Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20
  1. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    תאריך הצטרפות: Sep 2009
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    הודעות: 6,785
    #1
    אתמול פניתי אל Konoha Shinobi בבקשה ליצור משחק תפקידים:
    הרקע לא חשוב שתדעו. אם אחד המנהלים רוצה אני אשלח לו בפרטי
    טופס הרשמה:
    שם (של הדמות, מומלץ מאוד אמריקאי. אם לא, אז אתם חייבים להסביר למה הוא לא אמריקאי. דוגמא: אם קוראים לכם אביעד, תסבירו ברקע איך זה שלאזרח בניו יורק יש שם ישראלי. ותהיו יצירתיים או שאני לא אקבל את זה):
    מין (אם אתם לא בטוחים אפשר לשלוח לי הודעה פרטית):
    גיל (תתפרעו. מעדיף מגיל 16-17 ומעלה, אבל קחו בחשבון שהדמות שלכם צריכה להתנהג בהתאם לגיל שלה):
    אופי (לא רשימת מכולת. לא Mr. Perfect ולא נסיך האופל):
    רקע (ככל שהרקע יהיה יותר טוב, העלילה שלכם תהיה יותר דינמית וטובה. השתדלו ליצור רקע של אזרח ניו יורקי בלי להתייחס לרקע של המשחק עצמו. רקע קצר מידי ובלי פרטים לא ייתקבל):
    מראה או תמונה ( אפשר להשתמש בDream Avatar, אפשר לתאר, ואפשר להביא תמונה משלכם, רק שתתאים לרקע ולגיל (וכמובן למין).):
    שאלות\בקשות\חומרי נפץ ייתקבלו בברכה.

    אם צריך להוסיף משהו, תגיד...
    התכתבנו קצת (התגובה הראשונה שלו):
    תראה, יש רק רקע, זאת בעיית ענק.
    אין חוקים, חובה להוסיף.
    אני לא יודע מה עוד אתה רוצה להוסיף אבל תוסיף משהו, כי עכשיו, אין כלום.
    זה תלוי בך, אבל אתה חייב להוסיף חוקים, והמלצה שלי, תבדוק בחוקים שהמשחק עונה עליהם ותעזר במדריכים כדי לשפר את המשחק
    אוי נכון שכחתי חוקים... את שאר הדברים אני מעדיף פשוט לא לגלות, כי אני רוצה שהשחקנים יגלו לבד מי בדיוק נגד מי... אני אערוך ואשלח לך
    אין דבר כזה שמשחק נפתח עם כל-כך קצת דברים.
    אני מבין שאתה רוצה שהשחקנים יגלו לבד, אבל משחק לא יכול להיפתח עם רקע בלבד.
    אתה חייב להוסיף עוד משהו, מידע על העיר, על האיגרונים שפועלים פה, על האירועים, לא לפתוח את המשחק בלי כלום.
    אל תשלח אותו שוב בלי שיפור
    מה שאני צריך לציין שבזמן שהוא שלח לי את התגובה השלישית הייתי באמצע עריכה, כך שלא ראיתי אותה וישר שלחתי לו את המשחק עם התוספת הזאת:

    חוקים ודגשים
    1. החוקים העליונים של הפורומים ושל פורום חת"מ כמובן תקפים כאן. אם מישהו התקבל למשחק זה אומר שאני סומך עליו שהוא יעמוד בהם. אם אני אראה שסמכתי על מישהו ולא הגיע לו הוא לא יהיה כאן.
    2. קללות וכאלה אסור בתכלית האיסור מלבד בתור הדמויות שלכם, וגם אז, קללות קלות בלבד. אם אתם מתלבטים לגביי איזושהיא קללה אז או שלא תגידו או שתשאלו אותי בפרטי. אסור לקלל משתתפים אחרים, גם אם פגשתם אותם בתוך המשחק. רק דמויות בדיוניות שלי.
    3. מי שלא יכול להגיב כמובן שיודיע לי, אני יודע שזה קשה להיות עקבי כשיש לימודים והכול, לכן אני לא מעיף אנשים ישר. יומיים שלמים בנאדם לא מגיב ואני שולח הודעה פרטית,אם הוא עוד יום לא מגיב אז אם יש לו אימייל אני אשלח לאימייל ואם יש לו מסנ למסנ. אם גם לזה הוא לא עונה לא תהיה לי ברירה אלא להוציא אותו. אם בנאדם חוזר ויש לו סיבה אני כמובן אשתדל להחזיר אותו. אבל תהיו חכמים יותר ופשוט תודיעו לי מראש אם לא תוכלו להגיב.
    4. אני יודע שזה פלצני, אבל להינות!

    הוספתי. תבחן את סעיף 2 בחוקים במיוחד ותגיד אם יש לך בעיות איתו, שאני לתקן (או להעיף)
    אז התכתבנו עוד קצת:
    אתה לא קורא?
    אני לא אחזור על מה שאמרתי, תקרא את הה"פ אחר ותשפר
    הייתי באמצע העריכה כששלחת... למה יחס כזה עוין? אני אערוך... אבל אין לי הרבה מה להוסיף על העיר שאתה לא יכול למצוא בוויקיפדיה. זו לא איזו עיר מהאגדות. זו בדיוק אותה ניו יורק שקיימת היום בארה"ב
    כי אתה הראת זילזול, זה למה.
    תראה, אני הסברתי מה אני רוצה.
    הסבר על העיר, הסבר על אירועי הטרור, הסבר על התקופה והמצב בעולם, מה אירועי הטרור עשו, תעשה את זה, תקבל אישור, לא תעשה את זה, כנראה לא תקבל אישור.
    המצב פשוט מאוד
    אז הוספתי גם את המידע הבא:

    מידע על עולם המשחק
    ניו יורק (באנגלית: New York City או New York בלבד) היא העיר המאוכלסת ביותר בארצות הברית, ושטחה העירוני הוא אחד מן הגדולים בעולם. כבר למעלה ממאה שנים, ניו יורק היא מרכז מסחרי וכלכלי מהגדולים בעולם. ניו יורק מדורגת כעיר עולם מסוג אלפא בזכות השפעתה העולמית על התקשורת, הפוליטיקה, החינוך, ההווי והאופנה. מרכז התרבות האמנותי של העיר הוא רב ההשפעה בכל רחבי האומה האמריקאית ומחוצה לה. העיר היא מרכז גדול לענייני חוץ, ובעיר שוכן מטהו של ארגון האומות המאוחדות. ראש העיר, נכון ל-2009, הוא מייקל בלומברג.
    רבות משכונות העיר ומאתריה ידועים ברחבי העולם. פסל החירות קידם את פניהם של מיליוני המהגרים בבואם לאמריקה בשלהי המאה ה-19 ובתחילת המאה ה-20. וול סטריט, השוכן במנהטן תחתית, הוא מרכז פיננסי עולמי מאז סופה של מלחמת העולם השנייה, וביתה של הבורסה לניירות ערך. העיר היא ביתם של כמה מהבניינים הגבוהים בעולם, כמו בניין האמפייר סטייט, ומגדלי התאומים שנהרסו בפיגועי 11 בספטמבר.

    ניו יורק היא מקום היווסדם של הרבה מתנועות התרבות באמריקה, כמו הרנסאנס הארלם בספרות ובאמנות הוויזואלית, האקספרסיוניזם המופשט (ידוע גם כאסכולת ניו יורק) בציור, וההיפ הופ, הפאנק, והסלסה במוזיקה. ב-2005, כמעט 170 שפות דוברו ברחבי העיר ו-36 אחוזים מאוכלוסייתה נולדו מחוץ לארצות הברית. עם הרכבת התחתית שלה שעובדת 24 שעות ביממה, ורחובותיה הסואנים בקביעות באנשים ובמכוניות, ניו יורק מכונה "העיר שאינה ישנה לעולם".
    קרדיט לוויקיפדיה.

    ואז התכתבנו עוד:
    אוקיי, ממש אבל ממש אבל ממש לא הבנת אותי.
    אתה לא צריך להעתי מויקיפדיה. זאת לא השקעה, זה משחק של copy paste.
    במקום זה תתאר קצת על העיר במילים שלך, על מה שקורה שם בזמן האחרון, על מה שקרה שם ועל האירועים שקרו.
    המשחק שלך שונה מהמציאות תזכור את זה
    לא הוא לא.. הוא פשוט קיצוני יותר (טוב הוא כן, אבל לבני אדם רגילים הוא לא... זה קצת מסובך ובאמת חבל שאנחנו מתעכבים על זה כי זה סתם יהרוס לשחקנים את מה שאני מתכנן להם)
    אתה לא מקבל אישור ככה.
    או שתוסיף תיאור שלך כמו שצריך על העיר ועל האירועים שקרו, או שאין אישור.
    למה אתה רב איתי בכלל? אתה לא צריך לגלות סודות, אבל לומר אירועי טרור ונוי יורק כמו היום זה מאוד לא תואם ולא טוב. תתאר מה קרה בעיר ובעולם בעקבות אירועי הטרור ומה הם היו. תתאר את ניו יורק אחרי מה שקרה.
    אם אתה לא עושה את זה, לא תיארת את העולם
    עכשיו מלבד העובדה שקיבלתי יחס ממש לא בסדר (לטעמי) בלי סיבה נראית לעין, ההתערבות הזאת וקו המחשבה המקובע שלו שיש רק דרך אחת לעשות משחק תפקידים לא הוגנת. אני אחשוף מידע לשחקנים, אבל אני לא רוצה לחשוף אותו על ההתחלה. מה העובדה שיש מידע נותנת לו? זה עוזר לו במשהו? אם הייתה סיבה מוצדקת לעניין הייתי רושם משהו (אפילו שזה יפגע גם בחוויה שלי כשה"מ וגם בחוויה של השחקנים). כמובן שאני ממש לא היחיד שזוכה ליחס חסר סבלנות, מזלזל ופוגע ממנהל הפורום הנ"ל. אני גם ממש לא הראשון (שני נושאי תלונות שונים) שמתלונן על מנהל הפורום, ועל הניהול הקשוח וחסר הרגש של הפורום. הוא אולי לא מבין את זה, אבל הוא מדכא את היצרתיות ואת חופש הביטוי של המשתמשים עם החוקים הדרקוניים וההתעקשות לעשות את הדברים רק בדרך שלו, מה גם שצורת הדיבור שלו והזלזול במשתמשים אחרים מתחת לכל ביקורת. אני חושב שדובר על העניין כבר רבות והגיע הזמן להפסיק לדבר ולנקוט פעולות.

    הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

    Spoiler ספוילר






  2. היכל התהילה
    תאריך הצטרפות: Jul 2007
    הודעות: 11,021
    #2
    אני חושב שאתה צודק. זה רק מראה כמה הכוח עולה לפעמים למנהלים לראש.
    שנתיים וחצי אני פה לסירוגין ואף פעם לא היה חוק אישור משחקי תפקידים.
    ואז בא איזה עלוב נפש עם אגו מפה ועד הודעה חדשה ומחליט לשנות סדרי עולם.
    מרוב חוקים שכחתם את הקהילה (אסור פה ואסור שם, ויוצא שאני בודק חוקים לפני כל פיפס שלי)
    ומכאן יוצא שחלק גדול מהקהילה מאבדת את האמון שלה בניהול ובמערכת.

    אני מצרף את קולי ואת תמיכתי לתלונה !


  3. ~TyLeR~
    Guest
    #3
    לדעתי היחס של המנהל בסדר.תחשוב על זה ככה,הוא מנסה לעזור לך לשפר את המשחק שלך ואתה רואה את זה אחרת...הוא המנהל ואני מאמין שהוא יודע איזה משחקים לאשר ואיזה לא ואיך לשפר משחק וכ"ד...היחס שלו בסדר גמור...אני לא רואה בדבריו משהו שמעליב...

    תראה כאן יש חוקים ויש מנהל שמחוקק את החוקים ומנהל את הפורום שלו.אם הוא לא קיבל את המשחק שלך...אז סימן שבאמת משהו לא בסדר במשחק שלך..אל תקבל את זה בצורה שמעליבה אותך...תשפר את המשחק כמו שהוא אומר לך.


  • משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Apr 2009
    הודעות: 9,036
    #4
    יש לי אישור מאלכס להגיב.
    לפותח הנושא- תראה, קודם כל היחס הלא הוגן היה בגלל שאני חשבתי שאתה ראית את ההודעה והתעלמת, וזה נבע מטעות, אני מצטער.
    ובנוגע למצב, אני לא מבקש ממך לחשוף מידע, מה שביקשתי, ואני חוזר, זה לתאר את מצב העולם כיום לתושב רגיל. משהו בטוח קרה בגלל 11 אירועים כאלה, אין מצב. אתה חייב לתאר מה הנזק שנגרם לעיר, איזה מקומות יש בה, ומה המצב הפוליטי בעקבות זה.
    משהו בטוח קרה. אני לא מגביל את האנשים לדרך אחת, אבל אני כן דורש שיהיה ידע במשחק, ושהשחקן לא יזרק סתם ככה לתוך עולם שאין לו שום מושג על מה שקורה בו
    בנוגע ל"זלזול" אני לא זלזלתי בך, פשוט לא נראה לי הגיוני שיש כזה אתר. חשבתי שאתה חושב שאני צריך רק ק6, זה הכל. והצורת דיבור, לא ברור לי מה הבעיה שלך עם זה
    והיטמן- החוק הזה לא קם ממני, אני באתי כשהוא היה פה, לפני כמעט שנה. אני לא יודע איפה אתה היית, אבל בטח לא פה אם לא שמעת עליו. תראה, אני כמו שאמרתי, ממך לא אקבל משוב, כי אין לך שמץ מה קורה פה. אתה באת לפה בתקופה גרועה, אני השתנתי, ואתה נתקעת עם היחס בנוגע לתקופה הקודמת. מה שקרה פה זו אי הבנה אחת עצומה, ואתה, אדם מגעיל שלא יודע מה קורה וכאן וסתם מעביר משוב. לך תעביר משוב על מישהו אחר, אני לא מוכן לשמוע ממך משוב. אם מישהו רוצה לדבר, שידבר. לא אתה. לא לדבר על זה שאסור לך להגיב כאן, כי לא אתה פותח הנושא.


  • מנהל חת''מ וצייד פרסים
    תאריך הצטרפות: Sep 2009
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    הודעות: 6,785
    #5
    Originally posted by ~TyLeR~+Mar 27 2010, 03:43 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (~TyLeR~ &#064; Mar 27 2010, 03:43 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>לדעתי היחס של המנהל בסדר.תחשוב על זה ככה,הוא מנסה לעזור לך לשפר את המשחק שלך ואתה רואה את זה אחרת...הוא המנהל ואני מאמין שהוא יודע איזה משחקים לאשר ואיזה לא ואיך לשפר משחק וכ"ד...היחס שלו בסדר גמור...אני לא רואה בדבריו משהו שמעליב...

    תראה כאן יש חוקים ויש מנהל שמחוקק את החוקים ומנהל את הפורום שלו.אם הוא לא קיבל את המשחק שלך...אז סימן שבאמת משהו לא בסדר במשחק שלך..אל תקבל את זה בצורה שמעליבה אותך...תשפר את המשחק כמו שהוא אומר לך.[/b]

    עם כל הכבוד אלכס, אם זה מה שאתה אומר, כנראה שכחת מה התפקיד של מנהל. מנהל צריך לעזור לקהילה, לא להרוס אותה. מנהל צריך לחשוב איך לתרום, לא רק איך לעשות לעצמו חיים קלים. מנהל צריך לתת את אותו יחס שהוא מצפה לקבל. אם הייתי אומר לך עכשיו משהו כמו "זה לא מעניין אותי" או "בעיה שלך" היית מקבל את זה? זה יחס מכפיר ואני לא מאמין שנשארו יותר מידי אנשים בחת"מ שעוד יכולים לסבול את זה. אני התחלתי את כל העניין בגלל בעיה אישית, אבל הבעיה הרבה יותר גדולה ממני.

    <!--QuoteBegin-Konoha Shinobi
    @Mar 27 2010, 03:48 PM
    יש לי אישור מאלכס להגיב.
    לפותח הנושא- תראה, קודם כל היחס הלא הוגן היה בגלל שאני חשבתי שאתה ראית את ההודעה והתעלמת, וזה נבע מטעות, אני מצטער.
    ובנוגע למצב, אני לא מבקש ממך לחשוף מידע, מה שביקשתי, ואני חוזר, זה לתאר את מצב העולם כיום לתושב רגיל. משהו בטוח קרה בגלל 11 אירועים כאלה, אין מצב. אתה חייב לתאר מה הנזק שנגרם לעיר, איזה מקומות יש בה, ומה המצב הפוליטי בעקבות זה.
    משהו בטוח קרה. אני לא מגביל את האנשים לדרך אחת, אבל אני כן דורש שיהיה ידע במשחק, ושהשחקן לא יזרק סתם ככה לתוך עולם שאין לו שום מושג על מה שקורה בו
    בנוגע ל"זלזול" אני לא זלזלתי בך, פשוט לא נראה לי הגיוני שיש כזה אתר. חשבתי שאתה חושב שאני צריך רק ק6, זה הכל. והצורת דיבור, לא ברור לי מה הבעיה שלך עם זה
    [/quote]

    כמו שאמרתי לאלכס, זה התחיל בי אבל זה הרבה יותר גדול מזה. אני לא הראשון ולא האחרון שמתלונן על יחס לא הוגן ולא יפה מצדך. גם אם לא הבנת אותי נכון, אין לך שום זכות לדבר אליי כאילו אני איזה זבל, ואתה לא יכול להמשיך לנהל בצורה המקובעת וחסרת הרגש שלך. להגיד למישהו "לא מעניין אותי" זה זלזול מדרגה ראשונה. אתה רוצה לדבר ככה, בכיף, אבל זה בכלל לא הולם ולא מתאים למנהל פורום (לא משנה איזה).

    הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

    Spoiler ספוילר






  • ~TyLeR~
    Guest
    #6
    תראה,איפה הוא אמר לך שזה לא מעניין אותו??

    הוא מנסה לעזור לך...הוא רק אמר תשפר את זה וזהו...
    הוא לא התייחס אליך כזבל,אתה סתם ממציא שטויות ומגזים בתלונתך...


  • היכל התהילה
    תאריך הצטרפות: Jul 2007
    הודעות: 11,021
    #7
    לי זה לא משנה אם תקחו אותי כמשהו רציני או לא, עברתי את הגיל שאני צריך לרצות מישהו ממכם. אני פועל מאידיאולוגיה של צדק. שמא שאתה מגיב אומר שאתה מרגיש צורך להצדיק את עצמך בסיפור שבו כל פעם מחדש מראים לך עד כמה אתה לא מתאים לכל סוג של ניהול.

    העניין הוא ששוב בן אדם מתלונן, ושוב אתם עונים לו לפי ספר החוקים ומחלקים אזהרות. זה רק מצביע על כמה התלונה שלו, בכך ששכחתם את ההיגיון והכל פועל רק לשם הצדקת החוקים ולשם ההענשה הוא רלוונטי מתמיד. יש גבול לכמות הסבלנות שאנשים יאזרו בה כאשר המצב הוא כזה.

    ועוד דבר Konoha Shinobi - אל תדאג בקשר אלי, אני יודע לקבל את העונשים שלי כשאני עובר על החוקים, אתה משום מה שכחת בדרך להודות שאתה טעות לפורום, ואחד מהדברים שאני שמח לגביהם זה שאני אף פעם לא טועה בדברים האלה - תאמין לי שאני עוד אהיה פה נוכח כשיכירו בטעות ויורידו אותך מניהול.


  • משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Apr 2009
    הודעות: 9,036
    #8
    Originally posted by הראשון מהסוף@Mar 27 2010, 04:59 PM
    עם כל הכבוד אלכס, אם זה מה שאתה אומר, כנראה שכחת מה התפקיד של מנהל. מנהל צריך לעזור לקהילה, לא להרוס אותה. מנהל צריך לחשוב איך לתרום, לא רק איך לעשות לעצמו חיים קלים. מנהל צריך לתת את אותו יחס שהוא מצפה לקבל. אם הייתי אומר לך עכשיו משהו כמו "זה לא מעניין אותי" או "בעיה שלך" היית מקבל את זה? זה יחס מכפיר ואני לא מאמין שנשארו יותר מידי אנשים בחת"מ שעוד יכולים לסבול את זה. אני התחלתי את כל העניין בגלל בעיה אישית, אבל הבעיה הרבה יותר גדולה ממני.



    כמו שאמרתי לאלכס, זה התחיל בי אבל זה הרבה יותר גדול מזה. אני לא הראשון ולא האחרון שמתלונן על יחס לא הוגן ולא יפה מצדך. גם אם לא הבנת אותי נכון, אין לך שום זכות לדבר אליי כאילו אני איזה זבל, ואתה לא יכול להמשיך לנהל בצורה המקובעת וחסרת הרגש שלך. להגיד למישהו "לא מעניין אותי" זה זלזול מדרגה ראשונה. אתה רוצה לדבר ככה, בכיף, אבל זה בכלל לא הולם ולא מתאים למנהל פורום (לא משנה איזה).
    תראה, אמרתי את זה כי הייתי עצבני על מישהו אחר, אני מצטער.
    ודבר שני, אתה לא מזלזל פה?
    רק לפני שבועיים אתה יצאת נגד נושאי המשוב ואמרת שאני מנהל מצוין. אתה לא יכול פעם אחת להיות בעד מישהו ופעם אחת לפנות נגדו, זה לא מסלול לבחירתך, כל המנהלים הם שעירים לעזאזל שתעשה בהם מה שבא להם.
    אני לא חושב על איך לעשות לעצמי חיים קלים. כדי לעשות לעצמי חיים קלים הייתי אומר אין חוקים, תעשו מה שבא לכם ולא עושה כלום. אין לך מושג כמה קשה אני עובד. מהרגע שחזרתי מהטיול האחרון שלי ישבתי כל יום יותר מעשר שעות על המחשב, רק עובד על דברים בשביל הפורום. בדרך כלל אני עובד לפחות שעתיים ביום בפורום כשיש לימודים. אני מוציא תנשמה שלי בשבילכם ואתם לא רואים את זה, רק מתייחסים אלי כשעיר לעזאזל. ככה אתם מתייחסים, אל תתפלאו אחרי זה שאתם מקבלים בחזרה יחס גרוע.
    אתם באים אלי בטענות גם על חוקים שאני סבלתי או נהנתי מהם כשאני הייתי משתמש בפורום, מעלים משוב ואז מזכירים דברים שהוסדרו, שאמורים לעמוד לטובתי. אני אחד המנהלים שהכי מתגמשים פה, ואני עבדתי קשה מאוד בשביל להגיע למצב הזה. תפסתם אותי כמטרה בגלל שחת"מ זה פורום שקשה לנהל ועכשיו אתם תוקפים. אני לא זוכר מנהל חת"מ שהרים תחרויות PVP כשאין לילה לבן, חופש או משהו כזה או בכלל. אני לא זוכר מנהל חת"מ שניסה להרים DND, או מ"ת גדול ומיוחד כמו שאני מנסה להרים עכשיו. אני עובד כמו חמור בלי סוף, והנושא הזה, הוא אחד משורה של נושאים שגורמים לי להצטער ולרצות לעזוב את הפורום, לראות איך תסתדרו בלעדי, כמה פעיליות יהיו. הסיבה שאני לא עוזב היא שאני לא חלש, ושאני זוכר שיש אנשים שמאחורי ושתומכים בי, ורואים כמה אני משקיע ועובד קשה. זאת הסיבה היחידה שאני נשאר. אתה היית אחד מאותם אנשים, אבל מהרגע שאני עשית משהו שלא מצא חן בעניך, זה נגמר, אתה פונה נגד זה והופך אותי לאדם הרשע ביותר בעולם. זה דבר שאני לא מצפה לו מאף אחד, גם לא מאנשים שאני לא מסתדר איתם וגם מאנשים ששונאים אותי ורוצים להרוג אותי


  • Professional Design
    תאריך הצטרפות: May 2009
    הודעות: 6,131
    #9
    1- &#33;
    אני לא תומך בהודעה הזאת ואיפלו מנדה אותה
    ניב הוא המנהל הטוב ביותר שהיה אפשר לבקש לפורום חת"מ
    הוא היחיד שלא מוותר אפילו לחברים שלו והוא ההוגן ביותר
    "הראשון מהסוף" -
    אם הוא סירב לקבלת המשחק שלך יש לו סיבות ..
    לדעתי אתה לא צריך להתעצבן ולהמשיך להתווכח אחרי שהוא אמר לך מה הן הסיבות ..
    מותר לך להתווכח אבל בשביל מה ? למה לא לתקן את מה שהוא אמר ?
    אני שונא שאנשים מתווכחים ולא מתקנים את מה שביקשו מהם לתקן
    אין לי מה לאמר , ניב הוא אחלה של מנהל &#33;

    אישור מאלכס.


  • with great power comes great responsibility
    תאריך הצטרפות: Jul 2007
    הודעות: 22,401
    #10
    אני מסכים איתך חלקים,מה שקורה זה שכבר זה עובר רמה של "שיפור משחק",זה יותר כמו:ניב כותב לראשון מהסוף בדיוק מה לרשום,בדיוק מה לעשות..
    מה זה מפריע אם המידע מוויקיפדיה או לא?
    למה אתה מתערב בזה?
    אני דווקא חושב שמידע מוויקיפדיה הוא יותר מפורט ויותר טוב.
    חוץ מזה ניב זה שהוא הגיש משחק קצת לא מושקע וביקש ממך לאשר לא אומר שאתה צריך להתייחס אליו ככה,הוא צודק.
    אתה מתייחס אליו כאילו הוא עשה משהו רע,חלאס אחי לא כולם מגישים משחקים מושלמים,זה לא אומר שהם עשו משהו רע.

    אבל יש במה שניב אומר משהו,אתה צריך להוסיף דברים אחי,שמי שרוצה לשחק יבין למה הוא נכנס לפני ההרשמה.

    אני ימשיך עם התגובה אחר כך אני חייב לזוז...

    with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

    חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!




    גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר


  • משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Apr 2009
    הודעות: 9,036
    #11
    Originally posted by SexStyle@Mar 27 2010, 05:19 PM
    אני מסכים איתך חלקים,מה שקורה זה שכבר זה עובר רמה של "שיפור משחק",זה יותר כמו:ניב כותב לראשון מהסוף בדיוק מה לרשום,בדיוק מה לעשות..
    מה זה מפריע אם המידע מוויקיפדיה או לא?
    למה אתה מתערב בזה?
    אני דווקא חושב שמידע מוויקיפדיה הוא יותר מפורט ויותר טוב.
    חוץ מזה ניב זה שהוא הגיש משחק קצת לא מושקע וביקש ממך לאשר לא אומר שאתה צריך להתייחס אליו ככה,הוא צודק.
    אתה מתייחס אליו כאילו הוא עשה משהו רע,חלאס אחי לא כולם מגישים משחקים מושלמים,זה לא אומר שהם עשו משהו רע.

    אבל יש במה שניב אומר משהו,אתה צריך להוסיף דברים אחי,שמי שרוצה לשחק יבין למה הוא נכנס לפני ההרשמה.

    אני ימשיך עם התגובה אחר כך אני חייב לזוז...
    שוב פעם אי הבנה.
    העולם שונה כי קרו דברים, אז הוא לא מה שקיים עכשיו. בגלל זה מידע מוויקיפדיה הוא לא טוב.
    מצידי שירשום עשירית ממה שכתוב בוויקיפדיה, אבל אם הוא יערוך את זה ככה שזה יתאר את העולם אחרי השינויים המעטים שהוא עשה, הוא יקבל אישור


  • Kibō no chi
    תאריך הצטרפות: Feb 2009
    הודעות: 24,834
    #12
    דיברתי עם אביעד בפרטי על המשחק ובאמת שאין לי מושג מה אתה רוצה, אני הבנתי את מה שצריך להבין, השאר אנחנו לא אמורים להבין ובגלל זה הוא לא כתוב.
    אגב, " אבל לומר אירועי טרור ונוי יורק כמו היום זה מאוד לא תואם ולא טוב".
    מגדלי התאומים. זה מה שיש לי לומר.
    זה דווקא מאוד תואם, לא?




    Spoiler ספוילר



  • מנהל חת''מ וצייד פרסים
    תאריך הצטרפות: Sep 2009
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    הודעות: 6,785
    #13
    אתה לא קורא?
    אני לא אחזור על מה שאמרתי, תקרא את הה"פ אחר ותשפר
    אתה חייב לקבל ממנו אישור, לא אכפת לי איך תקבל, העיקר שתקבל ממנו אישור.
    אני בטוח שאם אני אנבור בפורום אני אמצא עוד. אבל העניין הוא שאני לא מבין למה אני צריך לעשות את זה? למה אני יוצא לא בסדר, בזמן שבן אדם שפעם אחר פעם מתלוננים עליו, ומראים איך הוא מציק ומונע התבטאות ומנסה להפוך את הפורום לממלכה הפרטית שלו כל הזמן יוצא נקי? אלכס, אתה נשמע כאילו אני לא בסדר כי אני מתלונן עליו. אולי לך מה שהוא עושה ואומר לא נראה חמור, אבל לי זה כן, ואני ממש לא היחיד. ואני פשוט לא מבין למה להשאיר אותו כאן? חסר אנשים איכותיים בפורום שיכולים לעשות את התפקיד פי 10 יותר טוב? אני באתי לפורום עם שתי מטרות-לתרום מעצמי וליהנות. לא באתי לריב, לעשות מהפכות, ולא להתווכח. אבל מגיע מצב שאחד מהאספקטים שהזכרתי נפגע, כלמור אני לא נהנה מהפורום, וזה לא באשמתי ולא באשמת הקהילה. זה אך ורק באשמת ההנהלה של חת"מ ומערכת החוקים הדרקונית שלה.

    Originally posted by Konoha Shinobi@Mar 27 2010, 04:09 PM
    תראה, אמרתי את זה כי הייתי עצבני על מישהו אחר, אני מצטער.
    ודבר שני, אתה לא מזלזל פה?
    רק לפני שבועיים אתה יצאת נגד נושאי המשוב ואמרת שאני מנהל מצוין. אתה לא יכול פעם אחת להיות בעד מישהו ופעם אחת לפנות נגדו, זה לא מסלול לבחירתך, כל המנהלים הם שעירים לעזאזל שתעשה בהם מה שבא להם.
    אני לא חושב על איך לעשות לעצמי חיים קלים. כדי לעשות לעצמי חיים קלים הייתי אומר אין חוקים, תעשו מה שבא לכם ולא עושה כלום. אין לך מושג כמה קשה אני עובד. מהרגע שחזרתי מהטיול האחרון שלי ישבתי כל יום יותר מעשר שעות על המחשב, רק עובד על דברים בשביל הפורום. בדרך כלל אני עובד לפחות שעתיים ביום בפורום כשיש לימודים. אני מוציא תנשמה שלי בשבילכם ואתם לא רואים את זה, רק מתייחסים אלי כשעיר לעזאזל. ככה אתם מתייחסים, אל תתפלאו אחרי זה שאתם מקבלים בחזרה יחס גרוע.
    אתם באים אלי בטענות גם על חוקים שאני סבלתי או נהנתי מהם כשאני הייתי משתמש בפורום, מעלים משוב ואז מזכירים דברים שהוסדרו, שאמורים לעמוד לטובתי. אני אחד המנהלים שהכי מתגמשים פה, ואני עבדתי קשה מאוד בשביל להגיע למצב הזה. תפסתם אותי כמטרה בגלל שחת"מ זה פורום שקשה לנהל ועכשיו אתם תוקפים. אני לא זוכר מנהל חת"מ שהרים תחרויות PVP כשאין לילה לבן, חופש או משהו כזה או בכלל. אני לא זוכר מנהל חת"מ שניסה להרים DND, או מ"ת גדול ומיוחד כמו שאני מנסה להרים עכשיו. אני עובד כמו חמור בלי סוף, והנושא הזה, הוא אחד משורה של נושאים שגורמים לי להצטער ולרצות לעזוב את הפורום, לראות איך תסתדרו בלעדי, כמה פעיליות יהיו. הסיבה שאני לא עוזב היא שאני לא חלש, ושאני זוכר שיש אנשים שמאחורי ושתומכים בי, ורואים כמה אני משקיע ועובד קשה. זאת הסיבה היחידה שאני נשאר. אתה היית אחד מאותם אנשים, אבל מהרגע שאני עשית משהו שלא מצא חן בעניך, זה נגמר, אתה פונה נגד זה והופך אותי לאדם הרשע ביותר בעולם. זה דבר שאני לא מצפה לו מאף אחד, גם לא מאנשים שאני לא מסתדר איתם וגם מאנשים ששונאים אותי ורוצים להרוג אותי
    דבר ראשון, למה זה צריך לעניין אותי שכעסת על משהו אחר? למה אני מקבל ממך התנצלות רק כשהגב שלך אל הקיר? חוץ מזה, גם הייתי מאוד (מאוד) עצבני כל השבוע. היה לי שבוע מהגרועים בחיים. אבל ראית שהתייחסתי למישהו בצורה מעליבה או משפילה? מישהו התלונן עליי? מה פתאום. העובדה שאתה לא יכול לשלוט בכעס שלך היא עוד סיבה ל"למה אתה לא צריך לנהל." ונכון, בהתחלה הייתי בעדך. אבל אני זוכר טוב טוב שאמרתי בפירוש שאני לא מעורב ולכן לא הייתי צריך להתערב. ואני זוכר עוד דבר, שסיפרתי לך על התקופה שלי כמנהל חת"מ (לא כאן). אתה בדיוק כמו שאני הייתי. ההבדל הוא שאני עזבתי, לא נאחזתי בקרנות המזבח. אתה יודע כמה אנשים משקיעים בפורום הזה? אתה יודע כמה אלכס למשל משקיע? והוא בצבא, אבל עדיין יש פה עשרות נושאים שונים שהוא משקיע בהם, ואפילו לא מבקש תודה. העובדה שאתה משקיע לא נותנת לך שום זכות להתנהג כמו שאתה מתנהג, ואם אתה לא רוצה להשקיע, אל תשקיע ואל תעשה טובות. אם אתה רוצה להשקיע, תשקיע מכל הלב.
    SEXSTYLE-אם אני רוצה שהמשחק יהיה מסתורין? למה אני צריך להכנע לתכתיבים שלו?

    הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

    Spoiler ספוילר






  • משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Apr 2009
    הודעות: 9,036
    #14
    Originally posted by הראשון מהסוף@Mar 27 2010, 05:25 PM


    אני בטוח שאם אני אנבור בפורום אני אמצא עוד. אבל העניין הוא שאני לא מבין למה אני צריך לעשות את זה? למה אני יוצא לא בסדר, בזמן שבן אדם שפעם אחר פעם מתלוננים עליו, ומראים איך הוא מציק ומונע התבטאות ומנסה להפוך את הפורום לממלכה הפרטית שלו כל הזמן יוצא נקי? אלכס, אתה נשמע כאילו אני לא בסדר כי אני מתלונן עליו. אולי לך מה שהוא עושה ואומר לא נראה חמור, אבל לי זה כן, ואני ממש לא היחיד. ואני פשוט לא מבין למה להשאיר אותו כאן? חסר אנשים איכותיים בפורום שיכולים לעשות את התפקיד פי 10 יותר טוב? אני באתי לפורום עם שתי מטרות-לתרום מעצמי וליהנות. לא באתי לריב, לעשות מהפכות, ולא להתווכח. אבל מגיע מצב שאחד מהאספקטים שהזכרתי נפגע, כלמור אני לא נהנה מהפורום, וזה לא באשמתי ולא באשמת הקהילה. זה אך ורק באשמת ההנהלה של חת"מ ומערכת החוקים הדרקונית שלה.


    דבר ראשון, למה זה צריך לעניין אותי שכעסת על משהו אחר? למה אני מקבל ממך התנצלות רק כשהגב שלך אל הקיר? חוץ מזה, גם הייתי מאוד (מאוד) עצבני כל השבוע. היה לי שבוע מהגרועים בחיים. אבל ראית שהתייחסתי למישהו בצורה מעליבה או משפילה? מישהו התלונן עליי? מה פתאום. העובדה שאתה לא יכול לשלוט בכעס שלך היא עוד סיבה ל"למה אתה לא צריך לנהל." ונכון, בהתחלה הייתי בעדך. אבל אני זוכר טוב טוב שאמרתי בפירוש שאני לא מעורב ולכן לא הייתי צריך להתערב. ואני זוכר עוד דבר, שסיפרתי לך על התקופה שלי כמנהל חת"מ (לא כאן). אתה בדיוק כמו שאני הייתי. ההבדל הוא שאני עזבתי, לא נאחזתי בקרנות המזבח. אתה יודע כמה אנשים משקיעים בפורום הזה? אתה יודע כמה אלכס למשל משקיע? והוא בצבא, אבל עדיין יש פה עשרות נושאים שונים שהוא משקיע בהם, ואפילו לא מבקש תודה. העובדה שאתה משקיע לא נותנת לך שום זכות להתנהג כמו שאתה מתנהג, ואם אתה לא רוצה להשקיע, אל תשקיע ואל תעשה טובות. אם אתה רוצה להשקיע, תשקיע מכל הלב.
    SEXSTYLE-אם אני רוצה שהמשחק יהיה מסתורין? למה אני צריך להכנע לתכתיבים שלו?
    תראה, יש דברים שאתה קורא להם יחס מזלזל וזה פשוט מבט שאני לא מבין, כי הם לא יחס מזלזל, הם אמירת עובדות. ובנוגע ליחס ההוא אמרתי לך הייתי מאוד עצבני, ולא רק זה, הייתי עייף ואני עדיין עייף. אתה כנראה לא קולט אבל בשבוע האחרון ישנתי אולי עשרים שעות, וכל הזמן הציקו לי, עיצבנו אותי, הפריעו לי. יש גבול לכמה אדם מסוגל לסבול, ואם אני הייתי דם שמסוגל לסבול פחות ממה שאני מסוגל לסבול, גם הייתי מקלל אותך. תאמין לי שאני עצרתי את עצמי, מאוד.
    בנוגע לחלק של הממלכה והניסיון לצאת נקי מכל דבר אני לא אגיב, מהסיבה הפשוטה שמה שאתה עושה זה בדיוק מה שאתה מאשים אותנו בו, ואתה גם סתם מגזים מרוב כעס.
    אני לא מבקש תודה על ההשקעה, אני מבקש שלא יתקעו לי סכינים בגב בלי סוף כשאני נותן את הנשמה שלי. אנשים כמוך הם אנשים שגורמים לי לרצות לעזוב, אבל אנשים שכן רואים את ההשקעה שלי וכן תומכים בי הם מי שגורמים לי להישאר, כי הם יותר חשובים לי. אני מעדיף להסתכל על חצי הכוס המלאה. תראה, אתה ממש, אבל ממש לא מבין מה אני אומר, למרות שהסברתי את זה כמה וכמה פעמים. אתה לא צריך לחשוף כלום על המשחק, רק לתאר את המצב בעולם בעיני אדם רגיל. ובטוח היה שינוי כי קרו 11 אירועי טרור אחד אחרי השני, זה משפיע על העולם.


  • מנהל חת''מ וצייד פרסים
    תאריך הצטרפות: Sep 2009
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    הודעות: 6,785
    #15
    Originally posted by Konoha Shinobi@Mar 27 2010, 04:32 PM
    תראה, יש דברים שאתה קורא להם יחס מזלזל וזה פשוט מבט שאני לא מבין, כי הם לא יחס מזלזל, הם אמירת עובדות. ובנוגע ליחס ההוא אמרתי לך הייתי מאוד עצבני, ולא רק זה, הייתי עייף ואני עדיין עייף. אתה כנראה לא קולט אבל בשבוע האחרון ישנתי אולי עשרים שעות, וכל הזמן הציקו לי, עיצבנו אותי, הפריעו לי. יש גבול לכמה אדם מסוגל לסבול, ואם אני הייתי דם שמסוגל לסבול פחות ממה שאני מסוגל לסבול, גם הייתי מקלל אותך. תאמין לי שאני עצרתי את עצמי, מאוד.
    בנוגע לחלק של הממלכה והניסיון לצאת נקי מכל דבר אני לא אגיב, מהסיבה הפשוטה שמה שאתה עושה זה בדיוק מה שאתה מאשים אותנו בו, ואתה גם סתם מגזים מרוב כעס.
    אני לא מבקש תודה על ההשקעה, אני מבקש שלא יתקעו לי סכינים בגב בלי סוף כשאני נותן את הנשמה שלי. אנשים כמוך הם אנשים שגורמים לי לרצות לעזוב, אבל אנשים שכן רואים את ההשקעה שלי וכן תומכים בי הם מי שגורמים לי להישאר, כי הם יותר חשובים לי. אני מעדיף להסתכל על חצי הכוס המלאה. תראה, אתה ממש, אבל ממש לא מבין מה אני אומר, למרות שהסברתי את זה כמה וכמה פעמים. אתה לא צריך לחשוף כלום על המשחק, רק לתאר את המצב בעולם בעיני אדם רגיל. ובטוח היה שינוי כי קרו 11 אירועי טרור אחד אחרי השני, זה משפיע על העולם.
    למרות שזה ממש לא האישיו, למה אתה חושב שהיו 11 אירועי טרור? לא רשמתי מספר בשום מקום.

    ואנחנו לא באיזה סדרת מאפיה, או בהישרדות, או מה שזה לא יהיה. אז אמרתי מה שאמרתי לפי מידת המעורבות שלי, והמצב עכשיו לא שונה. עכשיו שאני בתוך הדברים אני יכול לתת את התגובה הנכונה למצב. והמצב הוא שאתה מנסה להמשיך להתעכב על המשחק שלי ולהתעלם מהבעיה האמיתית: אתה. אתמול הייתה הפעם הראשונה שישנתי כמו שצריך מזה חודשיים וחצי. למדתי בחודשיים וחצי האלה בכל זמן שלא הייתי בבית הספר. כמו משוגע. עברתי תאונת דרכים ביום ראשון, ביום שבת נפרדתי מחברה, ובכל זאת, גם אני השקעתי בפורום, כי אני אוהב את הפורום ורוצה שהוא ימשיך להתקיים. אני מצטער אם אתה מרגיש שתקעתי לך סכין בגב, זאת לא הייתה הכוונה, גם אז רשמתי שלא הייתי צריך להגיב. אבל אין מה לעשות, רק עכשיו באמת חזרתי לחת"מ ורק עכשיו אני יודע מספיק טוב מי נגד מי. שוב, הבעיה שלי עם המשחק שלי היא לא הבעיה היחידה, וחבל שאתה ממשיך להתנהג כאילו זאת הבעיה היחידה, ואם היא תיפטר הכול יחזור על מקומו בשלום. אתה עקשן, ואתה לא רוצה עזרה, אז אני רואה רק דרך אחת שבה זה יוכל להסתיים.

    הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

    Spoiler ספוילר






  • עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

    מידע על הנושא

    משתמשים שצופים באשכול

    יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

    הרשאות

    • אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •