Pokemon GO
עמוד 16 מתוך 24 ראשוןראשון ... 61415161718 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 226 עד 240 מתוך 347

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tamir@Apr 10 2010, 04:20 PM
    קאי~
    פלאסל מתחיל להתעורר לאט לאט ומיינון משתמש במכת ברק, אבל בגלל המים שמכסים אותם הם סופגים יחסית נזק גדול לעצמם ומיינון נופל על הקרקע מעולף, פלאסל מתעורר כתוצאה מהמכה "מיינון, חזור! עכשיו פלאסל מתקפה מהירה!" קורא המאמן. פוליוואג שולח אקדח מים בזמן שאיווי מנסה יד עוזרת אך נכשל. שתי ההתקפות נפגשות אבל פלאסל מצליח להעיף את פוליוואג, והוא נופל מעולף על הקרקע.
    "חוזר פוליוואג נלחמת יפה, איווי מתקפה מהירה ואז מתקפה חול."אני אומר לאיווי.

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tamir@Apr 9 2010, 05:11 PM
    אופיר~
    סטארלי עף במהירות קדימה, מתחמק מאקדח המים ופוגע ישירות במתקפה מהירה ודחיפה בווינגול, והוא נופל על הקרקע מעולף "אוי לא, ווינגול!" היא קוראת בצער.

"עבןדה טובה סטארלי! בוא נראה איזה עוד פוקימון יש לה! "

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tamir@Apr 9 2010, 10:08 PM
    דודי~
    אתה מתארגן, מחזיר לאחות גו&#39;י את המפתח ויוצא לדרכך. אתה צועד כשעתיים בערך ופוגש במאמן שמזמין אותך לקרב 1-1.
    "צא סידוט, נראה מה יש לך " אומר ואזרוק את הפוקדור של סידוט.
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

4. משתמש מנוסה
    דודי~
    סידוט מגיח החוצה מהפוכדור שלו, מוכן להילחם "בסדר לדיבה, צאי&#33;" קורא המאמן ומשחרר החוצה לדיבה מוכן לקרב "בסדר, השתמשי במהירות&#33;" הוא קורא ולדיבה משחררת מתקרבת מהירות שמתקרבת אל עבר סידוט.

אופיר~
    "בסדר ווינגול, חזור&#33; אבל צא החוצה, פאנפי&#33;" היא קוראת ומוציאה החוצה פאנפי מוכן לקרב.

קאי~
    "פלאסל צוות כפול&#33;" מצווה המאמן, ופלאסל משתכפל ל10 כפילים, מתקפת החול פוגעת באחד מזוייף. איווי לא יודע מי האמיתי "מכת ברק&#33;" קורא המאמן ומכות ברק מ9 כפילים מתקרבים לאיווי שמתחמק מרובם בעזרת מתקפה מהירה אבל לבסוף סופג אחד והוא מתמוטט פצוע קשה "בוא נגמור עם זה כבר. מתקפה מהירה&#33;" מצווה המאמן.

נדב~
    קטרפי וטוטודייל מגיחים החוצה ואתה מצווה עליהם לתקוף את נידורן. קטרפי עושה את עצמו זוחל אל עבר האוכל, ואז משתמש במהירות ביריית חוט שתופס את נידורן המופתעת שמנסה להשתחרר, שאר הפוקימונים בורחים במהירות בבהלה ואז טוטודייל קופץ ויורה אקדח מים שפוגע בנידורן בפנים ומעיף אותה אחורנית, משחרר אותה מיריית החוט של קטרפי. נידורן קמה ממקומה, והיא מתחילה לכעוס. היא תוקפת את קטרפי בבעיטה כפולה ומעיפה אותו על העץ הסמוך במכה עוצמתית והוא מיד מתעלף.

מור~
    אתה מתחיל לרוץ לעבר העיר ויולט אולם לפתע משהו עגלגל בצבע שחור מפתיע אותך מהצד ואתה נופל על הקרקע מרוב בהלה. לאחר כמה שניות אתה מבין שזהו בעצם גאסטלי

עומר~
    אתה צורח אל עבר המערה, ומתחיל לצעוד עם ציקוריטה לעבר העיר ויולט. לאחר 3 קילומטרים של הליכה, אתה וציקוריטה עייפים מצעידה ועוצרים לנוח. אתה מבחין כי ציקוריטה גם רעבה.

5. the bitch is back
    Originally posted by Tamir@Apr 14 2010, 08:22 PM

עומר~
    אתה צורח אל עבר המערה, ומתחיל לצעוד עם ציקוריטה לעבר העיר ויולט. לאחר 3 קילומטרים של הליכה, אתה וציקוריטה עייפים מצעידה ועוצרים לנוח. אתה מבחין כי ציקוריטה גם רעבה.
    "בואי נעשה פיקניק קטן&#33;" אומר לצי&#39;קוריטה בתקווה לעודד אותה ואשחרר גם את מריפ ואת סורסקיט ואחפש מה יש לי בתיק שאפשר לתת להם לאכול וגם לי כמובן
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tamir@Apr 14 2010, 09:22 PM
    קאי~
    "פלאסל צוות כפול&#33;" מצווה המאמן, ופלאסל משתכפל ל10 כפילים, מתקפת החול פוגעת באחד מזוייף. איווי לא יודע מי האמיתי "מכת ברק&#33;" קורא המאמן ומכות ברק מ9 כפילים מתקרבים לאיווי שמתחמק מרובם בעזרת מתקפה מהירה אבל לבסוף סופג אחד והוא מתמוטט פצוע קשה "בוא נגמור עם זה כבר. מתקפה מהירה&#33;" מצווה המאמן.
    "תחמוק בעזרת מתקפה מהירה, ואז תשתמש במתקפה מהירה בשביל לפגוע בפלאסל."אני אומר לאיווי.

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tamir@Apr 14 2010, 09:22 PM
    דודי~
    סידוט מגיח החוצה מהפוכדור שלו, מוכן להילחם "בסדר לדיבה, צאי&#33;" קורא המאמן ומשחרר החוצה לדיבה מוכן לקרב "בסדר, השתמשי במהירות&#33;" הוא קורא ולדיבה משחררת מתקרבת מהירות שמתקרבת אל עבר סידוט.
    "פרצוף מפחיד ואז התמדה &#33;"
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Tamir@Apr 14 2010, 08:22 PM
    מור~
    אתה מתחיל לרוץ לעבר העיר ויולט אולם לפתע משהו עגלגל בצבע שחור מפתיע אותך מהצד ואתה נופל על הקרקע מרוב בהלה. לאחר כמה שניות אתה מבין שזהו בעצם גאסטלי

"וואו גאסטלי, הוא יהיה פוקימון שימושי בהמשך, כדאי שאתפוס אותו, אחרי קרב כמובן&#33;" אומר בנחישות.
    "צא ספינראק, יריית חוטים וצמצום&#33;" אצווה עליו.

9. משתמש מנוסה
    מצטער שלא הגבתי מאז שבוע שעבר, הייתי עסוק מאוד בפרוייקט הגמר שלי של הלימודים וביום חמישי אני נבחן עליו.

מור~
    ספינראק מגיח החוצה מהפוכדור שלו ושולח מתקפת חוטים אבל היא עוברת דרך גאסטלי! גאסטלי מרגיש שזה מדגדג אותו וצוחק, הוא מסתובב ותוקף עם ליקוק את ספינראק שבדיוק משתמש בצמצום ושני הפוקימונים נפגעים מההתקפות, אולם הצימצום לא בדיוק משפיע על גאסטלי.

דודי~
    סידוט משתמש בפרצוף מפחיד שגורם ללדיבה לפחד, ואז הוא סופג פגיעה ישירה של מתקפת המהירות שנשלחה לפני כן ע"י לדיבה. סידוט לא זז ממקומו "עכשיו תקפי באגרוף שביט!" מצווה המאמן על לדיבה, והיא תוקפת באגרוף שביט חזק שפוגע ישירות בסידוט שנופל על הקרקע, אולם מיד קם. ניצוצות ההתמדה נראים והוא מוכן לשחרר את ההתקפה.

קאי~
    איווי קם ממקומו לאט לאט ואז הוא פולט צעקה קטנה, והוא משתכפל ל10 כפילים - איווי למד צוות כפול!
    2 מתקפות מהירות רצות אחת לעבר השנייה ונפגשות, שני הפוקימונים סופגים פגיעה ישירה של ההתקפות ומועפים אחורנית. שניהם נופלים על הקרקע, מתרוממים לאט לאט, אולם לבסוף נופלים על הקרקע מעולפים.

עומר~
    אתה מוציא החוצה את מריפ וסורסקיט, מחטט בתיק שלך ואתה מוצא קופסאת אוכל לפוקימונים שמספיקה לשלושתם. בנוסף, אתה רואה שם אוכל גם בשבילך. שלושת הפוקימונים שלך ואתה יושבים לכם ליד אחד העצים ואתם אוכלים לכם בכיף. לפתע, אתה מבחין בזוג עיניים מבין השיחים.

10. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tamir צפה בהודעה
    מצטער שלא הגבתי מאז שבוע שעבר, הייתי עסוק מאוד בפרוייקט הגמר שלי של הלימודים וביום חמישי אני נבחן עליו.

קאי~
    איווי קם ממקומו לאט לאט ואז הוא פולט צעקה קטנה, והוא משתכפל ל10 כפילים - איווי למד צוות כפול!
    2 מתקפות מהירות רצות אחת לעבר השנייה ונפגשות, שני הפוקימונים סופגים פגיעה ישירה של ההתקפות ומועפים אחורנית. שניהם נופלים על הקרקע, מתרוממים לאט לאט, אולם לבסוף נופלים על הקרקע מעולפים.
    *לא נורא ובהצלחה בפרוייקט.*
    "אז זה תיקו."אני אומר למאמן ומתקרב לאיווי
    "נלחמת יפה מאוד."אני אומר לאיווי ובודק מה מצבו.

11. the bitch is back
    עומר~
    אתה מוציא החוצה את מריפ וסורסקיט, מחטט בתיק שלך ואתה מוצא קופסאת אוכל לפוקימונים שמספיקה לשלושתם. בנוסף, אתה רואה שם אוכל גם בשבילך. שלושת הפוקימונים שלך ואתה יושבים לכם ליד אחד העצים ואתם אוכלים לכם בכיף. לפתע, אתה מבחין בזוג עיניים מבין השיחים.

גם אני XS
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "מי שלא תיהיה!" אקרא "אתה רוצה להיצטרף אלינו?" אשאל בחיוך ואראה לו עם ידיי את האוכל.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה

מור~
    ספינראק מגיח החוצה מהפוכדור שלו ושולח מתקפת חוטים אבל היא עוברת דרך גאסטלי! גאסטלי מרגיש שזה מדגדג אותו וצוחק, הוא מסתובב ותוקף עם ליקוק את ספינראק שבדיוק משתמש בצמצום ושני הפוקימונים נפגעים מההתקפות, אולם הצימצום לא בדיוק משפיע על גאסטלי.
    "לא טוב..." אמלמל לעצמי.
    "ספינראק השתמש בשילוב של צמצום ועוקץ רעל!" אצווה על ספינראק.

13. משתמש מנוסה
    מצטער שלא הגבתי עד עכשיו הייתי עסוק עם הפרוייקט שלי אבל אתמול נבחנתי עליו ככה שאני פנוי עכשיו במשך חודש עד הצבא :}

מור~
    ספינראק משתמש בצמצום ויריית חוט ביחד אבל זה עדיין לא משפיע על גאסטלי שמשתמש בהיפנוזה ומרדים את ספינראק.

עומר~
    "מי שנמצא שם, אולי תבוא ותאכל איתנו?" אתה קורא אל עבר השיחים, וכעבור מספר שניות נשמע רעש מכיוון השיחים, ומתוכה מגיחה החוצה באנירי קטנה שמתקרבת אליך בחשש.

קאי~
    איווי מחייך אלייך ואז נשכב על הקרקע, מתנשף "היה קרב טוב, בהתחלה היה נראה שאין תיאום בין הפוקימונים שלך, אבל הפתעת אותי" אומר המאמן ולוחץ את ידך "אני מניח שאתה בדרכך לליגת הפוקימונים?" הוא שואל אותך.

14. משתמש מנוסה
    מצטער שלא הגבתי עד עכשיו הייתי עסוק עם הפרוייקט שלי אבל אתמול נבחנתי עליו ככה שאני פנוי עכשיו במשך חודש עד הצבא :}

מור~
    ספינראק משתמש בצמצום ויריית חוט ביחד אבל זה עדיין לא משפיע על גאסטלי שמשתמש בהיפנוזה ומרדים את ספינראק.
    "אוי לא ספינראק!" אקרא בבהלה.
    "ספינראק תנסה בכל הכוח להתעורר ותשתמש בעוקץ רעל ובצימצום!" אצווה.

15. משתמש מנוסה
    מור~
    ספינראק עדיין יושב על הקרקע, וגאסטלי מתחיל להשתעשע עם ליקוק על ספינראק והוא מרים אותו עם הלשון ומגלגל אותו מצד לצד, ולבסוף זורק אותו לרצפה, ואז ספינראק מתעורר.
    *ספינראק למד מציצת חיים*

עמוד 16 מתוך 24 ראשוןראשון ... 61415161718 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •