Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 20 מתוך 20
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by הראשון מהסוף@Mar 27 2010, 05:47 PM
    למרות שזה ממש לא האישיו, למה אתה חושב שהיו 11 אירועי טרור? לא רשמתי מספר בשום מקום.

ואנחנו לא באיזה סדרת מאפיה, או בהישרדות, או מה שזה לא יהיה. אז אמרתי מה שאמרתי לפי מידת המעורבות שלי, והמצב עכשיו לא שונה. עכשיו שאני בתוך הדברים אני יכול לתת את התגובה הנכונה למצב. והמצב הוא שאתה מנסה להמשיך להתעכב על המשחק שלי ולהתעלם מהבעיה האמיתית: אתה. אתמול הייתה הפעם הראשונה שישנתי כמו שצריך מזה חודשיים וחצי. למדתי בחודשיים וחצי האלה בכל זמן שלא הייתי בבית הספר. כמו משוגע. עברתי תאונת דרכים ביום ראשון, ביום שבת נפרדתי מחברה, ובכל זאת, גם אני השקעתי בפורום, כי אני אוהב את הפורום ורוצה שהוא ימשיך להתקיים. אני מצטער אם אתה מרגיש שתקעתי לך סכין בגב, זאת לא הייתה הכוונה, גם אז רשמתי שלא הייתי צריך להגיב. אבל אין מה לעשות, רק עכשיו באמת חזרתי לחת"מ ורק עכשיו אני יודע מספיק טוב מי נגד מי. שוב, הבעיה שלי עם המשחק שלי היא לא הבעיה היחידה, וחבל שאתה ממשיך להתנהג כאילו זאת הבעיה היחידה, ואם היא תיפטר הכול יחזור על מקומו בשלום. אתה עקשן, ואתה לא רוצה עזרה, אז אני רואה רק דרך אחת שבה זה יוכל להסתיים.
    חשבתי שכתבת איפה שהוא 11 אירועי טרור, אבל זה לא מה שחשוב, הייתה סדרה של אירועי טרור, זה משפיע על העולם.
    ואתה ממש לא יודע מה קורה פה. אם הייתי עקשן עוד היה נשאר החוק שאסור להגיב לשחקן יחיד. אתה פשוט לא רואה מה קורה, ונכון לעכשיו, אתה באמת הבעיה היחידה פה, אתה והיטמן. כל מי שדיברתי איתו שהעביר עלי משוב בנושא הקודם אמר שהמצב השתפר ועכשיו זה בסדר. אתה באמת הבעיה היחידה פה, והיא נובעת מחוסר הבנה. יכול להיות שמשהו בניהול שלי לא בסדר, יודע מה, לא יכול להיות, בטוח, כי אף אחד לא מושלם, אבל אתה רחוק מלהיות מושלם, ועכשיו אין לך זכות לבוא אלי בטענות, כי אני הסברתי בדיוק את מה שהייתי צריך להסביר, ולא משנה כמה המצב נראה לך קשה, תאמין לי שהמצב שלך לא עד כדי כך קשה. אני הורג את עצמי כל יום, גם כשיש לימודים, עד אחת בלילה, גם אם אני לא נמצא בפורום עצמו. אני מתיש את עצמי יותר ממך, ולא מצפה מתמורה להשקעה. אני מצפה לזה שאנשים לא יאשימו אותי. אתה עובד קשה, לא אמרתי שלא, אבל אתה בא אלי בטענות, ובמקום לנסות לפתור את זה פנים מול פנים, אתה פונה לפורום משוב כי אתה יודע שאני לא המנהל חביב הקהילה.

2. the bitch is back
    אולי תפסיקו שניכם לרשום למי היה את השבועיים הכי קשים אין לזה שום הקשר לנושא.
    ניב- בתור מנהל עליך לדעת לקבל ביקורת, אי אפשר לשלול אותה בגלל שהבן אדם לא מוצא חן בעינייך או הנימה שלו לא לטעמך.
    בתור מנהל אתה צריך להיסתכל מעבר לנימה ולהסתכל על מה הבעיה בתכלס ואיך אני כמנהל פותר אותה.
    אם יש לך בעיה בעיה להיסתכל באוביקטיביות על התפקוד שלך תבקש מבן אדם שאתה סומך עליו שיראה לך, כמובן תיהיה פתוח לזה ותנסה להבין.

אביעד- נכון שבועיים קשים אבל בתכלס ניב עושה את התפקיד שלו. יש סטנדרטים כיום למשחק ולא כל משחק מקבל אותו. וגם אם כן הוא עובר תהליך ארוך של שיפורים.
    התהליך פה בשביל לשפר את המשחק ולהוביל את השה"מ למסקנות ולטובנות שהוא לא שם לב אליהם.
    אי אפשר לבוא ורק עם אצבע מאשימה למנהל כי הוא לא מאשר ואפשר לבדוק פעמיים מה הוא רוצה ממך. במידה ובאמת אתה מרגיש זילזול וחוסר כבוד ממנו בשביל זה הפורום משוב פה.
    כמובן שגם את המשוב צריך להעביר בצורה בונה ולא רק "הוא חרא כי ככה וככה וככה" אלא כ "שמע אתה מישתדל אבל אתה לא מצליח לעשות כלום כי ככה ככה וככה אבל אם תנסה לעשות א', ב', ג' אולי תצליח להישתפר"
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Mar 27 2010, 06:05 PM
    אולי תפסיקו שניכם לרשום למי היה את השבועיים הכי קשים אין לזה שום הקשר לנושא.
    ניב- בתור מנהל עליך לדעת לקבל ביקורת, אי אפשר לשלול אותה בגלל שהבן אדם לא מוצא חן בעינייך או הנימה שלו לא לטעמך.
    בתור מנהל אתה צריך להיסתכל מעבר לנימה ולהסתכל על מה הבעיה בתכלס ואיך אני כמנהל פותר אותה.
    אם יש לך בעיה בעיה להיסתכל באוביקטיביות על התפקוד שלך תבקש מבן אדם שאתה סומך עליו שיראה לך, כמובן תיהיה פתוח לזה ותנסה להבין.

אביעד- נכון שבועיים קשים אבל בתכלס ניב עושה את התפקיד שלו. יש סטנדרטים כיום למשחק ולא כל משחק מקבל אותו. וגם אם כן הוא עובר תהליך ארוך של שיפורים.
    התהליך פה בשביל לשפר את המשחק ולהוביל את השה"מ למסקנות ולטובנות שהוא לא שם לב אליהם.
    אי אפשר לבוא ורק עם אצבע מאשימה למנהל כי הוא לא מאשר ואפשר לבדוק פעמיים מה הוא רוצה ממך. במידה ובאמת אתה מרגיש זילזול וחוסר כבוד ממנו בשביל זה הפורום משוב פה.
    כמובן שגם את המשוב צריך להעביר בצורה בונה ולא רק "הוא חרא כי ככה וככה וככה" אלא כ "שמע אתה מישתדל אבל אתה לא מצליח לעשות כלום כי ככה ככה וככה אבל אם תנסה לעשות א', ב', ג' אולי תצליח להישתפר"
    אני לא ראיתי פה ביקורת. אני ראיתי פה אצבע מאשימה שדורשת לקבל הקלה, זה הכל.
    בגלל זה אין לי מה לקבל פה. ובנוגע להיטמן, אני הסברתי בדיוק למה ממנו אני לא אקבל משוב. הוא מדבר בשם המשתמשים, אבל אם הם רוצים לומר משהו, שהם יאמרו אותו, כי אני לא יכול לדעת עד כמה היטמן מדייק, והוא יכול להציג רק את הדעה של מי שהוא רוצה להציג. ואתה יודע שאני מחפש משוב ומנסה לשפר את התפקוד שלי בלי סוף, כמעט כל החלטה שלי אני שומע את הדעות של אנשים, ולפעמים לפני ההחלטה אני שואל את הפורום. כאן אני פשוט לא מצליח למצוא את הביקורת, רק את הדרישה להוריד אותי או לגרום לי לתת לו הקלה בדרישות

4. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    Originally posted by Konoha Shinobi@Mar 27 2010, 04:57 PM
    חשבתי שכתבת איפה שהוא 11 אירועי טרור, אבל זה לא מה שחשוב, הייתה סדרה של אירועי טרור, זה משפיע על העולם.
    ואתה ממש לא יודע מה קורה פה. אם הייתי עקשן עוד היה נשאר החוק שאסור להגיב לשחקן יחיד. אתה פשוט לא רואה מה קורה, ונכון לעכשיו, אתה באמת הבעיה היחידה פה, אתה והיטמן. כל מי שדיברתי איתו שהעביר עלי משוב בנושא הקודם אמר שהמצב השתפר ועכשיו זה בסדר. אתה באמת הבעיה היחידה פה, והיא נובעת מחוסר הבנה. יכול להיות שמשהו בניהול שלי לא בסדר, יודע מה, לא יכול להיות, בטוח, כי אף אחד לא מושלם, אבל אתה רחוק מלהיות מושלם, ועכשיו אין לך זכות לבוא אלי בטענות, כי אני הסברתי בדיוק את מה שהייתי צריך להסביר, ולא משנה כמה המצב נראה לך קשה, תאמין לי שהמצב שלך לא עד כדי כך קשה. אני הורג את עצמי כל יום, גם כשיש לימודים, עד אחת בלילה, גם אם אני לא נמצא בפורום עצמו. אני מתיש את עצמי יותר ממך, ולא מצפה מתמורה להשקעה. אני מצפה לזה שאנשים לא יאשימו אותי. אתה עובד קשה, לא אמרתי שלא, אבל אתה בא אלי בטענות, ובמקום לנסות לפתור את זה פנים מול פנים, אתה פונה לפורום משוב כי אתה יודע שאני לא המנהל חביב הקהילה.
    רשמתי ה11 לספטמבר, זה היום שבו נפלו מגדלי התאומים.

אבל עזוב את זה. למה למשל ישבת והחלטת שאתה רוצה את החוק הזה? אני לא מבין סיבה הגיונית שיהיה חוק כזה בפורום חת"מ. כנראה זה נשגב מבינתי. אם היית עקשן היית מתעקש להשאיר אותו? מעניין למה... אולי בגלל שלא איכפת לך מהמשתמשים של הפורום ומה הם חושבים. כל מה שאיכפת לך זה שהכול ייעשה בדרך שאתה רוצה, אפילו לא איכפת לך מה בדיוק עושים או למה, העיקר שעושים שהבוס הגדול אמר לעשות. ואתה טועה. אני ניסיתי לפתור איתך את העניין. מה התשובה שקיבלתי? "אל תווכח איתי" או "למה אתה רב איתי בכלל" או משהו כזה, לא באמת חשוב מה בדיוק. ואתה חושב שאתה יודע הכול, עוד תכונה של המנהל הדיקטטור. אבל האמת היא שעשיתי עוד דברים לפני שבאתי לכאן. אם אתה כל כך צדיק, למה אתה מפחד לעמוד (או לשבת) בפורום הזה? למה אתה לא אהוד? אני לא עשיתי שום דבר שגרם לאנשים לא לאהוב אותך. לא בכוונה בכל מקרה. אתה בעצמך אומר לא אוהבים אותי. אז במקום להאשים את כל העולם חפש את התשובה אצלך קודם.

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

5. ~TyLeR~
    Guest
    טוב הנושא מיצה את עצמו,המנהל שעליו התלוננו ראה מה המתלוננן רוצה ממנו והוא ינסה לשפר את עצמו.

נעול.

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •