נדב~
טוטודייל משתמש באקדח מים שנשלח לעבר נידורן אבל היא מתחמקת ומשתמשת בבעיטה כפולה לעבר טוטודייל, אבל טוטודייל מתחמק גם הוא ומצליח לפגוע בה עם שריטה.
נידורן לא מוותרת, ומשתמש בעוקצי רעל שפוגעים בטוטודייל.
עומר~
באנירי מתקרבת לאט לאט אל עבר חופן האוכל שאתה נותן לה, והיא לוקחת בזהירות מעט מהאוכל, ואוכלת אותו. כשהיא מסיימת היא לוקחת עוד ממה שנשאר וממשיכה לאכול, עד שהיא מסיימת. באנירי מסתכלת על הפוקימונים שלך, ואז קמה ממקומה ומתחילה לצעוד אל עבר השיחים.
קאי~
"האמת שכן, כבר זכיתי בתג המכון הראשון שלי" הוא אומר לך ומציג לך אותו![]()
"תג הספיר" הוא אומר לך בחיוך "מכון העיר ויולט" הוא מוסיף.
מור~
ספינראק מתעצבן מעט, ומשתמש במציצת חיים שמצליחה לפגוע בגאסטלי! גאסטלי המופתע מאבד חיים יקרים, והוא מנסה לתקוף עם ליקוק אבל ספינראק משתמש בצמצום בתור הגנה ומצליח לחסום את ההתקפה, והוא משתמש בה סביב הלשון של גאסטלי! גאסטלי לא מסוגל להחזיר את הלשון לתוך הפה XD
קאי~
"האמת שאני בדיוק באתי משם, החלטתי להתאמן פה קצת באזור לפני שאמשיך בדרכי, אז נראה לי שניפרד" הוא אומר לך "אגב, אני טומי" הוא מוסיף ומציג את עצמו.
עומר~
באנירי נעצרת במקומה והיא מסתובבת באיטיות לעברך, נראה שהיא מתלבטת בכך. לפתע באנירי קופצת ומעיפה אחורנית את ציקוריטה עם חבטה. באנירי עומדת מולך ומול ציקוריטה נחושה.
קאי~
אתה נפרד מטומי וממשיך בדרכך אל עבר העיר ויולט. אתה צועד במשך שעה עד שלבסוף אתה מגיע לצומת דרכים - מולך מערה ומצד שמאל דרך 31.
מור~
ספינראק משתמש ב2 המתקפות הללו ומצליח לפגוע די בחוזקה לגאסטלי שמאבד חיים רבים ונופל על הקרקע כמעט מעולף.
עומר~
ציקוריטה רצה קדימה ושולחת עלי תער לעברה של באנירי שמתחמקת מהם בקפיצה די מרגישה ומשתמש במתקפה מהירה שמתחמקת מאבקת הרעל ופוגעת בציקוריטה, שרק מתחילה לכעוס יותר.
קאי~
אתה נכנס אל תוך המערה שדי חשוכה וקשה לך לראות ממרחק של יותר מ4 מטרים. אתה צועד קדימה במערה, ולבסוף אתה מרגיש שאתה פוגע במשהו ברגל.
מור~
אתה שולף פוכדור וזורק אותו על גאסטלי, וגאסטלי נשאב פנימה. הפוכדור נופל על הקרקע ומסתובב כמה פעמים במקומו, ולבסוף הוא נעצר.
גאסטלי נלכד!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)