"הי זה לא יפה" אומר להם ואומר לפיצ'ו "בוא נראה להם מה זה השתמש בשוק חשמלי על שניהם ואחר כך בכמת זנב על שניהם" אומר לוOriginally posted by rob@Apr 9 2010, 04:31 PM
דילן-
אתה ממשיך בדרך ורואה שלוסשמציקים לו שני סידוטים
.
" אוי לא ! " אני צועק בדאגה !Originally posted by rob@Apr 8 2010, 05:49 PM
אלכס-
בלאבאזור משתמש בהצלפת גפן על כל הזירה ובעצם מפזר את העשן ופוגע בחבריו לקבוצה. כשמתפזר העשן לגמרי אתם רואים שג'ולטיון לא בזירה. פתאום אתה שם לב לבור שחפור בזירה. ג'ולטיון יוצא מתחת לסלגמה של מייק ופוגע בו ישירות.
"בלבא תסיח את דעתו עם עלוקת זרע והשתמש בדחיפה ואם הוא יתחמק ישר תשתמש בהצלפת גפן ! קדימה ! "
~~בברכה אבי~~
מעצב פיקסל ארט בינוני ^_^
^^קרדיט ענק לSTEVE ^^
"מעולה בלבאזור!, כל הכבוד גם לכם חברים!"אני מעודד אותם,Originally posted by rob@Apr 9 2010, 04:31 PM
סם-
אזוריל ולא מריל
_________
בלבאזור משתמש בגפנים ומצליח לתפוס את ג'ולטיון ולמנוע את מתקפת הנשיכה שלו על אזוריל. ג'ולטיון שתפוס בגפנים משתמש במכת ברק שפוגעים בבלבאזור ישירות, בלבאזור משותק ויתכן שלא יצליח לתקוף. סלגמה משתמש במסך עשן ואזוריל מצליח להשתמש בדחיפה ולדחוף את ג'ולטיון למרכז העשן.
"עכשיו בלבאזור, תתקוף את ג'ולטיאון בזרע עלוקה, תחזיר לעצמך אנרגיה, ולאחר מכן תשתמש בהצלפת גפן ותכרוך את הגפנים הכי חזק שאתה יכול על ג'ולטיאון, תנסה למחוץ אותו!"אני מדריך אותו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)