלו וממשיך לצעוד לעבר העיר ויולט. כעבור שעתיים אתה מגיע לפיצול דרכים. משמאלך דרך 31, ולפניך מערה.

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tamir@Apr 9 2010, 05:11 PM
    קאי~
    איווי משתמש ביד עוזרת, אולם פוליוואג תוקף את פלאסל ומיינון עם אקדח מים קודם לכן שפוגע בהם אבל לא משפיע עליהם בכלל "עכשיו, דחיפה כפולה&#33;" קורא המאמן, ופלאסל ומיינון רצים במהירות לעבר פוליוואג&#33;
    "פוליוואג תחמוק ואז היפנוזה, איווי מתקפת חול ואז מתקפה מהירה."אני אומר לפוליוואג ואיווי.

9. the bitch is back

עומר~
    "ציקו&#33;" עונה לה ציקוריטה בגאווה ואתה זורק את הפוכדור על מאריפ והיא נשאבת פנימה. הפוכדור מסתובב ימינה ושמאלה ולבסוף נכבה. מאריפ נלכדה&#33;
    ציקוריטה מסתובבת מסביב לו בשמחה.
    "קדימה בואי נמשיך" אומר לה בחיוך,ארים את הפוקדור ואתחיל ללכת שהיא ליידי.
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה

מור~
    "צוות רוקט זו חבורה גדולה מאוד שמקורה במחוז קנטו הסמוך. תפקידה הוא לנסות ולתפוס כמה שיותר פוקימונים ולהשתלט בעזרתם על העולם" הוא אומר לך ותוך כדי מחזיר את קרוקונאו לפוכדור שלו "היי, תודה שעזרת לי לעצור אותו, אחרת הוא היה גונב את הפוקימונים שנמצאים פה" הוא אומר לך.

"אין בעד מה" אומר לו בחיוך.
    "אני עכשיו בדרך לעיר ויולט, שם יהיה קרב המכון הראשון שלי&#33;" אקרא לעבר הפרופסור בנחישות.
    "אם כך, תודה שעזרת לי, אבל אני ממהר מאוד ועיר ויולט לא רחוקה מכאן" אומר לו ואפרד ממנו משלום, לאחר מכן אמשיך אל עבר העיר ויולט.

11. Kibō no chi

נדב~
    אתה משיב את גרואולייט לפוכדור שלו וממשיך לצעוד לעבר העיר ויולט. כעבור שעתיים אתה מגיע לפיצול דרכים. משמאלך דרך 31, ולפניך מערה.
    "דרך 31 אמורה להוביל אותי לויולט, אני לא רוצה להתעכב במערה... צריך לטפל בגרואולייט..." אמלמל ואמשיך ללכת לדרך 31.

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    נדב~
    אתה פונה שמאלה אל דרך 31 ואתה צועד בשביל, מסביבך פוקימוני ציפור עפים בשמיים, ולפתע אתה נתקל במשהו על הקרקע.

מור~
    אתה נפרד ממנו ומתחיל ללכת לעבר העיר ויולט, וכעבור כמה מאות מטרים אתה שומע קריאה מאחור "חכה רגע&#33;". אתה מסתובב ורואה את פרופסור אוק, מתנשף מריצה "קח את זה, זה יעזור לך בקרב המכון" הוא אומר לך ומושיט לעברך מרפא.

עומר~
    אתה מרים את הפוכדור וממשיך בדרכך כשציקוריטה לצידכם, וכעבור כשעה בערך אתה מגיע לפיצול דרכים. מולך נמצאת מערה, ובצד שמאל שביל ולידו שלט שמצביע עליו כדרך 31.

קאי~
    פוליוואג מנסה לתקוף אבל צמד פוקימוני החשמל נמצא קרוב מדי והוא לא יספיק לשחרר מתקפה&#33; לפתע איווי קופץ לפני פוליוואג ושולח מתקפת חול לעברם אבל הם עוברים דרכו ופוגעים ישירות באיווי, והוא עף הצידה פצוע יחסית קשה. פוליוואג קצת בהלם. הוא מסתכל על איווי ועליך, קולט מה קרה "עכשיו שלחו מכת ברק לעבר איווי ותגמרו אותו&#33;" מצווה המאמן.
    הם טוענים חשמל ושולחים אותו לעבר איווי ולפתע פוליוואג קופץ לפניו, ושולח אקדח מים שבולם חלק מהחשמל והוא סופג פגיעה די חזקה, ונפצע קשה. איווי מסתכל עליו במין חיוך קטן, ושניהם קמים ממקומם לאט לאט.

13. the bitch is back
    Originally posted by Tamir@Apr 9 2010, 07:52 PM

עומר~
    אתה מרים את הפוכדור וממשיך בדרכך כשציקוריטה לצידכם, וכעבור כשעה בערך אתה מגיע לפיצול דרכים. מולך נמצאת מערה, ובצד שמאל שביל ולידו שלט שמצביע עליו כדרך 31.
    "בואי נלך להציץ במערה" אומר לצ&#39;יקוריטה ואכנס למערה שהיא לידי.
    גיל! 3>

14. Kibō no chi
    Originally posted by Tamir@Apr 9 2010, 07:52 PM
    נדב~
    אתה פונה שמאלה אל דרך 31 ואתה צועד בשביל, מסביבך פוקימוני ציפור עפים בשמיים, ולפתע אתה נתקל במשהו על הקרקע.
    &#39;מעניין מה זה&#39; אחשוב לעצמי וארים את הדבר שנתקלתי בו.

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tamir@Apr 8 2010, 10:37 PM
    דודי~
    אתה מודה לה ועולה לחדר. אתה רואה שיש לך בחדר מיטה כפולה, מרפסת, טלוויזיה ומקלחת+שירותים. אתה זורק את חפציך ליד המיטה ונכנס להתקלח. לבסוף אתה יוצא מהמקלחת כעבור רבע שעה ונכנס לישון, ואתה נרדם במהרה.
    אתה מתעורר למחרת בבוקר די מוקדם.
    אצא מהחדר ואמשיך בדרכי
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

עמוד 14 מתוך 24 ראשוןראשון ... 41213141516 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •