אלכס-
בלבאזור לא מצליח להתחמק ונפגע מהנשיכה של ג'ולטיון. אזוריל משתמש בבועות שמושכות את תשומת ליבו של ג'ולטיון מבלבאזור. בלבאזור מושך חזרה את תשומת הלב באמצעות הצלפת גפן. מייק מסתכל עלייך ואומר:"סלגמה יעשה מסך עשן ואז תנסו הפתיע את ג'ולטיון!" סלגמה משתמש במסך עשן ואכן הזירה מתמלאת בעשן המקשה על הראיה.
יואב-
אתה מגיע לאולם המרכזי, טינה ברקר נמצאת על במה ומתחילה להקריא את הקבוצות. "בקבוצה 2 נמצאים; יואב, קרול מנסי ודן מורן. קבוצה 2 מוזמנת לעבור לחדר הבא בו יתקיים המבחן הקבוצתי שלה בעוד מספר רגעים." אתה, קרול (שהכרת במשימה האחרונה שלך) ודן (שהוא המאמן שקרא לך ביער) עוברים לחדר הבא. יש בחדר זירה. אתם מחכים.
דילן-
אתה הולך לטייל בים עם פיצ'ו במחשבה ששם תמצא פוקימוני מים שיהיו קלים להלחם מולם עם פיצ'ו. אתה רואה במים גולדין
סם-
אתם מתחילים להכיר זה את זה כשקוין ראוד נכנס ואומר: "אני רוצה לראות איך אתם מתפקדים בתור צוות. כדי לעשות זאת אתם תלחמו שלושתכם יחדיו בפוקימון אחד שלי. אני לא אתן את כל כוחי כדי שיהיה לכם סיכוי. קדימה בואו נתחיל! צא ג'ולטיון!"
תומר-
סטארלי מצליח להתחמק ופוגע בטדיאורסה עם מתקפה מהירה, אך כשסטארלי פוגע בטדיאורסה אז טדיאורסה משתמש בליקוק ופוגע ישירות בפנים של סטארלי.