Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 11 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 153
  1. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    Originally posted by rob@Mar 28 2010, 10:19 AM
    סם-
    פעם הבאה תצטט רק את החלק שלך
    אתה מגיע למסלול ורואה שהוא בנוי מ-4 חלקים. בחלק הראשון צריך לרוץ בין עצים דקים יחסית (פה תצטרך או להתחמק או להוריד את העצים), בחלק השני יש בריכה עם כמה איים עליה, בחלק השלישי המישור הוא מלא אבנים וסלעים ויש שם כמה ג'ידיודים שזורקים אבנים על הפוקימונים הבאים. לבסוף בשלב הרביעי יש חומה נמוכה, בגובה 2 מטר שצריך לעבור.
    הבלבאזור שלך על קו ההזנקה יחד עם עוד חמישה פוקימונים של מגוייסים אחרים. "למקומות.. היכון... צא!"
    שכחתי O:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    'אוקיי, הגיע הזמן להוכיח את עצמי!'אני חושב בשמחה,
    "קדימה בלבאזור, בוא נתחיל!, רוץ לעבר העצים!, עכשיו, אני יודע שאתה פוקימון מהיר, ולכן תרוץ בזיגזג בין העצים בכל המהירות, עם זה לא יעבוד תנסה להוריד את אלו שמפריעים לך עם דחיפה חזקה!, קדימה!"אני מורה לו.

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Mar 28 2010, 10:06 AM

אלכס+סם-
    אתם נמצאים בתוך מחנה הגיוסים של צוות באלנס שנמצא בעיר אליקי. אתם רואים את אחראי הגיוסים קוין ראוד ניגש לבמה ומתחיל לנאום: "אני שמח שכולכם הגעתם לכאן. מכאן תצאו טובים יותר וחזקים יותר. בעזרת מה שיקרה כאן לא רק שאתם תתחזקו אלא יורכבו החבורות צוותים שימשיכו אתכם למשימות הבאות. בצוות באלנס אנחנו עובדים בחבורות של שלושה. בעזרת המבחנים האישיים נתאים את החבורות שיהיו ברמה הכי מתאימה לכל אחד. אז שנתחיל?"
    הדלת מאחוריו נפתחת וכולם מלאים במתח ממה שיש מאחוריה. "בתוך הדלת נמצא מסלול מכשולים בעל ארבעה חלקים. ברגע שתסיימו את החלק הזה נעבור למבחן הבא." קוין יורד מהבמה. חלק מהמגוייסים רצים לכיוון המסלול מכשולים וחלק מהמגוייסים נשארים במקום, מכירים מגוייסים אחרים ומחכים שהתור במסלול יקטן. מה תעשו?
    על אסטרטגיה ומחכים שהתור יקטן. מה תעשה?
    אני מוציא את בלבזור למחכה מעט עד שהטור יהיה פחות צפוף ...
    "צא בלבזור ! " בעודי צועק אני זורק כדור אדום בוהק לשמיים.
    אני מביט בבלבזור שלי ," אתה נראה כל כך מגניב !" אני אומר ויורד על בירכיי כדי לבחון בקפידה את תגובתו .
    "קוראים לי אלכס , אני מקווה שנהייה חברים טובים " אמרתי בחיוך נלהב , והושתתי יד ללטף את בלבא(קיצור של בלבזור).
    כעט אני מנסה להכיר מגוייסים שנמצאים סביבי ואולי לנסות איזה קרב קטן לפני מסלול המכשולים.
    ~~בברכה אבי~~
    מעצב פיקסל ארט בינוני ^_^

^^קרדיט ענק לSTEVE ^^

3. משתמש מנוסה
    סם-
    בלבאזור מתחיל לרוץ בשיא המרץ בין העצים ומצליח לעבור 3/4 דרך לפני שהוא נתקע בעץ, אך בגלל מהירותו של בלבאזור העץ נשבר בלי מאמץ מיותר אך הפחית את מהירותו של בלבאזור. בלבאזור מגיע לשלב השני כשלפניו שני פוקימונים של מגוייסים אחרים ומאחוריו 3 פוקימונים של מגוייסים אחרים. ברור לך שמי שיסיים את המסלול בצורה הכי טובה והכי מהירה יקבל את מירב הנקודות.

אלכס-
    בלבאזור נראה שמח ומרוצה להיות איתך. אתם מסתובבים ורואים שני מאמנים שגם בוחנים את הפוקימונים שלהם. לאחד יש סלגמה ולשני יש אזוריל. אתה מתקרב אליהם ומציג את עצמך. "אני דילן." אומר המאמן בעל האזוריל. "אני מייק." אומר המאמן בעל הסלגמה. אתה מציע קרב לפני המסלול ודילן עונה לך: "כדאי לשמור את הכח למסלול המכשולים. צריך לקבל ניקוד גבוהה כדי שנגיע לקבוצה בעלת איכויות גבוהות."

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Mar 28 2010, 12:52 PM
    סם-
    בלבאזור מתחיל לרוץ בשיא המרץ בין העצים ומצליח לעבור 3/4 דרך לפני שהוא נתקע בעץ, אך בגלל מהירותו של בלבאזור העץ נשבר בלי מאמץ מיותר אך הפחית את מהירותו של בלבאזור. בלבאזור מגיע לשלב השני כשלפניו שני פוקימונים של מגוייסים אחרים ומאחוריו 3 פוקימונים של מגוייסים אחרים. ברור לך שמי שיסיים את המסלול בצורה הכי טובה והכי מהירה יקבל את מירב הנקודות.

'אוקיי...אני חושב שיש לי רעיון שעשוי להצליח...'אני חושב בחשש,
    "טוב בלבאזור, בשלב הזה אנחנו צריכים לקפוץ מאי לאי, תשתמש בתנופה של מתקפת דחיפה כדי לקפוץ מאחד לשני עד שתגיע לגדה השנייה, צא!"אני שואג.

5. משתמש מנוסה
    סם-
    בלבאזור מתחיל לקפוץ, אך כל קפיצה דורשת ממנו המון מאמץ והוא עוד לא התאושש לגמרי מהריצה ביער. ב1/4 הדרך בלבאזור נראה גמור.

6. משתמש מנוסה
    'זה לא טוב, אני צריך לחשוב על משהו...רגע! יש לי!'אני חושב בניצחון,
    "אוקיי בלבאזור, לפני שנמשיך תשתמש בזרע עלוקה על הפוקימון המתחרה שהכי קרוב אליך, תשיב לעצמך את הכוחות, ותקפוץ לבריכה, כי שחושבים על זה אתה פוקימון עשב, ומים לא משפיעים עליך, אז תשתמש בהצלפת גפן כדי ללכת במים כמה שיותר מהר לעבר הגדה השנייה!"אני מורה לו.

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Mar 28 2010, 10:06 AM

יואב-
    אתה נמצא במחנה האימונים של צוות דארק הנמצא באמצע יער. אתה רואה את אחראית הגיוסים טינה ברקר עולה לבמה ומתחילה לנאום: "ברוכים הבאים. בצוות דארק אתם נדרשים להיות הכי חזקים שאפשר. לכן המחנה בנוי משני חלקים. בחלק הראשון יש את המבחנים האישיים ובחלק השני את המבחנים הקבוצתיים. בצוות דארק פועלים בצוותים של 2-3 אנשים. אז בואו נתחיל לעבוד במקום לדבר! "מאחורי הדלת הזאת יש חלק מהיער שהוא מלא בעצים דקים יחסית. עליכם לשבור כמה שיותר עצים במתקפה אחת. חשבו טוב איך אתם עומדים לעשות את זה." חלק מהמגוייסים רצים לכיוון היער לפעול וחלק מהמגוייסים נשארים במקום, מכירים מגוייסים אחרים, חושבים על אסטרטגיה ומחכים שהתור יקטן. מה תעשה?
    אני מחכה בסבלנות בלי דיבורים מיותרים שהתור שלי יגיע

8. משתמש מנוסה
    סם-
    בלבאזור משתמש בעלוקת זרע על אזוריל שבדיוק עמד לעקוף אותו. בלבאזור מתחזק ואזוריל נחלש. בלבאזור משתמש בהצלפת גפן במים ומגיע לחלק השלישי. עדיין יש שני פוקימונים לפניו ושלושה פוקימונים מאחוריו.

יואב-
    הבוחן פונה אליך: "תורך. יש לך רק הזדמנות אחת להוריד כמה שיותר עצים! בהצלחה!" העצים מסודרים בטורים אחד אחרי השני.

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Mar 28 2010, 01:17 PM

יואב-
    הבוחן פונה אליך: "תורך. יש לך רק הזדמנות אחת להוריד כמה שיותר עצים! בהצלחה!" העצים מסודרים בטורים אחד אחרי השני.
    "קדימה ינמה צא החוצה" אני אומר ומוציא אותו מהפוכדור

"קדימה תשתמש במתקפה מהירה הכי חזקה שלך כדי לפגוע בעץ הראשון ואז שיפול על העץ השני כמו דומינו"

10. משתמש מנוסה
    יואב-
    "הפלת את כל הטור. כלומר עשרה עצים. הרעיון אכן היה מקורי אך יכולת ללכת רחוק יותר... ציונך עבר הלאה. אתה רשאי לעבור למבחן השני." אומר הבוחן ואתה אומר לחדר הבא. בחדר יש זירה עשויה אבנים ושלושה ג'יודודים בתוכה. בא אלייך הבוחן הבא ומסביר: "אתה צריך שהפוקימון שלך יגן על עצמו כמה שיותר. הג'יודודים ינסו לגרום לפוקימון שלך להתעלף. אתה מחליט אם לברוח ולהתחמק או לנסות להתמודד מולהם. אתה צריך לשרוד 4 דקות! בהצלחה!"
    ינמה נכנס לזירה ואחד הג'יודודים כבר זורק אבנים לכיוונו.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Mar 28 2010, 01:29 PM
    יואב-
    "הפלת את כל הטור. כלומר עשרה עצים. הרעיון אכן היה מקורי אך יכולת ללכת רחוק יותר... ציונך עבר הלאה. אתה רשאי לעבור למבחן השני." אומר הבוחן ואתה אומר לחדר הבא. בחדר יש זירה עשויה אבנים ושלושה ג'יודודים בתוכה. בא אלייך הבוחן הבא ומסביר: "אתה צריך שהפוקימון שלך יגן על עצמו כמה שיותר. הג'יודודים ינסו לגרום לפוקימון שלך להתעלף. אתה מחליט אם לברוח ולהתחמק או לנסות להתמודד מולהם. אתה צריך לשרוד 4 דקות! בהצלחה!"
    ינמה נכנס לזירה ואחד הג'יודודים כבר זורק אבנים לכיוונו.
    "קדימה תשתמש בהכפלה כדי להתחמק מהמתקפה ואז תשתמש בראיית הנולד ובמתקפה מהירה על ג'יודוד"

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Mar 28 2010, 01:17 PM
    סם-
    בלבאזור משתמש בעלוקת זרע על אזוריל שבדיוק עמד לעקוף אותו. בלבאזור מתחזק ואזוריל נחלש. בלבאזור משתמש בהצלפת גפן במים ומגיע לחלק השלישי. עדיין יש שני פוקימונים לפניו ושלושה פוקימונים מאחוריו.

"אוקיי בלבאזור, עכשיו זה מול ג'יודודים שזורקים סלעים, זה לא עומד להיות קל אבל נוכל לעשות את זה!"אני אומר לו,
    "אז ככה, תתחיל להתקדם בין הג'יודודים, אבל אתה צריך להיות סופר-עירני, כדי שכאשר סלע יזרק לעברך תשתמש בהצלפת גפן כדי להסיט אותו מדרכו או שתתחמק,קדימה!"אני מדריך אותו.

13. משתמש מנוסה
    יואב-
    ההכפלה אכן עובדת והג'יודוד מפספס את ינמה. יותר מכך! אחד הג'יודודים התבלבל. ינמה פוגע בג'יודוד א' עם התקפה מהירה וג'יודוד א' נהדף לאחור. ג'יודוד ב' זורק אבנים לכיוון ינמה וג'יודוד ג' המבולבל זורק אבנים לכיוון התקרה.

סם-
    בלבאזור רק מתחיל את צעדיו בחלק השלישי וכבר נזרק עליו סלע. בלבאזור מצליח להדוף את הסלע בעזרת הצלפת גפן. בלבאזור רץ ורואה שרב הג'יודודים התאספו מסביב לסלגמה שנמצא לפני בלבאזור ועומדים לזרוק עליו אבנים. זאת ההזדמנות של בלבאזור לעקוף ולהגיע למקום השני בינתיים.

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Mar 28 2010, 02:22 PM
    יואב-
    ההכפלה אכן עובדת והג'יודוד מפספס את ינמה. יותר מכך! אחד הג'יודודים התבלבל. ינמה פוגע בג'יודוד א' עם התקפה מהירה וג'יודוד א' נהדף לאחור. ג'יודוד ב' זורק אבנים לכיוון ינמה וג'יודוד ג' המבולבל זורק אבנים לכיוון התקרה.
    "קדימה ינמה שוב תשתמש בהכפלה כדי להתחמק מהמתקפות ואז תשתמש בדחיפה על הג'יודוד המבובל שיעוף על אחד מהג'יודודים"

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Mar 28 2010, 12:52 PM

אלכס-
    בלבאזור נראה שמח ומרוצה להיות איתך. אתם מסתובבים ורואים שני מאמנים שגם בוחנים את הפוקימונים שלהם. לאחד יש סלגמה ולשני יש אזוריל. אתה מתקרב אליהם ומציג את עצמך. "אני דילן." אומר המאמן בעל האזוריל. "אני מייק." אומר המאמן בעל הסלגמה. אתה מציע קרב לפני המסלול ודילן עונה לך: "כדאי לשמור את הכח למסלול המכשולים. צריך לקבל ניקוד גבוהה כדי שנגיע לקבוצה בעלת איכויות גבוהות."
    "אני מבין " אמרתי בחיוך "אתה באמת צודק ,איך לא חשבתי על זה " ...
    "טוב אז מה אתם רוצים לעשותבינתיים ? בזמן שאנו מחכים ?" שאתי אותם עם חיוך ..
    "אז בלבא בא לך לחזור לכדור ולנוח או להישאר פה ? " אני שאל את בלבא ומלטף קלות את ראשו ...
    ~~בברכה אבי~~
    מעצב פיקסל ארט בינוני ^_^

^^קרדיט ענק לSTEVE ^^

עמוד 2 מתוך 11 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •