Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 24 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 347

נושא: Pokemon GSC

1. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Pope D'angelo Dinero@Mar 30 2010, 01:30 PM
    דודי~
    סינדיקוויל קופץ קדימה ושולח גחלת שפוגעת ישירות בסידוט המופתע שנופל על הקרקע. הוא מתרומם במהירות אבל נראה שהוא סתם עומד שם ולא עושה כלום.
    " שלח גחלת ככל שאתה יכול, הוא טוען מתקפה ! "
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

2. the bitch is back
    Originally posted by The Pope D'angelo Dinero@Mar 30 2010, 12:30 PM

ציקוריטה מתאושש ושולח עלי תער יחד עם אבקת רעל, מפ'וציאנה סופג מכה ישירה והוא נופל מעולף על הקרקע "אוי לא!" אומר המאמן בעצב. ציקוריטה מסתובבת אלייך והיא קופצת משמחה.
    מתאוששת ושולחת ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "עבודה מעולה צ'יקוריטה!" אומר לה בשמחה "קרב טוב אם תמשיך להיתאמן בסופו של דבר תצליח!" אומר לילד בחיוך ואמשיך ללכת עם צ'יקוריטה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה
    עומר~
    אתה נפרד מהילד וממשיך בדרכך יחד עם ציקוריטה. אתם צועדים במשך כשעה וחצי ביחד, ולפתע אתה מגיע לאגם קטן.

דודי~
    סינדיקוויל שולח גחלת נוספת לעבר סידוט ופוגע בו שוב, סידוט נופל על הקרקע אך מתרומםן "סידוט!" הוא קורא ומשחררת מתקפת התמדה חזקה מאוד שפוגעת בסינדיקוויל ופוצעת אותו קשה. סידוט מתנשף, ומנסה ללכת משם מהר.

אופיר~
    אתה מתחיל לחפש אחר מרכז הפוקימונים, ולבסוף אתה מוצא אותו אחרי עשר דקות. אתה נכנס פנימה ופוגש באחות גו'י "שלום לך, מאמן! במה אני יכולה לעזור לך?" היא שואלת אותך בחיוך.

קאי~
    אתה מסתובב מסביב לאגם, אך אינך רואה כלום. מיואש, אתה פונה ללכת משם, אבל אז אתה מבחין בפוקימון שיוצא מתוך האגם. זהו פוליוואג!

נדב~
    "תביא לי אותו, מהר" היא אומרת ולוקחת את הפוכדור מידך. היא מניחה אותו במתקן הפוכדורים וסורקת אותו "תן לי לנחש, לכדת אותו אחרי שוידאת באמת שהוא מעולף?" היא שואלת אותך בזעף "הוא יהיה בסדר, רק תן לו לנוח כמו שצריך עד מחר" היא אומרת לך.

מור~
    "אני מבינה, תן לי את הפוכדורים שלהם" היא אומרת ולוקחת אותם ממך. היא מניחה אותם במכונת הריפוי ומפעילה אותה. הפוכדורים זוהרים באור לבן ולאחר מכן היא מחזירה לך אותם "בבקשה, הם בריאים כעת" היא אומרת לך בחיוך.

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Pope D'angelo Dinero@Mar 31 2010, 05:10 PM

מור~
    "אני מבינה, תן לי את הפוכדורים שלהם" היא אומרת ולוקחת אותם ממך. היא מניחה אותם במכונת הריפוי ומפעילה אותה. הפוכדורים זוהרים באור לבן ולאחר מכן היא מחזירה לך אותם "בבקשה, הם בריאים כעת" היא אומרת לך בחיוך.
    "וואו תודה רבה לך!" אומר ואצא ממרכז הפוקימונים.
    לאחר מכן אתבונן בכמה מן המגדלים ואכנס לאחד מעניין.

5. the bitch is back
    עומר~
    אתה נפרד מהילד וממשיך בדרכך יחד עם ציקוריטה. אתם צועדים במשך כשעה וחצי ביחד, ולפתע אתה מגיע לאגם קטן.
    "בואי צ'יקוריטה נחפש באגם פוקימון מעניין" אומר לה בחיוך ואתקרב לאגם.
    גיל! 3>

6. Kibō no chi

נדב~
    "תביא לי אותו, מהר" היא אומרת ולוקחת את הפוכדור מידך. היא מניחה אותו במתקן הפוכדורים וסורקת אותו "תן לי לנחש, לכדת אותו אחרי שוידאת באמת שהוא מעולף?" היא שואלת אותך בזעף "הוא יהיה בסדר, רק תן לו לנוח כמו שצריך עד מחר" היא אומרת לך.
    "אני מצטער, באמת שלא התכוונתי... זה היה הקרב הראשון שלי..." אמלמל בצער ואגיד "אחזור עוד מעט" בזמן שאתקדם אל עבר היציאה ממרכז הפקימונים בחזרה אל עבר השדות בין צ'ריגרוב לניו-בארק בשביל להתאמן עם טוטודייל.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    קאי~
    אתה מסתובב מסביב לאגם, אך אינך רואה כלום. מיואש, אתה פונה ללכת משם, אבל אז אתה מבחין בפוקימון שיוצא מתוך האגם. זהו פוליוואג!
    "צא איווי דחיפה על פוליוואג."אני אומר לפני שפוליואג נכנס לאגם.

8. משתמש מנוסה
    קאי~
    איווי יוצא ורץ במהירות אל עבר פוליוואג ומעיף אותו עם דחיפה. פוליוואג מתעשת במהירות ומשתמש בבועות שפוגעות באיווי.

נדב~
    "רק תחזור מהר, עוד מעט מתחיל להחשיך" אומרת לך האחות גו'י ואתה יוצא מהמרכז. אתה חוזר אל השדות שבכניסה לעיר צ'ארינגרוב ואתה מסתובב שם, ולבסוף אתה מבחין בקריקטוט פראי מטייל לו שם

עומר~
    אתה וציקוריטה מתקרבים ומחפשים אחר פוקימון מעניין, ולפתע אתה מבחין בסורסקיט מרחף לו בשקט על חוף האגם.

מור~
    אתה מודה לאחות גו'י ומסתכל על המגדלים. אתה בוחר להיכנס לאחד מהם ואתה רואה שזוהי חנות בגדים גדולה.

9. the bitch is back
    Originally posted by The Pope D'angelo Dinero@Mar 31 2010, 09:16 PM

עומר~
    אתה וציקוריטה מתקרבים ומחפשים אחר פוקימון מעניין, ולפתע אתה מבחין בסורסקיט מרחף לו בשקט על חוף האגם.

"אלוהים אדירים צ'יקוריטה זה כזה חמוד!!!"#@#$^%#%&$%" אומר לה בהיתלהבות "תתחילי באבקת רעל עליו ואז עלי תער!" אקרא
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Pope D'angelo Dinero@Mar 31 2010, 09:16 PM

מור~
    אתה מודה לאחות גו'י ומסתכל על המגדלים. אתה בוחר להיכנס לאחד מהם ואתה רואה שזוהי חנות בגדים גדולה.
    "אני לא חושב שזה מעניין אותי..." אמלמל ואצא מן המגדל, לאחר מכן אמשיך במסעי ואצא מצ'ארינגרוב אל עבר הדרך שמובילה לויולט.

11. משתמש מנוסה
    אופיר~
    אתה מתחיל לחפש אחר מרכז הפוקימונים, ולבסוף אתה מוצא אותו אחרי עשר דקות. אתה נכנס פנימה ופוגש באחות גו'י "שלום לך, מאמן! במה אני יכולה לעזור לך?" היא שואלת אותך בחיוך.

"תוכלי בבקשה לטפל בפוקימונים שלי? " אשאל בנימוס ואוציא את הפוכדורים שלי פיצ'ו ושל סטארלי

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

12. Kibō no chi
    Originally posted by The Pope D&#39;angelo Dinero@Mar 31 2010, 09:16 PM

נדב~
    "רק תחזור מהר, עוד מעט מתחיל להחשיך" אומרת לך האחות גו&#39;י ואתה יוצא מהמרכז. אתה חוזר אל השדות שבכניסה לעיר צ&#39;ארינגרוב ואתה מסתובב שם, ולבסוף אתה מבחין בקריקטוט פראי מטייל לו שם

&#39;עוד פוקימון חרק?&#39; אחשוב בליבי בזמן שאתעלם ממנו ואמשיך לטייל בשדות, מחפש אחר פוקימונים שונים.

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    נדב~
    אתה ממשיך להסתובב שם, ולפתע אתה פוגש בגרואולייט&#33;

אופיר~
    "כמובן&#33; רק תן לי את הפוכדורים שלהם" היא אומרת לך בחיוך. אתה מוסר לה אותם והיא מניחה אותם במתקן הפוכדורים ומפעילה אותו. הם זוהרים באור לבן ולאחר מכן היא מוציאה אותם ומחזירה לך אותם "בבקשה, הם בריאים" היא אומרת לך בחיוך "עוד משהו?" היא מוסיפה בשאלה.

מור~
    אתה יוצא מהמגדל ואתה שומע את צלצול השעון בחנות, אתה מסתכל ורואה שכבר 17:00, כלומר עוד מעט מחשיך. אתה צועד אל עבר היציאה מהעיר וכעבור רבע שעה נכנס אל דרך 30. אתה מטייל בה, ולפתע אתה נתקל בפידג&#39;י פראי.

עומר~
    "ציקו&#33;" קוראת ציקוריטה במרץ ומשחררת מיד אבקת רעל שמפתיעה את סורסקיט ומרעילה אותו. לאחר מכן היא מוסיפה עלי תער שפוגעים בחוזקה בסורסקיט. סורסקיט הפצוע מנסה להשיב מלחמה עם מתקפה מהירה, אך היא נכשלת.

14. Kibō no chi
    Originally posted by The Pope D&#39;angelo Dinero@Mar 31 2010, 10:15 PM
    נדב~
    אתה ממשיך להסתובב שם, ולפתע אתה פוגש בגרואולייט&#33;
    הל יה&#33;
    -------
    "גרואולייט הא?" אומר בשקט בזמן שאוציא את טוטודייל.
    "טוטודייל, תשתמש באקדח מים על גרואולייט ואז תתקוף בשריטה&#33;" אצעק ואצביע על גרואולייט.

Spoiler ספוילר

15. the bitch is back
    Originally posted by The Pope D&#39;angelo Dinero@Mar 31 2010, 10:15 PM

עומר~
    "ציקו&#33;" קוראת ציקוריטה במרץ ומשחררת מיד אבקת רעל שמפתיעה את סורסקיט ומרעילה אותו. לאחר מכן היא מוסיפה עלי תער שפוגעים בחוזקה בסורסקיט. סורסקיט הפצוע מנסה להשיב מלחמה עם מתקפה מהירה, אך היא נכשלת.
    "קדימה צ&#39;יקוריטה עלי תער ואז דחיפה&#33;" אקרא בנחישות
    גיל! 3>

עמוד 7 מתוך 24 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •