ממלכת ריקושי
תמיד חלמתם לחיות בממלכה עתיקה, בעולם המלא בקסם ובמפלצות? הנה מגיע ההזדמנות שלכם, במשחק ראשון מסוגו בפורום הזה.
מילות השה"מ
המשחק הזה עומד להיות שונה מאוד מרוב המשחקים האחרים, בגלל שהוא בנוי להרבה יותר שחקנים ויפעל בצורה אחרת. הרעיון המרכזי, עולם יותר גדול ופתוח, כשהשחקן מחליט מה הוא יעשה ובאיזה צד הוא יבחר וקובע את גורל העולם. אתם יכולים להיות ה"רעים", להילחם זה בזה, ללכת בדרכים שונות, ולבנות את עצמכם איך שבא לכם. החיסרון העיקרי פה הוא ההתבססות על מערכות של תכונות, מקצועות, נזק לפי טווחי נזק, חיים ומנה ורמות שמגבילות יחסית את המשחק, אבל זה דרוש כדי שהמשחק יעבוד בצורה חלקה.
המשחק יתבסס על עידכון שבועי של מקומות חדשים ואירועים חדשים, כאשר גם יווצרו אוונטים לזמן קצר, וכאשר יהיה משהו חשוב שצריך יותר מעידכון אחד בשבוע, יהיה יותר מעידכון אחד בשבוע. יהיו זמנים שבהם לא אפרסם דברים חדשים אלה אשפר דברים ישנים.
למשחק הזה ההרשמה לא נגמרת, הוא בנוי למיליון שחקנים (תאורטית. אני לא חושב שיש שה"מ שמסוגל לנהל מיליון שחקנים). מידע נוסף על המשחק ינתן במקומות אחרים.
חשוב לי מאוד שהמשחק יצליח בגלל שהוא בעצם סוג של פרוייקט, בעתיד גם יחשף עליו יותר מידע שיסביר למה הוא פרוייקט.
חוקים
במהלך המשחק יתווספו הרבה מאוד חוקים
1.אין להגיב תגובות שלא קשורות לנושא
2. התגובות חייבות להיות כמה שיותר מושקעות ומפורטות כדי למנוע מקרים של חוסר הבנה. יש בלינקייה מדריכים (לפחות אחד) שיכולים לעזור בנושא
3. בקרב, אל תפחדו להגיב תגובה ארוכה. להפך, אני מעדיף שתחפרו לי על אסטרטגיה שלמה מאשר שתכתבו 'אני תוקף אותו בכל הכוח'
4. תחשבו שאתם אנשים אמיתיים שבאמת חיים בעולם ההוא. יש לכם חיים, יש לכם אופי. טופס ההרשמה הוא רק כלי שנועד לעזור לכם להיכנס לדמות, ולי להבין אותה וללמוד עליה. בבקשה תשחקו לפי הדמות. לשחקנים לא מנוסים מומלץ ליצור שחקן בעל אופי הכמעט זהה לאופי שלהם, לשחקנים בעלי ניסיון מועט מומלץ ליצור אופי דומי ובעלי ניסיון רב יכולים ליצור כל אופי שבא להם. זאת ההמלצה שלי בנוגע לבניית אופי
5. יש לכם עבר, תזכרו את זה. אתם לא נזרקים סתם כך לתוך העולם, אתם מכירים אותו וחייתם בו הרבה זמן.
6. האופי לא יפורסם בנושא עצמו, עליכם לשמור עליו טוב טוב, לא חשוב איפה.
7. כל פעם שיהיה שינוי בחוקים, אני איידע על כך בכותרת המשנה ובתגובה שלי
טופס הרשמה
טופס ההרשמה מופיע כבר כאן כי זה החלק היחיד שלא יערך בלי סוף, ההרשמה תמיד פתוחה, ואני אומר, כמה שיותר, יותר טוב.
קוד:
תעתיקו מכאן את הטופס:
שם בפורום-
שם דמות-
מין-
גיל-
רקע-
נטייה-
מקצוע בסיס-
שיטת לחימה-
הערות-
והנה הסבר למה שצריך הסבר:
שם דמות- עדיף שלא ישראלי, מומלץ באנגלית
גיל- אל תתפרעו, אני לא מגביל אתכם בטווח אבל אל תתפרעו, תזכרו שאתם הרפאתקנים צעירים יחסית.
רקע- רקע מפורט, ארוך, תחפרו. תיאור של כל החיים שלכם, של המשפחה, חברים, הכל. אני רוצה לדעת את כל העבר של הדמות שלכם. כמו שאמרתי, תרגישו חופשי לחפור. פה זה טוב. רקע מתחת לשש שורות בתגובה עצמה אפילו לא יבדק.
נטייה- סעיף זה ימולא בהמשך, בנתיים אתם רק כותבים נייטרלי, טוב או רע. חייב להתאים לרקע, וישפיע רבות על המשך המשחק
מקצוע בסיס- הסבר בהמשך
שיטת לחימה- לפי מקצוע בסיס, הסבר בהמשך
ועכשיו רק עוד דבר אחד, פינת העידכונים. בכל פעם שיוצא משהו חדש למשחק, צריך לעדכן עליו. אז במקום שתחפשו בכל הנושא איפה הוא נמצא, אנו מביאים לכם כאן עידכונים בכל פעם שאנחנו משחררים עוד משהו, וחוסכים לכם זמן.
משימת חקר קטנה למאחרים
שלום לכולם. העידכון היום הוא קטן מאוד מאוד, אבל הכנה לעידכון רציני הרבה יותר. מהו העידכון הזה? עליית הגג של הפונדק, שם מסתתר דרקון, לפחות זה מה שהשמועות אומרות. מי שיגבור על הדרקון הזה (במידה והוא אמיתי) יקבל פרס גדול מאוד מאוד מאוד שילקח מהדרקון עצמו. ובנוסף לעידכון של דרקון אחד, יש לי הודעה חשובה להודיע. במהלך השבועיים הקרובים עומדים לצאת ארבעת המקצועות החדשים ולהיחפש 4 מקצועות מתוכננים חדשים. גם עומדת להתחיל מיני הרפתקאה ויחשף מקום חדש הקרוב כפר ניקישי, שעכשיו נמצא בתהליכי בנייה. דרך המקום החדש הזה, תוכלו לחזור לכל אוונט שקרה. כן כן, זה שער זמן. לא תוכלו להשפיע על מה שקרה, אבל תוכלו להשיג את החפצים השונים שנמצאו שם, לעשות את המשימות ולהיזכר ברגעים הקלאסיים. זה נועד כדי שאנשים שלא היו במהלך אוונט יוכלו להנות מהייתרונות שלו. אבל שיהיה ברור, למרות שאמרתי כל אוונט, אני לא מתכוון שכל אוונט קיים שיהיה יכנס לשם. אוונטים של לילה לבן למשל, כמו הפריצה לקבר, הם אוונטים שלא יכנסו לשם. גם אירועי מלחמות לא יכנסו לשם. עוד אוונטים שאני לא אפרט כעט לא יכנסו לשם. אבל הרוב יהיה שם, כולל האוונטים הקרובים.
לכל מי שרוצה למהר להצטרף לאוונט הלילה הלבן, הפריצה לקבר, יש לכם עוד קצת מאוד זמן. בקרוב מאוד המשלחת תצא, ועדיין יש לכם סיכוי אחרון להיכנס. אבל אתם כבר באיחור גדול מאוד. אם לא תספיקו להיכנס, לפחות תוכלו להיכנס למשימת החקר הקטנה והחמודה שהכנתי לכם בעליית הגג בפונדק, שתהיה אפשרית לקצת מאוד זמן.