Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 11 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 153
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Mar 28 2010, 07:58 PM
    תומר-
    בהודעה השניה כתוב בדיוק את המתקפות שיש לסטארלי שלך.. תפעל לפיהם

2. משתמש מנוסה
    סם-
    אזוריל רואה את מה שאתה מתכנן ומצליח להתחמק ממש בקושי. הבלבאזור השני שראה כבר את הדרך שלך מעתיק ומנסה לעבור את החומה. אזוריל משתמש בבועות ומפיל אותו. הבלבאזור משתמש בהצלפת גפן על בלבאזור שלך ועל אזוריל ואכן פוגע בשניכם.

יואב-
    אתה מגיע ומולך עומדת אחת המגוייסות "אני קרול. אתה יואב נכון? שמעתי על המשפחה שלך.. שנתחיל? צא פוצ'ינה!"

אלכס-
    בלבאזור קצת לחוץ מהמלך אבל מנסה בשיא יכולתו. עלוקת הזרע פוגעת באזוריל ושואבת ממנו הרבה כח. ג'יודוד מופיע מולך וזורק אבן ישר אל בלבאזור. בלבבאזור מצליח להתחמק. ג'יודוד מכין עוד סלע לזריקה.

תומר-
    המתקפה אכן מעלה אותך במעלה החומה אך לא מספיק גבוה כדי לעבור אותה. אתה עומד ליפול כשסטארלי שלך תופס אותך וסטארלי של מגוייס אחר תופס אותך גם כן... שניהם ביחד מצליחים להחזיק אותך ולהחזיר אותך לרצפה בשלום. "כמעט ונפצעת שם! מזל שראיתי את זה ושסטארלי שלי יכול היה לעזור." אומר אחד המגוייסים האחרים.

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Mar 28 2010, 09:26 PM

יואב-
    אתה מגיע ומולך עומדת אחת המגוייסות "אני קרול. אתה יואב נכון? שמעתי על המשפחה שלך.. שנתחיל? צא פוצ'ינה!"

"שלום גם לך אז בלי דיבורים מיותרים קדימה ינמה תתחיל צא מתקפה מהירה עכשיו"

4. משתמש מנוסה
    תומר-
    המתקפה אכן מעלה אותך במעלה החומה אך לא מספיק גבוה כדי לעבור אותה. אתה עומד ליפול כשסטארלי שלך תופס אותך וסטארלי של מגוייס אחר תופס אותך גם כן... שניהם ביחד מצליחים להחזיק אותך ולהחזיר אותך לרצפה בשלום. "כמעט ונפצעת שם! מזל שראיתי את זה ושסטארלי שלי יכול היה לעזור." אומר אחד המגוייסים האחרים.
    "עבודה מעולה סטארלי! תמשיך כך!" אני מעודד את סטארלי ואז אני אומר "קדימה עכשיו אחרי שעברנו את המכשול בוא נלך לעיר אפיסקופי לתחרויות היופי והאתלטיקה"

כבר אפשר לתפוס עוד פוקימונים? ואם כן אתה יכול לרשום איזה פוקימונים יש בין שדה האימונים של לייט לבין העיר אפיסקופי?

5. משתמש מנוסה

אלכס-
    בלבאזור קצת לחוץ מהמלך אבל מנסה בשיא יכולתו. עלוקת הזרע פוגעת באזוריל ושואבת ממנו הרבה כח. ג'יודוד מופיע מולך וזורק אבן ישר אל בלבאזור. בלבבאזור מצליח להתחמק. ג'יודוד מכין עוד סלע לזריקה.

[
    ״בלבבא תתחמק מהסלע ותתקוף בדחיפה ואז מהמכה תיקח תנופה ו׳תקפוץ מעל החומה ״*
    ~~בברכה אבי~~
    מעצב פיקסל ארט בינוני ^_^

^^קרדיט ענק לSTEVE ^^

6. משתמש מנוסה
    יואב-
    "פוצ'ינה תשתמש גם בהתקפה מהירה!" שני הפוקימונים מתנגשים ונהדפים אחורנית. "פוצ'ינה נשיכה!" קרול אומרת ופוצ'ינה מתקרב אל ינמה עם פיו פעור.

תומר-
    לא הבנת... הסטארלים החזירו אותך לאותו צד של החומה עוד לא עברת אותה.. בנוסף זה לא המבחן היחיד שיש אז אתה עוד לא יכול ללכת לתפוס פוקימונים..

אלכס-
    בלבאזור מצליח להתחמק ומשתמש בדחיפה כדי לסיים את החלק השלישי ואף לעבור את החומה בחלק הרביעי, אך ג'יודוד תופס את רגלו של בלבאזור ומשליך אותו על הרצפה. בלבאזור נראה עייף מאוד.

7. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    סם-
    אזוריל רואה את מה שאתה מתכנן ומצליח להתחמק ממש בקושי. הבלבאזור השני שראה כבר את הדרך שלך מעתיק ומנסה לעבור את החומה. אזוריל משתמש בבועות ומפיל אותו. הבלבאזור משתמש בהצלפת גפן על בלבאזור שלך ועל אזוריל ואכן פוגע בשניכם.

'לעזאזל, אני אצטרך לחשוב על משהו אחר...' אני חושב בעצבנות,
    "אוקיי בלבאזור, יש לי רעיון, תגיד לאזוריל שלא תוכלו לעבור את המסלול הזה בלי לשתף פעולה!, תבקש ממנו לעזור לך להביס את בלבאזור אחת ולתמיד ולאחר מכן תשתפו פעולה כדי לעבור באותו זמן מעל החומה, ככה כולם יצאו מורווחים!"אני אומר לבלבאזור מה להגיד לאזוריל.

8. משתמש מנוסה
    סם-
    אזוריל מסתכל על המאמן שלו, המאמן מהנהן. באלבזור שלך משתמש בהצלפת גפן ואזוריל משתמש במכת זנב ואכן באלבזור השני נראה גמור. אזוריל מתכופף ובאלבזור עולה עליו, קופץ ותופס את קצה החומה עם הגפנים שלו ואז מעלה את עצמו.. אזוריל מקפץ ומנסה לעבור את החומה, בלבאזור תופס אותו עם הגפנים שלו ומושך אותו למעלה. יחד אזוריל ובלבאזור עוברים את קו הסיום.
    הבוחן מתקרב אליך ואומר שסיימת את המבחן האישי. יש לך זמן חופשי עד למבחן הקבוצתי. אתה יכול לנצל את הזמן כרצונך.

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Mar 29 2010, 12:28 AM
    סם-
    אזוריל מסתכל על המאמן שלו, המאמן מהנהן. באלבזור שלך משתמש בהצלפת גפן ואזוריל משתמש במכת זנב ואכן באלבזור השני נראה גמור. אזוריל מתכופף ובאלבזור עולה עליו, קופץ ותופס את קצה החומה עם הגפנים שלו ואז מעלה את עצמו.. אזוריל מקפץ ומנסה לעבור את החומה, בלבאזור תופס אותו עם הגפנים שלו ומושך אותו למעלה. יחד אזוריל ובלבאזור עוברים את קו הסיום.
    הבוחן מתקרב אליך ואומר שסיימת את המבחן האישי. יש לך זמן חופשי עד למבחן הקבוצתי. אתה יכול לנצל את הזמן כרצונך.
    "היית מדהים שם בלבאזור!, אני גאה בך!"אני אומר לו בשמחה,
    לאחר מכן אני מסתובב באזור ומחפש את המאמן עם האזוריל שעזר לי ולבאלבזור.

10. משתמש מנוסה
    סם-
    אתה רואה אותו בפינת החדר נותן לאזוריל שלו חטיף פוקימונים.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Mar 29 2010, 12:33 AM
    סם-
    אתה רואה אותו בפינת החדר נותן לאזוריל שלו חטיף פוקימונים.
    אני ניגש אליו,
    "שלום לך, שמי סם ואני המאמן של בלבאזור, רציתי רק להגיד לך ולאזוריל תודה, מאוד עזרתם לי שם במסלול"אני אומר להם בחיוך.

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Mar 29 2010, 12:20 AM

אלכס-
    בלבאזור מצליח להתחמק ומשתמש בדחיפה כדי לסיים את החלק השלישי ואף לעבור את החומה בחלק הרביעי, אך ג'יודוד תופס את רגלו של בלבאזור ומשליך אותו על הרצפה. בלבאזור נראה עייף מאוד.
    "בלבא לא !" השתמש בעלוקת זרע ואז תצליף בכל הכוח בג'יודוד והשתמש בגפנים כדי לקפוץ מעל החומה (גפן אחד מקבע את ג'יודוד לרצפה והשני עוזר לך לעבור.)
    ~~בברכה אבי~~
    מעצב פיקסל ארט בינוני ^_^

^^קרדיט ענק לSTEVE ^^

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Mar 29 2010, 12:20 AM
    תומר-
    לא הבנת... הסטארלים החזירו אותך לאותו צד של החומה עוד לא עברת אותה.. בנוסף זה לא המבחן היחיד שיש אז אתה עוד לא יכול ללכת לתפוס פוקימונים..
    "אם הסטארלי של המגוייס האחר עזר לי לרדת אולי עכשיו הוא יעזור לי לעלות" אני חושב ואומר למגוייס השני שנעבוד ביחד עם שני הסטארלים שלנו וככה שנינו נוכל לעבור

"סטארלי תקוף אותי שוב במכת כנף הפעם תתקוף אותי ביחד עם הסטארלי השני וביחד הכוח של שניכם יספיק בשביל להעביר אותי, אחר כך תעבירו גם את המאמן השני כמובן" אני אומר להם

14. משתמש מנוסה
    שם משתמש:rebbitt
    שם דמות:גון אס (JON S)
    תמונה:
    הצוות שלכם: לייט
    רקע: (מושקע) היי אני גון אס ואני הולך בקרוב להצטרף לצוות לייט אני כול כך שמח שאני הולך לעזור לטהר את העולם הזה מכול השנאה והאלימות אבל לפני זה אני רוצה לספר את הסיפור שלי ...
    אני גון נולדתי לאמא מתאמת פוקמונים מאוד מפורסמת ואבא שלי נרצח כשאיתי בן שמונה בעצם מאותו רגע שבו אבא נרצח רק התחילה להיפתח בי מין שנה כלפי כול האנשים בעולם ובגלל זה אני שונה אי צדק ואלימות, אני בחיים לא מקלל או רב מכות ובגלל זה כששמתי על צוות לייט ועל מטרות של הצוות החלטתי שאני מצטרף לצוות הזה ועוזר להם להגשים את המטרות שלו.
    גון גם מאוד אוהב פוקמונים והוא מתייחס עלים בצורה שווה לאייך שהוא מתייחס לכול האנשים בעולם, גון חושב שבני האדם והפוקימונים צריכים לחיות כשווים ושבני האדם צריכים לטפח ולארות את יופיים של הפוקימונים בגלל זה הוא אחליט להיות גם מתאם פוקימונים בנוסף לשירותו בצוות לייט
    ציוד:
    פוקימון התחלתי: פיצ'ו
    הערות/בקשות

קרדיט לי^

15. משתמש מנוסה
    סם-
    "אין לך מה להודות לי עזרנו אחד לשני. אני בריאן דרך אגב.
    תגיד אולי אתה רוצה להלחם? יש עוד זמן למבחנים הקבוצתיים וזה יעזור לנו להתחזק."

אלכס-
    המהלך מצליח ובלבאזור מסיים את הסלול. הבוחן אמר שציונך יעבור הלאה ושיש עוד זמן עד למבחנים הקבוצתיים. מה תעשה בזמן הפנוי?

תומר-
    גם אתה וגם המאמן השני עברתם את החומה בזכות הרעיון שלך. הבוחן אמר שציונך יעבור הלאה ושיש עוד זמן עד למבחנים הקבוצתיים. מה תעשה בזמן הפנוי?

ג'ון-
    תשים תמונה ואתה בפנים

עמוד 4 מתוך 11 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •