Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 11 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 153
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Mar 30 2010, 12:06 PM
    רנדי-
    אתה מגיע ליער ורואה שהעצים מסודרים בטורים של 10 עצים בכל טור ובכל שורה יש 10 עצים (בעצם יש ריבוע של עצים..חחח). הבוחן מתקרב אלייך ואומר: "יש לך רק ניסיון אחד להוריד כמה שיותר עצים. תפתיע אותנו בטקטיקה מרשימה ומספר עצים גבוהה ותקבל את מירב הנקודות."
    "אוקיי זה התור שלנו, פוצ'יאנה צא!" חש מנהיגות.

"העצים האלה הן המטרות שלנו, השתמש במכה מהירה בשביל לשבור את כולן!"
    <div align=\"Center\"></div>
    <div align=\"Center\">~Lugia_Master~</div>

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Mar 30 2010, 01:53 AM
    תומר-
    אתה יכול לנצל את הזמן הפנוי לחפש פוקימונים לתפיסה. מה תרצה להכיר אנשים מהצוות או לחפש פוקימונים פראיים בים?
    ברצוני לתפוס עוד פוקימונים - בים, בשדות, איפה שרק אפשר [=

3. משתמש מנוסה
    רנדי-
    פוצ&#39;ינה מנסה להוריד כמה שיותר עצים עם המכה המהירה ומצליח להפיל 7. הבוחן מתקרב אליך ואומר "לא היה בזה הרבה מחשבה אבל העיקר התוצאה. המבחן הבא שלך בחדר הבא." אתה עובר חדר. בחדר יש זירה עשויה אבנים ושלושה ג&#39;יודודים בתוכה. בא אלייך הבוחן הבא ומסביר: "אתה צריך שהפוקימון שלך יגן על עצמו כמה שיותר. הג&#39;יודודים ינסו לגרום לפוקימון שלך להתעלף. אתה מחליט אם לברוח ולהתחמק או לנסות להתמודד מולהם. אתה צריך לשרוד 4 דקות&#33; בהצלחה&#33;"
    פוצ&#39;ינה נכנס לזירה ואחד הג&#39;יודודים כבר זורק אבנים לכיוונו.

תומר-
    אתה מגיע לים ורואה במים גולדין

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Mar 30 2010, 12:33 PM
    רנדי-
    פוצ&#39;ינה מנסה להוריד כמה שיותר עצים עם המכה המהירה ומצליח להפיל 7. הבוחן מתקרב אליך ואומר "לא היה בזה הרבה מחשבה אבל העיקר התוצאה. המבחן הבא שלך בחדר הבא." אתה עובר חדר. בחדר יש זירה עשויה אבנים ושלושה ג&#39;יודודים בתוכה. בא אלייך הבוחן הבא ומסביר: "אתה צריך שהפוקימון שלך יגן על עצמו כמה שיותר. הג&#39;יודודים ינסו לגרום לפוקימון שלך להתעלף. אתה מחליט אם לברוח ולהתחמק או לנסות להתמודד מולהם. אתה צריך לשרוד 4 דקות&#33; בהצלחה&#33;"
    פוצ&#39;ינה נכנס לזירה ואחד הג&#39;יודודים כבר זורק אבנים לכיוונו.
    "פוצ&#39;יאנה התחמק והשתמש במכה מהירה&#33;" אני אומר.

"חזור לאחור בשביל לראות את ההתקפה הבאה שלהם" אומר בביטחו B)
    <div align=\"Center\"></div>
    <div align=\"Center\">~Lugia_Master~</div>

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Mar 30 2010, 12:33 PM
    תומר-
    אתה מגיע לים ורואה במים גולדין
    "סטארלי צא&#33; תקוף את גולדין בהתקפה מהירה ואז במכת כנף"

6. משתמש מנוסה
    אלכס-
    סליחה ששכחתי..
    אתה יכול לחפש פוקימונים פראיים אם אתה רוצה
    "היי דילן&#33; אתה חייב לי קרב, לא?" אתה מסתובב ורואה שזה דילן. גם מייק מתקרב מכיוון אחר ואומר: "גם לי אתה חייב קרב&#33; מה דעתכם על קרב משולש?"
    לא כל כך הבנתי ... דילן אומר את זה לי ? אם כע אז ...
    "שמעו חברה בלבא עייף מן הקרב, אני צריך לקחת אותו למרכז הפוקמונים להתרפא ..."
    "אולי בפעם אחרת ..."
    אני הולך למרכז הפוקימונים מתרפא ואז הולך לחפש פוקמונים בדרך לעיר "DRIOS".

ואם הם לא אומרים לי אז ...
    אני הולך למרכז הפוקימונים מתרפא ואז הולך לחפש פוקמונים בדרך לעיר "DRIOS".
    חחח XD
    ~~בברכה אבי~~
    מעצב פיקסל ארט בינוני ^_^

^^קרדיט ענק לSTEVE ^^

7. משתמש מנוסה

יואב-
    ינמה משתמש במכה מהירה אבל פוצ&#39;ינה נראה שיצא מהבלבל וקופץ בכדי להתחמק. ינמה מתנגש בקיר וסובל נזק קשה. פוצ&#39;ינה משתמשת בדחיפה ודוחפת את ינמה למרכז המגרש... המצב לא נראה טוב
    "קדימה ינמה עלה לאויר ותשתמש בראיית הנולד וישר תשתמש בהתקפה מהירה בכל הכוח"

8. משתמש מנוסה

ג&#39;ון-
    אתה ופיצ&#39;ו מחפשים איזה מתג אך כלום לא נראה לעין, נראה שזאת סתם חומה... פתאום מתחילים לצאת גפנים מתוך החומה שיוצרים סוג של מדרגות.. כנראה יש פוקימוני עשב בצד השני של החומה. הגפנים מופיעים רק לשניות ספורות... יהיה מסוכן לנסות לעלות עליהם כל עוד לא בטוח שהן לא יזוזו.
    אני ממשיך להסתכל על הגפנים המופיעים ונעלמים ואז חושב ~עם פוקמוני העשב הצליחו לחדור את החומה עם הגפנים זאת אומרת שהחומה דקה וחלשה ואפשר לפרוץ אותה~ והנסה להסתכל דרך החורים שנוצרו מה עובי החומה ואני מתחיל לדפוק עליה לראות עד כמה החומרה ממנה עשויה חזק

קרדיט לי^

9. משתמש מנוסה
    רנדי-
    פוצ&#39;ינה מצליח להתחמק ופוגע בג&#39;יודוד א&#39; עם דחיפה. ג&#39;יודוד ב&#39; זורק אבנים מצד אחד וג&#39;יודוד ג&#39; זורק אבנים מצד אחר.

תומר-
    ההתקפה המהירה תוקפת את גולדין בהפתעה. גולדין משתמש בבועות שעוצרות את סטארלי מלתקוף עם מכת כנף. גולדין מחכה במים עם מבט מאיים להתקפה הבאה.

אלכס-
    הדרך לדרוייס היא דרך יער ואז נחל ולבסוף מסלול סלול. אתה נכנס ליער ומוצא וולביט

יואב-
    ינמה פוגע פגיעה ישירה בפוצ&#39;ינה. פוצ&#39;ינה נראה כמעט גמור. פוצ&#39;ינה עומד לתקוף עם נשיכה.

ג&#39;ון-
    החומה לא עבה ולא דקה. היא די חזקה אבל מתקפות שטחיות יכולות אולי לגרום בה שקעים.

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Mar 30 2010, 01:29 PM

אלכס-
    הדרך לדרוייס היא דרך יער ואז נחל ולבסוף מסלול סלול. אתה נכנס ליער ומוצא וולביט
    "בלבא &#33; מוכן לקרב ?" אני ומר בקול.
    " קדימה , השתמש בהצלפת גפן ותתפוס אותו &#33; , ואז תדפוק אותו באיזה עץ ,ואחרי זה כשהוא יהיה עדיין מבולבל תשתמש בדחיפה לכיוון שלו ותיכנס בו עד שהעץ ישבר &#33;"
    ~~בברכה אבי~~
    מעצב פיקסל ארט בינוני ^_^

^^קרדיט ענק לSTEVE ^^

11. משתמש מנוסה
    תומר-
    ההתקפה המהירה תוקפת את גולדין בהפתעה. גולדין משתמש בבועות שעוצרות את סטארלי מלתקוף עם מכת כנף. גולדין מחכה במים עם מבט מאיים להתקפה הבאה.
    "אוקיי סטארלי עכשיו תקוף אותו בדחיפה&#33; ואחר כך אני זורק עליו פוכדור"

12. משתמש מנוסה

יואב-
    ינמה פוגע פגיעה ישירה בפוצ&#39;ינה. פוצ&#39;ינה נראה כמעט גמור. פוצ&#39;ינה עומד לתקוף עם נשיכה.
    "קדימה ינמה שוב הכפלה כדי להתחמק מההתקפה וישר מתקפה מהירה"

13. משתמש מנוסה

ג&#39;ון-
    החומה לא עבה ולא דקה. היא די חזקה אבל מתקפות שטחיות יכולות אולי לגרום בה שקעים.
    אני מסתכל ומחפש חור בקיר שקרוב עלי והוא נמצע נמוך כך שאני יכול להסתכל דרכו ואז אומר לפיצו "תשתמש במתקפה מהירה על החור הזה "

קרדיט לי^

14. משתמש מנוסה
    אלכס-
    בלבאזור תופס את וולביט וזורק אותה על עץ. בלבאזור בא להשתמש בדחיפה אבל וולביט מתחמקת ובלבאזור נתקע בעץ ונפגע. היא משתמשת בקרן בלבול. בלבאזור מבולבל.

תומר-
    סטארלי משתמש בדחיפה וגולדין חוסם אותו עם מכת ראש. סטארלי יצא הנפגע אך הוא עדיין במצב טוב להלחם.

יואב-
    פוצ&#39;ינה לא יכול יותר להלחם, אתה וינמה מנצחים. "היה קרב טוב." קרול אומרת בחיוך "אתה אכן מאמן מוכשר."
    הבוחן בתקרב ואומר לשניכם שנגמרו המבחנים האישיים ויש לכם זמן פנוי עד לחלוקה לקבוצות. מה תעשה בזמנך הפנוי?

ג&#39;ון-
    פיצ&#39;ו משתמש במתקפה מהירה וכן יוצר חור קטן יחסית, פיצ&#39;ו יכול לעבור דרכו אבל אתה גדול מדי. המתקפה הזאת מעייפת את פיצ&#39;ו מאוד.

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by rob@Mar 30 2010, 03:23 PM
    תומר-
    סטארלי משתמש בדחיפה וגולדין חוסם אותו עם מכת ראש. סטארלי יצא הנפגע אך הוא עדיין במצב טוב להלחם.
    סטארלי מהר תקוף אותו בהתקפה מהירה
    אם זה פוגע בו אני רוצה ישר אחרי זה לזרוק פוכדור מהר לפני שגולדין יגיב

עמוד 6 מתוך 11 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •