Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 11 ראשוןראשון ... 891011 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 153
  1. משתמש מנוסה
    אלכס-
    בלבאזור לא מצליח להתחמק ונפגע מהנשיכה של ג'ולטיון. אזוריל משתמש בבועות שמושכות את תשומת ליבו של ג'ולטיון מבלבאזור. בלבאזור מושך חזרה את תשומת הלב באמצעות הצלפת גפן. מייק מסתכל עלייך ואומר:"סלגמה יעשה מסך עשן ואז תנסו הפתיע את ג'ולטיון!" סלגמה משתמש במסך עשן ואכן הזירה מתמלאת בעשן המקשה על הראיה.

יואב-
    אתה מגיע לאולם המרכזי, טינה ברקר נמצאת על במה ומתחילה להקריא את הקבוצות. "בקבוצה 2 נמצאים; יואב, קרול מנסי ודן מורן. קבוצה 2 מוזמנת לעבור לחדר הבא בו יתקיים המבחן הקבוצתי שלה בעוד מספר רגעים." אתה, קרול (שהכרת במשימה האחרונה שלך) ודן (שהוא המאמן שקרא לך ביער) עוברים לחדר הבא. יש בחדר זירה. אתם מחכים.

דילן-
    אתה הולך לטייל בים עם פיצ'ו במחשבה ששם תמצא פוקימוני מים שיהיו קלים להלחם מולם עם פיצ'ו. אתה רואה במים גולדין

סם-
    אתם מתחילים להכיר זה את זה כשקוין ראוד נכנס ואומר: "אני רוצה לראות איך אתם מתפקדים בתור צוות. כדי לעשות זאת אתם תלחמו שלושתכם יחדיו בפוקימון אחד שלי. אני לא אתן את כל כוחי כדי שיהיה לכם סיכוי. קדימה בואו נתחיל! צא ג'ולטיון !"

תומר-
    סטארלי מצליח להתחמק ופוגע בטדיאורסה עם מתקפה מהירה, אך כשסטארלי פוגע בטדיאורסה אז טדיאורסה משתמש בליקוק ופוגע ישירות בפנים של סטארלי.

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Apr 7 2010, 11:06 PM

יואב-
    אתה מגיע לאולם המרכזי, טינה ברקר נמצאת על במה ומתחילה להקריא את הקבוצות. "בקבוצה 2 נמצאים; יואב, קרול מנסי ודן מורן. קבוצה 2 מוזמנת לעבור לחדר הבא בו יתקיים המבחן הקבוצתי שלה בעוד מספר רגעים." אתה, קרול (שהכרת במשימה האחרונה שלך) ודן (שהוא המאמן שקרא לך ביער) עוברים לחדר הבא. יש בחדר זירה. אתם מחכים.
    .
    "אז למה אנחנו מחכים חבר'ה? אני שואל אותם

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Apr 8 2010, 12:06 AM
    תומר-
    סטארלי מצליח להתחמק ופוגע בטדיאורסה עם מתקפה מהירה, אך כשסטארלי פוגע בטדיאורסה אז טדיאורסה משתמש בליקוק ופוגע ישירות בפנים של סטארלי.
    סטארלי תקוף אותו במכת כנף מהירה!

4. משתמש מנוסה
    .

דילן-
    אתה הולך לטייל בים עם פיצ'ו במחשבה ששם תמצא פוקימוני מים שיהיו קלים להלחם מולם עם פיצ'ו. אתה רואה במים גולדין
    "אוקי פיצ'ו קדימה השמש בשוק חשמלי לעבר הגולדין" אומר לו

5. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    סם-
    אתם מתחילים להכיר זה את זה כשקוין ראוד נכנס ואומר: "אני רוצה לראות איך אתם מתפקדים בתור צוות. כדי לעשות זאת אתם תלחמו שלושתכם יחדיו בפוקימון אחד שלי. אני לא אתן את כל כוחי כדי שיהיה לכם סיכוי. קדימה בואו נתחיל! צא ג'ולטיון !"

"צא הנה בלבאזור!, בוא ותלחם!"אני שואג ומשחרר את בלבאזור מהפוכדור,
    לאחר מכן אני מחכה לחבריי לקבוצה, שיוציאו גם את הפוקימונים שלהם ונתחיל.

6. משתמש מנוסה
    אלכס-
    בלבאזור לא מצליח להתחמק ונפגע מהנשיכה של ג'ולטיון. אזוריל משתמש בבועות שמושכות את תשומת ליבו של ג'ולטיון מבלבאזור. בלבאזור מושך חזרה את תשומת הלב באמצעות הצלפת גפן. מייק מסתכל עלייך ואומר:"סלגמה יעשה מסך עשן ואז תנסו הפתיע את ג'ולטיון!" סלגמה משתמש במסך עשן ואכן הזירה מתמלאת בעשן המקשה על הראיה.
    "קדימה בלבזור השתמש בהצלפת גפן על כל הזירה ! " אני צועק בקול !
    ~~בברכה אבי~~
    מעצב פיקסל ארט בינוני ^_^

^^קרדיט ענק לSTEVE ^^

7. משתמש מנוסה
    יואב-
    לחדר נכנסת טינה ברקר ואומרת: "אני רוצה לראות איך אתם מתפקדים בתור צוות. כדי לעשות זאת אתם תלחמו שלושתכם יחדיו בפוקימון אחד שלי. אני לא אתן את כל כוחי כדי שיהיה לכם סיכוי. קדימה בואו נתחיל! צא אמבריון !"

תומר-
    סטארלי משתמש במתקפת כנף מהירה וטדיאורסה משתמש במכה מהירה. שניכם נהדפים לאחור אך סטארלי ספג יותר נזק. הוא נראה קצת מוטש. טדיאורסה נראה קצת עייף אבל קם ומתכוון להשתמש בדחיפה.

דילן-
    דילן משתמש בשוק חשמלי וגולדין כמעט ומצליחה להתחמק מהמתקפה. גולדין נפגעה קשה. היא משתמשת בבועות לכיוון פיצ'ו.

סם-
    בריאן מוציא את האזוריל שלו ומרי את הסלאגמה שלה. "סלאגמה תשתמש בגחלת!" פוקדת מרי סלאגמה מתחיל המתקפה. ג'ולטיון מתחמק ועומד להשתמש בנשיכה על סלגמה אבל אזוריל של בריאן מציל אותו בעזרת בועות. ג'ולטיון עומד להשתמש בשוק חשמלי על אזוריל.

אלכס-
    בלאבאזור משתמש בהצלפת גפן על כל הזירה ובעצם מפזר את העשן ופוגע בחבריו לקבוצה. כשמתפזר העשן לגמרי אתם רואים שג'ולטיון לא בזירה. פתאום אתה שם לב לבור שחפור בזירה. ג'ולטיון יוצא מתחת לסלגמה של מייק ופוגע בו ישירות.

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Apr 8 2010, 05:49 PM

דילן-
    דילן משתמש בשוק חשמלי וגולדין כמעט ומצליחה להתחמק מהמתקפה. גולדין נפגעה קשה. היא משתמשת בבועות לכיוון פיצ'ו.
    :P דילן מתקיף חחח

"פיצ'ו התחמק מהר מזה והשתמש שוב בשוק חשמלי, אומר לו

9. משתמש מנוסה
    דילן-
    אופס..חח :rolleyes:

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Apr 9 2010, 08:21 AM
    דילן-
    אופס..חח :rolleyes:

11. משתמש מנוסה
    דילן-
    גולדין מתקרבת כדי להשתמש בדחיפה ופיצ'ו חוסם אותה בעזרת שוק חשמלי. השוק החשמלי פוגע ישירות בגולדין וגולדין מתעלפת.

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Apr 9 2010, 10:11 AM
    דילן-
    גולדין מתקרבת כדי להשתמש בדחיפה ופיצ'ו חוסם אותה בעזרת שוק חשמלי. השוק החשמלי פוגע ישירות בגולדין וגולדין מתעלפת.
    "יפה פיצ'ו" אשבח אותו ואומר "קדימה בוא נחפש עוד פוקימונים לאימון" אומר ואמשיך לחפש אימון טוב לפיצ'ו

13. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    Originally posted by rob@Apr 8 2010, 05:49 PM
    סם-
    בריאן מוציא את האזוריל שלו ומרי את הסלאגמה שלה. "סלאגמה תשתמש בגחלת!" פוקדת מרי סלאגמה מתחיל המתקפה. ג'ולטיון מתחמק ועומד להשתמש בנשיכה על סלגמה אבל אזוריל של בריאן מציל אותו בעזרת בועות. ג'ולטיון עומד להשתמש בשוק חשמלי על אזוריל.

"אוקיי בלבאזור, תעזור למאריל בכך שתשתמש בהצלפת גפן, ובעזרת הגפנים שלך תזיז אותו ממקומו כך שהשוק החשמלי לא יפגע בו!, עכשיו מרי, תפקדי על סלגמה להשתמש בערפיח או מסך עשן על ג'ולטיאון!, שלא יראה כלום!, ומשם בלבאזור, תתקוף בדחיפה חזקה ככל האפשר!"אני מדריך אותו.

14. משתמש מנוסה
    דילן-
    אתה ממשיך בדרך ורואה שלוס שמציקים לו שני סידוטים .

סם-
    אזוריל ולא מריל
    _________
    בלבאזור משתמש בגפנים ומצליח לתפוס את ג'ולטיון ולמנוע את מתקפת הנשיכה שלו על אזוריל. ג'ולטיון שתפוס בגפנים משתמש במכת ברק שפוגעים בבלבאזור ישירות, בלבאזור משותק ויתכן שלא יצליח לתקוף. סלגמה משתמש במסך עשן ואזוריל מצליח להשתמש בדחיפה ולדחוף את ג'ולטיון למרכז העשן.

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Apr 5 2010, 07:39 PM
    רנדי-
    פוצ'ינה מצליח להתחמק. הבוחן נראה מרוצה מאוד. פוצ'ינה משתמש בנשיכה וסנדשרו משתמש בסלסול הגנה (הוא הופך לצורת כדור כדי שחלקיו הפגיעים יהיו מוסתרים) ולכן פוצ'ינה נושך את החלק הלא פגיע של סנדשרו. סנדשרו משתמש בדחיפה והודף את פוצ'ינה אחורה.
    מצטער שנעלמתי , זה בגלל חזרה לבצפר ^^"
    -----------------------

"פוצ'יאנה השתמש במכה מהירה עכשיו!" פוקד עליו ונותן חיוך קטן
    <div align=\"Center\"></div>
    <div align=\"Center\">~Lugia_Master~</div>

עמוד 10 מתוך 11 ראשוןראשון ... 891011 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •