השם במשחק - מאט קווין
השם האמיתי - רומה.
פוקימון התחלתי - פיצ'ו. מגבי וטאורוס.
תמונת מאמן -
הערות/בקשות -להעיף באיזהו שלב את פיצ'ו ולקבל אלקיד
רומה~
רשום. תגיב להתחלה בעמוד 2.
עומר~
אתה מרים את הפוכדור מהרצפה ומחזיר את מאריפ ציקוריטה וסורסקיט לפוכדורים שלהם. לאחר מכן אתה ממשיך אל עבר העיר ויולט, וכעבור שעתיים אתה מגיע אל העיר, בדיוק כאשר השמש מתחילה לשקוע.
מור~
אתה משלם 10$ ועולה לחדר שלך. אתה מכניס את המפתח בחור המנעול, מסובב ופותח את הדלת. לעיניך נגלה חדר גדול עם מיטה זוגית, מפרסת גדולה, מקלחת+שירותים וטלוויזיה.
אתה מניח את חפצייך ליד המיטה ומחליף בגדים לשינה. אתה שוכב במיטה אך אתה עדיין חש ערני.
עומר~
אתה מתחיל לחפש את מרכז הפוקימונים בעיר, ולבסוף לאחר רבע שעה אתה מוצא אותו, מרכז פוקימונים קטנטן ונחמד באמצע העיר.
אזרוק את הפוכדור באווויר בעודי צועק:"צא פיצ'ו".התחלה כללית:
אתם כרגע יוצאים ממעבדת הפרופסור לאחר שקיבלתם את הפוקימון ההתחלתי שלכם. אתם נרגשים, ומביטים בפוכדור של הפוקימון שלכם.
כעת, אתם יכולים לצאת לדרככם.
מה תעשו?
מור~
אתה מדליק את הטלוויזיה וצופה קצת מקרבות מהעבר, ואט אט אתה חש עייפות ואתה נרדם.
אתה ישן אבל לפתע אתה מרגיש קור, שמאוד מפריע לך לישון.
קאי~
איווי קופץ בשנייה האחרונה ומצליח להתחמק מנגיחת הראש, הוא שולח מתקפת חול מדוייקת לעיניו של ארון שמעוור אותו זמנית. ארון מנסה לתקוף את איווי עם נגיחת ראש נוספת אבל נכנס בקיר המערה. איווי תוקף במתקפה מהירה אבל היא לא מזיזה לארון, שמסתובב ומהר נוגח בו ומעיף אותו על הקרקע. איווי נפצע קשה.
רומה~
אתה מביט בפוכדור של פיצ'ו, ומשליך אותו אל הקרקע. הפוכדור נבקע באור אדום, ומתוכו מגיח עכבר צהוב קטנטן - פיצ'ו "פיצ'ו!" הוא קורא בחיוך ומביט בך.
![]()
עומר~
אתה צועד אל עבר מרכז הפוקימונים ואתה נכנס לתוכו. אתה רואה שם לובי די גדול עם מאמנים שיושבים בו, ואת הדלפק של האחות גו'י. אתה צועד אל הדלפק והאחות גו'י מבחינה בך "שלום, ברוך הבא למרכז הפוקימונים של העיר ויולט, איך אני יכולה לעזור לך?" היא שואלת אותך, ואתה מבקש ממנה לרפא לך את הפוקימונים. היא לוקחת את הפוכדורים בחיוך ומניחה אותם במכונה שמאחורייך. היא מפעילה מתג והמכונה מתחילה לעבוד, הפוכדורים מוקפים באור לבן ולאחר כמה שניות המכונה מפסיקה לעבוד "בבקשה, הפוקימונים שלך מרופאים" היא אומרת לך ומוסרת לך חזרה את הפוכדורים שלך "עוד משהו?" היא שואלת אותך.
מור~
אתה מהדק את השמיכה יותר לגופך ומנסה לחזור לישון, אבל הקור גובר. אתה מבחין בקצה העין שהדלת של המרפסת פתוחה.
קאי~
איווי קם לאט לאט, מביט בך ומהנהן. הוא עושה פרצוף בשביל לעצבן את ארון שמתעצבן ומתחיל לרוץ אחריו. איווי רץ אל עבר קיר המערה ומסתובב, ומחכה שארון יתקוף אותו. ארון משתמש בנגיחת ראש נוספת, ואיווי מתחמק ברגע האחרון וארון נכנס בקיר, הוא נופל על הקרקע וקם מבולבל מאוד.
רומה~
"פיצ'ו!" קורא פיצ'ו בחיוך וקופץ אל הכתף שלך בחיוך. אתם מתחילים לצעוד אל עבר דרך 29 ואתם עוזבים את העיר ניו בארק ואתם נכנסים פנימה אל תוך הדרך. אתם צועדים בשביל, ולפתע אתה מבחין בהוט-הוט פראי ליד אחד העצים
![]()
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)