Pokemon GO
עמוד 20 מתוך 24 ראשוןראשון ... 101819202122 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 286 עד 300 מתוך 347

נושא: Pokemon GSC

1. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tamir צפה בהודעה
    עומר~
    אתה צועד אל עבר מרכז הפוקימונים ואתה נכנס לתוכו. אתה רואה שם לובי די גדול עם מאמנים שיושבים בו, ואת הדלפק של האחות גו'י. אתה צועד אל הדלפק והאחות גו'י מבחינה בך "שלום, ברוך הבא למרכז הפוקימונים של העיר ויולט, איך אני יכולה לעזור לך?" היא שואלת אותך, ואתה מבקש ממנה לרפא לך את הפוקימונים. היא לוקחת את הפוכדורים בחיוך ומניחה אותם במכונה שמאחורייך. היא מפעילה מתג והמכונה מתחילה לעבוד, הפוכדורים מוקפים באור לבן ולאחר כמה שניות המכונה מפסיקה לעבוד "בבקשה, הפוקימונים שלך מרופאים" היא אומרת לך ומוסרת לך חזרה את הפוכדורים שלך "עוד משהו?" היא שואלת אותך.

"לא תודה" אומר בחיוך ואז אצא לסיבוב בעיר.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    קאי~
    איווי קם לאט לאט, מביט בך ומהנהן. הוא עושה פרצוף בשביל לעצבן את ארון שמתעצבן ומתחיל לרוץ אחריו. איווי רץ אל עבר קיר המערה ומסתובב, ומחכה שארון יתקוף אותו. ארון משתמש בנגיחת ראש נוספת, ואיווי מתחמק ברגע האחרון וארון נכנס בקיר, הוא נופל על הקרקע וקם מבולבל מאוד.
    "מקווה שזה יעבוד, צא פוקדור."אני אומר וזורק פוקדור על ארון.

3. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

רומה~
    "פיצ'ו!" קורא פיצ'ו בחיוך וקופץ אל הכתף שלך בחיוך. אתם מתחילים לצעוד אל עבר דרך 29 ואתם עוזבים את העיר ניו בארק ואתם נכנסים פנימה אל תוך הדרך. אתם צועדים בשביל, ולפתע אתה מבחין בהוט-הוט פראי ליד אחד העצים
    "פיצ'ו נראה שהגיע הזמן לקרב , צא פיצ'ו תשתק אותו במתקפת גל הלם\ברק ואז תיתקוף אותו במבת ברק" אומר ואצביע על ההוטהוט.

4. משתמש מנוסה
    רומה~
    פיצ'ו קופץ מכתפך ורץ אל עבר הוט-הוט, שמבחין בו בשנייה האחרונה. פיצ'ו שולח גל ברק לעבר הוט-הוט ופוגע בו פגיעה ישירה, והוט-הוט משותק, פיצ'ו מוסיף מכת ברק ומעיף את הוט-הוט אחורנית, וגורם לו לפגיעה יחסית קשה. הוט-הוט מצליח לעמוד שוב על רגלו, והוא מנסה להשתמש בהיפנוזה, אך ללא הצלחה.

קאי~
    אתה משליך פוכדור אל עבר ארון, הפוכדור נוגע בו והוא נשאב פנימה. הפוכדור נוחת על הרצפה ונע מספר פעמים, עד ש.....
    Spoiler ספוילר

עומר~
    אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ומתחיל להסתובב בעיר, ואתה מבחין במגדל גדול שזז. שלט לידו אומר לך שזה נקרא "מגדל הספראוט"

5. משתמש מנוסה
    קאי~
    אתה משליך פוכדור אל עבר ארון, הפוכדור נוגע בו והוא נשאב פנימה. הפוכדור נוחת על הרצפה ונע מספר פעמים, עד ש.....
    Spoiler ספוילר
    "סוף סוף חזור איווי."אני אומר מחזיר את איווי, מרים את הפוקדור של ארון, ויוצא מהמערה לכיון העיר ויולט

6. משתמש מנוסה
    מור~
    אתה מהדק את השמיכה יותר לגופך ומנסה לחזור לישון, אבל הקור גובר. אתה מבחין בקצה העין שהדלת של המרפסת פתוחה.
    "או זאת הבעיה" אומר בגיחוך ואלך אל המרפסת.
    לאחר מכן אסגור בזהירות את דלת המרפסת ואחזור לישון.

7. משתמש מנוסה
    מור~
    אתה קם מהמיטה וניגש למרפסת, אתה סוגר אותה אבל לפתע אתה שומע רעש מאחורייך.
    אתה מסתובב ומבחין לפתע מאחורייך בצללית גדולה וקור חוטים עף וקושר אותך במקום.

קאי~
    אתה מרים את הפוכדור של ארון, מחזיר את איווי ואתה יוצא מהמערה. אתה רואה שעוד שעה בערך מחשיך, ואתה מבחין ממש מרחוק בראש של מגדל בעיר ויולט. אתה מתחיל לצעוד, ולבסוף כעבור שעה אתה מגיע אל העיר ויולט.

8. משתמש מנוסה
    מור~
    אתה קם מהמיטה וניגש למרפסת, אתה סוגר אותה אבל לפתע אתה שומע רעש מאחורייך.
    אתה מסתובב ומבחין לפתע מאחורייך בצללית גדולה וקור חוטים עף וקושר אותך במקום.
    "מה מיזה?!" אשאל בדאגה ואסתכל לכל הצדדים בעודי נאבק ומנסה להשתחרר.

9. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    רומה~
    פיצ'ו קופץ מכתפך ורץ אל עבר הוט-הוט, שמבחין בו בשנייה האחרונה. פיצ'ו שולח גל ברק לעבר הוט-הוט ופוגע בו פגיעה ישירה, והוט-הוט משותק, פיצ'ו מוסיף מכת ברק ומעיף את הוט-הוט אחורנית, וגורם לו לפגיעה יחסית קשה. הוט-הוט מצליח לעמוד שוב על רגלו, והוא מנסה להשתמש בהיפנוזה, אך ללא הצלחה.
    "עבודה טובה פיצ'ו , ועכשיו תחסל אותו בעוד מכת ברק " אומר לו בשמחהD:

10. משתמש מנוסה
    קאי~
    אתה מרים את הפוכדור של ארון, מחזיר את איווי ואתה יוצא מהמערה. אתה רואה שעוד שעה בערך מחשיך, ואתה מבחין ממש מרחוק בראש של מגדל בעיר ויולט. אתה מתחיל לצעוד, ולבסוף כעבור שעה אתה מגיע אל העיר ויולט.
    "יופי רק מה שנשאר לי בשביל לסגור את היום זה למצוא את מרכז הפוקימונים."אני אומר לעצמי ומחפש את מרכז הפוקימונים, ושאני מוצא אותו אני מבקש מאחות ג'וי לרפא לי את הפוקימונים וחדר לישון ללילה.

11. the bitch is back

עומר~
    אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ומתחיל להסתובב בעיר, ואתה מבחין במגדל גדול שזז. שלט לידו אומר לך שזה נקרא "מגדל הספראוט"

'נישמע מעניין' אחשוב לעצמי ואתחיל ללכת לכיוון המגדל.
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    עומר~
    אתה צועד אל עבר המגדל ומבחין שהדלתות שלו פתוחות. אתה נכנס אל תוך המגדל ואתה מרגיש שהוא זז, אתה רואה עמוד באמצע שנע ימינה ושמאלה. אין עוד אף אחד שם.

קאי~
    אתה צועד ברחבי העיר ויולט ומחפש אחר מרכז הפוקימונים, לבסוף אתה מוצא אותו כעבור כמה דקות. אתה נכנס פנימה וצועד אל עבר האחות גו'י, שמחייכת אלייך "ברוך הבא למרכז הפוקימונים, במה אני יכולה לעזור לך?" היא שואלת אותך ואתה מושיט את הפוכדורים ומבקש ממנה שתטפל בהם ותיתן לך חדר ללילה "חדר יעלה לך 10$" היא אומרת לך ומניחה את הפוכדורים במתקן שמאחורייך, מפעילה אותו ואחרי שהפוכדורים זוהרים באור לבן היא מחזירה לך אותם ומוסרת לך גם מפתח לחדר.

רומה~
    פיצ'ו משחרר מכת ברק די חזקה שפוגע ישירות בהוט-הוט שמתעלף. פיצ'ו מחייך לעברך, ולפתע הוא חוטף סיחרור כתוצאה מהברק שלו.

מור~
    מתוך הצללים אתה מבחין בצללית של אישה, היא מתקרבת אלייך ואתה מבחין באישה יחסית גבוהה, כאשר לידה מרחף בידריל "נו נו, נראה שתפסנו לעצמנו מאמן יחסית חמוד" היא אומרת בצחקוק "איפה הכסף, חמוד?" היא שואלת אותך.

13. the bitch is back
    עומר~
    אתה צועד אל עבר המגדל ומבחין שהדלתות שלו פתוחות. אתה נכנס אל תוך המגדל ואתה מרגיש שהוא זז, אתה רואה עמוד באמצע שנע ימינה ושמאלה. אין עוד אף אחד שם.
    'אוקי מוזר' אחשוב לעצמי ואמשיך להיסתכל במקום.
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה
    עקאי~
    אתה צועד ברחבי העיר ויולט ומחפש אחר מרכז הפוקימונים, לבסוף אתה מוצא אותו כעבור כמה דקות. אתה נכנס פנימה וצועד אל עבר האחות גו'י, שמחייכת אלייך "ברוך הבא למרכז הפוקימונים, במה אני יכולה לעזור לך?" היא שואלת אותך ואתה מושיט את הפוכדורים ומבקש ממנה שתטפל בהם ותיתן לך חדר ללילה "חדר יעלה לך 10$" היא אומרת לך ומניחה את הפוכדורים במתקן שמאחורייך, מפעילה אותו ואחרי שהפוכדורים זוהרים באור לבן היא מחזירה לך אותם ומוסרת לך גם מפתח לחדר.
    אני מסתכל איפה החדר נמצא ואז אני הולך לאיפה שהוא נמצא, ומתי שאני נכנס פנימה אני מוציא את הפוקימונים שלי שיכירו.

15. משתמש מנוסה
    עומר~
    אתה ממשיך להסתובב במגדל ואתה מגלה מדרגות. אתה מטפס בהם ומגיע לקומה שמעל. אתה רואה מסדרון יחסית גדול ואת מרכזו שזז ללא הפסקה. לפתע, קופץ לפניך נזיר זקן וחוסם את דרכך "שלום לך" הוא אומר בקול שקט "מה מעשייך כאן?" הוא שואל אותך, עדיין בקול שקט.

קאי~
    אתה צועד לקומה העליונה ומוצא את החדר שלך, אתה נכנס לתוכו וסוגר אחרייך את הדלת. אתה רואה חדר יחסית גדול עם מיטה זוגית, מרפסת, מקלחת+שירותים וטלוויזיה. אתה מניח את הציוד ליד המיטה, ואז שולף 3 פוכדורים מהחגורה שלך ומשליך אותם קדימה. מתוכם מגיחים החוצה איווי, פוליוואג והפוקימון החדש שלך, ארון.
    פוליוואג ואיווי מסתכלים על ארון, והוא נוהם ומניד בראשו. הם מתחילים לדבר ביניהם.

עמוד 20 מתוך 24 ראשוןראשון ... 101819202122 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •