Pokemon GO
עמוד 17 מתוך 24 ראשוןראשון ... 71516171819 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 241 עד 255 מתוך 347

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tamir צפה בהודעה
    מור~
    ספינראק עדיין יושב על הקרקע, וגאסטלי מתחיל להשתעשע עם ליקוק על ספינראק והוא מרים אותו עם הלשון ומגלגל אותו מצד לצד, ולבסוף זורק אותו לרצפה, ואז ספינראק מתעורר.
    *ספינראק למד מציצת חיים*
    איכס גאסטלי גיי חחח
    ~~~~
    "ספינראק, תשתמש במציצת חיים ובצמצום!" אקרא בשמחה ובנחישות לאחר שספינראק למד את המתקפה החדשה.

2. משתמש מנוסה
    מצטער שלא הגבתי עד עכשיו הייתי עסוק עם הפרוייקט שלי אבל אתמול נבחנתי עליו ככה שאני פנוי עכשיו במשך חודש עד הצבא :}

קאי~
    איווי מחייך אלייך ואז נשכב על הקרקע, מתנשף "היה קרב טוב, בהתחלה היה נראה שאין תיאום בין הפוקימונים שלך, אבל הפתעת אותי" אומר המאמן ולוחץ את ידך "אני מניח שאתה בדרכך לליגת הפוקימונים?" הוא שואל אותך.
    "כן מקווה שנתראה שמה אם גם אתה בדרך לליגה."אני אומר לו

3. the bitch is back
    עומר~
    "מי שנמצא שם, אולי תבוא ותאכל איתנו?" אתה קורא אל עבר השיחים, וכעבור מספר שניות נשמע רעש מכיוון השיחים, ומתוכה מגיחה החוצה באנירי קטנה שמתקרבת אליך בחשש.

"אוי שלום לך!" אומר לה בחיוך "בואי את מוזמנת לאכול איתנו" אומר בחיוך והשויט לעבר חופן של אוכל לפוקימונים.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. Kibō no chi
    נדב~
    קטרפי וטוטודייל מגיחים החוצה ואתה מצווה עליהם לתקוף את נידורן. קטרפי עושה את עצמו זוחל אל עבר האוכל, ואז משתמש במהירות ביריית חוט שתופס את נידורן המופתעת שמנסה להשתחרר, שאר הפוקימונים בורחים במהירות בבהלה ואז טוטודייל קופץ ויורה אקדח מים שפוגע בנידורן בפנים ומעיף אותה אחורנית, משחרר אותה מיריית החוט של קטרפי. נידורן קמה ממקומה, והיא מתחילה לכעוס. היא תוקפת את קטרפי בבעיטה כפולה ומעיפה אותו על העץ הסמוך במכה עוצמתית והוא מיד מתעלף.
    "קאטרפי, חזור!" אקרא ואחזיר את קאטרפי לפוקדור באכזבה.
    "טוטודייל, תשתמש שוב באקדח מים ולאחר מכן בשריטה!"

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    נדב~
    טוטודייל משתמש באקדח מים שנשלח לעבר נידורן אבל היא מתחמקת ומשתמשת בבעיטה כפולה לעבר טוטודייל, אבל טוטודייל מתחמק גם הוא ומצליח לפגוע בה עם שריטה.
    נידורן לא מוותרת, ומשתמש בעוקצי רעל שפוגעים בטוטודייל.

עומר~
    באנירי מתקרבת לאט לאט אל עבר חופן האוכל שאתה נותן לה, והיא לוקחת בזהירות מעט מהאוכל, ואוכלת אותו. כשהיא מסיימת היא לוקחת עוד ממה שנשאר וממשיכה לאכול, עד שהיא מסיימת. באנירי מסתכלת על הפוקימונים שלך, ואז קמה ממקומה ומתחילה לצעוד אל עבר השיחים.

קאי~
    "האמת שכן, כבר זכיתי בתג המכון הראשון שלי" הוא אומר לך ומציג לך אותו
    "תג הספיר" הוא אומר לך בחיוך "מכון העיר ויולט" הוא מוסיף.

מור~
    ספינראק מתעצבן מעט, ומשתמש במציצת חיים שמצליחה לפגוע בגאסטלי! גאסטלי המופתע מאבד חיים יקרים, והוא מנסה לתקוף עם ליקוק אבל ספינראק משתמש בצמצום בתור הגנה ומצליח לחסום את ההתקפה, והוא משתמש בה סביב הלשון של גאסטלי! גאסטלי לא מסוגל להחזיר את הלשון לתוך הפה XD

6. משתמש מנוסה
    קאי~
    "האמת שכן, כבר זכיתי בתג המכון הראשון שלי" הוא אומר לך ומציג לך אותו
    "תג הספיר" הוא אומר לך בחיוך "מכון העיר ויולט" הוא מוסיף.
    "אני בדרך לעיר ויולט רוצה ללכת ביחד?"אני שואל אותו.

7. משתמש מנוסה
    קאי~
    "האמת שאני בדיוק באתי משם, החלטתי להתאמן פה קצת באזור לפני שאמשיך בדרכי, אז נראה לי שניפרד" הוא אומר לך "אגב, אני טומי" הוא מוסיף ומציג את עצמו.

8. משתמש מנוסה

מור~
    ספינראק מתעצבן מעט, ומשתמש במציצת חיים שמצליחה לפגוע בגאסטלי! גאסטלי המופתע מאבד חיים יקרים, והוא מנסה לתקוף עם ליקוק אבל ספינראק משתמש בצמצום בתור הגנה ומצליח לחסום את ההתקפה, והוא משתמש בה סביב הלשון של גאסטלי! גאסטלי לא מסוגל להחזיר את הלשון לתוך הפה XD
    אצחקק מעט מן הסיטואציה אך לפתע אזכר שאני בקרב.
    "מעולה ספינראק עכשיו תשתמש שוב בצמצום ובמציצת חיים!" אצווה על ספינראק.

9. משתמש מנוסה
    קאי~
    "האמת שאני בדיוק באתי משם, החלטתי להתאמן פה קצת באזור לפני שאמשיך בדרכי, אז נראה לי שניפרד" הוא אומר לך "אגב, אני טומי" הוא מוסיף ומציג את עצמו.
    "קאי ונתראה."אני אומר נפרד ממנו ומתקדם לעיר ויולט.

10. the bitch is back

עומר~
    באנירי מתקרבת לאט לאט אל עבר חופן האוכל שאתה נותן לה, והיא לוקחת בזהירות מעט מהאוכל, ואוכלת אותו. כשהיא מסיימת היא לוקחת עוד ממה שנשאר וממשיכה לאכול, עד שהיא מסיימת. באנירי מסתכלת על הפוקימונים שלך, ואז קמה ממקומה ומתחילה לצעוד אל עבר השיחים.

"היי באנירי!" אקרא "אתה רוצה אולי להיצטרף אליי? יש לי עוד מספיק אוכל" אומר לה בחיוך
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה
    עומר~
    באנירי נעצרת במקומה והיא מסתובבת באיטיות לעברך, נראה שהיא מתלבטת בכך. לפתע באנירי קופצת ומעיפה אחורנית את ציקוריטה עם חבטה. באנירי עומדת מולך ומול ציקוריטה נחושה.

קאי~
    אתה נפרד מטומי וממשיך בדרכך אל עבר העיר ויולט. אתה צועד במשך שעה עד שלבסוף אתה מגיע לצומת דרכים - מולך מערה ומצד שמאל דרך 31.

מור~
    ספינראק משתמש ב2 המתקפות הללו ומצליח לפגוע די בחוזקה לגאסטלי שמאבד חיים רבים ונופל על הקרקע כמעט מעולף.

12. the bitch is back
    עומר~
    באנירי נעצרת במקומה והיא מסתובבת באיטיות לעברך, נראה שהיא מתלבטת בכך. לפתע באנירי קופצת ומעיפה אחורנית את ציקוריטה עם חבטה. באנירי עומדת מולך ומול ציקוריטה נחושה.

"קדימה צ'יקוריטה עלי טער ואז אבקת רעל!" אקרא
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    קאי~
    אתה נפרד מטומי וממשיך בדרכך אל עבר העיר ויולט. אתה צועד במשך שעה עד שלבסוף אתה מגיע לצומת דרכים - מולך מערה ומצד שמאל דרך 31.
    'הפוקימונים של מכון ויולט אם פוקימונים מעוופפים אז כדאי שאתפוס פוקימון אבן.'אני חושב לעצמי ונכנס למערה

14. משתמש מנוסה

מור~
    ספינראק משתמש ב2 המתקפות הללו ומצליח לפגוע די בחוזקה לגאסטלי שמאבד חיים רבים ונופל על הקרקע כמעט מעולף.
    אשלוף פוכדוא איר ואזרוק על גסטלי, אקווה שיתפס.

15. משתמש מנוסה
    עומר~
    ציקוריטה רצה קדימה ושולחת עלי תער לעברה של באנירי שמתחמקת מהם בקפיצה די מרגישה ומשתמש במתקפה מהירה שמתחמקת מאבקת הרעל ופוגעת בציקוריטה, שרק מתחילה לכעוס יותר.

קאי~
    אתה נכנס אל תוך המערה שדי חשוכה וקשה לך לראות ממרחק של יותר מ4 מטרים. אתה צועד קדימה במערה, ולבסוף אתה מרגיש שאתה פוגע במשהו ברגל.

מור~
    אתה שולף פוכדור וזורק אותו על גאסטלי, וגאסטלי נשאב פנימה. הפוכדור נופל על הקרקע ומסתובב כמה פעמים במקומו, ולבסוף הוא נעצר.
    גאסטלי נלכד!

עמוד 17 מתוך 24 ראשוןראשון ... 71516171819 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •