מור~
"אתה יודע בדיוק על איזה כסף אני מדברת. ואל תחשוב להגיע אל חגורת הפוכדורים שלך" היא אומרת לך ומציגה לך אותה, אבל אתה שם לב שחסר שם פוכדור אחד, היא כנראה לא יודעת על זה "עכשיו תמסור לי את הכסף שלך, אלא אם אתה רוצה שהבידריל שלי יעשה ממך מטעמים, שישאר לי משהו" היא אומרת בצחקוק.
עומר~
"זהו מגדל הספראוט, הוא נבנה לפני מאות שנים. קבוצת נזירים לקחו אותו תחת חסותו כבר יותר ממאה שנה, ואני ביניהם. אנחנו מאפשרים לפוקימונים פראיים לגור כאן, והם בתמורה דואגים שגנבים לא ידרכו כאן. אתה לא נראה לי גנב" אומר הנזיר ומסתכל לתוך עיניך, ושקט מסתנן אט אט "יש לי הצעה מעניינת בשבילך" הוא אומר פתאום.
רומה~
אתה מרים את פיצ'ו ומניח אותו על כתפך, ולאחר מכן אתה ממשיך לצעוד בדרכך. אתה צועד במשך שעתיים, עד שלבסוף אתה מגיע לאגם קטנטן בדרך.
עומר~
"אתה תילחם בי אחד על אחד, ברגע זה, וגם בחברים שלי. אם תנצח את כולנו, תוכל להילחם נגד המנהיג שלנו. אם תנצח אותו, תקבל משהו ממנו. מה דעתך?" הוא שואל אותך.
מור~
היא מתקרבת אלייך ותופסת אותך בידה, מקרבת אותך אליה "מתוק, אתה גם יכול לגלות לי איפה הכסף, חבל שנעשה ממך דחליל" היא אומרת לך ואז משחררת אותך היישר על המיטה, ואתה נופל על משהו עגול "אז מה אתה אומר? רוצה לגלות או לא?" היא שואלת אותך.
קאי~
אתה מציג את ארון לפני כל הפוקימונים ואתה מלטף את ראשו, הוא נוהם בתודה וממשיך לדבר עם הפוקימונים. אתה מתחיל לחוש מנומנם.
קאי~
אתה נכנס להתקלח ויוצא כעבור עשר דקות מהמקלחת, אתה רואה שהפוקימונים שלך כבר ישנים. אתה נכנס למיטה ונשכב בה, וכעבור מספר דקות אתה נרדם.
אתה מתעורר למחרת ב9 בבוקר, ואתה רואה שהפוקימונים שלך כבר ערים. נראה שאיווי מתאמן מעט.
עומר~
"ברגע זה, אחד על אחד" הוא אומר לך ומשליך פוכדור קדימה. מתוכו מגיח החוצה באלספראוט שנעמד מוכן לקרב.
רומה~
פיצ'ו מהנהן וקופץ מכתפך. הוא מתקרב אל האגם ולוגם מעט מים מכיוון שהוא צמא, ולפתע הוא סופג אקדח מים ישיר בפניו ועף אחורנית.
מור~
"אוי לא!" צועקת המאמנת ומצווה על בידריל להעיף ממך מהר את הפוכדור, בידריל עף קדימה ומעיף את הפוכדור אבל הוא נפתח ומתוכו מגיח החוצה לרביטר! לרביטר מביט על המתרחש, וקולט שאתה בצרה. הוא משתמש בצרחה שגורמת לבידריל צמרמורת והוא לא מצליח לעוף בגללה "מהר עוקצי רעל!" מצווה המאמנת, ובידריל שולח עוקצי רעל שפוגעים בלרביטר.
קאי~
איווי מהנהן בראשו. לפתע אתה חש קרקור בבטן, וככה קורה גם בבטנם של הפוקימונים שלך.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)