Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 24 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 347

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    אוקיי חברים, אלה הרשומים :}

mor15 - רשום עם לרביטר.
    Another Brick in the Wall (השמן :ם) - רשום עם טוטודייל
    Tony Tony Chopper - רשום עם איווי
    TheDudi - רשום עם סינדיקוויל
    Colossous - רשום עם פ'יצו.
    Ritsuka Kun - רשום עם ציקוריטה.

tototomer1 - אין.

התחלה כללית:

אתם כרגע יוצאים ממעבדת הפרופסור לאחר שקיבלתם את הפוקימון ההתחלתי שלכם. אתם נרגשים, ומביטים בפוכדור של הפוקימון שלכם.
    כעת, אתם יכולים לצאת לדרככם.
    מה תעשו?

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Pope D'angelo Dinero@Mar 27 2010, 04:09 PM

התחלה כללית:

אתם כרגע יוצאים ממעבדת הפרופסור לאחר שקיבלתם את הפוקימון ההתחלתי שלכם. אתם נרגשים, ומביטים בפוכדור של הפוקימון שלכם.
    מה תעשו?
    אתבונן עוד בפוכדור בעודי נרגש מתחילת המסע ומן הפוקימון הראשון שלי.
    "צא החוצה!" אקרא ואזרוק את הפוכדור של לארביטאר.
    "היי קטנצ'יק, שמי דרו ואני המאמן שלך" אומר אליו בחיוך ואחל להתקדם איתו.

3. the bitch is back

התחלה כללית:

מה תעשו?
    "אוקי צאי!" אקרא ואשחרר אותה מהפוקדור "אני המאמן שלך רובי" אומר לה בחיוך ואלטף את ראשה "בואי נראה מה את שווה בקרב ראשון!" אומר לה בהיתלהבות ואתחיל ללכת איתה לחפש קרב
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    התחלה כללית:

מה תעשו?
    "בוא נראה אותך איווי."אני אומר ומוציא את איווי להכרות.

5. Kibō no chi

Another Brick in the Wall (השמן :ם) - רשום עם טוטודייל

התחלה כללית:

מה תעשו?
    אני שמן וגאה בזה B)
    -----------
    "כדאי שאערוך הכירות עם הפוקימון שלי" אמלמל לעצמי ואחייך.
    "טוטודייל, צא!" אצעק ואזרוק את הפוקדור לאוויר. כשטוטודייל יצא, אושיט לו את היד ואומר בנעימות "שלום טוטודייל, אני סטיב, המאמן החדש שלך!" ואחייך חיוך רחב.

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    נדב~
    אתה מוציא את טוטודייל מהפוכדור שלו, והוא מופיע באור אדום. אתה מציג את עצמך, והוא מזנק עליך ונושך אותו בראש מחיבה XP.
    לפתע, אתם שומעים רחש סמוך אליכם, ולאחר כמה שניות אתה מבחין בקטרפי פראי שזוחל לו, לא רחוק ממכם

קאי~
    אתה מוציא את איווי מהפוכדור שלו, והוא מגיח באור אדום. הוא נהנה מאור השמש, ומביט בך בחיוך רחב "איווי!" הוא קורא ומביט בך בחיוך.

עומר~
    אתה מוציא את ציקוריטה מהפוכדור שלה החוצה, והיא מגיחה באור אדום. היא נעמדת מולך "ציקו!" היא קוראת בחיוך. אתה מציג את עצמך ואתם מתחילים לצעוד בדרככם. אתם צועדים במשך כמה דקות, ונכנסים אל תוך הדרך המובילה לעיר צ'ארינגרוב. לאחר כמה מטרים, אתם שומעים לפתע רחש מבין אחד השיחים. מתוך השיח מגיח החוצה סנטרט שמקפץ לו על זנבו

מור~
    אתה מוציא את לרביטר מהפוכדור שלו והוא מופיע באור אדום "לרביטר!" הוא קורא בהתלהבות ברגע שהוא מבחין בך, והוא מחייך אלייך. אתה מציג את עצמך ואתם מתחילים לצעוד בדרככם. אתם צועדים ונכנסים לדרך המובילה לעיר צ'ארינגרוב, ולאחר כמה מטרים אתה שומע רחש מבין אחד העצים הסמוכים אליכם. אתה מרים את מבטך ומבחין בספינראק על אחד הענפים

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Pope D'angelo Dinero@Mar 27 2010, 05:20 PM

מור~
    אתה מוציא את לרביטר מהפוכדור שלו והוא מופיע באור אדום "לרביטר!" הוא קורא בהתלהבות ברגע שהוא מבחין בך, והוא מחייך אלייך. אתה מציג את עצמך ואתם מתחילים לצעוד בדרככם. אתם צועדים ונכנסים לדרך המובילה לעיר צ'ארינגרוב, ולאחר כמה מטרים אתה שומע רחש מבין אחד העצים הסמוכים אליכם. אתה מרים את מבטך ומבחין בספינראק על אחד הענפים
    "ספינרק יכול להיות אימון נחמד..." אמלמל לעצמי.
    "אתה מוכן לקרב הראשון שלך לארביטאר?!" אשאל את לארביטאר בהתלהבות ובנחישות.
    "אם כך השתמש בסופת חול ובנשיכה על ספינרק!" אצווה.

8. the bitch is back
    Originally posted by The Pope D'angelo Dinero@Mar 27 2010, 05:20 PM

עומר~
    אתה מוציא את ציקוריטה מהפוכדור שלה החוצה, והיא מגיחה באור אדום. היא נעמדת מולך "ציקו!" היא קוראת בחיוך. אתה מציג את עצמך ואתם מתחילים לצעוד בדרככם. אתם צועדים במשך כמה דקות, ונכנסים אל תוך הדרך המובילה לעיר צ'ארינגרוב. לאחר כמה מטרים, אתם שומעים לפתע רחש מבין אחד השיחים. מתוך השיח מגיח החוצה סנטרט שמקפץ לו על זנבו

"מה דעתך בעד?" אשאל בחיוך "תתחילי עם אבקת רעל ואז עלי טער!" אומר
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה

מה תעשו?
    "אוקיי פיצ'ו, בגלל שאתה קטן כל כך ואני רוצה להתחיל לרוץ ישירות לעיר צ'ריגרוב אז תיכנס לפוכדור לבנתיים " אומר ואכניס את פיצ'ו לפוכדור שלו
    אתחיל לרוץ במהירות לעיר צ'ריגרוב מרוב התרגשות על תחילת מסעי

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

10. משתמש מנוסה
    עומר~
    ציקוריטה מהנהנת בראשה ושולחת אבקת רעל לעבר סנטרט. סנטרט מבחין בציקוריטה ובאבקת הרעל, ומשתמש בזנבו כדי להתחמק מהאבקה, אולם ציקוריטה מפתיעה אותו עם עלי התער שמטיחים אותו אחורנית. סנטרט נוחת על זנבו, ומשתמש בשריטה שפוגעת בציקוריטה.

מור~
    לרביטר מהנהן ויוצר סופת חול יחסית קטנה אותה הוא שולח לעבר ספינראק. ספינראק מבחין בה ומנסה להתחמק אך הוא לא מצליחה וסופת החול מסחררת אותו ומעיפה אותו על הקרקע. לרביטר תוקף עם נשיכה מעיף את ספינראק על העץ. ספינראק מתאושש לאט לאט, ומשתמש לפתע במתקפת חוטים שעוטפת את ידיו ובטנו של לרביטר.

אופיר~
    אתה מכניס את הפוכדור של פ&#39;יצו לחגורה ופוצח בריצה מהירה. אתה רץ אל תוך הדרך המובילה לעיר צ&#39;ארינגרוב ולא מפסיק, ולפתע מגיח לפניך רטטה פראי. אתה לא מספיק לעצור ואתה נתקל בו, מעיף אותו הצידה ואתה נופל על הקרקע.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Pope D&#39;angelo Dinero@Mar 27 2010, 05:20 PM
    קאי~
    אתה מוציא את איווי מהפוכדור שלו, והוא מגיח באור אדום. הוא נהנה מאור השמש, ומביט בך בחיוך רחב "איווי&#33;" הוא קורא ומביט בך בחיוך.
    "נעים מאוד איווי אני המאמן החדש שלך."אני אומר ומלטף לו את הראש.
    "מה אתה אומר בא לך להילחם נגד פוקימונים?"אני שואל אותו.

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Pope D&#39;angelo Dinero@Mar 27 2010, 05:46 PM
    אופיר~
    אתה מכניס את הפוכדור של פ&#39;יצו לחגורה ופוצח בריצה מהירה. אתה רץ אל תוך הדרך המובילה לעיר צ&#39;ארינגרוב ולא מפסיק, ולפתע מגיח לפניך רטטה פראי. אתה לא מספיק לעצור ואתה נתקל בו, מעיף אותו הצידה ואתה נופל על הקרקע.
    "אני נורא מצטער רטטה, לא התכוונתי להיתקל בך " אומר בזמן שאקום על רגליי ואנער את האפר מבגדיי.
    "שוב סליחה " אומר לרטטה ואפנה ללכת משם לצ&#39;ריגרוב

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

13. the bitch is back
    עומר~
    ציקוריטה מהנהנת בראשה ושולחת אבקת רעל לעבר סנטרט. סנטרט מבחין בציקוריטה ובאבקת הרעל, ומשתמש בזנבו כדי להתחמק מהאבקה, אולם ציקוריטה מפתיעה אותו עם עלי התער שמטיחים אותו אחורנית. סנטרט נוחת על זנבו, ומשתמש בשריטה שפוגעת בציקוריטה.

"צ&#39;יקוריטה עכשיו אבקת רעל ואז עלי תער שוב&#33;" אקרא בהיתלהבות
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה

מור~
    לרביטר מהנהן ויוצר סופת חול יחסית קטנה אותה הוא שולח לעבר ספינראק. ספינראק מבחין בה ומנסה להתחמק אך הוא לא מצליחה וסופת החול מסחררת אותו ומעיפה אותו על הקרקע. לרביטר תוקף עם נשיכה מעיף את ספינראק על העץ. ספינראק מתאושש לאט לאט, ומשתמש לפתע במתקפת חוטים שעוטפת את ידיו ובטנו של לרביטר.

"אוי לא לארביטאר&#33;" אקרא בדאגה.
    "תשתמש בצווחה כדי לעקב את ספינראק שלא יפגע בך" אצווה עליו.
    "לאחר מכן תשתמש בנשיכה כדי לשחרר את החוטים שעוטפים את ידיך ומשם תשתחרר לגמרי, אני יודע שזה קשה אך אני מאמין בך&#33;" אקרא ואעודד את לארביטאר.

15. Kibō no chi
    Originally posted by The Pope D&#39;angelo Dinero@Mar 27 2010, 05:20 PM
    נדב~
    אתה מוציא את טוטודייל מהפוכדור שלו, והוא מופיע באור אדום. אתה מציג את עצמך, והוא מזנק עליך ונושך אותו בראש מחיבה XP.
    לפתע, אתם שומעים רחש סמוך אליכם, ולאחר כמה שניות אתה מבחין בקטרפי פראי שזוחל לו, לא רחוק ממכם
    אני נושך את טוטודייל בחיבה רבה מאוד בחזרה :angry:
    "טוטודייל, בוא נלחם נגדו&#33;" אכריז בהתלהבות ואצביע על קאטרפי.
    "תשתמש באקדח מים ואז בשריטה&#33;"

Spoiler ספוילר

עמוד 2 מתוך 24 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •