Pokemon GO
עמוד 18 מתוך 24 ראשוןראשון ... 81617181920 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 256 עד 270 מתוך 347

נושא: Pokemon GSC

1. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tamir צפה בהודעה
    עומר~
    ציקוריטה רצה קדימה ושולחת עלי תער לעברה של באנירי שמתחמקת מהם בקפיצה די מרגישה ומשתמש במתקפה מהירה שמתחמקת מאבקת הרעל ופוגעת בציקוריטה, שרק מתחילה לכעוס יותר.
    "צ'יקוריטה אל תוותרי ושלחי עלי תער יחד עם אבקת רעל ואז דחיפה!"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    קאי~
    אתה נכנס אל תוך המערה שדי חשוכה וקשה לך לראות ממרחק של יותר מ4 מטרים. אתה צועד קדימה במערה, ולבסוף אתה מרגיש שאתה פוגע במשהו ברגל.
    "מי זה?"אני שואל ומרים את מה שפגעתי.

3. משתמש מנוסה

מור~
    אתה שולף פוכדור וזורק אותו על גאסטלי, וגאסטלי נשאב פנימה. הפוכדור נופל על הקרקע ומסתובב כמה פעמים במקומו, ולבסוף הוא נעצר.
    גאסטלי נלכד!
    "מעולה!" אקרא ואקח את הפוכדור, לאחר מכן ארוץ אל עבר העיר ויולט, אם ארוץ במהרה אספיק להגיע למרכז הפוקימונים.

4. משתמש מנוסה
    מור~
    אתה מרים את הפוכדור של גאסטלי מהרצפה ופוצח בריצה מהירה לעבר העיר ויולט, וכעבור כחצי שעה אתה סוף סוף מגיע אליה, בדיוק כשהשמש שוקעת.

קאי~
    אתה מתכופף אל עבר הקרקע ומגלה לידך ארון קטן שמביט בך במבט עצבני

עומר~
    ציקוריטה רצה במהירות קדימה ומשתמשת בעלי תער עם אבקת רעל, באנירי קופצת ומתחמקת מהם במהירות אולם ציקוריטה מפתיעה אותה עם דחיפה ומעיפה אותה חזק אחורנית. באנירי די כועסת ויוצאת בחבטה נוספת לעבר ציקוריטה.

5. משתמש מנוסה
    קאי~
    אתה מתכופף אל עבר הקרקע ומגלה לידך ארון קטן שמביט בך במבט עצבני
    *פוליוואג במצב טוב להילחם?*
    "צא פוליוואג אקדח מים."אני אומר ומוציא את פוליוואג.

6. the bitch is back
    עומר~
    ציקוריטה רצה במהירות קדימה ומשתמשת בעלי תער עם אבקת רעל, באנירי קופצת ומתחמקת מהם במהירות אולם ציקוריטה מפתיעה אותה עם דחיפה ומעיפה אותה חזק אחורנית. באנירי די כועסת ויוצאת בחבטה נוספת לעבר ציקוריטה.

"ציקוריצה תתחמקי ואז עלי טער בכל הכוח!" אקרא "אל תוותרי ותרעילי אותה בעזרת אבקת רעל!"
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    קאי~
    פוליוואג יוצא החוצה מהפוכדור שלו, עדיין פצוע מהקרב שלו, אבל הוא מסוגל להילחם. הוא מביט בך, מניד בראשו כמצטער על כל הבלגן שהוא עשה, והוא משתמש באקדח מים לעבר ארון ופוגע בו. ארון מתעצבן מאוד, ומשתמש בנגיחת ראש ומעיף את פוליוואג היישר על קיר המערה, ופוליוואג נפצע קשה מאוד. הוא בקושי עומד על רגליו.

עומר~
    ציקוריטה ממתינה לרגע המתאים, ואז תוקפת עם עלי תער אל באנירי שחוטפת מכה ישירה, ואבקת הרעל פוגעת בה, מרעילה אותה וכתוצאה מכך באנירי נופלת מעולפת על הקרקע.

8. משתמש מנוסה
    קאי~
    פוליוואג יוצא החוצה מהפוכדור שלו, עדיין פצוע מהקרב שלו, אבל הוא מסוגל להילחם. הוא מביט בך, מניד בראשו כמצטער על כל הבלגן שהוא עשה, והוא משתמש באקדח מים לעבר ארון ופוגע בו. ארון מתעצבן מאוד, ומשתמש בנגיחת ראש ומעיף את פוליוואג היישר על קיר המערה, ופוליוואג נפצע קשה מאוד. הוא בקושי עומד על רגליו.
    "לא נורא פוליוואג אני סלחתי לך מזמן, עכשיו אקדח מים ואז היפנוזה במהירות אחרי אקדח המים."אני אומר לפוליוואג.

9. משתמש מנוסה
    קאי~
    פוליוואג משחרר אקדח מים לעבר ארון אבל ארון מתחמק מההתקפה ומשתמש בנגיחת ראש נוספת, פוליוואג סופג מכה ישירה אבל מספיק לשחרר היפנוזה לעבר ארון וארון מהופנט והוא מתחיל להירדם, פוליוואג בינתיים מתעלף מעוצמת המכה.

10. משתמש מנוסה
    קאי~
    פוליוואג משחרר אקדח מים לעבר ארון אבל ארון מתחמק מההתקפה ומשתמש בנגיחת ראש נוספת, פוליוואג סופג מכה ישירה אבל מספיק לשחרר היפנוזה לעבר ארון וארון מהופנט והוא מתחיל להירדם, פוליוואג בינתיים מתעלף מעוצמת המכה.
    "חזור פוליוואג, צא איווי, צא פוקדור."אני אומר מחזיר את פוליוואג ומוציא את איווי, ואז זורק על ארון פוקדור.

11. משתמש מנוסה
    קאי~
    אתה מחזיר את פוליוואג לפוכדור שלו ואתה מוציא את איווי החוצה. לאחר מכן אתה משליך על ארון פוכדור ריק.
    הפוכדור מתחיל לנוע ימינה, שמאלה, ימינה, שמאלה ולבסוף...

Spoiler ספוילר

12. the bitch is back
    עומר~
    ציקוריטה ממתינה לרגע המתאים, ואז תוקפת עם עלי תער אל באנירי שחוטפת מכה ישירה, ואבקת הרעל פוגעת בה, מרעילה אותה וכתוצאה מכך באנירי נופלת מעולפת על הקרקע.

"זה היה קל!" אומר לצ'יקוריטה בגאווה ואז אזרוק פוקדור על באנרי.
    ~~~~~~~~
    איזה צוות של כוסיות יש לי XD
    שלוש נקבות וזכר שניראה נשי XD
    גיל! 3>

13. משתמש מנוסה
    קאי~
    אתה מחזיר את פוליוואג לפוכדור שלו ואתה מוציא את איווי החוצה. לאחר מכן אתה משליך על ארון פוכדור ריק.
    הפוכדור מתחיל לנוע ימינה, שמאלה, ימינה, שמאלה ולבסוף...

Spoiler ספוילר
    'המתקפות של איווי לא יעבדו על ארון אבל אני חייב לנסות'אני חושב לעצמי
    "איווי צוות כפול ואז מתקפה מהירה."אני אומר לאיווי.

14. משתמש מנוסה
    מור~
    אתה מרים את הפוכדור של גאסטלי מהרצפה ופוצח בריצה מהירה לעבר העיר ויולט, וכעבור כחצי שעה אתה סוף סוף מגיע אליה, בדיוק כשהשמש שוקעת.
    "מעולה!" אקרא ואכנס אל מרכז הפוקימונים.
    "תוכלי לרפאות אותם?" אומר ואגיש לה את הפוכדורים.
    "כמה יעלה להשכיר פה חדר?" אשאלה תוך כדי שהיא עושה את עבודתה.

15. משתמש מנוסה
    עומר~
    תכף הזכר הזה יעשה ניתוח לשינוי מין Xp
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה זורק את הפוכדור על באנירי המעולפת והיא נשאבת פנימה. הפוכדור נוחת על הקרקע ומתחיל לנוע ימינה, שמאלה, ימינה ושמאלה מספר פעמים ולבסוף...
    Spoiler ספוילר

קאי~
    איווי משתכפל ותוקף עם מתקפה מהירה את ארון ופוגע בו, ארון זז מספר סנטימטרים אחורנית אך זה לא בדיוק מזיז לו. הוא עומד לתקוף בנגיחת ראש כעת.

מור~
    אתה צועד אל תוך העיר ויולט ומחפש אחר מרכז הפוקימונים. כעבור כרבע שעה, אתה מוצא אותו. אתה נכנס אליו ורואה לובי די גדול עם כמה מאמנים שיושבים על הספות ומדברים ביניהם, ולבסוף אתה מבחין בדלפק של האחות גו'י. אתה מתקרב לעבר הדלפק והיא מבחינה בך. היא מחייכת "ברוך הבא למרכז הפוקימונים, איך אני יכולה לעזור לך?" אני שואלת אותך. אתה מבקש ממנה לרפא לך את הפוקימונים והיא לוקחת את הפוכדורים שלהם ומניחה על המכונה מאחוריה. היא מפעילה אותה, הפוכדורים זוהרים באור לבן ואז היא מחזירה לך אותם. אתה שואל לגבי חדר ללילה והיא אומרת לך שזה יעלה לך 10$.

עמוד 18 מתוך 24 ראשוןראשון ... 81617181920 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •