Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 11 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 153
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Mar 28 2010, 10:06 AM
    תומר-
    אתה נמצא במחנה הגיוסים של צוות לייט הנמצא ליד הים. אתה רואה את אחראית הגיוסים קייט רייט מתקרבת לבמה ומתחילה לנאום: "אני שמחה לראות את כולכם. צוות לייט הינו צוות שרוצה לשמור על טוהר אך בכדי לעשות זאת אנחנו חייבים להיות חזקים. בצוות אנחנו פועלים בצוותים של 2-3 אנשים. אנחנו נחלק אותכם לצוותים אחרי שתעברו את המבחנים האישיים. המבחן הראשון בודק מקוריות וכוח. כל אחד מכם יצטרך לעבור חומה בגובה שישה מטרים שכמובן שמי שרק יעוף לצד השני של החומה מראה שהוא חסר מקוריות. תתחילו!" חלק מהמגוייסים רצים לכיוון החומה לפעול וחלק מהמגוייסים נשארים במקום, מכירים מגוייסים אחרים, חושבים על אסטרטגיה ומחכים שהתור יקטן. מה תעשה?
    "אתם מוכנים!?" אני צועק ומתחיל לרוץ לחומה בשביל לעבור אותה ראשון!

2. משתמש מנוסה
    יואב-
    ינמה לא מצליח להתחמק הפעם ונפגע מהאבנים של ג'יודוד ב'. בזמן הזה ג'יודוד א' מתקרב להביא אגרוף לינמה אך ג'יודוד ג' המבולבל מתנגש בג'יודוד ב' ומסכל את ההתקפה.

-נותרו עוד 2 דקות-

אלכס-
    בלבאזור רוצה להשאר עוד קצת בחוץ. אתם מדברים קצת ביניכם ולבסוף רואים שתורכם הגיע. אתה, דילן ומייק מוציאים את הפוקימונים שלכם להתחילת המסלול, על תחילת המסלול יש עוד שלושה פוקימונים של מגוייסים אחרים. המסלול בנוי מ-4 חלקים. בחלק הראשון צריך לרוץ בין עצים דקים יחסית (פה תצטרך או להתחמק או להוריד את העצים), בחלק השני יש בריכה עם כמה איים עליה, בחלק השלישי המישור הוא מלא אבנים וסלעים ויש שם כמה ג'ידיודים שזורקים אבנים על הפוקימונים הבאים. לבסוף בשלב הרביעי יש חומה נמוכה, בגובה 2 מטר שצריך לעבור.
    "למקומות! היכון! צא!"

תומר-
    אתה מגיע לחומה. אתה והפוקימון שלך צריכים לעבור את החומה בדרך זו או אחרת. איך תפעל?

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Mar 28 2010, 03:42 PM

אלכס-
    בלבאזור רוצה להשאר עוד קצת בחוץ. אתם מדברים קצת ביניכם ולבסוף רואים שתורכם הגיע. אתה, דילן ומייק מוציאים את הפוקימונים שלכם להתחילת המסלול, על תחילת המסלול יש עוד שלושה פוקימונים של מגוייסים אחרים. המסלול בנוי מ-4 חלקים. בחלק הראשון צריך לרוץ בין עצים דקים יחסית (פה תצטרך או להתחמק או להוריד את העצים), בחלק השני יש בריכה עם כמה איים עליה, בחלק השלישי המישור הוא מלא אבנים וסלעים ויש שם כמה ג'ידיודים שזורקים אבנים על הפוקימונים הבאים. לבסוף בשלב הרביעי יש חומה נמוכה, בגובה 2 מטר שצריך לעבור.
    "למקומות! היכון! צא!"
    "קדימה בלבא !" אני צועק.
    "רוץ הכי מהר שלך בעיקר במקום שיש בו פחות עצים ותרוץ בינהם , והשתמש בדחיפה כדי להפיל את העצים שמפריעים לך ממש ! "
    ואז כשתגיעה לעצים האחרונים השתמש בהצלפת גפן ותקשור את הגפנים לשני עצים ,ואז תרוץ אחורה כמה שניתן ושחרר את עצמך במהירות כדי שתוכל לקפוץ מעל כל האיים (או חלקם לפחות) ! "
    "קדימה בלבא אני סומך עליך ! "ומעלה חיוך גדול על פניי .
    ~~בברכה אבי~~
    מעצב פיקסל ארט בינוני ^_^

^^קרדיט ענק לSTEVE ^^

4. משתמש מנוסה
    תומר-
    אתה מגיע לחומה. אתה והפוקימון שלך צריכים לעבור את החומה בדרך זו או אחרת. איך תפעל?
    "סטארלי צא! בוא תעבור מעל החומה בתעופה אני עובר ביחד איתך בטיפוס" ולאחר מכן אני מתחיל לטפס על הקיר ועובר אותו בהצלחה

5. משתמש מנוסה
    אלכס-
    בלבאזור נראה נחוש במטרה. הוא רץ בין העצים אך הרבה פעמים נתקל בעצים ושבר אותם בעזרת דחיפה. בלבאזור הגיע ראשון לקצה החלק הראשון. הוא השתמש בהצלפת גפן וקשר את עצמו לשני עצים, לקח תנופה ו... נחת בתוך המים בערך אחרי רבע מהבריכה.

תומר-
    החומה כרגע שטוחה ואתה לא מצליח לטפס עליה. סטארלי מסתכל עלייך ומחכה לפקודה.

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Mar 28 2010, 04:17 PM
    תומר-
    החומה כרגע שטוחה ואתה לא מצליח לטפס עליה. סטארלי מסתכל עלייך ומחכה לפקודה.
    "סטארלי השתמש במערבולת ואני אעבור דרכה" אני אומר וכך הוא מציית לי

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Mar 28 2010, 04:17 PM
    אלכס-
    בלבאזור נראה נחוש במטרה. הוא רץ בין העצים אך הרבה פעמים נתקל בעצים ושבר אותם בעזרת דחיפה. בלבאזור הגיע ראשון לקצה החלק הראשון. הוא השתמש בהצלפת גפן וקשר את עצמו לשני עצים, לקח תנופה ו... נחת בתוך המים בערך אחרי רבע מהבריכה.

"כל הכבוד בלבא ! "אני צועק ומאודד אותו .
    "כעת השתמש בעלוקת זרע ותאגור אנרגייה כי אתה נראה תשוש ! "
    "עכשיו השתמש בהצלפת גפן על מנת לשחות אל קצה האגם ,תיתפוס באיזה סלע ותמשוך את עצמך לגדת הנהר !"
    "כל הכבוד בלבא ! אני מאוד גאה בך ! "
    "וכעת השתמש שוב בעלוקת זרע על אותו פוקימון כדי לעייף אותו ! "
    ~~בברכה אבי~~

^^קרדיט ענק לSTEVE ^^

8. משתמש מנוסה
    יואב-
    ינמה לא מצליח להתחמק הפעם ונפגע מהאבנים של ג'יודוד ב'. בזמן הזה ג'יודוד א' מתקרב להביא אגרוף לינמה אך ג'יודוד ג' המבולבל מתנגש בג'יודוד ב' ומסכל את ההתקפה.

-נותרו עוד 2 דקות-

"כל הכבוד ינמה תמשיך כך ותנסה לבזבז כמה שיותר זמן" אני אומר לו בגאווה

"עכשיו תעלה הכי גבוה לתקרה כדי שאף ג'יודוד לא לא יגיע אלייך ותשתמש בהכפלה כדי שגם לא יצליחו לפגוע בך עם האבנים שלהם ושינסה לבלבל אותם"

9. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    Originally posted by rob@Mar 28 2010, 02:22 PM
    סם-
    בלבאזור רק מתחיל את צעדיו בחלק השלישי וכבר נזרק עליו סלע. בלבאזור מצליח להדוף את הסלע בעזרת הצלפת גפן. בלבאזור רץ ורואה שרב הג'יודודים התאספו מסביב לסלגמה שנמצא לפני בלבאזור ועומדים לזרוק עליו אבנים. זאת ההזדמנות של בלבאזור לעקוף ולהגיע למקום השני בינתיים.
    "יופי בלבאזור, זו ההזדמנות שלנו!, רוץ מעבר לסלגמה בלי לעורר יותר מדי רעש, כדי שהג'יודודים לא ידימו לב אליך!, בכל המהירות!"אני מדריך אותו,
    'אם בלבאזור יעלה למקום שני זה ייתן לי יתרון גדול, הוא חייב להצליח...'אני חושב בלחץ.

10. משתמש מנוסה
    תומר-
    בהודעה השניה כתוב בדיוק את המתקפות שיש לסטארלי שלך.. תפעל לפיהם

אלכס-
    שאר הפוקימונים נמצאים מאחורי בלבאזור ובלבאזור לא מבין איך הוא ישתמש בעלוקת זרע עליהם. לכן הוא מחכה שהפוקימונים יתקרבו אליו ובעצם יצמצמו את הפער ומשתמש בעלוקת זרע על סלגמה. ההתקפה לא חזקה במיוחד נגד פוקימוני אש ולכן בלבאזור מתחזק מעט וסלגמה נחלש מעט, אך בלבאזור מתחזק מספיק כדי לצבור כוח להשתמש בהצלפת גפן ולסיים את החלק השני במסלול. כרגע יש לפני בלבאזור שני פוקימונים (סלגמה והאזוריל של דילן) ושלושה פוקימונים מאחוריו.

יואב-
    התוכנית פועלת. השילוב של ההכפלה והתעופה לתקרה בהחלט גרמה לינמה להיות מוגן מפני התקפת הג'יודודים.
    -הזמן נגמר-
    הבוחן אומר לך שציונך יעבור הלאה ואתה רשאי לעבור למבחן האישי האחרון שלך שהינו קרב 1-1 מול מגוייס אחר. "כשתהיה מוכן תעבור לחדר הבא." ממשיך הבוחן ופונה למגוייס הבא בתור.

סם-
    אכן בלבאזור הצליח לעבור והשאיר את סלגמה לחטוף את כל האבנים של הג'יודודים. כעט בלבאזור עומד מול החומה בגובה 2 מטר ומחכה להוראה ממך איך לעבור. לידו אזוריל של מגוייס אחר שמנסה לקפוץ מעבר לחומה ללא הצלחה.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Mar 28 2010, 07:58 PM
    סם-
    אכן בלבאזור הצליח לעבור והשאיר את סלגמה לחטוף את כל האבנים של הג'יודודים. כעט בלבאזור עומד מול החומה בגובה 2 מטר ומחכה להוראה ממך איך לעבור. לידו אזוריל של מגוייס אחר שמנסה לקפוץ מעבר לחומה ללא הצלחה.
    'אוקיי...עכשיו הגיע החלק המסובך..'אני חושב בעצבנות,
    "קדימה בלבאזור, רק עוד קצת!, קדום כל תשתמש בזרע עלורה על אזוריל כדי להתאושש ולקבל מעט חיים, לאחר מכן תנסה להשתמש בהצלפת גפן, כך שרגליך בעצם יהיו הגפנים, וכך תקפוץ מעל החומה שתהיה מספיק גבוה!"אני מורה לו, מקווה שהוא יצליח.

12. משתמש מנוסה
    סם-
    בלבאזור משתמש בעלוקת זרע אבל אזוריל משתמש במכת זנב והודף אותה. הגפנים כן נותנים לבלבאזור את הגובה שהוא צריך כדי לעבור אבל אזוריל משתמש בדחיפה ומפיל את בלבאזור לרצפה. אזוריל שוב מנסה לקפוץ ולעבור את החומה. בינתיים מתקרב מאחורה עוד בלבאזור.

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Mar 28 2010, 08:09 PM
    סם-
    בלבאזור משתמש בעלוקת זרע אבל אזוריל משתמש במכת זנב והודף אותה. הגפנים כן נותנים לבלבאזור את הגובה שהוא צריך כדי לעבור אבל אזוריל משתמש בדחיפה ומפיל את בלבאזור לרצפה. אזוריל שוב מנסה לקפוץ ולעבור את החומה. בינתיים מתקרב מאחורה עוד בלבאזור.
    "אוקיי בלבאזור, בוא נסיים את הסיפור עם אזוריל אחת ולתמיד!, תשתמש בדחיפה מהירה ככדי להעיף אותו אחורה ותשתמש באותו התרגיל עם הגפנים שניסינו קודם, צא!"אני שואג.

14. משתמש מנוסה

יואב-
    התוכנית פועלת. השילוב של ההכפלה והתעופה לתקרה בהחלט גרמה לינמה להיות מוגן מפני התקפת הג'יודודים.
    -הזמן נגמר-
    הבוחן אומר לך שציונך יעבור הלאה ואתה רשאי לעבור למבחן האישי האחרון שלך שהינו קרב 1-1 מול מגוייס אחר. "כשתהיה מוכן תעבור לחדר הבא." ממשיך הבוחן ופונה למגוייס הבא בתור.
    "כל הכבוד ינמהה" אני אומר לו בשמחה

"קדימה בוא נעבור חדר וניראה את הפוקימון של המגויס שנגדנו" אני אומר ומחכה לפוקימון שהוא יויא

15. משתמש מנוסה

אלכס-
    שאר הפוקימונים נמצאים מאחורי בלבאזור ובלבאזור לא מבין איך הוא ישתמש בעלוקת זרע עליהם. לכן הוא מחכה שהפוקימונים יתקרבו אליו ובעצם יצמצמו את הפער ומשתמש בעלוקת זרע על סלגמה. ההתקפה לא חזקה במיוחד נגד פוקימוני אש ולכן בלבאזור מתחזק מעט וסלגמה נחלש מעט, אך בלבאזור מתחזק מספיק כדי לצבור כוח להשתמש בהצלפת גפן ולסיים את החלק השני במסלול. כרגע יש לפני בלבאזור שני פוקימונים (סלגמה והאזוריל של דילן) ושלושה פוקימונים מאחוריו.
    "טוב בלבא תקשיב ! בזמן שהג'יודודים עסוקים באזוריל וסלגמה , אתה משתמש בעלוקת זרע ושואב מאזוריל אנרגיה ואז משתמש הבצלפת גפן ומזנק למעלה מעל כולם ואז משתמש בנהימה אחורה על הפוקימונים כדי לעקב אותם ! " אתה תצליח אל תיתן לזה להיכשל !
    ~~בברכה אבי~~

^^קרדיט ענק לSTEVE ^^

עמוד 3 מתוך 11 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •