Pokemon GO
עמוד 21 מתוך 24 ראשוןראשון ... 111920212223 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 301 עד 315 מתוך 347

נושא: Pokemon GSC

1. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tamir צפה בהודעה
    עומר~
    אתה ממשיך להסתובב במגדל ואתה מגלה מדרגות. אתה מטפס בהם ומגיע לקומה שמעל. אתה רואה מסדרון יחסית גדול ואת מרכזו שזז ללא הפסקה. לפתע, קופץ לפניך נזיר זקן וחוסם את דרכך "שלום לך" הוא אומר בקול שקט "מה מעשייך כאן?" הוא שואל אותך, עדיין בקול שקט.

"סתם מיסתכל" אומר לו בקצרה "מה זה המקום הזה בכלל?"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה

מור~
    מתוך הצללים אתה מבחין בצללית של אישה, היא מתקרבת אלייך ואתה מבחין באישה יחסית גבוהה, כאשר לידה מרחף בידריל "נו נו, נראה שתפסנו לעצמנו מאמן יחסית חמוד" היא אומרת בצחקוק "איפה הכסף, חמוד?" היא שואלת אותך.
    אחייך ואשתדל להישאר רגוע ואדיש לחץ לא יעזור לי במצב שכזה.
    "על איזה כסף בדיוק את מדברת?" אשאלה ואעשה עצמי מפוחד אך כל זה רק בשביל להרוויח זמן בעודי מנסה להגיע לפוכדורים שלי.

3. משתמש מנוסה
    מור~
    "אתה יודע בדיוק על איזה כסף אני מדברת. ואל תחשוב להגיע אל חגורת הפוכדורים שלך" היא אומרת לך ומציגה לך אותה, אבל אתה שם לב שחסר שם פוכדור אחד, היא כנראה לא יודעת על זה "עכשיו תמסור לי את הכסף שלך, אלא אם אתה רוצה שהבידריל שלי יעשה ממך מטעמים, שישאר לי משהו" היא אומרת בצחקוק.

עומר~
    "זהו מגדל הספראוט, הוא נבנה לפני מאות שנים. קבוצת נזירים לקחו אותו תחת חסותו כבר יותר ממאה שנה, ואני ביניהם. אנחנו מאפשרים לפוקימונים פראיים לגור כאן, והם בתמורה דואגים שגנבים לא ידרכו כאן. אתה לא נראה לי גנב" אומר הנזיר ומסתכל לתוך עיניך, ושקט מסתנן אט אט "יש לי הצעה מעניינת בשבילך" הוא אומר פתאום.

4. the bitch is back
    עומר~
    "זהו מגדל הספראוט, הוא נבנה לפני מאות שנים. קבוצת נזירים לקחו אותו תחת חסותו כבר יותר ממאה שנה, ואני ביניהם. אנחנו מאפשרים לפוקימונים פראיים לגור כאן, והם בתמורה דואגים שגנבים לא ידרכו כאן. אתה לא נראה לי גנב" אומר הנזיר ומסתכל לתוך עיניך, ושקט מסתנן אט אט "יש לי הצעה מעניינת בשבילך" הוא אומר פתאום.

"והיא..." אומר וארים גבה
    גיל! 3>

5. משתמש מנוסה
    קאי~
    אתה צועד לקומה העליונה ומוצא את החדר שלך, אתה נכנס לתוכו וסוגר אחרייך את הדלת. אתה רואה חדר יחסית גדול עם מיטה זוגית, מרפסת, מקלחת+שירותים וטלוויזיה. אתה מניח את הציוד ליד המיטה, ואז שולף 3 פוכדורים מהחגורה שלך ומשליך אותם קדימה. מתוכם מגיחים החוצה איווי, פוליוואג והפוקימון החדש שלך, ארון.
    פוליוואג ואיווי מסתכלים על ארון, והוא נוהם ומניד בראשו. הם מתחילים לדבר ביניהם.
    "תקשיבו אני רוצה שתקבלו את חברכם לקבוצה שלנו ארון, אני רוצה שתתנהגו לעליו יפה."אני אומר לפוליוואג ואיווי ואז ניגש לארון.
    "ארון נעים להכיר אני קאי ואני המאמן החדש שלך ואלו הם איווי ופוליוואג הם השותפים לקבוצה."אני אומר מתיישב מולו ומושיט יד ללטף את ראשו.

6. משתמש מנוסה
    מור~
    "אתה יודע בדיוק על איזה כסף אני מדברת. ואל תחשוב להגיע אל חגורת הפוכדורים שלך" היא אומרת לך ומציגה לך אותה, אבל אתה שם לב שחסר שם פוכדור אחד, היא כנראה לא יודעת על זה "עכשיו תמסור לי את הכסף שלך, אלא אם אתה רוצה שהבידריל שלי יעשה ממך מטעמים, שישאר לי משהו" היא אומרת בצחקוק.
    "בטח, וואי את אחת החכמות שפגשתי אני רציני!" את רוצה שאני יביא לך כסף כשהידיים שלי קשורות?" אומר בזלזול ואנסה למשוך זמן ולהבין איפה נמצא הפוכדור החסר.

7. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

רומה~
    פיצ'ו משחרר מכת ברק די חזקה שפוגע ישירות בהוט-הוט שמתעלף. פיצ'ו מחייך לעברך, ולפתע הוא חוטף סיחרור כתוצאה מהברק שלו.
    "יפה מאד פיצ'ו " אומר לו ואחיך אליו ואז אקח אותו על הידיים שלי ואתחיל ללכת .

8. משתמש מנוסה
    רומה~
    אתה מרים את פיצ'ו ומניח אותו על כתפך, ולאחר מכן אתה ממשיך לצעוד בדרכך. אתה צועד במשך שעתיים, עד שלבסוף אתה מגיע לאגם קטנטן בדרך.

עומר~
    "אתה תילחם בי אחד על אחד, ברגע זה, וגם בחברים שלי. אם תנצח את כולנו, תוכל להילחם נגד המנהיג שלנו. אם תנצח אותו, תקבל משהו ממנו. מה דעתך?" הוא שואל אותך.

מור~
    היא מתקרבת אלייך ותופסת אותך בידה, מקרבת אותך אליה "מתוק, אתה גם יכול לגלות לי איפה הכסף, חבל שנעשה ממך דחליל" היא אומרת לך ואז משחררת אותך היישר על המיטה, ואתה נופל על משהו עגול "אז מה אתה אומר? רוצה לגלות או לא?" היא שואלת אותך.

קאי~
    אתה מציג את ארון לפני כל הפוקימונים ואתה מלטף את ראשו, הוא נוהם בתודה וממשיך לדבר עם הפוקימונים. אתה מתחיל לחוש מנומנם.

9. משתמש מנוסה
    קאי~
    אתה מציג את ארון לפני כל הפוקימונים ואתה מלטף את ראשו, הוא נוהם בתודה וממשיך לדבר עם הפוקימונים. אתה מתחיל לחוש מנומנם.
    "אוקיי תקשיבו אני הולך להתקלח, ואז כולנו הולכים לישון יש לנו קרב חשוב מחר."אני אומר לארון, איווי ופוליוואג, ונכנס להתקלח ואחרי זה אני יוצא מהמקלחת מתלבש פיג'מה והולך לישון עם איווי, ארון ופוליוואג.

10. משתמש מנוסה
    קאי~
    אתה נכנס להתקלח ויוצא כעבור עשר דקות מהמקלחת, אתה רואה שהפוקימונים שלך כבר ישנים. אתה נכנס למיטה ונשכב בה, וכעבור מספר דקות אתה נרדם.
    אתה מתעורר למחרת ב9 בבוקר, ואתה רואה שהפוקימונים שלך כבר ערים. נראה שאיווי מתאמן מעט.

11. משתמש מנוסה
    קאי~
    אתה נכנס להתקלח ויוצא כעבור עשר דקות מהמקלחת, אתה רואה שהפוקימונים שלך כבר ישנים. אתה נכנס למיטה ונשכב בה, וכעבור מספר דקות אתה נרדם.
    אתה מתעורר למחרת ב9 בבוקר, ואתה רואה שהפוקימונים שלך כבר ערים. נראה שאיווי מתאמן מעט.
    "איווי אתה רוצה להתאמן נכון?"אני שואל את איווי בזמן שאני מלטף לו את הראש.

12. משתמש מנוסה
    מור~
    היא מתקרבת אלייך ותופסת אותך בידה, מקרבת אותך אליה "מתוק, אתה גם יכול לגלות לי איפה הכסף, חבל שנעשה ממך דחליל" היא אומרת לך ואז משחררת אותך היישר על המיטה, ואתה נופל על משהו עגול "אז מה אתה אומר? רוצה לגלות או לא?" היא שואלת אותך.
    "אוקיי תפסת אותי" אומר בחיוך.
    "הכסף מאחוריי רק רגע" אומר לה, 'איזה מזל זה הפוכדור החסר!' אחשוב לעצמי בשמחה.
    אחטט מאחורי גבי ולאחר מכן אשלוף את הפוכדור בהפתעה, "צא פוקימון!" אקרא בהתלהבות.

13. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    רומה~
    אתה מרים את פיצ'ו ומניח אותו על כתפך, ולאחר מכן אתה ממשיך לצעוד בדרכך. אתה צועד במשך שעתיים, עד שלבסוף אתה מגיע לאגם קטנטן בדרך.
    "אממ פיצ'ו מה דעתך על עצירה קצרה" אומר לו בזמן שאתיישב על הדשא ואסתכל על האגם שמולי.

14. the bitch is back

עומר~
    "אתה תילחם בי אחד על אחד, ברגע זה, וגם בחברים שלי. אם תנצח את כולנו, תוכל להילחם נגד המנהיג שלנו. אם תנצח אותו, תקבל משהו ממנו. מה דעתך?" הוא שואל אותך.

"בטח!" אומר בחיוך "מתי מתחילים?" אומר בשחצנות
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    עומר~
    "ברגע זה, אחד על אחד" הוא אומר לך ומשליך פוכדור קדימה. מתוכו מגיח החוצה באלספראוט שנעמד מוכן לקרב.

רומה~
    פיצ'ו מהנהן וקופץ מכתפך. הוא מתקרב אל האגם ולוגם מעט מים מכיוון שהוא צמא, ולפתע הוא סופג אקדח מים ישיר בפניו ועף אחורנית.

מור~
    "אוי לא!" צועקת המאמנת ומצווה על בידריל להעיף ממך מהר את הפוכדור, בידריל עף קדימה ומעיף את הפוכדור אבל הוא נפתח ומתוכו מגיח החוצה לרביטר! לרביטר מביט על המתרחש, וקולט שאתה בצרה. הוא משתמש בצרחה שגורמת לבידריל צמרמורת והוא לא מצליח לעוף בגללה "מהר עוקצי רעל!" מצווה המאמנת, ובידריל שולח עוקצי רעל שפוגעים בלרביטר.

קאי~
    איווי מהנהן בראשו. לפתע אתה חש קרקור בבטן, וככה קורה גם בבטנם של הפוקימונים שלך.

עמוד 21 מתוך 24 ראשוןראשון ... 111920212223 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •